Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.09.25 Kurt Angle w TNA !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak dla mnie to duzy krok dla TNA. I ja jestem w pelni optymistycznie do tego nastawiony.

Swoja droga ciekawe co Vinny Mac sobie terac mysli ??? Pewnie boi sie ,ze zaraz trish podpisze kontrakt z TNA oraz Chris Benoit i Y2J ;ppp

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jaceck

8

• Viruss

5

• SixKiller

5

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Tak, i zaraz po swoim przejściu do TNA Jericho, Benoit, Trish i Christian pod przewodem Scotta d'Amore reaktywują Team Canada :lol: A jedynym ratunkiem dla USA będzie ich złoty medalista ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Super! Zobaczymy co Kurt pokaże w TNA, zapewne dostanie sporego pusha.

Ostatnio czytałem wywiad z AJ Stylesem, w którym wypowiadał się on, że jego marzeniem byłoby stoczenie walki z Anglem. Marzenie spełni się zapewne niezwykle szybko :grin:

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

:/

dla mnie to trzy kroki w tyl dla angle'a. 100 razy bardziej bym wolal go ogladac w profesjonalnej federacji, a nie w jakiejs namiastce gdzie pozar przerywa ppv. po co kurt sie tam pcha ? przeciez ten gosc to 100% WWE. zaczalem ogladac tna z powodu christiana, potem przestalem bo jak dla mnie poza x division to wialo nuda. teraz bedzie tam moj drugi uluiony wrestler wiec zerkne, ale po 2 miesiacach pewnie znow bedzie szkoda czasu...

trzy kroki w tyl?? ale czemu??

czyzby to byl krok w tyl dla jego zdrowia??

a mzoe dla jego renomy, ktorej nic nie jest w stanie podwazyc??

wiec na pewno chodzi o to ze w TNA nie bedzie mial tak klasowych rywali w ringu jakich mial w WWE i nie bedzie mogl pokazac pelni swoich mozliwosci...

pliz nigga...

jego dojscie tylko pomoze na dluzsza mete TNA, oczywiscie wszystko zalezy od sposobu jego prowadzenia

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Sytuacja conajmniej dziwna bo Angle podobno jest w fatalnym stanie jeśli chodzi o zdrowie. Wypada podkreślić słowo "podobno"...

Skoro Angle został zwolniony z WWE by dojśc do siebie i podleczyć nękające go kontuzje to jaka jest logika w podpisywaniu kontraktu z TNA? Żadna. Jakie pieniądze jest w stanie TNA zaoferować Kurtowi w porównaniu z WWE? Żadne. To wielki krok do przodu dla TNA, ale krok w tył dla Kurta bo niby terminarz jest lekki, ale Angle utknie w tym pieprzonym Orlando na zawsze :) Pozatym jeśli Impacty nie zostaną wydłużone to ucierpi kosztem czasu antenowego dla Angle'a połowa rosteru TNA. Kolejna rzecz - przecież Kurt nie będzie tam przez najbliższe pól roku brał udziału z segemtach mówionych tylko wypadałoby powalczyć, a podobno Kurt jest wrakiem i nie jest obecnie w stanie stoczyć walki - czy za miesiąc lub dwa niby to się zmieni i Kurt wyzdrowieje? Wątpię.

Więc napisze jeszcze raz - to wszystko jest dziwne. Wolę poczekać kilka tygodni. I nie podniecałbym się już walkami Angle-Joe bo jeśli stan zdrowia Kurta to nie bajka to szybko do takiej walki nie dojdzie - no chyba że chcecie by Wasz Olympic Hero skończył w szpitalu lub na wózku...

• Urządzenie:  Windows

dla mnie to wiadomość z serii "wstrząsowych". Cała sytaucja w sumie dziwnie wygląda, moze są pewne rzeczy o których nikt poza Kurtem - WWE - TNA nie wie? Niby wszystko ładnie pięknie sie pożegnano z myślą o późnijeszym powrocie po odpoczynku do WWE, a tu nagle taki news. Oczywiście należy życzyć szczęscia na nowej drodze, a co do słuszności decyzji nalezy sie wstrzymać aż do czasu zadomowienia sie w nowych realiach. Być może 1 kwietnia za oceanem jest obchodzone właśnie teraz? :)

100 razy bardziej bym wolal go ogladac w profesjonalnej federacji, a nie w jakiejs namiastce gdzie pozar przerywa ppv. po co kurt sie tam pcha ? przeciez ten gosc to 100% WWE

Pożar mógł się zdarzyć, wypadałoby jedynie pochwalić zarząd TNA za szybko przeprowadzoną akcję gaśniczą i wznowienie gali.

Nie nazwałbym też TNA namiastką federacji, gdyż jak na ,,namiastkę" posiada zadziwiająco dobry roster. (czy którakolwiek z paroletnich federacji mogła się pochwalić lineupem takich gwiazd ?)

Inna sprawa, że Angle może nie pasować do TNA. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to wyjdzie w praniu. Możliwe jednak jest, że Kurt dobrze przyjmie się w klimacie TNA.

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

ludzie gdzie jest jest wwe a gdzie tna ? przypominaja mi sie slowa ortona ktory powiedzial, ze Angle stoczyl sie z "main eventu" wrestlemani do ecw. teraz stoczyl sie ejszcze nizej ;)

[ Dodano: 2006-09-25, 15:35 ]

ludzie gdzie jest jest wwe a gdzie tna ? przypominaja mi sie slowa ortona ktory powiedzial, ze Angle stoczyl sie z "main eventu" wrestlemani do ecw. teraz stoczyl sie ejszcze nizej ;)

ps. czy angle pojawil sie na wczorajszym ppv ?

129287286446c8a666924a3.jpg

nie przypomina Wam, Scott Hall na Nitro, a pozniej Kevin Nash. Moze jakas mala wojna TNA vs WWE :?:

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

podejrzewam ze nawet jakby podebrali wwe bookera, benoit, jericho i mysterio to i tak byloby to za malo aby choc nawiazac walke z wwe. federacja to nie tylko roster.

129287286446c8a666924a3.jpg

Świetna wiadomość.Wole żeby był on w TNA niż w WWE.Dla TNA to duży krok i wiele to im da(np.może podnieść ratingi),a przedewszystkim dla nas da przyjemność oglądania Kurta w walce np. z Samoa Joe :D Niecierpliwie czekam na jego debiut :)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Tylko Hart malusia prosba na przyszlosc (jak to byla oczywiscie ta wielka zapowiedz z No Surrender) daj temat inny zeby nie walnac spoilerka ;) - a jesli to nie byo to info to ok ;) ale i tak super :D

Tak była.. i Harty może sobie nie zdawałeś sprawy z tego że to jest Spoiler ale walneles mega spoilera.. mega.. zepsułeś niezłą niespodziankę dla tych co będą oglądali "No Surrender" :/

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

evertonian: rozumiem, że można nie lubić TNA, sam nie jestem jego miłośnikiem, ale kiedy nazywasz je namiastką federacji ośmieszasz się. Mówisz, że jest nieprofesjonalne, bo pożar przerwał PPV. W takim razie jestem ciekaw jak mi wytłumaczysz gdzie był profesjonalizm WWE kiedy na Beware the Dog zabrakło światła na walkę Austin vs. Vega :lol: . Nie ma co, kwintesencja profesjonalizmu.

To, że czegoś nie lubisz nie oznacza, że jest to najgorsza rzecz na świecie. Marudzisz, że będziesz musiał oglądać nudne TNA żeby widzieć w akcji swojego ulubieńca. Pamiętaj, że Kurt odszedł z WWE, a jako jego fan powinieneś się cieszyć, że w ogóle będziesz mógł go oglądać na wrestlingowym ringu. Chyba, że wolałbyś aby występował w MMA, gdzie po sześćdziesięciu sekundach zostałaby z niego kupa prochu.

Hartfan: przywaliłeś mega spoilera. Człowiek czeka z niecierpliwością na to wielkie ogłoszenie, wchodzi na forum i już wszystko wie bez oglądania. To nie jest fajne. Nie dało się tego nie zauważyć, bo tuż po wejściu na forum rzucają się w oczy trzy ostatnie newsy, a zaraz potem posty od ostatniej wizyty. Po to został wprowadzony

żeby uniknąc takich sytuacji, a to, że nie można go używać w tematach nie oznacza, że można walić spoilerami na prawo i lewo. Nie ukrywam, że jestem zdenerwowany, a z tego co widzę, to nie tylko mnie zepsułeś zabawe... Szkoda gadać.

Nareszcie przechodzę do tematu. Jestem tą informacją bardzo zaskoczony. Jeżeli okaże się ona prawdziwa, to będzie to gigantyczny krok w przód dla TNA. Od razu nasuwa mi sie na myśl przeskok Hogana do WCW w 1994. Co z tego będzie miał Kurt? Szczerze mówiąc nie wiem. Na dworze Dixie Carter nigdy nie zarobi więcej. Jedynym argumentem wydaje się być luźny terminarz. Poza tym nie będzie musiał podróżować po całych Stanach, co prawdopodobnie nie jest bez znaczenia. Zawsze możemy to sobie wytłumaczyć tym, że chciał spróbować czegoś nowego, pomóc TNA etc.

Perspektywa jego walk z najlepszymi workerami TNA jest miła, ale tak jak ktoś wyżej napisał - Angle jest fizycznym wrakiem i nie umiem sobie wyobrazić jak on chce zwojować nowy teren. Ciekawi mnie czy o wszystkim wiedział Vince. Jeżeli nie, to Angle zachował się Pinokio. Najpierw pisze list do fanów, w którym daje McMahonowi nadzieję na to, że wróci do WWE, a potem podpisuje kontrakt z TNA. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeżeli to ma pomóc TNA, to ciesze sie z tego, że Angle jest tam. Może to spowoduje, że konkurencja zaostrzy sie?

1005187806541accfacb3d6.jpg

No ja bardziej lubie WWE ale TNA tez obejze chociaz to nie to co wwe........

Ale z mila checia obejze walke Angle vs Abyss albo ze stainerem

[ Dodano: 2006-09-25, 18:41 ]

No ja bardziej lubie WWE ale TNA tez obejze chociaz to nie to co wwe........

Ale z mila checia obejze walke Angle vs Abyss albo ze stainerem

No ale ciesze sie ze wogule nie odszedl z wrestlingu i mozna go ogladac dalej :grin:

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

To jest albo bardzo dobry, albo wrecz tragiczny pomysl TNA.Jesli Kurt nie umrze im w ciagu najblizszych kilku miesiecy to na pewno pomoze to federacji. Problem tylko, ze Angle to chodzaca bomba zegarowa. Jego zdrowie jest w oplakanym stanie i to nie "podobno", bo gdyby bylo inaczej Vince na pewno by sie go nie pozbyl. Wiekszym problemem jest jego uzaleznienie od prochow, poniewaz jest w ciaglym bolu to bierze piguly przeciwbolowe na okraglo, a niektore z nich sa bardziej niszczace niz heroina. Przeciez on powoli zaczyna tracic czucie w swoim ciele, niedawno musiano go wywozic na wozku z lotniska, bo dotknal go chwilowy paraliz. Tuz przed zwolnieniem upuscil RVD na jego glowe, po czym zwalil cala wine na niego. Obawiam sie, ze moze z nim byc coraz gorzej. No i ma problemy rodzinne, odeszla od niego ciezarna zona, bo nie mogla juz z nim wytrzymac. Powtarzam, gdyby wszystko bylo z nim w porzadku, na pewno nie zostalby zwolniony z WWE. mam oczywiscie nadzieje, ze nic mu sie nie stanie i pomoze on TNA, na pewno fakt, ze bedzie musial walczyc zaledwie kilka razy w miesiacu moze mu uratowac zycie. Jednak jesli stanie sie najgorsze, to TNA moze spokojnie zamykac interes, bo wszysycy wiedza w jakim stanie jest Angle i media na pewno nie beda siedzialy cicho majac taka pikantna historie.

Domyslam sie, ze Kurt kocha wspolzawodniczyc i jest ono dla niego wazniejsze niz zycie i rodzina. Moim zdaniem powinien poddac sie leczeniu, ktore co prawda uniemozliwi mu walke, ale pozwoli chodzi o wlasnych silach jak skonczy czterdziestke, a tak moze skonczyc jak dynamite Kid, albo jeszcze gorzej. No, ale coz Kurt to dorosly czlowiek i moze robic co chce, przydalaby mu sie jednak powazna pomoc, atej na pewno nie dostanie majac takiego agenta - http://www.davehawk.com/