Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nabijanie Postów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może mi ktoś wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi.

Od jakiegoś czasu jedni atakują drugich że nabijają sobie posty.

Rzeczeywiście wqrwia mnie jak widzę jeden post pod drugim kogoś przecież mógł ten wcześniejszy edytować.

Ale mam pytanko ?? po co to robią ? (robice?) może ja nie wiem o czymś? może tu coś można wygrać ? np. jakąś pralkę? jak się ma np.10 tysięcy postów ? Nie rozumiem toku tego postępowani. Za cholerę nic mi nie przychodzi do głowy po co to robić...ja bym na taki pomysł nie wpadł chociaż bym miesiące myślał by nabijać sobie posty bo niby po co ? :? a niektórzy wydaje się że tak robią ... proszę o podzielenie się ze mną tym sekretem o sensie nabijania postów (obiecuję że nie będę robił konkurencji :wink: ) tak tylko z ciekawości chciałem wiedzieć :twisted: .

Peace!

1872433537428f0b46b98ce.gif

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

2

• mnih

2

• Przemk0

1

• Wee Man

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

heh ja robie to by skompletowac wszystkie gwiazdki z nad avataru :P

a tak poważnie, to co uważasz za nabijanie postów??

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

słuchaj ja mam mało postów około 80 taki inny ma 525 postów i jest jakby lepszy odemnie bo pod nickiem ma większą sumę chyba o to chodzi to jest taki wyścig szczurów kto będzie mial więcej postów będzie bardziej szanowany ja już straciłem wszystko przez ostatni temat ale mniejsza z tym
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

mnie np wali czy mam 50 czy 300 czy 800... postów

jestem tu tylko dla newsów, dyskusji, a czasami dla sciagania... bo mam najmniejsza chyba kolekcje ze wszystkich tutaj...

nie zbieram ich, nie interesuje mnie pozycja lover czy mid.. czy admin czy jakaś tam inna

posty mnie nie interesują nawet...

poprostu jak czuje ze musze lub chce cos napisac - to piszę...

a co do odp typu thx czy dzieki bo to chyba zmora tego forum... no to sam nie wiem, ale nie wiem jak niby odpowiedziec w ramach podziekowania za udostepnienie jakiejs walki...

poprostu mówie sie dzieki

sami powiedzcie co piszecie jak sciagacie od kogos jakąs walke...

walicie LITANIE jakąs czy cos krotkiego?

w działach MEDIA - to sie nie dziwie, a na reszte patrze z przymruzeniem oka (like this - :wink: );

Najlepsza forma podziekowania, to odplacenie tym samym. Tak wiec kiedy ktos na tym forum kradnie czyjas prace (capture, upload), a potem rzada za to podziekowania :D , Ty zrob to samo. I w ten sposob staniemy sie najwiekszymi leecherami w sieci. Ewentualnie moglbys napisac cos wiecej niz thx, np. Dziekuje RazorR ze wlaczyles Internet Explorer, kliknales na strone w ulubionych, potem kliknales kopiuj/wklej. Chociaz to troche za dlugie ;P

Tak na powaznie, mam gdzies czy kradniecie linki czy nie (a to naprawde zalosne). Ale zadacie za to podziekowania i chuj wie czego jeszcze, a to juz jest naprawde smutne. Nie mowie ze odrazu trzeba kompresowac itd tak jak ja to robie, ale sciagniecie walki i potem umieszczenie jej na serwerze, to juz cos, i za to moglbym podziekowac.

PS. Nie wiem czemu ruszylem ten temat, chyba od dawna mnie to wkurwialo, a bignash mi o tym przypomnial :P

4302049614329261d90190.jpg

heh,a ja chciałbym mieć status wyższy niż jobber czy lower midcarder :D

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Najlepsza forma podziekowania, to odplacenie tym samym. Tak wiec kiedy ktos na tym forum kradnie czyjas prace (capture, upload), a potem rzada za to podziekowania :D , Ty zrob to samo. I w ten sposob staniemy sie najwiekszymi leecherami w sieci. Ewentualnie moglbys napisac cos wiecej niz thx, np. Dziekuje RazorR ze wlaczyles Internet Explorer, kliknales na strone w ulubionych, potem kliknales kopiuj/wklej. Chociaz to troche za dlugie ;P

Tak na powaznie, mam gdzies czy kradniecie linki czy nie (a to naprawde zalosne). Ale zadacie za to podziekowania i chuj wie czego jeszcze, a to juz jest naprawde smutne. Nie mowie ze odrazu trzeba kompresowac itd tak jak ja to robie, ale sciagniecie walki i potem umieszczenie jej na serwerze, to juz cos, i za to moglbym podziekowac.

PS. Nie wiem czemu ruszylem ten temat, chyba od dawna mnie to wkurwialo, a bignash mi o tym przypomnial :P

...z tym akurat sie zgadam w 100% od pewnego czasu chodzil mi po glowie pomysl zeby rodzielic Media Corner na dwie czesci na leechowana i zwykla.. na ktorej by sie podalo FAQ jak uploadowac.. gdzie szukac serverow.. jak postawic FTP itd.. ale wiadomo brak czasu itd... spowodowal ze Media Corner zostal troszke pozostawiony sam sobie..

.. z drugiej strony kto by uploadowal na takie forum.. ja, Ty.. i moze jeszcze ze 2osoby.. cush ale przynajmniej te nasze linki nie ginelyby w tysiacu leechowanych.. w sumie to ten podzial mozna zrobic.. byloby czytelniej..

...jednoczesnie chcialbym podziekowac Forestowi ze ostatnio jako jedyni zglaszal nie dzialajace linki.. respekt..

a co to topicu.. nabijania postow.. to w sumie niektorzy robia jeszcze perfidniej.. i odpowiadaja na normalne topici.. tylko jedyny wyrazem "no".. "tak tak".. mysle ze mistrzem w dawaniu nic nie wnoszacych wypowiedzi jest El Koyote.. ale inni mu nie ustepuja.. w sumie prosze zobaczyc post wyzej..

heh,a ja chciałbym mieć status wyższy niż jobber czy lower midcarder :D

rownie nic nie wnoszacy do dyskusji.. urwa jak chcecie cos napisac to sie wpierw zastanowcie czy to ma sens i czy jest ten post potrzebny.

Jesli chcecie to mozna zrobic tak zeby posty z Media Corner nie liczyly sie do ogolnej liczby postow..

Dobra a teraz konkluzja i propozycja.. :

Rozdzielamy.. Media Corner na 2 czesci.. Leeched i Silver ? i posty z czesci Leeched nie nicza sie do ogolnej liczby postow. Do tego zostanie utworzona specjalna grupa : Media Squad dla ludzi co beda uploadowa i udzielac sie w czesci srebrnej.. beda tesh mieli swoje wlasne forum Media Corner Gold do ktorego beda tylko oni mieli wjazd. I tam beda omawiac sobie sprawy zwiazane z uploadem lub dawac sobie wczesniej linki.. przed udostepnieniem dla reszty leecherow..

Pasuje wam takie rozwiazanie ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a ja sobie nabije posta tym postem :D
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Styl:  Jasny

aah mala informacja od tej pory era nabijania postowsie skonczyla. koniec z hidden text to po pierwsze (chyba ze w wyjatkowych sytuacjach) po drugie kasuje bez ostrzezenia glupie tenaty odpowiedzi itp. ostatnio na forum z powodu braku czasu zrobil sie niesamowity burdel i trzeba w koncu zaczac dzialac.

P0 - good idea

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

W sumie Przemk0 jeśli wiesz gdzie szukać serverow i innych pierdół to nie ma żadnych przeszkód żebym w wolnym czasie (czyt. kiedy niczego nie ściagam) uploadnął... Problem na pewno nie jest w tym, że ktoś nie chce tego robić tylko w tym, że nie ma na co wrzucac... ja mam konto u Warexa, ale nie nadaje się na to żeby sciagało z niego kilka, kilkanscie osób jednocześnie, bo wszystko padni... a z drugiej strony baaardzo długo by się tam coś ładowało. Więc jeśli coś to możesz mi posłać maila, dać PM... byle co i zobaczyłoby się co się da zrobić. A pomysł z podzialem sam w sobie jest dobry.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Rozdzielamy.. Media Corner na 2 czesci.. Leeched i Silver ? i posty z czesci Leeched nie nicza sie do ogolnej liczby postow. Do tego zostanie utworzona specjalna grupa : Media Squad dla ludzi co beda uploadowa i udzielac sie w czesci srebrnej.. beda tesh mieli swoje wlasne forum Media Corner Gold do ktorego beda tylko oni mieli wjazd. I tam beda omawiac sobie sprawy zwiazane z uploadem lub dawac sobie wczesniej linki.. przed udostepnieniem dla reszty leecherow..

Pasuje wam takie rozwiazanie ?

tak :)

zartowalem Przemk0 napisze kilka zdan do siebie wsyztsko ok

w koncu cos sie zacznie dziac - jaby cos uplodna mam neo+ tyle ze moze nie wiem jak to zrobic wiec wszelkie info spoko - wiem gdzie sciagac tylko nie wiem gdzie to potem wrzucac jesli bede mogl w jaki kolwiek sposob pomoc to mozecie na mnie liczyc

78269406145f2cb280ea01.jpg

Ja nie mam zamiaru nabijać bezsesnownie postów - jak widze że jest jakaś rozmowa to sie staram cos od siebie dorzucić.W końcu nie nabiłem tyle postów ile mam obecnie a mam dużo tylko dawaniem podziękowań w Media Cornerze.

Co do Media to może być to nawet spoko rozwiązanie byleby można było ściągać duzo konkretnych rzeczy i żeby to wszystko miało jakieś w miare ludzkie transfery.

No i ofkoz ma być wrestling dla wszystkich czyli od WWE do najbardziej zdegenerowanych i okrótnych walk gdzie krew i flaki latają jak orły w lesie :P :twisted: :D :mrgreen:

zgadzam sie z DEJV :D Poklony

Co do Madia Corner to nie wtrącam się, gdyż mało korzystam z tego działu. No, ale jeżeli dostane wstęp na GoldForum no to jestem za wszystkimi członkami!! :P

Co do Media to może być to nawet spoko rozwiązanie byleby można było ściągać duzo konkretnych rzeczy i żeby to wszystko miało jakieś w miare ludzkie transfery.

hmm... a co propozycja P0 ma do jakości transferu? Jakoś nie czaje...

...i przy okazji: zawsze Wam mało?? Wybrzydzać to łatwo...

ehh Sowa11 ukradłeś właśnie najbardziej kultowy avatar na tym forum... jak szeryf wróci do miasta będzie źle :(

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

sowa... masz dzien na zmiane avatara inaczej twoimi zwlokami bedzie zywil sie kamala
zaczynasz z bananem konczysz jak banan!