Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trash Talk Audio #7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://republika.pl/fuckhead/logo%20tte.gif

Trash Talk Audio #7 trwa niecałe 53 minuty, a jego rozmiar to 32 MB. Ten numer TTA jest nieco inny ponieważ nie nagrywałem go sam, ale wspólnie z Majonezem. Miłego słuchania :)

http://www.attitude.pl/fh/trash.talk.audio.07.ogg

dodane przez FH w dniu : 13-11-2006 18:03:16

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• -Raven-
      1. Cody Rhodes (c) vs. Gunther - słaby opener, rozpisany po totalnej sztampie. Szkopek tak dymał Kodaka, że jego wygrana to był niemożliw. Na koniec dostaliśmy jeszcze pseudo-kontrowersje z nogą poza linami, żeby Gu(n)tkowi za wiele nie ubyło przez przegraną i żeby były podstawy do rewanżu (ja pierdolę, już się nie mogę doczekać). Ogólnie jednak walka nie zawiodła. Spodziewałem się, że będzie słaba i taka też była. 2. Rhea Ripley (c) vs. Jade Cargill - nic ciekawego, tygodniówkowy poziom pr
    • Kaczy316
      Raw o normalnej porze, to można oglądać, ciekawi mnie czy będziemy kontynuować sagę Bloodline, zobaczymy!   Oj widzę, że miałem rację, poza powtórką tego co działo się na Clash In Italy to Raw rozpoczyna Bloodline w składzie Roman Reigns i The Usos! Panowie zmierzają na ring i zobaczmy co z tego wyniknie, chętnie się przekonam! Reigns chcę, żeby miasto go uznało i mówi, że długo czekał na ten dzień, Jey dodaję, że Jacob jest spóźniony z tego co zrozumiałem i chcę, żeby Jacob wyszedł do
    • Bastian
      Europejska publiczność > amerykańska publiczność zawsze i wszędzie, ale jedno Jankesom wychodzi lepiej. Mianowicie "Whoop That Trick".   Zostając jeszcze w kwestii Williamsa. WWE chyba widzi w nim nowego, czarnego Johna Cenę. Rapowanie, US Title na barkach. A za 5 lat "Let's go Williams! Williams Sukcs!".   Kolejne nudne Smackdown. Kaleczenie hiszpańskiego przez gwiazdy WWE Matt Cardona za chwilę jobbnie nawet własnej żonie. Jeśli WWE podpisze kontrakt z jakimś Polakiem to stawiam dychę
    • MattDevitto
      Ufff, obejrzałem nareszcie galę AAA choć z braku czasu męczyłem ją niemiłosiernie. Poza ME raczej standard. Co do mask vs. mask - świetna atmosfera, wejścia, otoczka, historia i co najważniejsze dowiezione w ringu. Jestem team CMLL, ale jednak tak jak już pisałem niedawno WWE tchnęło trochę życia w stare, stojące w miejscu AAA, które partaczyło wszystko co się dało. Tęsknię, śpij słodko aniołku
    • Bastian
      Clash in Italy, zdań kilka po gali. Czas sprawić sobie prezent na Dzień Dziecka i obejrzeć trochę wrestlingu...   Cody Rhodes kontra Gunther - typowa walka z udziałem Gunthera, który próbuje uśpić rywala za wszelką cenę, a przy okazji często usypia oglądających fanów. Rhodes bohatersko wychodził spod wielkich łap Austriaka i finalnie ugrał zwycięstwo po błędzie sędziego niczym rasowy heel  Finisher z czapy, walka przeciętna, a to kiepski przepis na dobry opener. Co gorsza, Gunther ma podsta
  • Dodaj nową pozycję...