Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Drew McIntyre vs John Cena na WrestleManii 35? Seth Rollins

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W ostatnich tygodniach mocno wyhamowała postać Drew McIntyre’a, który wmieszał się w rywalizację między Baronem Corbinem a Braunem Strowmanem. Na ten moment są trzy potencjalne plany dla Szkota na WrestleManię 35. Pierwszym z nich jest drużynowa walka między nim, Corbinem i Lashleyem a Strowmanem i prawdopodobnie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-drew-mcintyre-vs-john-cena-na-wrestlemanii-35.html

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kniaziu
      To też dorzucę swoje 3 grosze bo mocno się nie zgadzam z tym jak przebiega dyskusja na temat kobiet w tym temacie. Otóż które są lepsze sprowadza się do jednego - rozpisywania. AEW robi to dobrze, WWE źle, dlatego jedna dywizja jest dla mnie jednoznacznie lepsza niż druga. Możemy się rozwodzić nad tym która zawodniczka jest zdolniejsza w ringu, ale jak dostanie słaby booking, to nie ma dużego znaczenia. Możemy dywagowac która jest lepsza na mikrofonie, ale jak dostanie słabe feudy i proma d
    • vieiraa55
      Chyba właśnie dlatego dlatego zawodniczny AEW są lepiej postrzegane niż te z WWE, bo są lepiej prowadzone. Ja przyznaje się bez bicia, że jestem nieobiektywny jako naczelny polski bojówkarz AEW.   O, to chyba o mnie
    • Bastian
      Survivor Series lada chwila, więc kilka zdań przewidywań. Tylko cztery walki w karcie. Sądziłem, że może będą półfinały jasiowego turnieju. Trzeba zrobić miejsce na wejściówki sytych kotów i dać fanom pośpiewać War Games - o tych walkach napiszę razem, bo to ten sam gimmick i ich booking jest bardzo podobny - zebrać kilka historii w jedną, spakować do klatki jak najwięcej gwiazd kobiecego i męskiego rosteru i reklamować jako potężne starcie, które rozsadzi klatkę itd. WWE zebrało najwięcej
    • vieiraa55
      Ej, to jest smutne
    • Mr_Hardy
      Jednemu podoba się to innemu tamto. Każdy ma swój gust. Nie może być tak, że jedna osoba chcę by druga myślała to co ona, miała to samo zdanie. A mam wrażenie, że to tu ma miejsce. "Moje zdanie, opinia jest najważniejsza. Masz tak myśleć" Dla niego to jest najlepsze dla ciebie tamto. Zluzuj Kyrenlo.
  • Dodaj nową pozycję...