Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound For Glory - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przed nami najwieksza gala roku w federacji TNA. Jak dla mnie ta gala moze rzeczywiscie byc najlepsza w roku. Oto zapowiedziane walki:

NWA Championship (title vs. Sting's Career)

featuring Kurt Angle at the ringside enforcer

- Jeff Jarrett vs. Sting

NWA Tag Team Championship

- Christopher Daniels & AJ Styles vs. LAX - Six Sides of Steel

TNA X-Division Championship

- Senshi © vs. Chris Sabin

8 Mile Street Fight

- Rhino vs. Christian Cage

Monster�s Ball

- Samoa Joe vs. Abyss vs. Raven vs. Brother Runt

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pioro

9

• Beholder

5

• Viruss

4

• Lil Abyss

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Karta już zapowiada się ciekawie. Oby Monster's Ball był co najmniej tak dobry jak poprzedni.
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Karta zapowiada się bardzo ciekawie.Mam nadzieje,że bendzie świetna gala

197822366047647ea8324db.jpg

Mam nadzieje ze po tym PPV TNA wystrzeli w kosmos :) ale nie spadnie jak inna federacja (WCW) Co do karty jest swietna i napewno dojda jeszcze jakies pojedynki i na bank bedzie to najlepsze PPV w historii TNA !

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

nie przepadam za TNA, ale skoro to najwieksza gala roku tego fedu, to jako fanowi wrestlingu nie wypada mi nie obejrzec. Jestem ciekaw co zrobi Angle i o co chodzi z tym 8 mile street fight.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Ta gala szykuje sie badzo ciekawie :) Już sie nie moge jej doczekać!!

NWA Championship (title vs. Sting's Career)

- Jeff Jarrett vs. Sting - bardzo ciekawa walka !! Mam nadzieje że wygra Sting bo jak przegra to... koniec z TNA :(

NWA Tag Team Championship

- Christopher Daniels & AJ Styles vs. LAX - Six Sides of Steel - Moim zdaniem ta walka będzie jedną z lepszych tag Teamów w histori!!

TNA X-Division Championship

- Senshi © vs. Chris Sabin - Jeżeli Senshi zrobi Warriors Way to wygra , jak nie to będzie ciężko!

8 Mile Street Fight

- Rhino vs. Christian Cage - Po przegranych walkach nadeszłą pora żeby Rhino wygrywał!

Monster's Ball

- Samoa Joe vs. Abyss vs. Raven vs. Brother Runt

Bardzo fajna walka tylko skoro MONSTERS BALL to co tam robi Runt?? Ale walka szykuje sie 1 klasa!!

Hmmm chyba to bedzie moje 1 TNA PPV live :) Bardzo ciekawi mnie walka Stinga i Jarretta oraz rola jaka odegra Angle...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

karta zapowiada sie niezle, o pojedynek tagów jestem calkowicie spokojny bo zobaczymy znowu odjechany meczyk, rece same bede sie skladac do braw:) LAX mnie pozytywnie zaskoczyl, myslalem ze to kolejni wrestlerzy o zerowych umiejetnosciach, gimmick tez niezly. Rhino z Cagem mysle ze bedzie srednie, jakos Christian w ringu mnie nie przekonuje, jedno jest pewne jako heel jest sto razy lepszy niz face. Po kilku porazkach z rzedu Rhino oczywiste jest ze tym razem Rhino wygra (tak na zdrowy rozsadek-pozdro dla Marka Konrada). Walka z udzialem joe, runta, raven i abyssa mam nadzieje ze bedzie hardcorowa, zwyciezca moze byc tylko jeden... Meczyk X-division jakos tym razem mnie nie kreci, nie moge sie przekonac do senshi, chociaz finisher ma niezly, ale nie daje siekszych szans Sabinowi na tytyl... No i oczywiscie Main-event ktory paradoksalnie wg mnie jest najgorszy z wszystkich meczy, mam dosc ogladania Stinga i jerreta, Jesli Angle nie wezmie w jakis sposob udzialu w tej walce (na bank wezmie) to szykuje sie kolejny nudny main event.... Tak pozatym pytanko-ile hala gdzie bedzie bound for glory pomiesci ludu? pozdro?
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

no wlasnie... monsters balll, zwyciezca moze byc tylko jeden, i to troche psuje zabawe... z roznych wzgledow. niepotrzebnie wbito tam Joe. Na pewno bedzie on ozdoba tej walki, ale widzialbym juz go teraz gdzie indziej a nie w dole karty.
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

ile hala gdzie bedzie bound for glory pomiesci ludu?

Compuware Sports Arena w Michigan jest w stanie pomieścić (wraz z miejscami stojącymi) 4,500 osób.

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   1

Czyli taki średniak, jedna trzecia przeciętnej publiki na galach WWE, ale i tak o wiele lepiej niż w Orlando. Ale efekt i tak może być znakomity - nie będzie tam tylu marków co na eventach WWE którzy przychodzą nie wiadomo po co, będą sami fani TNA i na pewno zrobią klimat.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

eee 4,5 tysiace to i tak niezle... Orlando mnie dobija, ciagle te same osoby na widowni zauwazyliscie goscia w pierwszym rzedzie ktory jest co tydzien?:) zreszta who carez:) mam nadzieje ze publika bedzie zywiolowa i bedzie fajna otoczka, oby te ppv byly przelomowe dla tna...
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

no wlasnie... monsters balll, zwyciezca moze byc tylko jeden, i to troche psuje zabawe...

W sumie - i tak i nie, bo równie dobrze Joe może nie wygrac tej walki i zarazem nie starcić swojego winning streak'u. Ja myslę, że w tej walce może być małe zaskoczenie odnośnie zwycięzcy (czyt. wygra kto inny niż Samoa Joe :D ).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Android

Zgadzam sie w 100% z Raven'em wg mnie wygra .... Runt - pokona wszystkim olbrzymow :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

eee 4,5 tysiace to i tak niezle... Orlando mnie dobija, ciagle te same osoby na widowni zauwazyliscie goscia w pierwszym rzedzie ktory jest co tydzien?:) zreszta who carez:) mam nadzieje ze publika bedzie zywiolowa i bedzie fajna otoczka, oby te ppv byly przelomowe dla tna...

w wwe zdarzaja sie rowniez podebne ewenementy ;) pamietam wysokiego, starszego goscia - zawsze w pierwszym rzedzie, zawsze z jakims glupim, markowym transparentem. mam wrazenie ze jest to pracownik wwe, zwlaszcza po tym jak dzien po WM21 mial "sprzeczke" z HHH ;)

skoro uciekamy z orlando to z checia ta gale obejrze. mam nadzieje ze oprawa audio-wizualna rowniez stanie na wysokosci zadania, jesli ma byc to najwazniejsze ppv w roku.

129287286446c8a666924a3.jpg