Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 089
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gwiazdki Meltzera nic nie znaczą. Chłop jest nieobiektywny. Mamy 2025 rok:classic_smile:

To, że nie da Paniom pięciu gwiazdek było absolutnie oczywiste. Niech spada na drzewo, i to takie wysokie.
Walka kobiet była epicka i chwała im za to.

• Dzięki 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   119
  • Status:  Offline

49 minut temu, Grins napisał(a):

Jezusie ale to Blood & Guts było dobre, w sensie oba pojedynki, takiego wrestlingu właśnie oczekuje od Khana miodzio :P Cieszę się że to właśnie Kyle O'reilly zgarnął pin to był największy moment tej gali, mam nadzieje że to zwiastun dużego pushu dla niego to przykre że Cole tak się rozsypał z tymi kontuzjami więc moim zdaniem powinni właśnie postawić na Kyle bo to było przekozackie jak go rozpisali w tym matchu... Wgl moment z tym lustrem u kobiet, to było nieźle pojebane jak Storm to przyjęła albo ta akcja Statlander na gwoździe rośnie nam kobiecy Moxley, chociaż nie wiem tam wszystkie kobietki szalały jakby to była gala GCW albo CZW :D Mocno propsuje i coś czuje że wrócę jeszcze do tych walk bo z pewnością zapadają w pamięci, bardzo się cieszę że Tony obrał drogę jeśli chodzi o produkt, jest to mocna alternatywa gdzie mozesz obejrzeć coś mocniejszego i zarazem możesz obejrzeć dobre starcie, a nie głaskanie po jajach jak to u Huntera bywa bo w tym roku nie uraczyli nas żadną mocną walką poza Cody/Cena ze SummerSlam, może na War Gamesie będą próbowali to przebić, chociaż uważam że Blood & Guts nic nie przebije. 

Blood and Guts... 
Krew i... do tej pory myślałem, że to są "jaja"... Co nie zmienia faktu, że w takim pojedynku trzeba mieć jaja. Mogę mówić frazesami (tak - jestem nietrzeźwy), aczkolwiek walka naprawdę topki kobiet w świecie pro-wrestlingu zrobiła na mnie mega wrażenie i końcówkę walki oglądałem dosłownie (!) na stojąco z mojego ukochanego fotela przed TV bo czekałem, czy Toni podda, czy Marina zostanie zaatakowana, czy Mina sama się podda albo wymusi poddanie na koleżankach? Reszta spotów też nie zawiodła, ale Marina z tym szkłem to dała do pieca. Brat pytał "i co Ty za gówno oglądasz jak się rzucają na jakieś pinezki?" I mu tłumaczyłem, że ja właśnie w AEW to polubiłem w walkach typu właśnie Blood and Guts. Mega respekt dla pań. Każdej jednej. Szczególnie dla Skye Blue.

• Lubię to 1

• Reputacja:   524
  • Status:  Online

Fajny pomysł ze strony AEW :D

Zajebiste zdjęcie.

G5r4MnBXwAAr8fg?format=jpg&name=orig

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Dzięki 1

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD | ROH |

• Reputacja:   569
  • Status:  Online

1 godzinę temu, Nialler napisał(a):

Blood and Guts... 
Krew i... do tej pory myślałem, że to są "jaja"... Co nie zmienia faktu, że w takim pojedynku trzeba mieć jaja. Mogę mówić frazesami (tak - jestem nietrzeźwy), aczkolwiek walka naprawdę topki kobiet w świecie pro-wrestlingu zrobiła na mnie mega wrażenie i końcówkę walki oglądałem dosłownie (!) na stojąco z mojego ukochanego fotela przed TV bo czekałem, czy Toni podda, czy Marina zostanie zaatakowana, czy Mina sama się podda albo wymusi poddanie na koleżankach? Reszta spotów też nie zawiodła, ale Marina z tym szkłem to dała do pieca. Brat pytał "i co Ty za gówno oglądasz jak się rzucają na jakieś pinezki?" I mu tłumaczyłem, że ja właśnie w AEW to polubiłem w walkach typu właśnie Blood and Guts. Mega respekt dla pań. Każdej jednej. Szczególnie dla Skye Blue.

Na prawdę epickie oba starcia, oczywiście są tacy co się ze mną nie zgodzą no ale dla mnie to było epickie arcydzieło to jest właśnie przykład że tak brutalną stypulacje można wykorzystać na tyle sposobów i wycisnąć z niej coś takiego, serio cieszę się że nie idą w cukierowaty produkt a w coś zupełnie innego, sami zawodnicy są zadowoleni z przebiegu obu starć, gdzieś czytałem że zebrali duże owacje po walce na zapleczu, Toni to wgl zasługuje na oklaski przyjęła ten spot mocarnie jak zawodniczka UV nie każdego stać aby coś takiego przyjąć. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg