Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 093
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gwiazdki Meltzera nic nie znaczą. Chłop jest nieobiektywny. Mamy 2025 rok:classic_smile:

To, że nie da Paniom pięciu gwiazdek było absolutnie oczywiste. Niech spada na drzewo, i to takie wysokie.
Walka kobiet była epicka i chwała im za to.

• Dzięki 1
  • Haha 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   121

49 minut temu, Grins napisał(a):

Jezusie ale to Blood & Guts było dobre, w sensie oba pojedynki, takiego wrestlingu właśnie oczekuje od Khana miodzio :P Cieszę się że to właśnie Kyle O'reilly zgarnął pin to był największy moment tej gali, mam nadzieje że to zwiastun dużego pushu dla niego to przykre że Cole tak się rozsypał z tymi kontuzjami więc moim zdaniem powinni właśnie postawić na Kyle bo to było przekozackie jak go rozpisali w tym matchu... Wgl moment z tym lustrem u kobiet, to było nieźle pojebane jak Storm to przyjęła albo ta akcja Statlander na gwoździe rośnie nam kobiecy Moxley, chociaż nie wiem tam wszystkie kobietki szalały jakby to była gala GCW albo CZW :D Mocno propsuje i coś czuje że wrócę jeszcze do tych walk bo z pewnością zapadają w pamięci, bardzo się cieszę że Tony obrał drogę jeśli chodzi o produkt, jest to mocna alternatywa gdzie mozesz obejrzeć coś mocniejszego i zarazem możesz obejrzeć dobre starcie, a nie głaskanie po jajach jak to u Huntera bywa bo w tym roku nie uraczyli nas żadną mocną walką poza Cody/Cena ze SummerSlam, może na War Gamesie będą próbowali to przebić, chociaż uważam że Blood & Guts nic nie przebije. 

Blood and Guts... 
Krew i... do tej pory myślałem, że to są "jaja"... Co nie zmienia faktu, że w takim pojedynku trzeba mieć jaja. Mogę mówić frazesami (tak - jestem nietrzeźwy), aczkolwiek walka naprawdę topki kobiet w świecie pro-wrestlingu zrobiła na mnie mega wrażenie i końcówkę walki oglądałem dosłownie (!) na stojąco z mojego ukochanego fotela przed TV bo czekałem, czy Toni podda, czy Marina zostanie zaatakowana, czy Mina sama się podda albo wymusi poddanie na koleżankach? Reszta spotów też nie zawiodła, ale Marina z tym szkłem to dała do pieca. Brat pytał "i co Ty za gówno oglądasz jak się rzucają na jakieś pinezki?" I mu tłumaczyłem, że ja właśnie w AEW to polubiłem w walkach typu właśnie Blood and Guts. Mega respekt dla pań. Każdej jednej. Szczególnie dla Skye Blue.

• Lubię to 2

• Reputacja:   530

Fajny pomysł ze strony AEW :D

Zajebiste zdjęcie.

G5r4MnBXwAAr8fg?format=jpg&name=orig

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Lubię to 1
  • Dzięki 1

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD | ROH |

• Reputacja:   573

1 godzinę temu, Nialler napisał(a):

Blood and Guts... 
Krew i... do tej pory myślałem, że to są "jaja"... Co nie zmienia faktu, że w takim pojedynku trzeba mieć jaja. Mogę mówić frazesami (tak - jestem nietrzeźwy), aczkolwiek walka naprawdę topki kobiet w świecie pro-wrestlingu zrobiła na mnie mega wrażenie i końcówkę walki oglądałem dosłownie (!) na stojąco z mojego ukochanego fotela przed TV bo czekałem, czy Toni podda, czy Marina zostanie zaatakowana, czy Mina sama się podda albo wymusi poddanie na koleżankach? Reszta spotów też nie zawiodła, ale Marina z tym szkłem to dała do pieca. Brat pytał "i co Ty za gówno oglądasz jak się rzucają na jakieś pinezki?" I mu tłumaczyłem, że ja właśnie w AEW to polubiłem w walkach typu właśnie Blood and Guts. Mega respekt dla pań. Każdej jednej. Szczególnie dla Skye Blue.

Na prawdę epickie oba starcia, oczywiście są tacy co się ze mną nie zgodzą no ale dla mnie to było epickie arcydzieło to jest właśnie przykład że tak brutalną stypulacje można wykorzystać na tyle sposobów i wycisnąć z niej coś takiego, serio cieszę się że nie idą w cukierowaty produkt a w coś zupełnie innego, sami zawodnicy są zadowoleni z przebiegu obu starć, gdzieś czytałem że zebrali duże owacje po walce na zapleczu, Toni to wgl zasługuje na oklaski przyjęła ten spot mocarnie jak zawodniczka UV nie każdego stać aby coś takiego przyjąć. 

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   121

W dniu 14.11.2025 o 22:36, Grins napisał(a):

Na prawdę epickie oba starcia, oczywiście są tacy co się ze mną nie zgodzą no ale dla mnie to było epickie arcydzieło to jest właśnie przykład że tak brutalną stypulacje można wykorzystać na tyle sposobów i wycisnąć z niej coś takiego, serio cieszę się że nie idą w cukierowaty produkt a w coś zupełnie innego, sami zawodnicy są zadowoleni z przebiegu obu starć, gdzieś czytałem że zebrali duże owacje po walce na zapleczu, Toni to wgl zasługuje na oklaski przyjęła ten spot mocarnie jak zawodniczka UV nie każdego stać aby coś takiego przyjąć. 

I pomyśleć, że za tydzień (?) czeka nas "blood and guts" w wersji dla dzieci...
Tony odwalił kawał zajebistej wręcz roboty, nawet lepszej. I nie tylko dzisiaj. Jestem z AEW od 2019 i to pokazuje czym powinien być wrestling. Każde Blood and Guts wgniata w fotel (albo wręcz przeciwnie co też jest komplementem) a momenty z tych walk są wryte w banie jak pinezki w Moxa. AEW! AEW! AEW!
Edit: Nie zrozumcie też tego źle, że AEW top a WWE mi śmierdzi fuj itp.. 
Oglądam i to i to, ale powoli zaczynam się zakochiwać w bardziej brutalnej wersji wrestlingu co de facto było dla mnie abstrakcją od zawsze. 
Swoją drogą - za młody jestem żeby znać ECW poza nazwą samą w sobie. Czy to nie było właśnie coś takiego jak hardcorowe spoty okraszone krwią, brutalnością itp.? Ludzie psioczą dzisiaj na trochę hardcoru a chcą powrotu ery Attitude? Coś mi się tu nie klei. I ci sami ludzie wychwalali ECW pod niebiosa.

Edytowane przez Nialler
  • Lubię to 1

• Reputacja:   573

14 godzin temu, Nialler napisał(a):

I pomyśleć, że za tydzień (?) czeka nas "blood and guts" w wersji dla dzieci...
Tony odwalił kawał zajebistej wręcz roboty, nawet lepszej. I nie tylko dzisiaj. Jestem z AEW od 2019 i to pokazuje czym powinien być wrestling. Każde Blood and Guts wgniata w fotel (albo wręcz przeciwnie co też jest komplementem) a momenty z tych walk są wryte w banie jak pinezki w Moxa. AEW! AEW! AEW!
Edit: Nie zrozumcie też tego źle, że AEW top a WWE mi śmierdzi fuj itp.. 
Oglądam i to i to, ale powoli zaczynam się zakochiwać w bardziej brutalnej wersji wrestlingu co de facto było dla mnie abstrakcją od zawsze. 
Swoją drogą - za młody jestem żeby znać ECW poza nazwą samą w sobie. Czy to nie było właśnie coś takiego jak hardcorowe spoty okraszone krwią, brutalnością itp.? Ludzie psioczą dzisiaj na trochę hardcoru a chcą powrotu ery Attitude? Coś mi się tu nie klei. I ci sami ludzie wychwalali ECW pod niebiosa.

Czy Era Attitude była taka brutalna? Jeśli WWE myślałoby o produkcie, publiczności a przed wszystkim o fanach to śmiało mogliby stworzyć coś podobnego, Era Attitude to była łagodniejsza wersja obecnego AEW prócz przepotężnego spotu z walki Hell in a Cell Undertakera z Mankindem nie było tam nic szczególnego, ta era słynęła z tego że nie było takiej cenzury na mikrofonie czy tam względem nagości... Dla mnie Era Ruthless Aggression była jedną z najmocniejszych erę pod względem brutalności w historii WWE, wystarczy sobie odpalić produkt od 2003 do 2007 roku wtedy to były złote czasy pod względem brutalnych walk w WWE, zawodnicy tacy jak Triple H, Batista, Edge, Randy Ortonk, HBK, Eddie, Cena przelali w chuj krwi ;) WWE śmiało mogłoby wprowadzić ostrzejszy i mocniejszy produkt na bazie Ery Attitude, ale ktoś najwidoczniej tego nie chce na zapleczu i wątpię aby stał za tym Netflix bo oni ostatnio sami coś na bąknęli że z chęcią by zobaczyli ostrzejszy produkt na swojej platformie, wątpię że to TKO bo w końcu też są właścicielami UFC gdzie również mamy brutalne walki, moim zdaniem to Triple H wszystko blokuje ma jakąś tam wizję próbuje robić coś odmiennego, jak przeczytałem na początku roku że on kazał nałożyć czarny ekran podczas walki Punk/Rollins w Steel Cage Matchu bo ci do siebie pokazali Fuck You, albo podczas SD nałożyli cenzurę na chanty Holly Shit to na prawdę straciłem wiarę w jego booking i produkt... Moim zdaniem to jest jego obowiązek jako bookera aby podostrzyć produkt bo fani tego oczekują, bo było to widać jak fani bawili się podczas walki Drew/Punk na Bad Blood 2024 a później wszystko się zjebało, wgl widać jak fani mają już wyjebane na SD przez co ratingi lecą w dół.

john-cena-wwe-champion.gif 

Co do AEW po odejściu Punka był mały regres, były spiny z WWE i te śmieszne wojenki ale później Khan to olał i zaczął robić swoje, zasiadł do tego i stworzył coś swojego, coś czego brakuje współczesnym wrestlingu, dał zawodnikom luz pod względem brutalności dlatego taki Darby szaleje i już jest uważany za nowego Foley'a naszych czasów ostatni spot na Blood & Guts gdzie spadł na palący stół był chory bo sam Darby się zapalił to było w chuj chore ale ten moment już zapisze się na kartach wrestlingu gdzie Darby będzie znany ze szalonych spotów... To faktycznie AEW zorganizowało pierwszy Death Match z świetlówkami w historii wrestlingu w main streamie, to właśnie Khan jako pierwszy ściągnął największe wariata z świata UV do swojej federacji czyli Nick Gage'a ten moment przez fanów wrestlingu jest co roku wspominany ;) A no i jeszcze coś bardzo ważnego, Khan stawia też na dobre walki inwestuje w takich zawodników jak Ospreay, Strickland gdzie dostajemy showsteallery które zapisują się na kartach historii... Ważne że Tony odnalazł drogę a z czasem przyniesie to duże efekty, wiadomo AEW nigdy nie będzie tak przepotężne jak WWE jeśli chodzi o popularność ale mogę sie założyć że będą drugą najważniejszą federacją wrestlingową na świecie jeśli będą prowadzić tak produkt jak prowadzą od dobrych paru miesięcy, o Blood & Guts jest teraz głośno po tych ostatnich spotach i to chodziło aby nałożyć przepotężną poprzeczkę dla WWE ale nie ma szans że oni to przebiją chyba że Lesnar zrobi tam przepotężny rozpierdziel ale nawet i tym fani są już zmęczeni. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   11
  • Styl:  Klasyczny

AEW DYNAMITE #319 - BLOOD & GUTS 2025

GREENSBORO • First Horizon Coliseum • 12.11.2025
ŚREDNIA OCENA WYDARZENIA
9.39
(284 głosów)

AEW Dynamite #319 - Blood & Guts 2025

Szczegóły Wydarzenia

Data: 12.11.2025
Promocja: All Elite Wrestling
Typ: TV-Show
Arena: First Horizon Coliseum
Typ transmisji: Live
Data transmisji: 12.11.2025
Platforma: TBS
Komentatorzy: Bryan Danielson, Excalibur & Tony Schiavone

KARTA WALK

Blood And Guts 12 Man Tag Team Match
Marina Shafir , Megan Bayne , Mercedes Mone & Triangle Of Madness ( Julia Hart , Skye Blue & Thekla ) vs. Harley Cameron , Jamie Hayter , Kris Statlander , Mina Shirakawa , Toni Storm & Willow Nightingale
Zwycięzca: Marina Shafir , Megan Bayne , Mercedes Mone & Triangle Of Madness ( Julia Hart , Skye Blue & Thekla )
Ocena: 8.85 (420 głosów) 🏆 Match of the Night 🏆

Pokaż recenzje fanów
GoldLiger[10.00] "Szalona lista kobiet wreszcie zebrała się razem, by pokazać surowy talent i zaangażowanie, jakie mają, i po prostu rozbiły bank. Miesiące waśni, rywalizacji, sojuszy, walk o tytuły itp. wszystko zlało się w tej walce i wszystko zostało zrobione znakomicie, bez wrażenia nadmiernego zaplanowania. To była chaotyczna, emocjonalna walka w najlepszy możliwy sposób. Nie przychodzi mi do głowy żaden słaby punkt; nawet Harley z jej zauważalnym brakiem doświadczenia jest tu wyróżnieniem, ponieważ poprawiła się w niezwykłym tempie i ma masę chemii jako partnerka Willow oraz rywalka zarówno Bayne, jak i Mone. Mówiąc o tym, Mercedes była innym wyróżnieniem w swej niechęci do prawdziwej przemocy, ale z naprawdę małostkowym podejściem do tego (celując w Stat, używając własnych pasów jako broni dla swojej drużyny, ale zabierając sobie pas mistrzowski świata, sprzedając swój złamany paznokieć bardziej niż Skye Blue sprzedała 8.0 w skali Muty, jej własny stół i szampan używane przeciwko jej drużynie). Jest zbyt wiele świetnych rzeczy do omówienia poza tym, od szalonych przebiegów Bayne, Willow będącej niesamowitą od dzwonka do dzwonka, Triangle of Madness opuszczającej ring, by ukraść klucz i zamknąć połowę twarzy, każde pojedyncze spot z szkłem było fenomenalne (zwłaszcza butelka/lustro szkło rozmazane na stopie Mariny, zanim nadepnęła na Minę) i tak dalej. Zakończenie jest też glorious, po prostu zmuszając Toni do patrzenia, jak Mina jest torturowana, aż się poddała, by ją uratować; używając ich miłości jako broni. Niesamowita walka, która opłaciła i przygotowała tyle w już gorącej dywizji, jednocześnie dając kontuzjowanym Aminacie i Ford mały moment. To masywnie poprawiło pozycję kobiecej dywizji tagowej, zanim turniej w ogóle posunął się daleko. Świetna robota. ****3/4"
Kugenesan1[6.00] "Silnie sprzeciwiam się meczom z wieloma kobietami, a ten konkretny nie był wyjątkiem – wydawał się przytłaczająco nużący, zwłaszcza w fazach początkowej i środkowej. Brak skupienia sprawił, że trudno było zaangażować się w akcję toczącą się na ringu. Jednak muszę przyznać, że zakończenie zdołało nieco podnieść ogólne doświadczenie. Posiadanie dwunastu kobiet w jednym meczu wydawało się przesadne i rozcieńczone. Mimo to były momenty ekscytacji, w tym trochę rozlewu krwi i imponujące wysokie spoty, które dodały warstwę dramatyzmu. Ogólnie jednak mecz nie zdołał przykuć mojego zainteresowania w większości."
Tyler Rollins[8.00] "finał to absolutne kino, jest kilka błędów pisarskich (używanie tytułów jako zwykłej broni pozbawia to prestiżu, nawet jeśli są to tytuły z zapomnianej federacji) ale był to dobry masakra krwi"
Non Title Falls Count Anywhere Match
Adam Page vs. Powerhouse Hobbs
Zwycięzca: Adam Page
Ocena: 7.91 (336 głosów)

Pokaż recenzje fanów
GoldLiger[8.00] "To mi przypomniało mecze Ceny z lat 00. w dobry sposób. As, mistrz świata, The Hangman, mierzy się z monstrualnie potężnym heelem bez żadnych zasad, które mogłyby go chronić, i dostaje lanie, ale znajduje siłę, by trafić kilka wielkich ruchów i odwrócić agresję przeciwko przeciwnikowi z pomocą wsparcia fanów, by zwyciężyć. Prosty, skuteczny mecz. Hobbs był tutaj niesamowity, ponieważ pierwsza połowa meczu była zbudowana na jego segmencie heat i zrobił to cholernie dobrze; każdy wielki ruch miał przestrzeń na oddech, a on wypełnił to powietrze pierwszorzędnym trash talkiem. Powroty Hangmana to były wszystkie DUŻE ryzykowne zamachy, które czasem się opłacały, a czasem nie, i to sprawiło, że jego zwycięstwo wydawało się zasłużone, ale niepewne. Hobbs lądujący prosto na tyłku po tym back body dropie był szaleńczy, a pokochałem finałowy bump, który wziął w sprzęt elektryczny. Świetna bijatyka z tłumem pod koniec, i uwielbiam, jak dużo Hangman czerpie z bycia wśród fanów (popijając piwo przed swoim moonsaultem, karmiąc się ich energią, gdy szykuje buta, by trafić Hobbsa). Świetna robota; to mogłoby być main eventem PPV o tytuł i idealnie pasowało na to miejsce. ****"
AfRotaker[4.00] "Mir nic z tego nie dało. Publiczność była gorąca i nie stracili jej. Finisz uznałem za całkiem dobry. Ale ustawienie uznałem już za nie takie dobre, może nie wszedłem w to neutralnie. To było po prostu jeden spot po drugim. Mało psychologii, nawet prawdziwej historii walki nie wyłapałem. Spannend to też nie było koniecznie. W moich oczach dość meh, nawet jeśli mogło być gorzej."
Sinatra[7.00] "To było bardzo dobre, ale niestety publika nie była całkowicie wciągnięta w ten mecz na początku, ponieważ oszczędzali swoją energię. Żałuję, że ten mecz nie odbył się w innym tygodniu, ponieważ był naprawdę dobry, ale zająło im trochę czasu, zanim wciągnęli w to publikę, a do momentu, gdy to się stało, był to już finałowy fragment. Hangman jest super konsekwentny i sprawił, że Hobbs wyglądał jak milion dolarów."
Blood And Guts Ten Man Tag Team Match
Darby Allin , Roderick Strong & The Conglomeration ( Kyle O'Reilly , Mark Briscoe & Orange Cassidy ) vs. Death Riders ( Claudio Castagnoli , Daniel Garcia , Jon Moxley , PAC & Wheeler Yuta )
Zwycięzca: Darby Allin , Roderick Strong & The Conglomeration ( Kyle O'Reilly , Mark Briscoe & Orange Cassidy )
Ocena: 8.75 (377 głosów)

Pokaż recenzje fanów
iGasPack[10.00] "Następnym razem niech Gabe użyje zapałki do zapalenia stołu lol Nie wiem, dlaczego pomyśleli, że zapalniczka Zippo będzie dobrym wyborem haha. Ale ten mecz był prawdopodobnie najlepszym meczem, jaki kiedykolwiek widziałem. Historia stojąca za każdą indywidualną osobą w tym meczu i ich wszystkich schodzeniem się razem to po prostu niesamowite opowiadanie historii. Nie wspominając o ilości bólu, przez który każdy z tych mężczyzn przeszedł dla cotygodniowego programu telewizyjnego. Kochałem każdą minutę tego meczu i jeśli możesz, polecam obejrzenie go bez przerw reklamowych, jeśli to możliwe. Jest o wiele lepiej zobaczyć mecz w całości. Dla mnie AEW MOTY. I ktoś PROSZĘ powiedz Danielowi Garcii, żeby zmienił swój strój ringowy."
KennethW[5.00] "Ostatnie pięć minut było dobre, poza tym kobiety totalnie zdominowały ten mecz i nie było nawet blisko. Najpierw wyeliminowały Marka tylko po to, żeby go wpuścić z powrotem, potem mecz nie stał się dobry aż do wejścia Moxleya. Mecz był co najwyżej średni, ale Kyle miał przełomowy występ. Na początku strasznie się wlekł, do tego stopnia, że prawie zmieniłem kanał. Ta ocena jest naprawdę dziwna."
Coleaslife[8.00] "Oba mecze, męski i damski, miały spektakularne zakończenia. Mox jest jednym z najlepszych heelów w branży, a to właśnie takie mecze jak te są szczytowym wyrazem tego talentu. Jego przedstawienie twardziela, który potajemnie jest tchórzem, jest na zupełnie innym poziomie. Idź obejrzyj to i ciesz się."
OGÓLNE RECENZJE WYDARZENIA
KennethW — [10.00] "Uwielbiałem ten dynamitowy odcinek, jeden z najlepszych, jakie kiedykolwiek zrobili. Po prostu nie potrzebowałem tego segmentu z FTR, ale wszystko inne było perfekcyjne, także ten WO, EM powinien być głównym wydarzeniem, zwłaszcza jeśli to było pierwszy raz ever. Tony Khan naprawdę musi się postarać lepiej, jeśli chodzi o kobiety."
Kugenesan1 — [7.00] "Mecz kobiet był dla mnie nudny i niespójny, ale brutalna natura tego meczu pomogła zespolić wszystko razem, w pewnym sensie. Falls count anywhere był zabawnym i rozrywkowym meczem. Mecz mężczyzn był również dobry."
Drazon — [9.00] "Byłem sceptyczny, czy uda im się uczynić dwa mecze B&G na jednym show interesującymi, ale oba dostarczyły i były wystarczająco zróżnicowane, by wszystko pozostało zabawne. Podoba mi się zakończenie męskiego meczu odrobinę bardziej, ale jestem wielkim fanem Kyle'a O'Reilly'ego, a kobiecy też miał świetne opowiadanie historii. Page vs Hobbs też był świetny, a choć technicznie był to hardcore'owy mecz, nadal wydawał się bardzo inny od meczów w klatce. Nie potrzebowałem, by Ricky Steamboat się pojawił, i cały segment wydawał się trochę za długi, to właśnie uniemożliwia mi danie pełnych 10 punktów."
Its Clobbering Time — [9.00] "Jeden z najlepszych odcinków telewizyjnych wszech czasów, każdy mecz był petardą i promo FTR/Dragon było świetne."

• Reputacja:   859

Obejrzałem sobie Blood & Guts i nadal zbieram szczękę z podłogi. Zarówno wersja żeńska jak i męska, to jedne z lepszych War Games matchy jakie widziałem i chyba najlepsza edycja w AEW dotychczas. Świetnie im to siadło i faktycznie WWE z swoim snickersowym produktem nie ma szans nawet zbliżyć się do tego, co tutaj pokazano. Kiedyś można było tylko pomarzyć o takich walkach na tygodniówkach. Żadne WWE War Games czy TNA Lethal Lockdown nie da się przy tym postawić. Zakończenie w którym heelowa grupa w walce kobiet trzymała Toni Storm i obijano pasem Minę bardzo kreatywne. Super też ten spot z gwoździami i Kris Statlander. Skye Blue zalana krwią kilka minut od rozpoczęcia to również świetny widok. :P 

B&G mężczyzn zakończony poddaniem Moxa przez Kyle O'Reilly wypadł super. Mox ma to do siebie, że potrafi się poddać w bardzo emocjonujący sposób, co ciekawe jego postać i wartość na tym nie cierpi, a dźwiga swoich oponentów za każdym razem, gdy daje im wygrać. Spoty Marka Briscoe na szczycie klatki super, no i Darby lecący na płonące stoły to magia sama w sobie. Jedyne, co mi się nie podobało w tym to fakt, że bardzo szybko to wykonali i jakby nigdy nic przeszli do dalszej części walki, gdzie mogli robić kilka replayów tej akcji, aby nadać jej większego impetu. Jak ktoś lubi walki w klatce, to musi obejrzeć ostatnie Dynamite. 

• Lubię to 2