Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polski Magazyn Wrestlingowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zmiana nazwy pomogla. Dzieki:)
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

8

• LegendKiller

5

• Juppozo

4

• Lil Abyss

4

Top użytkownicy w tym temacie

Jutpiter, u Ciebie jak mniemam problem jest błahy. Siedzisz za granicą, a nazwa zawiera polskie znaki. Spróbuj usunąć z nazwy polskie znaki i wtedy spróbuj

Jestes niesamowity Legend :) albo ja taki głupi :(

działa i dzis wieczorkiem napisze co o tym myslę...

pozdrawiam wszystkich

No i przeczytałem. Odrazu mówię, że nie jestem wielkim znawcą wrestlingu tylko zapalonym fanem i własnie z tej perspektywy będę oceniał wasz magazyn:)

A więc:

1) Ogólna formuła i założenie bardzo fajne.

2) Rzeczywiscie można popracowac nad grafiką. Przewaga czerwonego i czarnego daje znac o sobie w bostaci lekkiego może nie bólu, ale dziwnego stanu:) Czcionka RAW tez nie przypadła mi do gustu. Fajnie byłoby dać po prostu bardziej czytelną czcionke.

3) Jesli dajecie na 2 str. MENU, to przy tematach dawajcie numery stron. W koncu po coś istnieje to menu.

4) W jednym z newsów podajecie zmiane czasu Impactu. Jako że trafiacie do polskich czytelników, piszcie godziny - czasu polskiego i czasu amerykanskiego. Czas central i east mogą kompletnie nic nie mówić czytelnikowi. (to taki detal:))

5) Kto w górę, kto w dół to bardzo fajny dział i popieram go. Jednak nie podoba mi się coś takiego, że pierwszym wrestlerem w dziale "w dół" jest Edge, a chwilę pózniej piszecie o nim jako o wrestlerze miesiąca. Gdzie tu logika? Oczywiscie wiem ze formuła wrestlera miesiaca to opinia fanów, ale jednak "kole" to w oczy:)

6) Wyniki z gal jako same wyniki można przeżyc. Oczywiscie jakby były opisy gal to byłoby super, ale i tak (wiem to z doswiadczenia) mając opisanych 15 gal jedna po drugiej, koło 5 gali nie chciałoby mi się i tak dalej czytac "przelatując" opisy tylko pobieżnie i sprawdzajac wyniki.

7) Raporty z PPV są bardzo dobre i miło się je czyta. Są to niby "najważniejsze" gale miesiąca i uważam, że zawsze powinny być przedstawiane w takiej formule jak teraz.

8) Dział komentarze jest jak najbardziej mile widziany w następnym numerze. Fajnie jest poczytac zwykły, prosty tekst. Jedyny minus tego działu to komentarze mo w nawiasach. Mi się nie podobały:(

9) Debata dla mnie trochę śmieszna. Fajnie byłoby zapodać w takiej luzackiej formie cos podobnego, ale z tylko jednym pytaniem.

10) Okiem Old School'a - Bardzo fajny felietonik.

11) Dział zoom jest fajny, z tym że to nic innego jak historia pewnej stajni. Nie wiem czy nazwa działu tu pasuje (jak dla mnie nie).

12) Biografia - kolejny super dział. Jedyny minus to to, że była to dopiero pierwsza część. Fajnie byłoby umieszczac w jednym numerze całą biografię jednego wrestlera, bo przy obecnej formule można poczytac o karierze góra 6 wrestlerów na rok a przy ogromie dostepnych zawodników to smiesznie mało. Wiem że teksty biograficzne są napewno rozległe, ale napewno cos z tym można zrobić. Przy okazji piszecie debiut Goldberga: marzec 1997, a chwilę pózniej wytłuszczacie czerwoną czcionką, że Goldberg zadebiutował 22 wrzesnia 1997. ?????

13) Divas Courner - super. Zrezygnujcie jednak z 10 pytan, bo przypomina mi to teksty z "Bravo" czy "Popcorn".

14) Music Courner - Sorry, ale ten dział może dla mnie nie istnieć:)

15) Za to dział Movie Courner jest fajny.

16) Bardzo ładna szata graficzna w dziale NEXT

17) Extreme bardzo mi się podobał, ale oda do BGZ już nie:)

Ogólnie: Uważam że odwaliliście kawał niezłej roboty i z niecierpliwoscią będe czekał na następny numer.

pozdrawiam serdecznie

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Dzięki za rozbdowaną wypowiedź :) Wraz z całą załogą będziemy się starali nad tym, by w przyszłym miesiący zredukować ilość mankamentów do minimum :)

jeszcze nie przeczytalem, ale...

Z Movie Corner bym zrezygnował, a to tylko z tego powodu, że wrestlerzy nigdy nie występowali w dobrych filmach

"Krol skorpion" ? bardzo dobry film. mozna powiedziec ze to wyjatek od reguly, ale jednak ;)

swoja droga nie wiem jak mcmahon mogl wypuscic takie cos jak "see no evil", kto oglada takie rzeczy i w jakim celu ??

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

evertonian: mi się średnio podobał, ale jeżeli już idziemy tym tropem, to czy warto robić dział dla jednego filmu ;)?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Sixkiller, wrestlerzy wcale nie muszą grać w dobrych filmach :)

Równie dobrze można napisać recenzję kiepskiego filmu i przy okazji wprowadzić do tego elementy humorystyczne ;)

• Reputacja:   6

5) Kto w górę, kto w dół to bardzo fajny dział i popieram go. Jednak nie podoba mi się coś takiego, że pierwszym wrestlerem w dziale "w dół" jest Edge, a chwilę pózniej piszecie o nim jako o wrestlerze miesiąca. Gdzie tu logika? Oczywiscie wiem ze formuła wrestlera miesiaca to opinia fanów, ale jednak "kole" to w oczy:)

wrestler miesiąca z forum za sierpień.

a kto w góre kto w dół jest za wrzesień ofkoz, inaczej sie nie dało tego zrobić.

a z menu mi się spieszyło i widocznie zapomniałem ;)

fajnie że podbała się afera taśmowa.

druga część w drodze hehe :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

Mi sie ten magazyn bardzo podoba. Przeczytalem calutki od dechy do dechy i co tu duzo mowic, pisane bardzo dobrze. Felietony sa super. Raporty z gal wcale nie slabsze. Caly magazyn trzyma wysoki poziom. Za miesiac 2gi # na ktory juz czekam !

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

wrestler miesiąca z forum za sierpień.

a kto w góre kto w dół jest za wrzesień ofkoz, inaczej sie nie dało tego zrobić

Ok. Ale uwazam że w takim razie kazdy następny numer powinien opisywać miesiąc poprzedni, a co za tym idzie, powinien byc upubliczniany gdzies na początku miesiaca. Wtedy nie będzie rozbieżnosci. Poza tym teraz juz jest pazdziernik i po co wracac pamięcią do sierpnia? :D

pozdrówki dla redakcji magazynu

53541565549537ccb6a05f.jpg

Dzięki za pozdro ;)

W numerze Październikowym zostaną przedstawione dwie klasyfikacje, wrestler Września i wrestler Października. Od kolejnych numerów będziemy natomiast publikowali wrestlera miesiąca z tego okresu, w którym wydany zostanie magazyn.

Lil Abyss, jeśli chcesz współpracować, napisać jakiś tekst do magazynu czy cuś to wal PW do mnie albo LK.

to samo liczy się wszystkich innych chętnych do współpracy.

joł 8)

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

"Krol skorpion" ? bardzo dobry film. mozna powiedziec ze to wyjatek od reguly, ale jednak

swoja droga nie wiem jak mcmahon mogl wypuscic takie cos jak "see no evil", kto oglada takie rzeczy i w jakim celu ??

Evertonian - jeżeli już mówimy o filmach made in WWE, to See No Evil był spoko do obejrzenia jak na horror kategorii B, tak więc nie wiem czemu na niego tak psioczysz. Sama fabuła była taka jak w tysiącu podobnych mu slasherów, ale Kane zagrał po mistrzowsku rolę psychopaty mordującego nastolatków i chociażby dla gry Jacobsa (marnujesz się Glen w tym Vinnie'landzie...) warto "zaliczyć" ten film. Zupełnie też nie rozumiem Twojego zachwytu "Królem Skorpionem", który był jak dla mnie - totalnym klonem filmów spod znaku "Conana" i nie wnosił w tym temacie nic ani nowego ani też zbyt ciekawego. Szczerze mówiąc - nawet gra aktorska Rocka nie rzuciła mnie w tym filmie na glebę (deko sztucznie mu to wszystko wychodziło a miny walił jak przy swoich speach'ach made in WWE). Jeżeli miałbym porównać te dwa wyżej wspomniane filmy - to tak jeden jak i drugi jest od biedy (jeżeli nie mamy nic ciekawszego pod ręką:) do obejrzenia, ale pod kątem gry aktorskiej, to Jacobs kasuje tutaj (w tym konkretnym przykładzie) Rocka i to z palcem w nosie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Po pierwsze: jeszcze nie na tyle znam sie na wrestlingu zeby uczestniczyc w tak powaznym przedsiewieciu.

Po drugie: mam niewiele czasu :/ nawet tu na RM nie moge raportow z jego braku pisac :(

Po trzecie: dzieki za propozycje :grin:

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

wpadnijcie na strone megazinu:

ciach - strona wycieta, read rules :P - RazorR

mo: ok, Twój cyrk, Twoje małpy :D

przy okazji, 2 nr wyjdzie po Bound 4 Glory.

do przeczytania :D

Edytowane przez pablo modjo

A mnie magazyn się bardzo podabał. Coś z nowości , coś z historii, opisane gale. Naprawde fajna sprawa. Do kolorków wcale bym się nie przyczepiał. Brakuje mi tylko wywiadów z wrestlerami z różnych federacji ale tego nie przeskoczycie, no chyba że będziecie tłumaczyć teksty z USA.
czy Eugen mógłby przejsc hell turn