Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   421
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja pierdole, ale walkę dojebali Fletcher i Bailey jedna z najlepszych walk nie PPV w tym roku. Co za starcie co chwilę myślałem WTF. Kto nie widział niech nadrabia.

Warto wspomnieć też o nowych mistrzyniach tag team dobry wybór Toni nie potrzebowała tych pasów. Harley You earned.

• Lubię to 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   721
  • Urządzenie:  Windows

54 minuty temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Ja pierdole, ale walkę dojebali Fletcher i Bailey jedna z najlepszych walk nie PPV w tym roku. Co za starcie co chwilę myślałem WTF. Kto nie widział niech nadrabia.

Warto wspomnieć też o nowych mistrzyniach tag team dobry wybór Toni nie potrzebowała tych pasów. Harley You earned.

Nie oglądałem ale jeśli ty tak mówisz to się boje odpalić bo czuję że wyjebie mnie z kapci 🙈

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   976
  • Status:  Online

Dzisiejsza karta AEW w Manchesterze:

RDT_20251217_1301458393886570389526842.jpg

Ciekawe czy będzie transmisja na żywo czy trzeba czekać do emisji w USA? 

• Reputacja:   721

Maxwell Jacob Friedman Powraca! Jedyny pejs którego w miarę szanuje :D Ale pop jebaniutki dostał! Aż miło posłuchać jak fani nucili jego theme song podczas wejścia, coś czuje że ma bardzo duże szansę wygrać pas jak nie on to Strickland, ale się banger szykuje, łysy Nochal powinien się uczyć jak zamyka się rok z mocnym pierdolnięciem, już nie mogę się doczekać następnej soboty coś czuje że AEW zamknie w tym roku rok z mocnym pierdolnięciem i szykują dla nas jakąś fajną niespodziankę :P 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   421
  • Urządzenie:  Android

Jakby ktoś chciał zobaczyć o czym mówił Swerve:

FB_IMG_1766089657308.jpg

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   1 202

AEW Dynamite:

aew-dynamite-presents-maximum-carnage-ca

Mistrz AEW vs. Mistrz ROH:

cxdajb3ew5dg1.jpeg

WeAreSoBack.png

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   314
  • Urządzenie:  iPhone

Death Riders vs. Don Callis Family: PAC zaczyna już w końcu bardziej przypominać PACa niż Froda xd Wszystko to oczywiście zmierza do Moxley vs. Takeshita o pas Continental, tak wskazuje booking od dłuższego czasu, ale nie chciałbym, żeby Mox przegrał ten pas tak szybko, odkąd go wygrał da się go oglądać, jest najmocniejszym punktem stajni, czego mu imo brakowało choćby jako mistrz AEW nie tak dawno temu. Takeshita? Po przegraniu IWGP równia pochyła, przydałoby mu się odbicie, ale nie tu. Tak samo jak uważam, że to DR powinno dziś wygrać, zamiast DCF, obie stajnie są spoko, ale DCF do DR nie mają podbicia. 

No przydałby się w końcu Ospreay z powrotem, brakuje go w AEW zdecydowanie.

Orange Cassidy & Toni Storm vs. Jordan Oasis & Brittnie Brooks: Podoba mi się ten duet Orange'a z Toni, niby inna bajka, ale tworzą razem coś ciekawego xd Pamiętam Oasisa z Evolve, chwilę się tam zakręcił z gimmickiem bodajże bezdomnego obieżyświata. Nawet interesujący gimmick, szkoda że w W nie wypalił, może tu wyrośnie. Choć pewnie ze 2-3 lata pokisi się w ROH, bo inaczej pobytu wrestlerów w obecnym ROH nie można nazwać niż kiszeniem się. Nie widzę aby to Orange i Toni mieli stracić włosy. A Yucie by się to przydało, bo wygląda jak york, a Marina będzie wyglądała podobnie od Sereny z Straight Edge Society Punka w 2010 roku. 

Hangman Page vs. Mark Davis: Z tego co czytałem Doyle nabawił się kontuzji, więc czy przegrana z Hangmanem to początek końca pushu Davisa, który był szykowany? Tworzyli całkiem ciekawy TT, a teraz zanosi się na to, że Davis wraca do stanu sprzed debiutu Jake'a. Nie wiem co dla niego dalej, ale nie wygląda to za dobrze. Page z kolei leci po pretendenta do pasa AEW, tam gdzie powinien być. 

Kenny Omega vs. Andrade El Idolo: No dla mnie trochę shocker, Andrademu już się opłaciło przejście z powrotem do AEW, w WWE czekał go TT z Reyem Fenixem. Omega leci na Swerve'a pewnie, choć jak dla mnie obaj mocno stracili na porażce z El Idolo, który jak się okazuje jest o krok od walki z MJFem o pas AEW. Już widzę jak w W miałby okazję teraz w tym okresie walczyć z Drew czy z Punkiem - no chance in hell. No to byłby kolejny shocker, Andrade vs. MJF na Revolution. W każdym razie nie ma co aż tak wybiegać, Hangman vs. Andrade na Grand Slam Australia to będzie sztos, liczę na HP. 

AEW Women's World Tag Titles Eliminator Match - The Babes of Wrath (c) vs. MegaBad: W sumie dla mnie kolejny shocker, BoW były nie do ruszenia, a tu proszę, uległy Penelope i Megan. Shockerem będzie strata pasów przez Harley i Willow, choć trochę mniejszym niż Andrade vs. MJF. Ale z jednej strony chyba by się to przydało. Reign Willow z pasem TBS jest trochę przez te drużynowe pasy przyćmiony, a MegaBad wyrastają na bardzo dobry tag team. 

AEW National Championship Match - Ricochet (c) vs. 'Jungle' Jack Perry: No liczyłem tu na Perrego, przydałby mu się jakiś pas od powrotu, mimo wielkiej sympati do Rico. Normalnie to booking wskazuje na rewanż, ale z drugiej strony jest wiele ciekawych postaci w rosterze, które czekają na szanse jakie dostawał teraz Perry, z obu opcji będę zadowolony. 

AEW Men's World Championship Eliminator Match: MJF (c) vs. Brody King: Oglądając galę widziałem, że zostało dosłownie 6-8 minut do jej końca, a Brody wchodził dopiero na ring, było już wiadomo, że walka nie odbędzie się na normalnych zasadach. To w sumie był bardziej segment niż walka dla mnie. Wydaje mi się, że to była najkrótsza walka MJFa od początku kariery w AEW w której to on przegrał. I to jeszcze jako główny mistrz dodatkowo. To pokazuje dlaczego Max lekko obawiał się Kinga. Niech będzie, że uwiarygodnili trochę Brody'ego, brakuje takich szans dla niego, ale z Australii raczej z pasem nie wyjedzie, a w sumie chętnie bym to zobaczył. Nawet jeśli to był tylko teasing, to widok Brody'ego z tym złotem jest naprawdę miły dla oka. 

Chodziło o podbudowanie Grand Slam Australia - i w sumie nawet się to udało sprawnie zrobić. Będziemy mieć gotowego pretendenta na Revolution i zobaczymy kto wyjedzie z Australii z pasem, jest wiele możliwości. Omega ze Stricklandem pewnie też się tam spotkają, kobiece pasy TT mogą zmienić właścicielki, więcej kobietek na show by się przydało, Statlander chyba się zakopała gdzieś poza krótkimi występami w segach. 

• Dzięki 1

wrestlers-on-the-road.jpg