Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hołd dla WEE MANa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hołd dla WEE MANa

Chciałbym z całego serca złożyć hołd dla Wee Mana jak to sam stwierdził, że jest jednym z najintyligentniejszch ludzi w Gdańsku to tego wygrał wiele konkursów do tego 50% jego wszystkich postów to wyrażenie thx; do tego uważa, że nuzio jest taki sam w życiu, jaki posiada gimmnic i nawet do toalety idzie z FBI do tego jest w stajni Boryssfans i zrobił tak wiele dla tego serwisu do tego uznał Rabola za nabijacza postów swoim umysłem przyćmił wszystkich adminów i moderatorów Razormedia do tego ma najlepszy sklepik poprostu wszyscy powinniśmy być dumni, że mamy tak Intyligentną osobę w Razormedia. Jeśli się RazoR zgodzi to proponuje zmiany nazwy na WeeMansMedia

PROPONUJE ABY WEEMAN NIE MŚCIŁ SIĘ ZA TEN ŻARTOBLIWY POST :)

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

4

• Urban

4

• mnih

2

• Sowa

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Urban napisze tylko tyle (bo jesteś z Piły, a ja mam sentyment do tego miasta - ahh te prawo jazdy :P ):

takie posty są żenujące... bardziej żenujące niż posty WeeMana :(

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

close topic and ban za podburzanie spoleczenstwa:)

zaraz uploadne walke Kamali dla was :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

przesadziles.. Urban.. ... .. . :/

topic bedzie zamkniety.. za 24h zebys zobaczyl ile osob uwaza ze to jush przeginka.. ja rozumiem smiejemy sie z tekstow.. robimy konkursy na najglupszy.. ale to nie odznacza ze mozna jechac po kim sie chce.. od czasu gdy podalem ci te topiki o Boryssie nagle stales sie jego wrogiem.. ale chce cie uprzedzic.. jechanie po WF nie jest droga do slawy.. wiec odpusc sobie czasem..

to forum jest mocno liberalne.. ale na niektorych za takie cos byłyby powazne konsekwencje..

to tyle..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Troche przegjoles :D

Wiem przepraszam przegiełem ale zdenerwował mnie WeeMan stowierdzając żę Rabol jest nabijaczem postów a gdy zobaczyłem jego to mi się słabo zrobiło nie lubie ludzi którzy chwalą się swoim IQ i tym co wygrali poprostu przegiełem sorki

Przemk0 - Boryssa nie lubiłem bo pojechał po mnie a gdy zobaczyłem kundergrunda i zaczęłem dostawać co chwile bany na hydepak to qurwica mnie wzieła

Kamala - ty..ty..jak był ludź razormedia głosowałem na ciebie a ty mi chcesz dać bana :):):)

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Urban mówisz żebym się nie mścił??

przykro mi,ale jednak będę.

Nie będę się jednak zniżał do Twojego (specjalnie napisałem z dużej litery bo Cię nie lubię,ale szanuję) beznadziejnego poziomu i nie będę ani Cię bluzgał ani pisał o Tobie niewybrednych postów.Aczkolwiek nie licz że ujdzie Ci to płazem Urbanie,o nie... :twisted:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Dzięki Ci WeeManie proszę podaj nr telefonu zadzownie i w ramach przeprosin śpiewam ci piosenkę

E tam nie wiem jak się pisze Kundergrund :)

wiesz co urban ja nie mam dla ciebie szacunku PRZemko ty widzisz i nie grzmisz co to jest jawne obrazanie mojego qumpla przegiales bedzie zemsta :twisted:

jak ktos kogos wkurza to pisze sie do niego prywatnie a nie KPI sięz niego na forum;

popieram usuniecie posta;

sorry Urban ale lekka przesada;

No to masz Urban przerabane jednym slowem. Sowa + WeeMan... ehhh przerabane

Uciekaj do Meksyku :P

4302049614329261d90190.jpg

rabol ty jak zwykle sie wysmiewasz oj rabol rabol

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Też bym się śmiał, dla mnie zemstą jest czytanie postów niektórych osób, których ksyw nie wymienię bo nie chce wojen zaczynać ;)

1005187806541accfacb3d6.jpg

:):):)

i dobrze ze nie chcesz.. bo teraz by byla wojna... :wink: :wink:

aha i sixkiller: jak to jest ze mam wirusa jak wchodze na twoja stronke?

w klko to samo?

co jest? bo ja sie nie znam na tym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...