Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Transfery na SD w ramach Superstar Shake-Up, duży rewanż na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Za nami druga część Superstar Shake-Up, tym razem dotycząca rosteru SmackDown Live. Zgodnie z przypuszczeniami z Raw na SD przeszedł WWE United States Champion Jeff Hardy. Oprócz niego brand zmienili: Mandy Rose i Sonya Deville, Samoa Joe, Big Cass, Asuka, Luke Gallows i Karl Anderson, Sheamus i Cesaro oraz R-Truth. Oc...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-transfery-na-sd-w-ramach-superstar-shake-up.html
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• filomatrix

1

• Giero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Almas dostał awans. Ciekawe czy od razu dostanie push, jak zawodnik reprezentujący Latynosów. Z nim awansowała też Zelina. Ciekawe czy wzmocni dywizję kobiet, czy jej obowiązki ograniczą się tylko do bycia managerką.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Zapowiada się bardzo pozytywna frekwencja: Kurde, tylko cztery pojedynki, a taki wynik. Jestem normalnie zaskoczony. Chciałoby się, więc napisać nie ilość, a jakość jest ważna, tylko że z tą jakością właśnie może być problem
    • KyRenLo
      Tak jak pisałem i ja. Jeżeli tak sądzisz to spoko. Nie sądzę bym w moim wpisie wymuszał na kimś, żeby reprezentował moje poglądy. Podszedłem z szacunkiem do osoby, którą cytowałem. Coś, co nie każdy jednak potrafi. Moja opinia jest moja. A opinia użytkownika Y jest opinią użytkownika Y. Jeden i drugi ma prawo ją wyrażać. Ja tam nikogo do zmiany swojego zdania nie namawiałem. Żeby akurat mi coś takiego zarzucić to naprawdę ciekawe. To ktoś twierdził inaczej? Jestem obiektywną
    • Grins
      Albo o mnie   Mi bardziej chodzi o to że pod względem ringowym AEW wciąga dupą WWE i tutaj nie ma nawet co dyskutować i to tyczy się też dywizji kobietę dlatego o wiele lepiej mi się ogląda kobiecą dywizję AEW, za to w WWE odświętnie dostaniemy jakieś dobre starcie kobiet, największy minusem bookingu Triple H'a jest to że on ogranicza zawodników, upierdalają im move-st walki są sleeperami bo są powolne i przez to produkt traci, ja wiem że boją się kontuzji itp. ale no kurwa to jest wrestlin
    • Kniaziu
      To też dorzucę swoje 3 grosze bo mocno się nie zgadzam z tym jak przebiega dyskusja na temat kobiet w tym temacie. Otóż które są lepsze sprowadza się do jednego - rozpisywania. AEW robi to dobrze, WWE źle, dlatego jedna dywizja jest dla mnie jednoznacznie lepsza niż druga. Możemy się rozwodzić nad tym która zawodniczka jest zdolniejsza w ringu, ale jak dostanie słaby booking, to nie ma dużego znaczenia. Możemy dywagowac która jest lepsza na mikrofonie, ale jak dostanie słabe feudy i proma d
    • vieiraa55
      Chyba właśnie dlatego dlatego zawodniczny AEW są lepiej postrzegane niż te z WWE, bo są lepiej prowadzone. Ja przyznaje się bez bicia, że jestem nieobiektywny jako naczelny polski bojówkarz AEW.   O, to chyba o mnie
  • Dodaj nową pozycję...