Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   21
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kolejna fantastyczna tygodniówka (a w zasadzie dwie), ale po kolei. 

Świetne odświeżenie postaci Bucksów, genialny pomysł na nowy opening i bardzo dobrze wpasował się w to wszystko Jack Perry. Zapowiada się feud z Kennym i, niestety, FTR. Tzn. ja rozumiem że jak ma się prawdopodobnie dwa najlepsze wrestlingowe tagteamy ostatnich lat, to będą ciągle na siebie wpadać, ale ile można? Wolałbym tam kogoś nowego, może MCMG?

Wygląda na to że będziemy mieć walczącego mistrza i dobrze. Swerve to total package i trzeba to wykorzystać póki nie zrzuci pasa. Wydaje mi się że nie będzie miał, przynajmniej na razie, feudu z EVP, ale z Christianem może wyjść spoko. Jego stajnia od porażki z Edgem rzadziej coś robiła i, chociaż ten feud też pewnie przegra, to może być ciekawie.

Edge bez szału, mam wrażenie że próbuje dać PPV-level walkę z każdym lepszym wrestlerem z którym nie miał okazji powalczyć w WWE, ale nie wychodzi. Co do jego postaci to zastanawiam się czy faktycznie obniżył loty, czy zwyczajnie wypada gorzej na tle młodszych od siebie.

A propos... Chris Jericho. Kiedyś jeden z moich ulubieńców, od rozpadu Inner Circle coraz większa parodia samego siebie. Nie ma formy, dobrego pomysłu na siebie, nie czuje publiki, wolałbym żeby albo zakończył karierę wrestlera (wciąż może być genialnym managerem) albo zrobił sobie długą przerwę i popracował nad sylwetką w nadziei że coś jeszcze da się wykrzesać. Niestety obawiam się że już nic z tego nie będzie. Zwłaszcza że ma promować takie "talenty" jak Big Bill.

Fajnie że Joe się pokazuje, ale squash na połówce kiedyś bardzo dobrze zapowiadającego się tag teamu to chyba nie jest to co powinno się dziać.

Claudio jak zwykle MVP. Wiem że nie ma charyzmy, ale w ringu to absolutny mistrz i chciałbym go kiedyś zobaczyć z głównym pasem - najlepiej z jakimś managerem.

Miło że Serena wróciła. Pasa raczej na razie nie przejmie, ale na pewno będzie wzbogaceniem dywizji. Toni dalej świetna w swojej roli.

Kyle... drugi obok Claudio zawodnik który daje genialne walki, ale przez brak charyzmy trzymają go z dala od pasa. A szkoda. Kupiłbym go jako małomównego, agresywnego mistrza.

Tak jak na początku dywizja kobiet w AEW mocno kulała, tak teraz uważam że jest znacznie lepsza od WWE. Pięknie się rozwinęła Skye, Willow daje radę, szkoda że pewnie zrzuci pas na Mone (wciąż mam nadzieję że nie).

• Lubię to 3
  • Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625050

• Reputacja:   291

Znowu ten sam schemat co ostatnio Orange i Don Callas, co tu się odwala? To jakiś nowy projekt się szykuje czy turn Orange'a w co raczej wątpię, co raz dziwniejsze jest to story. 

No mi nawet też przypadła ta nowa postać Young Bucksów w końcu nie przynudzają i nawet fajnie się to ogląda, te story z Omegą może być na prawdę spoko, on im na rocznice zapodał Anarchy In The Arena Match, przyznam że lubię tą stypulacje i mam nadzieje że na prawdę będzie to coś zajebistego już widziałem że znaleźli partnerów to teamu Danielson i Kingston, ogólnie Kingston i Danielson odnajduje się w tego typu match'ach więc będzie jadka. 

Serena Deeb kontra Toni Storm na Double or Nothing, w sumie zestawienie nawet spoko ale za Chiny nie kupuje tego że Deeb ma jakiekolwiek szanse aby ściągnąć mistrzostwo ze Storm :D Czy Serena nie miała kiedyś duży cycków? Ona sobie je pomniejszyła czy jak? 

No ogólnie bardzo bym chciał aby Jay White w końcu zdobył jakiś tytuł w AEW, ale wątpie żeby pokonał Okadę walka może być spoko ale Okada szybko pasa nie straci. 

Ogólnie fajnie że dali Stricklandowi od razu Christiana jako przeciwnika, jest to zawodnik na przeczekanie chociaż szczerze powiem za swój pobyt run z główny pasem mu się należy jak psu buda, chłop co daje za show na mikrofonie po prostu zasługuje na chociaż krótki run z głównym pasem... Mogul Embassy się odwrócili się od Stricklanda, w sumie jest mi to zbędne już i tak Swerve'owi nie byli potrzebni bo do czego? Jak jest face'm i stał się uczciwym obywatelem, mam nadzieje że nie wpadną na jakiś debilny pomysł że Prince Nana nie odwróci się od Stricklanda bo to będzie strzał w kolano. 

Czyli złączyli Jericho i Big Bill'a... W sumie Big Bill nie ma co robić, a Jericho to się ugania za Hookiem który musi go pokonać, w sumie nie grzeje mnie ten program. 

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625145

• Reputacja:   252

Godzinę temu, Grins napisał(a):

Czy Serena nie miała kiedyś duży cycków? Ona sobie je pomniejszyła czy jak? 

Tak miała i zrobiła to dlatego, że takie były standardy WWE i jak tylko nie była pod kontraktem to usunęła implanty. Potwierdzone w wywiadzie.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625149

• Reputacja:   16

17 godzin temu, Grins napisał(a):

Znowu ten sam schemat co ostatnio Orange i Don Callas, co tu się odwala? To jakiś nowy projekt się szykuje czy turn Orange'a w co raczej wątpię, co raz dziwniejsze jest to story. 

Ja to widzę jak "ukryty turn". Wszystko wygląda na heelturn Trenta, ale biorąc pod uwagę, że Cassidy jest coraz brutalniejszy w ringu i wychodzi z Callisem może to doprowadzić do dołączenia do DCF. Wtedy mógłby być konflikt OC z Osprayem dążący do wykluczenia tego drugiego ze stajni.

Serena Deeb kontra Toni Storm na Double or Nothing, w sumie zestawienie nawet spoko ale za Chiny nie kupuje tego że Deeb ma jakiekolwiek szanse aby ściągnąć mistrzostwo ze Storm

Ja bym chciał, żeby Deeb zdobyła pas, należy jej się. Z drugiej strony nie jest jakoś mega wypromowana i ma mało wyrazisty gimmick - ot wychodzi, walczy i schodzi.

Czyli złączyli Jericho i Big Bill'a... W sumie Big Bill nie ma co robić, a Jericho to się ugania za Hookiem który musi go pokonać, w sumie nie grzeje mnie ten program. 

Tutaj Cię wesprę. Sądzę (chciałbym) jednak, że to ma jakieś drugie dno - prawdopodobnie celujące w coś w WWE, ale nie jestem jeszcze tego całkowicie pewien. Dwie rzeczy dla mnie na to wskazują - totalna zmiana zachowania Y2J na głupkowatą, dołączenie Big Billa, którego Chris nazywa "Red wood" (czyżby odniesienie do Kane'a?). Ale masz rację - feud nie jest zbyt ciekawy, szczególnie w połączeniu z Hookiem (którego nie trawię).

No mi nawet też przypadła ta nowa postać Young Bucksów w końcu nie przynudzają i nawet fajnie się to ogląda, te story z Omegą może być na prawdę spoko,

Ja bym bardzo chciał, żeby to story rozwinęło się w stronę stopniowego odsuwania TK od programu i coraz większy wpływ YB na produkt (czołówkę już zmienili - i to jest świetny pomysł), a nie tylko żarciki w stylu zajmiemy szefowi miejsce parkingowe (co było też bezsensowne, bo nie było go wtedy na tej arenie). Do tego konflikt o władzę z Omegą. Ten cały story dobrze poprowadzone ma naprawdę bardzo duży potencjał.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625157

4 godziny temu, Grigorij napisał(a):

Ja bym bardzo chciał, żeby to story rozwinęło się w stronę stopniowego odsuwania TK od programu i coraz większy wpływ YB na produkt (czołówkę już zmienili - i to jest świetny pomysł), a nie tylko żarciki w stylu zajmiemy szefowi miejsce parkingowe (co było też bezsensowne, bo nie było go wtedy na tej arenie). Do tego konflikt o władzę z Omegą. Ten cały story dobrze poprowadzone ma naprawdę bardzo duży potencjał.

Ogólnie ci powiem że ja się obawiam że tutaj ojciec Khana może być zaangażowany w ten konflikt, ja bym to rozwiązał w taki sposób że w jakimś storyline'owym klimacie ojciec Tony'ego podejmuje decyzję gdzie oddaje władzę Bucksom... Jednakże obawiam się że Khan wpadnie na zajebisty pomysł ze swoim wielkim powrotem robiąc z siebie słodko pierdzącego szefa, ale to może zaskutkować czymś całkowicie odwrotnym, póki co story. na prawdę rozwija się w dobrym kierunku i tylko kwestia czasu aż Ospreay dołączy do tego programu, bo tutaj się zapowiada że będą robić z niego baby face'a nr. 1 co uważam za dobry pomysł, z całą sympatią do Omegi ale on nigdy nie będzie tak wyrazistym baby face'm, a Will idealnie się do tego nadaję mega zajebisty w ringu, a przed wszystkim łapie przepotężny vibe z fanami, a jego wejściówka jest obecnie jedną z najlepszych w całym AEW gdzie cała sala się elektryzuje. 

Tutaj Cię wesprę. Sądzę (chciałbym) jednak, że to ma jakieś drugie dno - prawdopodobnie celujące w coś w WWE, ale nie jestem jeszcze tego całkowicie pewien. Dwie rzeczy dla mnie na to wskazują - totalna zmiana zachowania Y2J na głupkowatą, dołączenie Big Billa, którego Chris nazywa "Red wood" (czyżby odniesienie do Kane'a?). Ale masz rację - feud nie jest zbyt ciekawy, szczególnie w połączeniu z Hookiem (którego nie trawię).

Nie no bez kitu ciężko to się ogląda, byłem kiedyś ogromnym zwolennikiem Jericho, uwielbiałem oglądać jego walki ale facet stał się takim ślimakiem w ringu że masakra... Teraz dostał Hooka w którym i ja nie widzę jakieś wielkiej przyszłości bo w to że dadzą mu główny pas w to wątpię... Big Bill z nim mam taki problem że widzę w nim jakiś tam potencjał jest olbrzymem ale to jak go prowadzą kompletnie mi też nie siada, facet powinien iść solo jeśli na prawdę chcą z niego coś wycisnąć a nie go zestawiają w jakiś stajniach czy tag team'ach, przy takich gabarytach Jericho nie jest mu do niczego potrzebny. 

Ja bym chciał, żeby Deeb zdobyła pas, należy jej się. Z drugiej strony nie jest jakoś mega wypromowana i ma mało wyrazisty gimmick - ot wychodzi, walczy i schodzi.

Właśnie jeszcze z rok temu była nawet dość pod promowana ale na nią nie postawili, ogólnie swoje lata już ma, szkoda że nie może zaistnieć bo WWE to wszyscy dobrze pamiętamy jej pobyt @Jeffrey Nero dzięki za odpowiedź, tak myślałem że mi się to nie przewidziało że miała większe atuty za czasów SeS, ah Vince i te jego wymagania dobrze że już nie ma tego dziadygi za sterami... Wracając do tego czy Deeb ma szansę zdobyć pas, w sumie jak dobrze to rozpiszą i dadzą jej kolejny rewanż to może i by miała szansę zostać główną mistrzynią. 

Ja to widzę jak "ukryty turn". Wszystko wygląda na heelturn Trenta, ale biorąc pod uwagę, że Cassidy jest coraz brutalniejszy w ringu i wychodzi z Callisem może to doprowadzić do dołączenia do DCF. Wtedy mógłby być konflikt OC z Osprayem dążący do wykluczenia tego drugiego ze stajni.

Ospreay na 100% opuści Callasa nawet jakiś program im zmajstrują, robią go na topową gwiazdę ale z głową ale z tego co widać Bryan Danielson może walczyć więc kto wie czy nie dostaniemy za jakiś czas kontynuacje ich programu... Na Double or Nothing ktoś wydyma Ospreaya i na 100% to będzie ktoś od Callasa przez co nie zdobędzie mistrzostwa :) W tym roku ale Heel Turn Orange'a na Ospreay'u to by było coś na prawdę wielkiego, no i sam się zastanawiam jak on sam by się odnalazł jako Heel. 

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625163

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   577
  • Urządzenie:  Android

Fenix vs Ospreay!:tony:

Mam ostatnio bardzo mało czasu niestety, ale ten odcinek na pewno będę oglądał... ;)

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625621

Dostaliśmy pierwszy face to face Ospreaya i MJF'a bardzo na to czekałem czuć klimat! Chce zobaczyć tą dwójkę w przyszłości razem w ringu i jak będą toczyć rywalizację, mam wrażenie że Ospreay ma duże szanse aby zdobyć pas chociaż ktoś może mu w tym przeszkodzić, czas najwyższy aby się odłączył od Callasa bo chyba chcą z niego zrobić czołowego baby face'a, Maxwell prędzej czy później przejdzie turn on jako face długo nie wytrzyma. 

Owen Hart Tournament, kto w tym roku wygra? Jakby nie patrzeć to moi faworyci są tacy MJF, Jack Perry, Cassidy a u babek faworytką jest Kris Statlander  :) 

Konfrontacja Stricklanda z Ospreayem, ogólnie chciałbym aby to starcie właśnie odbyło się na All In, ale po tym co się stało w końcówce gali to mam wrażenie że dojdzie właśnie do walki MJF'a z Ospreay'em własnie na All In i ogólnie to większy kaliber na taką galę, tak czy siak na Forbidden Door dostaniemy dojebną walkę. 

Ogólnie tak nic szczególnego się nie działo na tym Dynamite, dostaliśmy dwie porządne konfrontacje i to w sumie tyle co jest warte zapamiętania.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625712

• 2 tygodnie później...

Coś tu cisza w temacie o AEW, chyba co nie którzy zalatani albo rzeczywiście AEW zaczęło tak ssać że nawet w tym wątku większość zamarła :D

Dziś odpaliłem z ciekawości przy kawce z rana Dynamite i zastanawiałem się czy podejmą jakieś kroki aby przykuć uwagę widzów, no i coś ruszyło MJF przeszedł Heel Turn no i uważam to za bardzo dobrą decyzję! Gdyby pozostał dalej face'm to całkowicie zabili by jego postać a tak to zaskoczyli, MJF nie nadawał się do bycia baby face'm na dłuższą metę i dobrze że tak się stało, dali mu tak chujową walkę na Forbidden Door że musieli coś wykombinować no i wykombinowali... Czy cieszy mnie jego konflikt z Garcią? No ogólnie ujdzie liczyłem że dostanie coś większego na All In, chociaż mam wrażenie że to story. będzie jedną z głównych atrakcji, jest jeszcze w pobliżu Ospreay ale to już nie poniżej, no ogólnie Khan chce mocno inwestować w Garcie, no ja w nim nie widzę gwiazdę na dłuższą metę ale zawsze można próbować, raczej Maxwell go pojedzie na All In po tej akcji widziałbym tu jakąś stypulację do ich walki.

Hangman Page wraca i chce wygrać turniej Owena Harta, ogólnie ten powrót był bez polotu xD coś tam ostatnio czytałem że niby Hangman ma być dalej Heelem co uważam za odpowiednią decyzje, będę szczery Page nie nadaje się na główną gwiazdę możecie się ze mną nie zgadzać ale ten typ jest po prostu cienki, po czasie przynudza a jego run z pasem uważam za najnudniejszy run w historii AEW. 

Dostajemy Blood & Guts a więc Elite/Jack Perry/Okada kontra Briscoe/Kyle O’Reilly/The Acclaimed szczerze siada mi taka ekipa i z chęcią zobaczę takie starcie, cieszę się że O'Reilly dostał czas telewizyjny lubię tego zawodnika i chciałbym aby w końcu mógł zaistnieć w AEW. 

Willow Nightingale pokonuje Kris Statlander :/ O własnie taka była moja reakcja, po chuj oni pompują tyle pushu w tego paszteta, miałem nadzieje że właśnie to Statlander wygraj ten turniej po tym jak przeszła Heel Turn a ci dali grubej dojść do finału, chujowa decyzja Khan.

Danielson idzie po wygraną w Owen Hart Turnieju, no ogólnie myślę że Danielson to może wygrać bo kto inny pójdzie na Stricklanda na All In? No nie widzę innych opcji, jest Moxley który też nie ma co robić ale on może pójść na Ospreay chociaż kto wie czy nie skończy się to tak że Garcia nie zawalczy na All In a to właśnie MJF zawalczy w Main Evencie z Ospreayem o pas International bo coś mi się nie chce wierzyć żeby Will nie dostał w tym roku Main Eventu w swoim rodzinnym kraju. 

Wróciła i ona Britt Baker, serio nabrałem do niej mega szacunku gdy ostatnio przeczytałem że postanowiła zrobić sobie przerwę i nie pchać się pod szereg do tego miała czas na wyleczenie swoich kontuzji, okazało się że miała prawie udar... Cieszę się że taką grubą rybę jak Mercedes kontra Baker szykują na Wembley to będzie dobre widowisko, fani już wybrali po czyje są stronie, oczywiście ex-Sasha ma wyjebane ego i jest ciężka to stawienia :D 

Jezusie... dalej oni będą ciągnąć ten program Hooka z Jericho? To jest jedyny program który najmniej interesuje, serio Krzychu mógłby sobie dać już spokój, nie jest już tym samym zawodnikiem co kiedyś, lata robią swoje a co raz ciężej się go ogląda.

No i teraz temat Ospreay'a który odszedł od Don Callasa, co przypieczętowało jego Face Turn, wygląda na to że Will będzie pompowany na głównego baby face'a w tym twarz federacji, to bardzo dobra decyzja, nie widzę nikogo lepszego na chwilę obecną w rosterze aby nieść federacje na swoich barach a Will nadaje się do tego idealnie, nie którzy pokładali nadzieje w MJF'ie ale bądźmy realistami Maxwell to urodzony Heel może być chwilowo Face'm ale nie na dłuższą metę, Will nadaje się do tego 100 razy bardziej bo fani się nim szybko nie znudzą bo potrafi obronić się w ringu, teraz będzie czekać nas batalia pomiędzy Willem a Maxwellem, Will od samego początku wiedział że MJF to kanalia w zeszłym tygodniu ich potyczka to już sugerowała... I zastanawiam się czy przypadkiem Max i Will nie będą Main Eventować All In... Tak czy siak dobra decyzja, Will zostaje Face'm, Max przechodzi Heel Turn mamy głównego Baby Face'a i głównego Heela :) 

Widać jakąś poprawę wczorajsze Dynamite nie ssało pały, sporo pracy przed Khanem ważne żeby teraz tego nie spierdolił, chociaż teraz jest sporo nie wiadomych, stajnia Cole'a okazała się jakimś przypałem miała być dominująca frakcja a wygląda tylko na to że tutaj tylko Strong coś robi, Adam leczy kontuzje, a Wardlow śpi na zapleczu... Teraz jeszcze MJF przeszedł Heel Turn więc po powrocie Cole wróci jako Face jeśli zacznie program z Maxem więc długo tym Heelem to nie pobył. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-625895

• Reputacja:   87

Bardzo dobre Dynamite. Fajna walka Danielsona z Page'em. Joe wypisany wózkiem widłowym. Z tego co widziałem ma grać w jakimś serialu. Global Glory Four Way Match także przyzwoity, ale wisienką na torcie był main event nie tyle co walka a to co się działo po. Wszystkiego bym się spodziewał, ale nie tego. Po wygranej Mariah demoluje Toni i Luthera. Mam nadzieję, że w Londynie zgarnie ten pas.

A tutaj ciekawa nitka na twitterze czym się inspirowali w tym story. Nie jest to oficjalne, ale wszystko się zgadza.

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626047

• Reputacja:   228

Zjebali z tym turnem Majki. Wyszło to typowo z dupy. Powinni to dużo lepiej wykorzystać i zachować na jej walkę z Sztormiakową, gdzie wyszłyby jako face vs. face i nie mogąc pokonać Antośki, Maryśka skantowałby ją po chamsku, wtedy przechodząc turn. Tu na zwykłej tygodniówce może i było to zaskakujące, ale nie miało mocy jaką mogłoby mieć. Po prostu pospieszyli się z tym za bardzo.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626054

• Reputacja:   252

Dokładnie Raven zgadzam się z Tobą tym bardziej że do PPV jeszcze sporo czasu pół tora miesiąca.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626055

Mi akurat się heel turn Mariah bardzo podobał. Zostawienie tego na All In za bardzo przypominałoby bromance angle z minionego roku. 

MJF vs Ospreay na Dynamite #250:

image.thumb.png.c4261c220833c5ef5d594dd5ea8756e1.png

Build up nie zachęca, ale powinien wyjść sztosik. 

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626131

Dzisiejsza, 250 edycja Dynamite wygląda lepiej niż obecna karta All In... :P

Swerve vs Okada

20240717_172639.jpg

Ospreay vs MJF

20240717_172655.jpg

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626169

• Reputacja:   210

Ale to było dobre! Ten odcinek był skondensowany i zwarty, co jest nietypowe dla Dynamite, ale gdy masz godzinny mecz na otwarcie, to druga godzina musi taka być. Ospreay i MJF zrobili godzinną walkę której chyba nikt się nie spodziewał. Do tego Maxwell wygrał pas!? Podbudowa pod ich walkę na All In jest jeszcze trudniejsza do odgadnięcia niż wcześniej. W każdym razie walka suuuper :tony:

Wydawało się, że wszystko w tym programie miało swój cel i budowało do czegoś większego. Niesamowity opener, który może być moim telewizyjnym meczem roku do tej pory. Segment z Jericho był krótszy niż się spodziewałem, ale pozwolił mi krzyknąć KAZE NI NARE! co zawsze przynosu uśmiech na mojej twarzy. Okada nadal jest najzabawniejszym wrestlerem na świecie. Mercedes i Nyla miały dobry mecz, który pogłębił rywalizację na All In. Jack Perry i Darby Allin spoko. Mariah May dała przyzwoite promo, które publiczność na żywo moim zdaniem trochę zepsuła. 

Na koniec main event, który miał świetny wrestling przed interwencją, co doprowadziło do naprawdę fajnej bójki i mocnego zakończenia tygodniówki. Polecam! :) 

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626179

• Reputacja:   210

Za tydzień na specjalnej edycji "Krew & Flaki" taki dream mecz:

20240719_081431.thumb.jpg.1e95d45da46eb07591fc837942ec5e36.jpg

:ross:

• Haha 2
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/73/#findComment-626195