Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Day 1

MattDevitto

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   746
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

WWE Day 1

01.01.2022

Atlanta, Georgia: State Farm Arena

http://c.tenor.com/KW0jLAbZd58AAAAM/headache-al-bundy.gif

Edge vs. The Miz

WWE SmackDown Tag Team Title Match

The Usos (Jey Uso & Jimmy Uso) © vs. The New Day (King Woods & Kofi Kingston)

WWE Title Triple Threat Match

Big E © vs. Bobby Lashley vs. Kevin Owens vs. Seth Rollins

WWE Title Match

Roman Reigns © vs. Brock Lesnar

WWE RAW Women's Title Match

Becky Lynch © vs. Liv Morgan

WWE RAW Tag Team Title Match

RK-Bro (Randy Orton & Riddle) © vs. The Street Profits (Angelo Dawkins & Montez Ford)

Edytowane przez MattDevitto

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MattDevitto

6

• CzaQ

2

• Killaz

2

• Mix77

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   394
  • Status:  Offline

Że wam się chce zakładać o tym kale wątki to ja się dziwię

MattDevitto Powinien dostać jakieś odznaczenie roku za zakładanie tych tematów bo dziwie mu się, że mu się chce :D

Wczoraj zajrzałem na chwilę takiego kału dawno nie widziałem, nigdy nie myślałem że Orton i Riddle będą dostarczać jedynej rozrywki w tej federacji... Rollins próbuje być jakimś Heelskiem ale i tak wygląda w tym gmmicku jak nie wydarzona pizda na wygnaniu, Owens wygląda tak jakby zaraz miał się spakować i opuścić ten kurwi dołek, a Big E wygląda całkiem dobrze ale widać że jest mistrzem na odczepne #BLM i te sprawy że nie było że WWE to rasistowski kał... The Miz dostaje jakiś poważniejszych program, CM Punk zrobiłeś to dzięki tobie dostał czas antenowy, pewnie Wąsety będą w niego inwestować żeby przebić MJFa choćby chuj na chuju stanął to i tak tego nie przebiją...

Smackdown od draftu to jakaś porażka że aż mierny Sami Zayn dostał push, wygląda jak jakiś rumcajsowy żul ze śmietnika... Roman go skosi w mgnieniu oka, a Lesnar jeszcze go odprawi z kwitkiem więc wydaje mi się że Zayn tak samo jak Owens nie długo obierze kierunek Elite.

SD wygląda miernie to już Hardy lepiej by wyglądał jako pretedent do tego pasa.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

MattDevitto Powinien dostać jakieś odznaczenie roku za zakładanie tych tematów bo dziwie mu się, że mu się chce

Niestety kolega Pavlos opuścił statek to trzeba było przejąć stery. Wiele czasu to nie zajmuje, a i tak sprawdzam kartę co jakiś czas by zobaczyć jak Vince tym razem chce komuś zepsuć kilka godzin życia :D

• Reputacja:   394

MattDevitto Powinien dostać jakieś odznaczenie roku za zakładanie tych tematów bo dziwie mu się, że mu się chce

Niestety kolega Pavlos opuścił statek to trzeba było przejąć stery. Wiele czasu to nie zajmuje, a i tak sprawdzam kartę co jakiś czas by zobaczyć jak Vince tym razem chce komuś zepsuć kilka godzin życia :D

Ja ostatnio tylko top 10 momentów bo strach to oglądać i traci godzin z życia, to już lepsze show zrobię sobie w WWE 2k19 niż to co Vince tam na psoci xD

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   270

3h WWE na posylwestrowego kaca??? Vince postanowił chyba zabić niedobitki fanów swoich wysrywów, bo trudno mi znaleźć inne uzasadnienie takiego terminu :roll:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja ostatnio tylko top 10 momentów bo strach to oglądać i traci godzin z życia, to już lepsze show zrobię sobie w WWE 2k19 niż to co Vince tam na psoci xD

No widzisz to i tak lepiej niż ja. Ostatnio ograniczam się do wyników, przeglądania stron i pojedynczych rzeczy na yt.

3h WWE na posylwestrowego kaca??? Vince postanowił chyba zabić niedobitki fanów swoich wysrywów, bo trudno mi znaleźć inne uzasadnienie takiego terminu

Jakby nie patrzeć główny target WWE pójdzie i tak spać przed 21 (Sylwester to posiedzą trochę dłużej) po łyku Piccolo.

• 4 tygodnie później...

Rollins z koronawirusem, więc mogą pojawić się zmiany w karcie.

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Dam dzisiaj Dablju szanse i obejrze ich pierwsza gale w tym roku, kto wie, moze beda chcieli zaczac z jakims pierdolnieciem?

Kick-Off

Cesaro & Ricochet vs. Sheamus & Ridge Holland - nic ciekawego, nie mam nawet pojecia kim jest ten kolo. Jakis zlepek przypadkowy czy jest tu jakas historia? Obstawiam pierwszy team.

RAW Tag Team Championship

RK-Bro vs. The Street Profits - to powinno byc chyba dobre, mysle ze Ortonek i serfer zachowaja tytuly, sa dobrze odbierani wiec niech dadza troche prestizu dla tych pasow.

Drew McIntyre vs. Madcap Moss - nie mam pojecia kim jest ten drugi koles ale raczej nikim waznym wiec obstawiam Drew.

Edge vs. The Miz - szkoda, ze od 2011 roku nic waznego sie z Mizem nie stalo, moim zdaniem moglby on spokojnie byc waznym main eventerem a nie tylko cipeuszem ktory wszystko przegrywa. Edge sprzatnie nim podloge.

SmackDown Tag Team Championship

The Usos vs. The New Day - znowu? Jezu... Mam nadzieje, ze jednak wygraja Usosi bo New Day sa juz mega nudni.

RAW Women’s Championship

Becky Lynch vs. Liv Morgan - chuj z tym

Fatal 4-Way Match

WWE Championship

Big E vs. Seth Rollins vs. Kevin Owens vs. Bobby Lashley - to MUSI byc zajebiste :D z nowym rokiem mogliby nam dac nowego mistrza, zatrzymali Owensa zanim ten przeszedl do AEW, mam nadzieje, ze dostanie on pas ale niestety, z calej czworki ma najmniejsze szanse. Lashley tak samo, mysle, ze wygra Rollins.

WWE Universal Championship

Roman Reigns vs. Brock Lesnar - po raz milionowy, wydaje mi sie, ze albo Reigns straci pas i odzyska go na Manii albo go zatrzyma do Manii gdzie Brock wygra.

AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

Roman z covidem a Lesnar dołącza do walki o pas Wwe.

• Reputacja:   0

Jest zasadnicze pytanie odnośnie sytuacjii z Lesnarem i wygrania przez niego pasa WWE. Czy pierwotnie miał skroić Romka na tej gali z pasa? Byłaby taka opcja jeśli faktycznie według WWE ta gala Day 1 ma być jakaś ważniejsza w roku i taka wydarzenie jak zakończenie runu z pasem Reignsa byłoby czymś dużym. Czy po prostu WWE stwierdziło, a ciul dajmy pas WWE Brockowi skoro Reignsa nie ma i zobaczymy co się wydarzy. Typowe zagranie z dupy, że osoba której nawet nie miało być w wlace wygrywa pas. No chyba, że kolejna unifikacja na WM.

Tak się zastanawiam jak sie czuje Orton w tym wszystkim. Zaczynał karierę z kompletnie innym momencie i innym produkcie serwowanym przez federację. A teraz buja się z hulajnogami i jakimiś raperami o których pierwszy raz słyszę.

Btw. EDGE zaorał wszystkich wejściem.

Edytowane przez NerVus
"Wolę przegrać na mecie niż zrezygnować na starcie."

Fajny miał ten title reign Big E taki nie za ciekawy :D

• Reputacja:   17

ale chujowe te WWE :D :D cała gala przewinięta w 10 minut a i tak żałuje !!! żałosny main event.

Dam dzisiaj Dablju szanse i obejrze ich pierwsza gale w tym roku, kto wie, moze beda chcieli zaczac z jakims pierdolnieciem?

szansa zmarnowana !! .. może za rok dam kolejną ;)

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Obejrzalem tylko kick off i pasy tt smackdown. Drugi pojedynek byl dobry ale nie dalem rady kiedy sie dowiedzialem z kim ma walczyc Drew. Powiedzialem sobie "co ja kurwa robie? Czas tylko trace" i zajrzalem na wiki po wyniki. Nie sadzilem, ze naprawde dadza Borkowi pas i to jeszcze w osiem minut XD ciekawi mnie czy ten pojedynek od samego poczatku mial byc taki krotki czy skrocili go dla Lesnara? I co dalej? Jak dlugo nie bedzie Romka? Dalej beda ze soba feudowac jako mistrzowie? Pojebane to wszystko xD
AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

• Reputacja:   6

Czyli co, cały program lesnar vs roman poszedł do piachu? Od jakiegoś czasu mówiło się o walce lesnar vs lashley na wmce, na dodatek to zbliżenie kamer na obydwu po zakończeniu walki i wymiana spojrzeń jasno to sugeruje. Czyli boby wygrywa RR i marsz na brocka? Pytanie w takim razie co dla Romana? gość już długo trzyma ten pas a chyba nie przegra go z pierwszym lepszym leszczem który się napatoczy - bo wypromowany praktycznie na tyle nikt jest jest, aby przejąć universal. Zawsze niby można wsadzić Drew, ale jest też opcja że brock będzie skakał po brandach jako free agent, ale zdeczka to bez sensu mając pas wwe jest przypisany z automatu do czerwonych