Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Roman Reigns i AJ Styles obronią pasy w Arabii Saudyjskiej

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak wiadomo, już za kilkanaście dni odbędzie się turniej World Cup, w którym udział weźmie ośmiu zawodników. Głównym faworytem do wygrania całej rywalizacji jest powracający Rey Mysterio, który kilka dni temu pokonał Shinsuke Nakamurę. Oficjele biorą także pod uwagę Johna Cenę, Randy'ego Ortona oraz Setha Rollinsa jak...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-roman-reigns-i-aj-styles-obronia-pasy-w-arabii.html

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kniaziu
      To też dorzucę swoje 3 grosze bo mocno się nie zgadzam z tym jak przebiega dyskusja na temat kobiet w tym temacie. Otóż które są lepsze sprowadza się do jednego - rozpisywania. AEW robi to dobrze, WWE źle, dlatego jedna dywizja jest dla mnie jednoznacznie lepsza niż druga. Możemy się rozwodzić nad tym która zawodniczka jest zdolniejsza w ringu, ale jak dostanie słaby booking, to nie ma dużego znaczenia. Możemy dywagowac która jest lepsza na mikrofonie, ale jak dostanie słabe feudy i proma d
    • vieiraa55
      Chyba właśnie dlatego dlatego zawodniczny AEW są lepiej postrzegane niż te z WWE, bo są lepiej prowadzone. Ja przyznaje się bez bicia, że jestem nieobiektywny jako naczelny polski bojówkarz AEW.   O, to chyba o mnie
    • Bastian
      Survivor Series lada chwila, więc kilka zdań przewidywań. Tylko cztery walki w karcie. Sądziłem, że może będą półfinały jasiowego turnieju. Trzeba zrobić miejsce na wejściówki sytych kotów i dać fanom pośpiewać War Games - o tych walkach napiszę razem, bo to ten sam gimmick i ich booking jest bardzo podobny - zebrać kilka historii w jedną, spakować do klatki jak najwięcej gwiazd kobiecego i męskiego rosteru i reklamować jako potężne starcie, które rozsadzi klatkę itd. WWE zebrało najwięcej
    • vieiraa55
      Ej, to jest smutne
    • Mr_Hardy
      Jednemu podoba się to innemu tamto. Każdy ma swój gust. Nie może być tak, że jedna osoba chcę by druga myślała to co ona, miała to samo zdanie. A mam wrażenie, że to tu ma miejsce. "Moje zdanie, opinia jest najważniejsza. Masz tak myśleć" Dla niego to jest najlepsze dla ciebie tamto. Zluzuj Kyrenlo.
  • Dodaj nową pozycję...