Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oglądaj WWF Shotgun, WCW Sat Night, itp. na moim Youtube!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To już ponad 4 lata istnienia WWE Network, a ludzie narzekają, że nie mogą na nowo przeżyć niektórych występów wrestlingowych. Ponieważ wciąż brakuje kilku programów z sieci WWE, wysłałem epizody z mojej kolekcji do Youtube i utworzyłem dla was niestandardowe listy odtwarzania. Mam nadzieję, że podoba ci się Attitude Era i fani WCW i że pomogą ci zapamiętać dobre czasy.

Oto moje playlisty na kanale: https://www.youtube.com/channel/UC-7GRTJzSqJH0IsvIO4fjNA/playlists

Ciesz się i życzenia z Włoch ?

http://www.wrestlingforum.com/signaturepics/sigpic719625_1.gif

Edytowane przez Wrestling Ghost

2611958225b0a25bc7a96a.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/47031-ogl%C4%85daj-wwf-shotgun-wcw-sat-night-itp-na-moim-youtube/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wrestling Ghost

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      Cóż, Tanahashi może przejść na emeryturę tylko raz... Swoją drogą, szacun dla niego, że do samego końca jedzie na pełnym etacie. Do tej pory stoczył w tym roku... 124 walki  Matches « Hiroshi Tanahashi « Wrestlers Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database     Dalej nie znamy jego finałowego oponenta. Intryga na temat ewentualnego występu Nakamury na WK nadal się nakręca:
    • vieiraa55
      Saya Kamitani effect
    • MattDevitto
      Do WK jeszcze 2 miesiące, ale na dziś sprzedano już ponad 30 tys. biletów
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1693 Data: 03.11.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Rio Rancho, New Mexico, USA Arena: Rio Rancho Events Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje,
    • VictorV2
      Patrząc po opiniach w internecie - nawet powyższy raport z Cagematch - to bedzie bardzo hot take, ale...   Gunther > Cody. Z prostego powodu. Wiem kim jest Gunther. Gunter jest twardym, oldschoolowym heel'em który traktuje matę i sport profesjonalnego wrestlingu jako rzecz dla niego świętą i chce przywrócić tradycję i to jak wrestling wyglądał w erze, którą on uznaje za najlepszą.   Cody Rhodes istnieje. Nie ma nic złego w byciu vanilla face'em...kiedy siedzisz w midc
  • Dodaj nową pozycję...