Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najgłupsze teksty c.d.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ejj nie zamykajcie postów dopóki ja się nie wypowiem :P

Wiecie co nie macie innych tematow tylko najezdzanie albo na mnie albo big nasha albo el koyote lub aiena

Sowa:

1-nie aien tylko aIeM :P

2-ja jeszcze nie zauważyłem, aby ktoś po mnie jeździł... ha robicie to za plecami lamy :P

To że ja nazywam Nunzio palantem i że go nie lubię

hehe WeeMan tu nie chodzi, że go nie lubisz... tu chodzi o to, że uważasz, że on kryje się za plecami Polumba i Stamboliego :P

IQ 149 i jestem jednym z najinteligentniejszych ludzi w Gdańsku (Wrzeszczański Mistrz Ortografii x2,Kangur x 4 i inne pierdółki)

Jak ja nie lubie kujonów, którzy do tego popadają w samouwielbienie :(

Kolejny raz widać, że wszkole uczą jak pisać i liczyć, a nie jak myśleć :(

Poza tym sam topic powinien trafić na listę najgłupszych rzeczy na rm :D

Edytowane przez mnih

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

2

• RazorR

1

• Cerebral Assassin

1

• Sowa

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Koniec Tematu Qurwa Co to robimy Battle royal w obrazaniu lub wysmiewaniu zastanowcie sie czy potrzebny jest ten temat jak go hartfan zamknal to musial miec jakies powody i uszanujmy jego wole w koncu to jego tez forum !!! :) no bo sowa to sowa :)

Sam topic budzi we mnie mieszane uczucia z jednej strony jest ok. bo niekturzy

rzeczywiście walą takie teksty że głowa boli :D a z drugiej strony wytykanie komuś

jednego głupiego czy nieprzemyślanego zdania prowadzi do niepotrzebnych scysji

i kłutni.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Jak mam uszanować wolę Hartfana skoro nie podał przyczyny dla której zamknął topic??

Nie rozumiem stwierdzenia: "w koncu to jego tez forum"... forum chyba należy do RazorRa... kiedyś pisało jeszcze J-Ro, no i Przemk0 od spraw informatycznych :P

Poza tym Harty zbiera kolejne punkty na heela #1 :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

kurwa aIeM nie po to zamykalem topic zeby odtworzyl drugi o tej samej tresci nic nie wnoszacy nowego. Poczytaj sobie zniesmaczenie Kamali i moze tak sie wypowiedz.

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...