Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2021

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   270
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Według mnie zmieniła się wyłącznie mentalność widzów, którzy z klapkami na oczach zaufali ''wirtuozom wrestlingu i bookingowym geniuszom'' w postaci Rhodsa i Bucksów.

A wg mnie fani desperacko potrzebują alternatywy w main streamie, będącej w opozycji do coraz bardziej gównianego produktu WWE i stąd też ten spory kredyt zaufania dla AEW, które pokazało, że potrafi wypuszczać kozackie gale, czym rozbudziło apetyt fanów. Jeżeli do tego dodamy drastyczny spadek jakości produktu wypuszczanego przez Impact Wrestling, to kompletnie się nie dziwię, że fani są w stanie nawet przymykać oko na niektóre niedociągnięcia AEW, skoro nie rzutują one jakoś diametralnie na ogólną jakość ich produktu.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MattDevitto

14

• CzaQ

4

• Caribbean Cool

4

• Grins

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Parę lat temu, kiedy wychwalałem Tryplaka za NXT, tłumaczyłem to w najprostszy sposób - NXT łączyło w tamtym czasie najlepsze cechy main streamu (oprawa) i indy (wrestling/walki). Szczególnie widoczne podczas TakeOverów, gdzie jeden był lepszy od drugiego. Teraz, kiedy NXT samo nie wie, jaki ma obrać kierunek, żeby z góry nie napływały narzekania po kolejnym zepsutym potencjale, najbliżej tamtego wzoru stoi AEW.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   746
  • Status:  Online

Najlepszy w całej sytuacji jest fakt, że gdyby nie ta przegrana wojenka z Dynamite to WWE nawet by nie pomyślało żeby coś zmieniać w NXT :D A teraz jak zwykle wielka rewolucja i takie tam... Edytowane przez MattDevitto

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   286

Parę lat temu, kiedy wychwalałem Tryplaka za NXT, tłumaczyłem to w najprostszy sposób - NXT łączyło w tamtym czasie najlepsze cechy main streamu (oprawa) i indy (wrestling/walki). Szczególnie widoczne podczas TakeOverów, gdzie jeden był lepszy od drugiego. Teraz, kiedy NXT samo nie wie, jaki ma obrać kierunek, żeby z góry nie napływały narzekania po kolejnym zepsutym potencjale, najbliżej tamtego wzoru stoi AEW.

No co ja widzę N!KO zawitał na stare śmieci. Jestem ciekaw Twojej opinii na temat powrotu CM Punka bo Grzesiek aka Schoop mocno po nim pojechał. A może dojdzie do jeszcze jednego sensacyjnego powrotu co N!KO?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Grzesiek aka Schoop mocno po nim pojechał.

A tak z ciekawości za co? Przecież ten powrót to jedna z lepszych rzeczy dla wrs w Stanach. Cytując klasyka CM Punk Top :wink:

Najlepszy w całej sytuacji jest fakt, że gdyby nie ta przegrana wojenka z Dynamite to WWE nawet by nie pomyślało żeby coś zmieniać w NXT A teraz jak zwykle wielka rewolucja i takie tam...

Wujek Vince zawsze szuka winnych wszędzie, tylko nie patrząc w lustro :wink: Dej mu Romana kolejnego, albo nie dej mu nic. Theme songi już spłycili na tyle, że większośc nowych jest takich samych. Jak rozbili UE i mogli dać Cole'owi coś fajnego, to ręce mi opadły jak usłyszałem ten generic rock. Teraz patrzę i Kross zamienia się w Gladiatora. Przecież to jest DDW sprzed lat, gdzie Kaszub ma gimmick kaszuba, a pacjent Pacjenta. Kross miał lekko przypominający Gladiatora strój, za takiego też się uważał, no to Panie, dawaj załóż to... Może Brutus Magnus to zobaczy i Cię oznaczy na Twitterze - ciekawe ilu pamięta :razz:

No co ja widzę N!KO zawitał na stare śmieci. Jestem ciekaw Twojej opinii na temat powrotu CM Punka bo Grzesiek aka Schoop mocno po nim pojechał. A może dojdzie do jeszcze jednego sensacyjnego powrotu co N!KO?

Ale ja wróciłem komentować MLW! I obiło mi się o uszy, że mam wrócić jeszcze, ale wakacje, więc temat ucichł :wink:

Powrót świetny. Z tego co słyszałem, to Schoopi dowalił się najmocniej do proma, a to dupy nikomu nie urwało, jasne. Na te urywające poślady przyjdzie jeszcze czas. Od tego nikt nie wymagał kopania po ryjach. Nie mniej za każdym razem jak widzisz tak żywiołowo reagującą publikę, to trudno powiedzieć, że coś było złe. Miło widzieć Punka (czekam na feud z MJFem), a trzymając się wcześniejszej wypowiedzi - liczę, że Cole też tam znajdzie drogę. I goście, których się lubiło z kurników X-lat temu, zaliczyli przystanek w WWE (kiedy NXT było dobre), a teraz zaczną rozpychać się na poważnie w AEW. Tam, gdzie będę mieli większy wpływ na to co robią, a to przecież w większość kreatywne bestie. Trudno im nie kibicować. Ba, nawet tak rozrywkowa część jaką są theme songi, zaczynają lepiej brzmieć w All Elite, a powinny być domeną Vince'a (nie mówię, że wszystkie WWE są złe, starsze dalej trzymają poziom). Tamci będą rzucać kolejny generic rock, który sprawi, że zatęsknimy za tymi CFOs, czy jakkolwiek im było, a w AEW zaraz może wybrzmieć "Final Countdown" - i po cichu na to liczę :wink: Nie wiem, kiedy kończy się jego kontrakt, ale taki Kevin (Owens) STEEN też zacznie szlochać w kierunku przyjaciół. O Brayu, gdzie go ktoś będzie bardziej słuchał już nawet nie wspominam. Fajne czasy dla nich.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   394

Najlepszy w całej sytuacji jest fakt, że gdyby nie ta przegrana wojenka z Dynamite to WWE nawet by nie pomyślało żeby coś zmieniać w NXT A teraz jak zwykle wielka rewolucja i takie tam...

Wujek Vince zawsze szuka winnych wszędzie, tylko nie patrząc w lustro :wink: Dej mu Romana kolejnego, albo nie dej mu nic. Theme songi już spłycili na tyle, że większośc nowych jest takich samych. Jak rozbili UE i mogli dać Cole'owi coś fajnego, to ręce mi opadły jak usłyszałem ten generic rock. Teraz patrzę i Kross zamienia się w Gladiatora. Przecież to jest DDW sprzed lat, gdzie Kaszub ma gimmick kaszuba, a pacjent Pacjenta. Kross miał lekko przypominający Gladiatora strój, za takiego też się uważał, no to Panie, dawaj załóż to... Może Brutus Magnus to zobaczy i Cię oznaczy na Twitterze - ciekawe ilu pamięta :razz:

Ale ja wróciłem komentować MLW! I obiło mi się o uszy, że mam wrócić jeszcze, ale wakacje, więc temat ucichł :wink:

Powrót świetny. Z tego co słyszałem, to Schoopi dowalił się najmocniej do proma, a to dupy nikomu nie urwało, jasne. Na te urywające poślady przyjdzie jeszcze czas. Od tego nikt nie wymagał kopania po ryjach. Nie mniej za każdym razem jak widzisz tak żywiołowo reagującą publikę, to trudno powiedzieć, że coś było złe. Miło widzieć Punka (czekam na feud z MJFem), a trzymając się wcześniejszej wypowiedzi - liczę, że Cole też tam znajdzie drogę. I goście, których się lubiło z kurników X-lat temu, zaliczyli przystanek w WWE (kiedy NXT było dobre), a teraz zaczną rozpychać się na poważnie w AEW. Tam, gdzie będę mieli większy wpływ na to co robią, a to przecież w większość kreatywne bestie. Trudno im nie kibicować. Ba, nawet tak rozrywkowa część jaką są theme songi, zaczynają lepiej brzmieć w All Elite, a powinny być domeną Vince'a (nie mówię, że wszystkie WWE są złe, starsze dalej trzymają poziom). Tamci będą rzucać kolejny generic rock, który sprawi, że zatęsknimy za tymi CFOs, czy jakkolwiek im było, a w AEW zaraz może wybrzmieć "Final Countdown" - i po cichu na to liczę :wink: Nie wiem, kiedy kończy się jego kontrakt, ale taki Kevin (Owens) STEEN też zacznie szlochać w kierunku przyjaciół. O Brayu, gdzie go ktoś będzie bardziej słuchał już nawet nie wspominam. Fajne czasy dla nich.

Wystarczy obczaić theme Song Blacka jakie to jest przepotężne i dodaje klimatu całej wejściówce, jedna z najlepszy wejściówek w całym AEW.

Wejściówka Jericho miażdży też na potęgę większość wejściówek z WWE.

Oczywiście Punka to nie trzeba tu wymieniać bo jego wejściówka zawsze elektryzowała publiczność i ludzi przed ekranami.

Pod względem theme songów i wejściówkę AEW miażdży WWE pod każdym względem.

Co do postaci które WWE zgnoiło to w sumie nic nowego...

Wystarczy spojrzeć na takiego Cardone, samym rozgłosem typ się wybił startując do największego pojeba w pro-wrestlingu który mógł pociąć na kawałki...

Ja liczę na to że Cole nie podpisze kontraktu z wujkiem Vince'em bo za rok będzie chłopcem do bicia, nawet jakby mu proponowali kontrakt o zajebistej sumie to wolałbym żeby ruszył do Elite bo daje sobie głowe ściąć że za rok będzie się podkładam jakimś miśkom albo innym Mahalom...

Ogólnie jeśli chodzi o NXT to tam zawitał ten cały Khan...

Ogólnie nie wiem co na to wszystko Triple H bo robił wszystko za wszelką cenę żeby utrzymać te wszystkie gwiazdy i je wypromować, a teraz przychodzi jakiś Pizdryk znikąd z dupy i próbuje wprowadzać wielkie zmiany bo mu Vince wydał polecenie, wystarczy spojrzeć na RAW które nadzoruje teraz ten cały Khan... Wystarczy spojrzeć co zrobili Nicki Cross ( biedna ) gdzie był mega potencjał... NXT to teraz będzie jedna wielka wylegarnia koksów xD ci mniejsi będą zboku, będą wybierać sobie tych co im się spodobają a na RAW będziemy oglądać samych dużych dryblasów i przypakowanych mieśniaków wrócą do starej koncepcji... Ja się mogę założyć że za nie cały rok ten cały parker boudreaux ( klon Lesnara) będzie popierzał z głównym mistrzostwem NXT.

Ciężkie czasy przed fanami WWE, do tego te straszne gale w Arabii Saudyjskiej :c gdzie będą ściągać pełno emerytów, Goldberg pewnego razu się zabije w ringu albo kogoś zabije, może wtedy Wąs Makmen się ogarnie albo będzie to dla niego koniec :D A co do AEW przed nimi świetlna przyszłość będą posiadać mocarny roster, w sumie już posiadają, nawet nie chce sobie wyobrazić ile oni mogą teraz zbić hajsu na CM Punku, do tego Bryan zmierza w kierunku AEW.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   286

Ale ja wróciłem komentować MLW! I obiło mi się o uszy, że mam wrócić jeszcze, ale wakacje, więc temat ucichł

Chętnie bym obejrzał gale MLW z Twoim komentarzem, ale nie mam dostępu do tego kanału w Cyfrowym Polsacie a niestety nigdzie w necie nie widziałem torrentów.

Wiele osób na forum już nie zostało, ale fajnie jakbyś czasem coś napisał czy to o AEW/ WWE czy Impact Wrestling.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

WWE ciągle ma jednak kilka dobrych, choć faktycznie większość jest już tam od lat, np. theme song RKO. Inna sprawa, że z nowych z głowy to mi podoba się np. entrance song Romka, bo bardzo przypomina mi wejściówkę Moose'a. W AEW natomiast podoba mi się to, że robią tam co chcą. Jungle Boy ot tak dostał nową wejściówkę jako prezent i tyle :D

Wystarczy spojrzeć na takiego Cardone, samym rozgłosem typ się wybił startując do największego pojeba w pro-wrestlingu który mógł pociąć na kawałki...

To jest dla mnie najdziwniejsza historia ostatnich miesięcy. Nigdy bym nie podejrzewał, że to akurat Ryder zdobędzie taki rozgłos w indysach - w dodatku absolutnie nie biorąc jeńców.

To jest dla mnie najdziwniejsza historia ostatnich miesięcy. Nigdy bym nie podejrzewał, że to akurat Ryder zdobędzie taki rozgłos w indysach - w dodatku absolutnie nie biorąc jeńców.

jestem dumny z tego, że dał mi swoją czapeczkę na gali w gdańsku xD

• Reputacja:   394

WWE ciągle ma jednak kilka dobrych, choć faktycznie większość jest już tam od lat, np. theme song RKO. Inna sprawa, że z nowych z głowy to mi podoba się np. entrance song Romka, bo bardzo przypomina mi wejściówkę Moose'a. W AEW natomiast podoba mi się to, że robią tam co chcą. Jungle Boy ot tak dostał nową wejściówkę jako prezent i tyle :D

Cardona jeszcze będzie grał główne skrzypce, kto wie czy za nie długo nie zaliczy transfer do AEW na stałe, z chęcią bym go zobaczył jako Heela i jego rywalizacje z Punkiem.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg