Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skad mp3 ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam,

Wobec tego ,iz ostatnio zamknieto edonkey ,z ktorego bralem pliki mp3 ,mam pytanie. Jakie programy polecacie do sciagania plikow mp3 ??

Z groy dziekuje za wszystkie odp

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

3

• rey023

2

• Lil Abyss

2

• bolek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli chodzi o ściąganie pojedyńczych mp3 to poradziłbym Bearshera :) Fajny program sam go używam. Obsługa prota i po Polsku :) Jeżeli chcez ścągnąć całe płyty to poradził bym torrenty :) Np program Bit Commet a stron z torrentami jest mase :)

To z calymi albumami to wiem. Ale thx tak czy inaczej.

Ten bearshare jest niby ok ,ale niektorych piosenek nie ma wogole lub sa jakies lewe wersje jakby nagrywane z radio przez dyktafon...:(

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Direct Connect.. bo nie trzeba zawsze calych albumow ciagnac mozna sciagac tylko to co sie chce.. i sa huby tematyczne wiec mozna wejsc na hub zajmujacy sie akurat lubianym stylem muzycznym i znalezc tam zarowno nowosci jak i stare bardzo kawalki..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja rownież polecam Bearshare'a. Natomiast jeżeli chodzi o DC, to nie jest czasem tak, że użytkownik sam musi udostępnić ileś GB stuffu ;)?

1005187806541accfacb3d6.jpg

DC jest slabe jezeli chodzi o mp3(chociaz to zalezy kogo masz na hubie bo u mnie malo osob slucha tego samego co ja :P ), ja od siebie polecam iMesh 6. Tam jest masa empekow i teledyskow, ale sciaga w granicach 10-70 kb/s.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

SixKiller napisał(a):
Ja rownież polecam Bearshare'a. Natomiast jeżeli chodzi o DC, to nie jest czasem tak, że użytkownik sam musi udostępnić ileś GB stuffu ;)?

Zalezy od Huba i panujacych tam zasad.. czasem wystarczy tylko 1GB. Zreszta jest w tym jakis problem zeby udostepnic cos innym chcac samemu sciagac ?

Lil Abyss napisał(a):
DC jest slabe jezeli chodzi o mp3(chociaz to zalezy kogo masz na hubie bo u mnie malo osob slucha tego samego co ja :P ), ja od siebie polecam iMesh 6. Tam jest masa empekow i teledyskow, ale sciaga w granicach 10-70 kb/s.

Dla mnie nie.. bo mozna dostac tam starsze kawalki i albumy ktorych nie ma juz w innych sieciach p2p. I wszystko zalezy od huba i ludzi. Jesli sie znajdzie hub profilowany pod nas to moze to byc istny raj. Ciekawe jest tez to ze znajdujemy np: kolesia ktory slucha podobnej muzyki jak my.. i patrzymy co ma udostepnione i przez to mozemy odkryc kilka zespolow o ktorych istnieniu nie mielismy pojecia.. itd..

a ja jestem nadal zwolennikiem emule++

nie ma smieci jak np. na kaazie i mozna zaopatrzyc sie w naprawde niezle kawalki (to dotyczy akurat moich upodoban muzycznych)

53541565549537ccb6a05f.jpg

Od groma jest hubow na DC gdzie wymagane jest 0 gb... Wiec od dluzszego czasu nic nie share'uje a sciagam do woli. DC rulez :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

A dacie na PM adresy jakis fajnych hubow ?

prosze :grin:

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Lil Abyss napisał(a):
A dacie na PM adresy jakis fajnych hubow ?

prosze :grin:

A jaki rodzaj muzyki cię interesuje ?

A własnie.. jeszcze jest Emule.. przeciez to to samo co donkey..

• Reputacja:   289

Przemk0 napisał(a):

Dokładnie. Do ściągania muzy (czy to pojedynczych utworów, czy całych płyt) e-mule wymiata. Oczywiście zawsze można trafić na frajerów, którzy pozmieniaja nazwy plików i zasysajac np. Sepulturę - ściągniesz sobie najnowszą płytę Mandaryny :twisted:, ale to juz ryzyko zawodowe. Bez picu mało jest muzy, której szukałem przez "Osła" i nie udało mi się jej tam znaleźć.

[ Dodano: 2006-09-17, 11:51 ]

Przemk0 napisał(a):

Dokładnie. Do ściągania muzy (czy to pojedynczych utworów, czy całych płyt) e-mule wymiata. Oczywiście zawsze można trafić na frajerów, którzy pozmieniaja nazwy plików i zasysajac np. Sepulturę - ściągniesz sobie najnowszą płytę Mandaryny :twisted:, ale to juz ryzyko zawodowe. Bez picu mało jest muzy, której szukałem przez "Osła" i nie udało mi się jej tam znaleźć.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jest jeszcze program Soulseek! Bardzo prosty w obsłudze i praktycznie tylko muzyka tam jest!

A tak w ogóle to polecam stronę www.grammy.ru ! Dużo muzyki za darmo! Nawet się nie trzeba logować!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Jesli ktos nie moze uzywac emulae'a bo mu zamula internet to jest jeszcze program o nazwie Lphant. Dokladnie to samo co emule tyle ze muli. :lol:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kejrol
      1. Anna Jay and Harley Cameron 2. Jamie Hayter 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) 4. "Timeless" Toni Storm  5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) 6. Ricochet  7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata)  8. Kazuchika Okada 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander)  10. Will Ospreay  
    • Kowalski
      Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) 4. "Timeless" Toni Storm (c) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) 6. Mark Briscoe 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) 8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family  10. Will Ospreay
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Under Siege 2025 Data: 23.05.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Brampton, Ontario, Kanada Arena: CAA Centre Format: Live Platforma: TNA+ Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Countdown To Under Siege 2025 Data: 23.05.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Brampton, Ontario, Kanada Arena: CAA Centre Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Jeffrey Nero
      1. Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) 4. "Timeless" Toni Storm (c) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) 6. Ricochet 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) 8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) 10. Will Ospreay
  • Dodaj nową pozycję...