Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Super gra forumowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto jest adres wbierasz wrestera prawdziwego lub dive i grasz oto lin www.wrf.fora.pl jest to nowa edycja ,która szuka ludzi pracowników, wresterów, divy itp. więc zapraszam.
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wadon

8

• pablo modjo

6

• The Sickman

3

• Johnny-A

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zarejestruje sie tam bo widze że będzie fajnie. Polecam wszystkim :) Może stworzymy tam Fajną gre :)

O jejku jej [<- ktos to jeszcze kojarzy?], coz za kompletnie oryginalny i wysmienity pomysl. Zaraz sie zarejestruje bo jestem absolutnie pewny ze w takiej formule przetrwa to wiecej niz tydzien.

Zarty na bok. Tego bylo juz dziesiatki. Nie chce nikogo martwic, ale taka zabawa nie ma wiekszej szansy przetrwac. Dlaczego? Bo ciezko za zabawe uwazac bande dzieciakow "przebierajacych sie" za swoich ulubiencow i przeklinajacych wiazankami w dziale "backstage". Widzialem, poczytalem i... wysiadam.

72206429447c1f28e68cff.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Znowu to samo. Niech kara Ojca Dyrektora dotknie tego, kto wymyślił te beznadziejne gry.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Sądze że każdy ma swoie zdanie ja znam takie co są już kilka miesiećy wiec warto spróbować.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Znowu to samo. Niech kara Ojca Dyrektora dotknie tego, kto wymyślił te beznadziejne gry.

kolejny raz mówie ze to ja i LegendKiller (pzdro! ;)

ale orginał WSF, przeszedł wielokrotne modyfikacje i jak widać daje rade.

a te xero co powstaje co miesiąc nowe,

za 2 tygodnie juz bedzie tylko przykrym wspomnieniem.

a kary ojca dyrektora sie nie boje :P

16476371734edf391100c30.jpg

Ale cały czas szukam nowych chętnych do zabawy jako wrestlerów, divy, komentatorów lub redaktorów i ludzi do zarządu więc serdecznie zapraszam. Więcej informacji oczymasz rozmawiając ze mną na gadu 4670580

jesli można spytać co SAM wymyśliłes skoro wszystko jest marną kopią WSF'a???

Jeśli chodzi o powstanie to nie opierałem się na WSF bo znam inne tego rodzaje gry np. RWF UWE WWE vs SMACKDOWN itp. a na tej nawet nie paczyłem.

wszystkie co wymieniłeś powstały w oparciu o WSF,

no więc co masz nowego?

po pierwsze, e - fed nienajgorszy.

po drugie, pawełku, mam dla Ciebie smutną informację, takiego rodzaju e - feda nie wymyśliłeś Ty, tylko LK i WKS, tak więc proszę, nie przyjmuj "chwały" na siebie, ponieważ jedyne co miałeś wspólnego z WSF'em było to że sam siebie mianowałeś booker'em.

nie wymyśliłem żadnego "e-feda", tylko taką forme zabawy jaka jest w WSF,

wszystkie opcje, działy, zasady, gale "na żywo" itepe itede.

a jedyne na co było Ciebie stać Jasiu, to zmałpowanie wszystkiego.

Niestety Twój "e-fed" długo nie pożył :lol:

problem w tym pawełku, że to nie Ty byłeś twórcą WSF, to LK i WKS byli jego właścicielami, a Ty wykorzystałeś swoje wpływy na BGZ i sam siebie mianowałeś booker'em, rozumiesz o co mi chodzi?

Bez odbioru!

Czy wy macie kompleksy w zwiazku z 'kopiowaniem, xerowaniem, malpowaniem' wlasnych pomyslow? Powtarzam po raz kolejny: swiat nie kreci sie tylko wokol was! Zapiszcie sobie to na kartce i przyklejcie do monitora, zebyscie podczas pisania kazdego kolejnego posta na forum Attitude popatrzyli na ta karteczke i wzieli sobie to do serca.. to juz lekka przesada..

nie wiem co Ty koleś bierzesz.

LK i WKS właścicielami?

buahahahahaaha!

idz walnij barana w ściane moze Ci pomoże synku.

wystarczy wejść na strone WSF (tą pierwsza ofkoz) i widać jak byk kto jest pierwszym userem i twórcą.

szkoda mi klawiatury na dyskusje z Tobą.

papa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Rywalizacja z Mercedes Moné była bardzo satysfakcjonującym doświadczeniem dla Kris Statlander. Statlander i Moné zmierzyły się dwukrotnie na galach pay-per-view w 2024 roku, przy czym Moné wygrała oba starcia. Następnie obie wrestlerki wznowiły rywalizację na AEW Full Gear 2025, gdzie tym razem zwycięstwo odniosła Statlander. Wszystkie trzy pojedynki były wysoko oceniane, a Statlander i Moné świetnie się uzupełniały jako przeciwniczki. W podcaście Insight with Chris Van Vliet Statlander wyja
    • Grok
      Istnieje duża różnica między tym, kim jest Kris Statlander w prawdziwym życiu, a gimmickiem wrestlingowym, który odgrywa na TV. W najnowszym odcinku podcastu Insight with Chris Van Vliet Statlander opowiedziała o różnicach między swoją wrestlingową postacią a osobowością poza ringiem. Była mistrzyni AEW Women’s World Championship stara się grać twardzielkę w ringu. Ale w życiu prywatnym to totalna „dork” – wcale nieonieśmielająca postać. Statlander podkreśliła, że jej wczesny gimmick kosmi
    • Grok
      Brodie Lee Jr. stoczy swój pierwszy singles match w weekend WrestleManii. Game Changer Wrestling potwierdziło, że Lee zadebiutuje w pojedynku singles, gdy zmierzy się z Joeyem Janelą w piątek, 17 kwietnia. Walka będzie main eventem Joey Janela’s Spring Break 10, który odbędzie się w Horseshoe w Las Vegas i będzie transmitowany na żywo na TrillerTV+. Feud z Janelą narodził się podczas zeszłorocznego Spring Break, kiedy Lee wygrał Clusterf**k match, eliminując Janelę i jego dziewczynę Megan Ba
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Pierwsza tygodniówka po gali Premium. RAW: The Vision na otwarcie show. Heyman to Heyman wiadomo, że na mikrofonie nigdy nie zawiedzie. Ostatecznie pojawił się Seth z krzesłem i Paul dostał za swoje. O Pingwin we krwi. Interesujący początek tygodniówki. Jimmy Uso? Bracia vs. Logan i Austin na WM? Możliwe. Heyman w karetce, a kierowcą LA Knight. Zajebista walka Gunther vs. Dragon Lee. Klimatyczna Liv zawsze na plus. Chad pokonał Rayo. Znośna walka. O Finn. Kiedy w ko
  • Dodaj nową pozycję...