Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PTW Prime Time Wrestling (Dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   279
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Przecież jest Taxi Złotówa, rodem z MMA VIP wyjęty, w feud z Pawłowskim zaklęty :lol:

wrestlers-on-the-road.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

11

• GGGGG9707

11

• MattDevitto

7

• HeymanGuy

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   746
  • Status:  Online

Przecież jest Taxi Złotówa, rodem z MMA VIP wyjęty, w feud z Pawłowskim zaklęty :lol:

A widzisz kompletnie o nim zapomniałem. Nie jest to jednak gość z zasięgami. Tu musiałby przybyć np. niejaki El Testosteron :D Reszta niestety jest uwikłana w Fame albo HL.

Edytowane przez MattDevitto

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   583

Podzielę się opinią :D Miałem tam być, ale nie wyszło. Sorry Arek ;P

19 - wbijam do kumpla z ośmiopakiem i oglądamy. Przyznam szczerze, że oprawa naprawdę fajna. Ludzi mogłoby być więcej, ale szło przeżyć - takie gwiazdy jak Evan Bourne na pewno nieraz w indykach walczyli w salach gimnastycznych gdzie były gorsze warunki, a ludzi było mniej, więc wstydu nie ma :)

Ledwo co skończyłem oglądać filmik Wuwunia z relacji Fame 16, a tu wywiadzik z Pawłowskim na gali i pewnie też wrzucą materiał stamtąd (Luiza ). Trochę przydługi wstęp, ale niech będzie. Poza tym byłem lekko rozkojarzony, bo od razu za nimi była laska, która wyglądała jak dziewczyna, z którą się umawiałem i cały czas lukałem czy to ona czy nie, nawet podczas wejść zawodników ;P

Paka vs Złoci

Wolno się rozrkęcało, ale było okej. Taka standardowa walka z kilkoma niezłymi akcjami - czy to Cannonball w narożniku czy z apronu na zewnątrz ringu. Zdziwił mnie wynik, bo wydawało mi się, że Pake będą promować. Na plus ciekawy zabieg, że każdy z hehe członków miał inny theme song. Ogólnie na plus

Marty Scurll vs Primate

...a co do wejściówek to tu były mega klimatyczne. Primate'a pamiętam, że gdzieś widziałem, ale nie wiem gdzie, ale całkiem spoko się zaprezentował na tle bardziej znanego przeciwnika. Nieźle się oglądało.

Triple threat kobiet

Dużo gadam o kobiecym wrestlingu rodem z WWE, że przewijam, ale tu naprawdę mi się podobał występ dziewczyn. Xia naprawdę się wkręciła w gimmick i dobrze go odgrywała, tylko ten nos.. :twisted: Chaos dużo dał tej walce przy czym lekki spojler ze strony komentatorów, że seksowna blondyna przegrała z obiema przeciwniczkami to sobie myślę - oho, to teraz wygra i będzie 1:1:1 i faktycznie. Ogólnie fajnie to zrobili, bo każda tak naprawdę mogła wygrać - najbardziej znana Xia, blondi, bo już przegrała z tą i z tą, a Diana - wiadomo Polka, więc mogli ją podpromować jeszcze bardziej. Ja się bawiłem dobrze.

Justin Joy vs Axel Fox - NO DQ

Przyznam szczerze - dla mnie walka gali (nie oglądałem całości, warto zaznaczyć). Do Lisa nie byłem przekonany - cały czas miałem go za takiego Patrykosa, który ma zajawke, ale nie traktuje się go poważnie, a tu proszę podszkolił się i jest niezły zawodnik z wyraźnym gimmickiem. Z Joyem waliłem razem browca w Łodzi - kiedyś był tutaj jako użytkownik o nicku ReyShon - i wiem, że gość jest mega spoko i naprawdę jest zajarany tym wszystkim. Widziałem go wcześniej w Głuchołazach i świetnie odgrywa swój gimmick, niesamowita transformacja fizyczna i psychiczna - z 60 kilowego szczypiora z emogrzywką do gigachada :D Pozdro stary. Oby tak dalej.

Fantastyczny timing ze spotem z kubłem na śmieci czy ze stołem. Naprawdę dobrze się to oglądało. Jedyny minus to Justin powinien dalej być heelem. Faceturn raczej nietrafiony, ale może się mylę.

Puncher vs Star

Tu muszę się przyznać bez bicia - jak dla mnie tutaj był słaby punkt. Nie wkręciło mnie kompletnie. Myślałem, że Trybson (z którym wcześniej był wywiad) wyskoczy w trakcie finishu i spowoduje przegraną Punchera, ale nic takiego nie miało miejsca, a szkoda, bo przecież panowie mają ze sobą na pieńku.

Hendry vs Seven

Obu znam i lubię. Jak zwykle mistrzowskie wejście Joe :D Seven przytył jak skurwesyn, ale nie oszukujmy się - on, Bates czy Dunne to świetni wrestlerzy, Anglicy się nie pierdolą :D

Nie wiem jak to zrobili, że pas TNA był tutaj broniony, ale brawo. Ciekawe czy footage w Impakcie użyją z tego wydarzenia :) Jedyny minus - z powodu pasa wynik wiadomy.

Ogłoszenie, że Santino jest współwłaścicielem równie szokujące co plotka, że jego żona jest Polką. Dodatkowo na przyszłej gali stworzą pasy TT, a na jeszcze kolejnej w końcu będzię główny pas PTW. Ciekawe jak będą wyglądać. To dobrze, bo to znaczy, że to nie była ostatnia gala i mają plany na to wszystko.

Niestety tu skończyła się moja przygoda z galą, bo musiałem jechać.

Te 3 ostatnie walki muszę nadrobić, słyszałem, że były dobre.

Podsumowując - fajnie się bawiłem, te 3,5 h zeszły gładko. Praktycznie każda walka mi się podobała i nie miałem ochoty przewijać (no bo jak na żywo :D) i oglądało się to lepiej niż niejedne PPV Winczenza, serio. Także dobra robota.

Reklamy i sponsorzy co chwilę (w tym Atti :) ) są zrozumiałem - w końcu gala na Youtubie była za darmo, ale mój kumpel i tak kupił dostęp do Fite'a LOL

Warto wspomnieć, że publika się spisała i była żywa i się bawiła. Jedyny minus? Kiedy Arek podaje wagę zawodnika to jest to nieśmiertelne PTWowskie "MAŁO!", a przy dupeczkach powinno być "DUŻO!" :twisted:

Mam nadzieję, że pojawię się na kolejnej, może tym razem będzie gdzieś bliżej niż Warszawa.

Ktoś z tutaj był na miejscu? Fajne szmule pokazywali na publice - szczególnie wpadała w oko zarówno kamerzyście jak i mi wystylizowana małolata, która chyba inspirowała się Stranger Things. Ruchable :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   286

Mam nadzieję, że pojawię się na kolejnej, może tym razem będzie gdzieś bliżej niż Warszawa.

Też mam takie plany tylko trzeba pomyśleć jak nam zamkną forum jak sie zgadać.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Kurde CzaQ piszesz tu jakieś opinie, ale nie podzielisz się tym jak bardzo ssało ppv od WWE :D Jestem zawiedziony :twisted:

Fipxx9AXkAEYXb3?format=jpg&name=small

Polskie głosy WWE i AEW na gali PTW.

~ twitter @APaterek

Zawsze miło widzieć tych, od których duża większość (chyba) z nas zaczynała <3

Edytowane przez HeymanGuy

Kurde CzaQ piszesz tu jakieś opinie, ale nie podzielisz się tym jak bardzo ssało ppv od WWE Jestem zawiedziony

Żeby Cię nie skłamać to wczoraj na kacu napisałem część, ale machnąłem ręką i powiedziałem sobie, a chuj - nie chce mi się. Szczególnie, że zacząłem usprawiedliwiając się, że przecież dużo się działo w weekend, więc najpierw obejrzałem prime (są jakieś priorytety :twisted: ), a potem na luziki chciałem przystąpić do SSeries, ale... miałem kompletnie zero hajpu na tę galę. Niby pasowałoby obejrzeć, bo coś nowego i Whore games w głównym rosterze, a skończyło się na tym, że... obejrzałem w 10 minut :D It's official - PTW > WWE :twisted:

Liczyłem, że Beczka przekręci jakąś zawodniczkę ze swojej drużyny, a Brzydula z ekipą w końcu coś ugrają w feudzie z bajerem z Bel Air, ale ni chuja - żeński odpowiednik Ceny (do tego bardziej wkurwiający) musiał wygrać.

AJ wygrał z Balonem - chyba nawet tak obstawiałem, ale AJ już dawno mimo wszystko nie pokazuje w ringu to co kiedyś, a Fińczyk dalej jest trochę nudny - taki trochę Leon Edwards WWE :twisted: Wierzę Ravenowi, że było dobrze, ale wiem, że oni nie wykorzystują swojego potencjału na maksa.

Rondo vs Shotzi to był typowy zapychacz żeby kluska miała jakiś przystanek na PPV przed poważniejszym rywalem.

pas US - stawiałem na Praktykanta, bo wiedziałem, że zaskoczą. Syf był świeżym mistrzem, ale coś mi mówiło, że ten niewypał z walizką to był tylko pretekst żeby zmienić gimmick Austinkowi i żeby dostał push. Bobikowi szans nie dawałem. Ale w sumie po tym co AEW ostatnio odjebało z Samoa Joe to nic nie można być pewnym :D

Main event - przewijałem. Ciekawe story na linii Sami/Owens, ale jak już jest multikulti to liczyłem, że Romuald przegra, bo to jest jedyny taki typ walki gdzie może nawet nie zostać przypięty, ale coś przegrać, ale gdzie tam :roll: po co przecież promować kogoś kto mógłby zagrozić Rzymianinowi prawda?

Jak na tę chwilę to faworytami RR matchu dla mnie są własnie Zayn, Owens lub ktoś ze starej gwardii typu Dwayne, Austin, nawet Punk.. z naciskiem na The Rocka.

A pewnie na WM dostaniemy Roman/Brock 89 :twisted:

Kurde się rozpisałem... aż skopiuje to do tematu o PPV. Matt, Ty jebany motywatorze :D

[ Dodano: 2022-11-29, 11:26 ]

Też mam takie plany tylko trzeba pomyśleć jak nam zamkną forum jak sie zgadać.

O ile faktycznie zamkną. Jeśli tak to mamy chwilę żeby coś zorganizować żeby się ugadać.

Tylko najpierw niech zgłoszą się zainteresowani.

Jeff? Matt? Killaz? CC? z Ravenem jako taki kontakt mam.. na filmwebie :D Ale chyba też trzeba będzie coś innego wymyślić.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

Niby pasowałoby obejrzeć, bo coś nowego i Whore games w głównym rosterze, a skończyło się na tym, że... obejrzałem w 10 minut

To i tak lepiej niż ja - mi się nie chciało tego odpalać i poprzestałem jedynie na wynikach :D

O ile faktycznie zamkną.

No właśnie już było nieraz mówione, że forum zostanie zamknięte, a jeszcze funkcjonuje jako tako :D Miejmy nadzieję, że jak zamkną, to chociaż ktoś podeśle jakąś informacje 31/12 o 23:59, że zaraz gasimy światło :D

Ostatnio sprawdzałem kto odwiedza forum i jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że robi to w miarę regularnie kilkanaście osób. Przy jakiś 2 postach dziennie :P

• Reputacja:   286

Jeff? Matt? Killaz? CC? z Ravenem jako taki kontakt mam.. na filmwebie :D Ale chyba też trzeba będzie coś innego wymyślić.

Konto na filmwebie w razie czego mam.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

wolałbym chyba, żeby któraś z zagranicznych sensacji otworzyła gale

Oglądałem z kumplem i tak sobie myślałem - przecież darmowa walka czemu nie dają czegoś lepszego/bardziej znanego żeby ludzie kupowali PPV, a tak tylko preshow obejrzą i nara. Dopiero potem kumpel mnie uświadomił, że cała gala jest za darmo na YT. Ale sam muszę przyznać, że mnie zmylił, bo specjalnie dla tej gali wykupił FiteTV czy jak to się zwie :twisted:

Spot Diany z dwiema przeciwniczkami na sobie, mimo niezbyt dużej wagi zawodniczek był imponujący.

Ach, zapomniałem wspomnieć o tym spocie. Bardzo fajnie. Mamy naszą polską Joasię Cenę :D (Spot z WM25 - Cena vs Edge vs Big Show dla przypomnienia).

Joy vs. Fox: Czy tylko mi sam wygląd Justina przypomina Guevare?

Nie tylko - widać podobieńśtwa - fryz, zachowanie czy manieryzm typu pokazywanie języka :D

Ogólnie świetny, rzetelny post. Mogłeś go napisać od nowa, nie była potrzeba edycji.

Oglądałeś na żywo czy przez Youtube'a?

EDIT :

Ma ktoś nazwe nuty, którą zagrał Buhaj Klan?

Mówili, że "Ric Flair"

Edytowane przez CzaQ

• Reputacja:   0

dianka strong usiądź mi na mordzie :shock:

fajna gala, szczerze to bardziej mi się podobało niż przeciętne ppv od WWE, głównie dlatego, że już tego nie oglądam xD

momentami trochę przydługie żeby na jedno posiedzenie obejrzeć, ale fajny przaśny polski klimacik i całkiem fajnie się to ogląda, oby pawłowskiemu to szło jak najdłużej

Ogólnie świetny, rzetelny post. Mogłeś go napisać od nowa, nie była potrzeba edycji.

Oglądałeś na żywo czy przez Youtube'a?

Na YouTube kilka dni po gali, więc coś nie coś o niej wiedziałem. Zastanawiam sie czemu TVP Sport odeszlo od transmitowania PTW. To chyba tam była pierwsza edycja tej gali, nie?

• 2 miesiące temu...

Z PTW oglądam tylko te duże gale bo m.in pojawiają się fajne znane nazwiska. Ostatnio próbowałem obejrzeć Underground i nie dałem rady. Jak podczas dużej gali da się to wytrzymać to podczas tych małych nie dałem rady. PTW bywa dla mnie cringowe/żenujące i większość prom jest wypowiadanych w jakby teatralny sposób. Nie jest co coś co bym pokazał komuś kto nie ogląda wrestlingu na co dzień.

Edytowane przez Mr_Hardy
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...