Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prowokacja TNA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Owszem SNME też było cool, spoko walki, pojawienie się Austin'a, ale dla mnie ostatni Impact nie miał sobie równych ;]

Według mnie ten Primetime Special był lepszy od wszystkich tegorocznych WWE PPV i to nie tylko pod względem walk, co jest normą, ale też pod względem entertainmentu... Oczywiście to tylko moje subiektywne zdanie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

5

• evertonian

2

• AX

2

• xero

2

Top użytkownicy w tym temacie

przy okazji - ponoc niby Team 3D przegrali po raz pierwszy w karierze Tables Match...hmmm a chocby Flair&Batista vs duleys na royal rumble ? no chyba ze liczyc, ze ich kariera zaczela sie od debiutu w TNA :D jednak to chyba mocno naciagane.

129287286446c8a666924a3.jpg

• Urządzenie:  Android

A ja sie w pelni zgodze z Wee ze TNA musi miec cos konkretnego w rekawie ze AZ tak smialo sobie pozwala jechac po WWE ;)

PS jesli mowimy cosik o marketingu to wystarczy ze pogra sie troszke w WWE Raw vs SD! 07 i uslyszy komentarz o TNA ten zrozumie ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

A ja sie w pelni zgodze z Wee ze TNA musi miec cos konkretnego w rekawie ze AZ tak smialo sobie pozwala jechac po WWE

Dokładnie. Przecież Dixie Carter nie jest idiotką, żeby teraz, kiedy teoretycznie "wyszli na prostą" podjąć sobie od tak walkę z WWE, które ma przewagę w 95 % aspektów... oczywiście z pieniędzmi i władzą na czele :]

Dlatego powtórzę to, nie zdziwiłbym się, jakby się okazało, że połowa niedocenianych cruiserów z WWE, czy też znakomici workerzy gnijący w lower cardzie WWE przeszli do TNA i pokazali co naprawdę potrafią... Tu od razu uprzedzę fakt, że wiadomo, że midcarderzy WWE nie uratują TNA, ale kurde, nawet zawodnicy z wyższej półki zaczną się zastanawiać co się dzieje... Przez przeskok Kurt'a Angle już wiele osób zaczyna śmielej mówić o niezadowoleniu swoją pozycją w WWE, bo wiedzą, że "WWE is not the only brand in town" :)

Mnie cieszy taka "wojenka" bo liczę na to, że walki będą w TNA świetne, w WWE lepsze niż zwykle, a w WWE walki się poprawią i będą nawiązania w angle'ach... Na tym mogą zyskać tylko fani, bo teraz każdy szczególnie będzie się starał ukazać swoją wyższość na wszelakie sposoby... Ja już nie mogę się doczekać następnego Impacta... Wiem, że tam temat będzie na bank ciągnięty, jestem tylko ciekaw co wykombinują :]

Może być tak, że WWE pozostawi to bez echa, co u mnie wywołałoby mały zawód - no jasne, TNA nie jest dla nich bezpośrednią konkurencją, ale fajnie by było, żeby wprowadzić trochę pikanterii w świecie obecnego, dosyć przewidywalnego wrestlingu...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Czy wypowiedź VKM można uznać za ,,gorszącą"? TNA zdaje się rosnąć w siłę. Raczej nie zagrozi pozycji WWE, ale może stać się dla tej organizacji cokolwiek uciążliwa. Jak w każdym biznesie, tak i tu nie ma miejsca na uprzejmości i wszystkie chwyty są dozwolone. Oczywistym jest, że TNA będzie atakowało swego konkurenta przy każdej nadarzającej się okazji ( czy można wybrać lepszy moment niż debiut na primetimie i pierwszy mecz Kurta na sześciokątnym ringu? :) ).
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Poza tym, zbliza sie Dream Match na Genesis, a taka walka przyciągnie zapewne nie tylko sympatykow TNA...

Jak dla mnie WWE nie musi kontratakowac, słowa które padły z ust Live Kru w zupełności wystarczą na rozpoczęcie "pojedynku" między federacjami

• Urządzenie:  Android

Wee pewnie juz na Genesis bedzie znowu cos o WWE ;)

AX jak racja to racja :) - ale VKM jak dla mnie zawsze byla smieszniejsza czescia niz obecne DX :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg