Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kamala troszke zniesmaczony

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiecie co ?

Coraz glupsze tematy tu otwieracie. Moze na temat wrestlingu zaczniecie pisac felietony czy inne ciekawostki a nie kto glupszy text napisal.

Szkoda czasu na czytanie tych bzdur. Wezcie sobie to do serca.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eugene

8

• rey023

4

• Rabol

3

• Sowa

3

Top użytkownicy w tym temacie

dorzuce swoje kilka słów:

- Kamala - nie jestem taki młody jak sie wam wydaje... + wielki szacunek dla Ciebie za tego posta

Kamala: jedna sprawa, gdy miales 13 lat to nie miales netu i nie pierdoliles glupot na forum. Wiec nie porownuj bo to mija sie z celem.

Na szczescie kazdy dorasta. Mlodzi sa potrzebni. Mysle ze z czasem wezma sobie do serca niektore wpisy starszych i zanim cos napisza to pomysla.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

spoko rules zamknijcie topic :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

dorzuce swoje kilka słów:

- Kamala - nie jestem taki młody jak sie wam wydaje... + wielki szacunek dla Ciebie za tego posta

The REAL Mater OF the JACKNIFE POWERBOMB !

to nie chodzi dorosłość rocznikową tylko umysłową.. ;-)

ps: moze nie jestes taki mlody.. ale nadal zbyt mlody by lekcje angielskiego mieć :D nie "The Real Mater" tylko "The Real Master"..

ps2: rozumiem.. literowka.. zartowalem.. zeby nie bylo ze sie wyzywam dla mlodych.. czy tesh starych.. itd.. :-) pozdro..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ehhh nie narzekajcie, nie macie tak zle. Ja gdy bylem markiem (97) nie mialem netu. Pewnie gdybym mial, tez prawdopodobnie pisal bym na hydeparkach, forach itp, i tez pewnie smiali by sie z moich textow. Nie byo tego, ale nie bylo tez sciagania gal/walk i innego shitu, nie mialem mozliwosci pogadania sobie z innymi fanami z calej polski (i swiata). I gdybym mial teraz wybierac, wolalbym juz przebolec te kilka glupot ktore napewno bym palnal, a w zamian miec net (no moze nie tak odrazu, bo pomarkowalbym sobie chwile... pol roku by mi wystarczylo ;P)

PS. W 97 tez nie mialbym az takich mozliwosci sciagania itd, ale mowie teoretycznie, o posiadania netu podczas bycia markiem.

PS2 Sowa.. prosze cie idz stad i wroc w wieku minimum 13tu lat :/

4302049614329261d90190.jpg

dorosłosc umysłowa mowisz?

to powiedz mi po ki czart sie coniektorzy czepiają?

nie zwracają uwagi, ale chamsko czepiają;

to tez swiadczy o dorosłosci umysłowej :wink:

-----

Kamala ma rację;

Ja sie do tej racji przyłaczam;

Edytowane przez bignash

Po pierwsze mam 14 lat gląbie po drugie gdy kamala mial 13 lat to nie bylo forum ale to tak na marginesie

No bo sowa to sowa :)

dobra teraz prosze naserio zamknac temat - wszystkie marki ktore mnie polubily zapraszam do sondy na forumowicza i hell'a wiecie na kogo oddac glos ;-)

pozdrawiam

hehehe

Sowa - 2 tygodnie temu miales 15 (mam logi) .. :/

Wszyscy wiemy ze jestes .. coz.. glupi :/ ale nie wiedzielismy ze sie cofasz :/ Ehh takie zycie :/

bignash - ciebie czepiaja sie nie za glupie gadki typu 'nash rulez bo umie powerbomb', ale za ten motyw z goldbergiem, kiedy to wyklucales sie o to czy WWE bedzie mialo same korzysci z zatrudnienia Goldberga, nie majac na ten temat zadnych wiadomosci (nie wiedziales co dzialo sie w WWE w 2003 (za kulisami oczywiscie)), po czym przyznales sie do tego i dalej robiles z siebie niedorozwoja piszac 'Goldberga zatrudnia bo ja tak mowie'.

ale nie wiedzielismy ze sie cofasz :/

hehe dobre straszy sledczy Rabol niczego nie przeoczy :)

Rabol ty jestes lepszy od J-23 :D

WWE bedzie mialo same korzysci z zatrudnienia Goldberga, nie majac na ten temat zadnych wiadomosci (nie wiedziales co dzialo sie w WWE w 2003 (za kulisami oczywiscie)), po czym przyznales sie do tego i dalej robiles z siebie niedorozwoja piszac 'Goldberga zatrudnia bo ja tak mowie'.
- wypowiedz Rabola dziś !!

a to moje robienie z siebei niedorozwoja:

1. BO MOGĘ - wypowiedz dotyczaca prawa jakie mi przysługuje; mianowicie wolnej wypowiedzi na temat mojego pogladu; (w razie problemów: http://wrestling.phpbbhost.info/viewtopic.php?t=1108&postdays=0&postorder=asc&start=40)

2. przyznałem sie ze nie wiem wszystkiego? PRZYZNAŁEM!!

3. cyt: ""- Temat: powrót Goldberga??

- odpowiedz: czemu nie?! chociazby dla feudu z Austinem;"

POWIEDZ MI W KTÓRYM MIEJSCU ROBIE Z SIEBIE NIEDOROZWOJA??

---------------------------------------------------------------------

Jak sie debile przysrawaja do kogos to pozniej jest klotnia; (i'm cool with Mnih)

nie ja ja zacząłem;

znaleźli sobie slabszych od siebie choc to nie jest pewne... i teraz sie wyżywają... bo nie mają co robic;

chylęczoła przed ludzmi WSZYSTKOWIEDZACYMI i NIEOMYLNYMI, którzy srajądalej niż widzą;

---------------------------------------------------------------------------------------------------- nie zamierzam kontynuowac jzu tego tematu...

przesadzacie i to jest pewne...

W TYM POSCIE, W TEMACIE - KAMALA MA NIESTETY RACJĘ;

- wypowiedz Rabola dziś !!

Skarzypyta !! Skarzypyta !! :P

W ktorym miejscu robisz z siebie niedorozwoja ? Hmmm .. w tym ?

Bedziesz nad tym plakal do czerwca ? Badz kurwa mezczyzna.. komon.. kazdemu zdarza sie zrobic z siebie idiote, nic sie nie stalo, naprawde ;)

O wiem !!! Wiem ! Walnij powerbomba na misiu pluszowym, i ci przejdzie ;P

O wiem !!! Wiem ! Walnij powerbomba na misiu pluszowym, i ci przejdzie ;P

buehehehe

wlasnie se przypmnialem jak mialem nascie lat i wykonowylem "chwyty" na poduszce :))

hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...