Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - (The)VVillain Wrestling Entertainment

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline

Styles konfrontuje się z Ortonem i w ostateczności przegrywa z nim w ME Smackdown... Na pewno jakoś rozwiniesz ten wątek, dziwi mnie jednak fakt iż podłożyłeś mu Stylesa czysto. Aleister pojawia się i rusza po pas US (prawdopodobnie), jednak nie sądzę aby go przejął.

Są i Authors of Pain! Cieszy że pojawili się na niebieskiej tygodniówce, a nie na Raw, mają tutaj więcej do roboty :wink:

Owens vs Zayn, coś czego można było się spodziewać po wydarzeniach z Wrestlemanii. Ciekawi mnie jednak fakt iż Bryan cały czas jest GM, czyli nie dajesz mu pełnego powrotu do ringu.

Nakamura vs Cena? Ciekawe czy któryś z nich przejdzie Heel Turn czy postawisz na walkę Face vs Face. Tak czy siak Shinsuke jest pewniakiem do zwycięstwa. Szkoda, że nie było żadnego nawiązania do walki Ceny z Takerem.

Nese vs Cedric? Czuje, że Alexander trochę jeszcze tytuł potrzyma, także nie widzę tutaj zmiany posiadacza.

Powodzenia w dalszym pisaniu! :wink:

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

15

• feltzz

9

• LeViathan

1

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

feltzz, dzięki za komentarz.

1) AoP są szykowani głównie pod jeden feud (chyba każdy wie jaki), który mam zamiar niedługo zrealizować...

2) Bryan wraca, ale póki co będzie też GMem - posadę straci za jakiś czas

3) Nie mam zamiaru robić zbyt długich title runów w dywizji, gdzie wszystko opiera się na walkach, a nie na story, więc zaznaczam, że czasem title change u lekkich będą szybkie i niespodziewane

WWE NXT – 11.04.2018 r.! [Taping: 07.04.2018]

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2018/02/NXT_2018--4a0aeccb28a6be65f0e28f6f4be7fa38.png

Zmiany przy stoliku komentatorskim dosięgnęły także NXT! W dzisiejszym epizodzie wita nas ten sam skład który komentował TakeOver – Borash, Joseph i Corino. Panowie zapraszają na show!

Jesteśmy na zapleczu gali Takeover, gdzie Andrade „Cien” Almas po pokonaniu Alistera Blacka unosi w górę pas. Zawodnik woła, a po braku odpowiedzi także szuka, Zelinę Vegę. Przypomnijmy, że jego managerka i dziewczyna podczas walki z Blackiem została przegoniona z okolic ringu przez Candicę LaReę. Andrade nagle podbiega w stronę parkingu, a kamera pokazuje nam leżącą tam Zelinę, której Almas chce pomóc. Zawodnik próbuje ją obudzić wołając przy okazji pomocy. Na szczęście w okolicy byli medycy oraz oficjele NXT, więc pomoc dla Vegi nadeszła szybko.

Przenosimy się na parking przed Performance Center. Na ekranach pojawia się napis „Earlier Today”. Widzimy tam JoJo, która podchodzi do Paula Elleringa.

JoJo: Przepraszam Cię Paul, mógłbyś powiedzieć coś o walce twoich podopiecznych z ostatniego Takeover?

Paul Ellering: Po pierwsze Jojo – dla Ciebie Mr. Ellering. Po drugie moi podopieczni są już na SmackDown i do Performance Center wrócili tylko po swoje rzeczy. NXT to dla nas zamknięty rozdział. Byliśmy tu najbardziej dominującą siłą, a teraz jesteśmy nią na SmackDown!

Paul odchodzi zupełnie nie przejmując się JoJo.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1837/Tino_Sabbatelli_by_xlxvladxlx_2.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1848/Riddick_Moss_by_xlxvladxlx_2.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/288/sanity_ttchamps_cutbyara.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/386/Nick_MIller_1_cut_by_Danger_Liam.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/387/Shane_Thorne_by_xlxvladxlx_2.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1836/Montez_Ford_by_xlxvladxlx.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/293/Angelo_Dawkins_by_xlxvladxlx_2.jpg

8-Men Tag Team Match

Tino Sabbatelli & Riddick Moss & Sanity (Eric Young & Alexander Wolfe) [w/Nikki Cross] vs. TM-61 (Shane Thorne & Nick Miller) & Street Profitz (Montez Ford & Angelo Dawkins)

Mamy narady w obydwu teamach. Ostatecznie walkę rozpoczynają Moss po stronie heeli oraz Dawkins po stronie faceów. Gong. Angelo rusza na oponenta, ale ten wykonuje mu Arm Drag, a potem zapina Headlock. „The Curse of Greatness” walczy z bólem w czym dopingują Go koledzy z drużyny. Mija chwila i zawodnik podnosi się; jest już na kolanach... i stoi na równych nogach. Momentalnie wymierza uderzenie łokciem w brzuch rywalowi i zaraz dokłada drugie, potem trzecie. Dzięki temu udaje mu się wyrwać i chce wymierzyć punch w twarz Riddicka, ale ten unika ciosu i odbija się od lin, podczas czego zmienia Go Young. Przed zejściem z ringu w wyniku odbicia od lin wrestler nadziewa się na Dropkick od oponenta. Ten szybko podnosi się, ale ponieważ jeszcze przed poprzednią akcją „EY” przechodził już między linami to zdążył zaskoczyć członka Street Profits Cloteslinem. Następnie były NXT Tag Team Champion dokłada jeszcze Backbreaker dla podnoszącego się rywala i nie daje mu chwili na odpoczynek, lecz wynosi w górę i mamy Belly-to-Back Suplex! Angelo leży, zaś oponent wchodzi na neutralny narożnik. Mając rywala na środku ringu Young ryzykuje i próbuje osłabić Go Moonsaultem, lecz Dawkinsowi udaje się uniknąć akcji i lider Sanity trafia twarzą pierwszą w matę! Obydwaj panowie chwilę leżą. Następnie czołgają się do narożników licząc na hot tag. Udaje się to jedynie Ericowi, który wpuszcza Tino. Ten od razu po wejściu do kwadratowego pierścienia przeciąga trochę bliżej środka „The Curse of Greatness” nie dopuszczając do zmiany w jego teamie. Zaraz potem podnosi swojego rywala, a ten wymierza mu punch w twarz. Dorzuca drugi, trzeci, czwarty i piąty. Zamroczonego rywala Irish Wipem do swojego corneru wysyła Angelo, który dokonuje zmiany z Nickiem. Miller wskakuje na narożnik i odpycha lekko Sabatelliego tak, że ten znajduje się niemal na środku ringu, lecz minimalnie bliżej narożnika swoich przeciwników. Kiedy tylko Tino się obraca otrzymuje Divind Crossbody! Przypięcie! 1...2...Wolfe przerywa pin. Członek Sanity nie jest jedynym, który pomaga dzisiejszemu tag team partnerowi, gdyż to samo czynią wszyscy członkowie jego drużyny. Faceowie także wpadają do ringu i mamy brawl, w wyniku którego Hastle, Moss, Young, Ford i Dawkins wypadają poza kwadratowy pierścień. W środku pozostają więc legalni Sabbatelli i Miller, a także Wolfe. Ten ostatni podnosi Nicka i wykonuje mu Vertical Suplex, po czym naglony przez sędziego wychodzi pod linami. Tino czeka, aż ten się podniesie, a do swojego narożnika wraca ten, który wypadł jako pierwszy z ringu podczas brawlu, czyli Riddick. Jego partner woła Go do środka kwadratowego pierścienia i zawodnik ten wykonuje oponentowi Gory Special, po czym opuszcza ring. Sabbatelli ustawia się i czeka, żeby dołożyć Running Bulldog, ale Frog Splashem z narożnika zaskakuje Go Montez Ford. Zawodnik Cloteslinem wysyła jeszcze Mossa z narożnika na ziemię! Nick resztą sił wpuszcza do ringu Thorne'a, a ten odbija się od lin i wyprowadza Tinowi Clotesline, ponownie odbija się i ponawia tę akcję, a potem odbija się po raz trzeci i dorzuca Lariat! Zaraz potem wynosi rywala pod Sitout Powerbomb i tę akcję robi. Eric Young staje na krawędzi ringu, ale i z nim Shane sobie radzi wykonując Clotesline. Ford wraca na narożnik i robi skok na Younga, Wolfe'a i Dawkinsa, którzy stoją obok siebie. W ringu tymczasem Sabbatelli się podnosi, lecz zaraz otrzymuje Black Swan Splash od Thorne'a, który wcześniej w międzyczasie wszedł na narożnik. 1...2...3!

Winners – TM-61 & The Street Profits

JoJo: Witam WWE Universe! Ze mną jest uczestnik walki wieczoru dzisiejszego NXT – Kassius Ohno. Kassiusu – co powiesz o twoim rywalu.

Kassius Ohno: W NXT nie ma słabych zawodników, dlatego mam zamiar dać z siebie dziś 100% i pokonać Jose. Prywatnie szanuję Go, ale nie odpuszczę mu podczas pojedynku. Jeśli więc Jose myśli, że może mnie pokonać, to mam dla niego dwa słowa... No Way!

JoJo: Co dalej będzie z tobą? Droga do NXT Title wydaje się być długa dla kogoś, kto ostatnio ciągle przegrywa i wygrana z No Way Jose raczej nie wypromuje Cię wystarczająco.

Kassius Ohno: Nie jestem kalkulantem JoJo. Robię co w mojej mocy w każdej walce, ale faktycznie ostatnio mi nie idzie. Mam jednak zamiar odbić się od dna. Nie wiem co zrobię po pokonaniu Jose. Może pójdę do Regala prosić o walkę o pas NXT, może zaatakuję ECIII, a może zadzwonię do mojego starego znajomego Cesaro z prośbą, żeby spytał Kurta czy ten nie ma wakatów na RAW. Wybacz JoJo, ale muszę przygotować się do swojej walki.

JoJo: Dziękuję Kassius. Oddaję głos komentatorom.

Ponownie przenosimy się na zaplecze sobotniej gali, do JoJo, która ma kolejnych rozmówców.

JoJo: Witam panownie WWE Universe. Jesteśmy na zaplecze NXT Takeover: New Orlean, a ze mną są wszyscy członkowie The Undisputed Ery. Panowie, dzisiejszy dzień jest dla was słodko-gorzki. Z jednej strony NXT Tag Team Championship są z Wami, a z drugiej nie macie NXT North America Championship.

Adam Cole: To nie ma znaczenia JoJo. Dalej jesteśmy najbardziej dominującą stajnią w historii NXT i jeszcze długo nią będziemy. Jesteśmy jednością i dzisiaj świętujemy zwycięstwo!

Bobby Fish: Dokładnie młoda. The Undisputed Era jest... undisputed. Gwarantuję Ci, że ja i Kyle będziemy bronić tych pasów niezależnie od tego z kim przyjdzie nam walczyć! Pokonaliśmy dwie najlepsze drużyny turnieju, gdzie brały udział wszystkie drużyny z NXT, więc kto może nam zagrozić?

Od tyłu do panów podchodzi Generalny Manager NXT - William Regal.

William Regal: Faktycznie, nikt z NXT nie może wam aktualnie zagrozić... może więc poszukam kogoś gdzieś indziej, na przykład w Performance Center?

William odchodzi, zaś członkowie stajni wyglądają na zdziwionych. O kim mówił GM? Przekonamy się zapewne już niedługo.

brak zdjęcia vs.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1502/Kairi_Sane_by_xlxvladxlx.jpg

Normal Match

Zeda vs. Kairi Sane

Rozbrzmiewa gong. Panie nawzajem ruszają na siebie, a Sane wymierz oponentce Intercepter! Zawodniczka wchodzi na narożnik, skąd dokłada Insane Elbow! 1...2...3! To już koniec!

Winner – Kairi Sane

Ależ błyskawiczna wygrana w wykonaniu Sane! Rywalka leży obolała, mimo iż otrzymała zaledwie dwa ciosy, zaś Kairi świętuje z fanami zgromadzonymi na arenie.

Udajemy się do szatni. Widzimy rozgoryczonego Pete Dunne'a. Podchodzi do niego Roderick Strong.

Roderick Strong: Przykro mi, że tak to się potoczyło. Naprawdę liczyłem, że uda nam się wygrać Dusty Rhodes Classic i pasy tag team.

Pete Dunne: To nie twoja wina Roderick. Wygralibyśmy te pasy, gdyby Rezar nie dał się pokonać albo gdyby Undisputed Era nie zaatakowała nas tydzień temu i wtedy wygralibyśmy najpierw z AoP, a potem z Kylem i Bobbym na Takeover. Trudno, co się stało to się nie odstanie. Ja teraz muszę skupić się na moim pasie, a Ty na zaprezentowaniu się jak najlepiej na 205 Live. Nasz tag team to zamknięty rozdział.

Roderick Strong: Rozumiem...

Pete Dunne: Ale mam przeczucie, że jeszcze wrócimy do rywalizacji... zapewne niedługo...

Roderick Strong: Nie mogę się doczekać!

Pete Dunne: Aż znowu okażę się lepszy? Powodzenia na 205 Rodericku.

Panowie uścisnęli sobie dłonie na znak przyjaźni, po czym Strong zabrał swoją torbę i wyszedł zostawiając „The Bruiserweighta” w szatni samego.

Jesteśmy w Performance Center. W tle widzimy ringi oraz mini siłownię, a na pierwszym planie jawią nam się... Best Friends!

Peyton Royce: Heeeey WWE Universe!

Billie Kay: Czy może raczej Billie and Peyton Universe!

Peyton Royce: Albo Peyton and Billie Universe!

Billie Kay: To my!

Peyton Royce: Wracamy do NXT po paru miesiącach nieobecności spowodowanych kontuzją Billie...

Billie Kay: Tak... to było straszne... podczas treningu ta nieudacznica Dakota Kai sprawiła, że nie mogłam przez jakiś czas walczyć!

Peyton Royce: To było straszne, ale wiesz co? Mam dla Ciebie prezent Billie... za tydzień zemszczę się pokonując Dakotę w walce 1. vs. 1!

Billie Kay: Ohhhh, jesteś cudowna Peyton!

Peyton Royce: Nie, to Ty jesteś cudowna Billie!

Billie Kay: Moja Best Friend.

Peyton Royce: Moja Best Friend.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/428/No_Way_Jose_2_ct_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/334/Kassius_Ohno_by_xlxvladxlx_3.jpg

Normal Match

No Way Jose vs. Kassius Ohno

Rozbrzmiewa początkowy gong. Jose podchodzi do rywala i panowie przybijają sobie po piątce. Wracają Oni do swoich narożników i znowu ruszają na siebie. Mamy klincz. „The Knockout Artist” niespodziewanie przegrywa go, po tym jak został podcięty! No Way'owi udało się zapiąc mu dźwignię, jednak weteran światowych ringów kopie Go po twarzy, a następnie się wyrywa. Zawodnicy stoją znowu na nogach, a Ohno wykonuje biegnącemu na niego oponentowi Arm drag, a potem dorzuca German Suplex. Rywal wstaje i przyjmuje punch na twarz oraz zostaje wyniesiony w górę i widzimy Belly-to-Back Suplex! Jose chwilę leży na środku kwadratowego pierścienia, a kiedy już po chwili wstaje to otrzymuje Elbow Smash! Kassius podnosi Go jeszcze oraz dorzuca Hero DDT! Pierwsza dziś próba przypięcia. 1...2...Roll-up! 1...2...Kick-out! Ależ akcja! Ani „The Knockout Artist”, ani jego rywal nie dali się przypiąć! Kassius ucieka do narożnika, gdzie zdziwiony i chyba lekko wystraszony patrzy siedząc w cornerze na zbierającego siły w przykucu na środku ringu No Way'a! […] Kiedy wracamy po reklamach realizator pokazuje nam urywek z powtórki, gdzie zaraz po sytuacji sprzed reklam Jose ruszył na Ohno i wykonał siedzącemu w narożniku oponentowi Dropkick. Wracamy „live”, gdzie Ohno nie może wstać, ponieważ gdy tylko to robi Jose częstuje Go Clotesline'ami. „The Knockout Artist” jednak mądrze, po paru takich ciosach wstaje i od razu schyla się, rywal Go mija, a ten wykonuje German Suplex! Do tego dorzuca jeszcze Hammerlock Suplex na podnoszącym się dość szybko przeciwniku! Publika cheeruje, a No Way leży na macie, na co Kassius reaguje pomocą w powstaniu. Kiedy rywal jest na nogach mamy Elbow Smash od Ohno! Oponent pada, a ten wchodzi na narożnik. Ustawia się i mamy Moonsault! Ale to nie koniec akcji. „The Knockout Artist” znowu pomaga wstać przeciwnikowi. Tym razem jednak kiedy ten jest na nogach, to Kassius wykonuje inny cios – Indian Deatchlock Pildedriver od ringowego weterana! Przeciwnik leży, lecz Ohno nie przypina, ale tauntuje. Próba podniesienia No Way'a nie przynosi pozytywnego skutku, gdyż ten jest zbyt zmęczony by wstać, więc „The Knockout Artist” wzrusza ramionami rozbawiając przy okazji publikę i zapina Kassius Klutch! Oponent walczy z bólem... ale po chwili klepie!

Winner – Kassius Ohno

Ohno zadowolony wstaje i świętuje. Po chwili pomaga wstać Jose'owi i panowie wymieniają się uściskami dłoni. Takim ładnym obrazkiem kończymy dzisiejszy epizod NXT TV.

Przenosimy się raz jeszcze na zaplecze ostatniego Takeover. Kamera zbliża się do zmęczonego walką Ricocheta.

Ricochet: Dzisiaj nie udało mi się. Mogłem wejść do NXT z buta, ale nie wyszło. Jest mi szkoda, że nie stoję przed wami jako NXT North American Champion, ale wiadomo – wieloosobowe Ladder Matche nie zawsze nagradzają zwycięstwem najlepszego. ECIII bez wątpienia zasługuje na ten pas, ale to nie znaczy, że pozwolę mu długo go nosić. Tak jest NXT Universe – na celowniku Ricocheta dalej znajduje się to mistrzostwo. Jestem nie tylko „The Future of Fly”, ale teraz także „The Future of NXT North America Title”, „The Future of N...X...T” i „The Future of... WWE”.

WWE Main Event– 14.04.2018 r.! [Tapingi: 09 i 10.04.2018]

MainEvent2014.png

Pierwszą galę z serii WWE Main Event po WrestleManii witamy razem z zupełnie nowym składem komentatorskim – nowy, stały komenator SmackDown Michael Cole wita całe zgromadzone przed telewizorami WWE Universe razem z komentatorem 205 Live Tomem Phillipsem oraz debiutującą w roli komentatora Charly Charuso!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/112/Tye_Dillinger_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/68/Chad_Gable_by_xlxvladxlx_3.jpg

Normal Match

Tye Dillinger vs. Chad Gable [w/Shelton Benjamin]

Uderzenie w gong! Panowie rozpoczynają od pokazu chain wrestlingu. Po chwili siłowej walki to Chad wychodzi z niej zwycięsko. Okręca lewą rękę przeciwnika i ustawia się za nim. Następnie puszcza chwyt i wykonuje German Suplex. Tye wstaje i mamy jeszcze jeden German Suplex. I kolejny! Po tym festiwalu German Suplexów nadchodzi czas na Dropkick. Potem Gable dorzuca jeszcze jeden German Suplex! Publika skanduje Suplex City, a „Perfect 10” wstając inkasuje jeszcze Diving Clotesline. Próba przypięcia. 1...2...Kick-out! Były NXT Tag Team Champion i SmackDown Tag Team Champion w jednym nie dowierza w to, co właśnie się wydarzyło! Zawodnik zapina Headlock, a rywal walczy z bólem... tak mija kilka sekund aż w końcu Dillingerowi udaje się podnieść i aktualnie jest na kolanach. Przerzuca nad sobą oponenta i teraz to On zapina Headlock na nim! Jednak Chad szybko wstaje, lecz otrzymuje od razu Belly-To-Back Suplex! Gable wstaje i widzimy jeszcze Hangman's Neckbreaker dla olimpijczyka! „Perfect 10” jest na fali, więc tauntuje z fanami, po czym podchodzi do wstającego już na nogi przeciwnika i wynosi Go pod Powerbomb. Ten jednak będąc już w powietrzu uderza Tye'a w głowę pięścią raz, drugi, trzeci, czwarty i piąty, tak że ten puszcza Go na ziemię, lecz zaraz wykonuje Superkick! Dillinger wynosi rywala pod Tye Breaker, ale temu udaje się ponownie ześlizgnąć z jego uchwytu i zaskoczyć Go Headscissors Takedownem! Następnie widzimy kolejny dziś German Suplex! „Perfect 10” leży na macie a Chad wchodzi na narożnik, gdzie szykuje się do skoku... i mamy Diving Crossbody! Były mistrz tag teamowy zapina Ankle Lock! Tye walczy z bólem... dalej walczy... i po kilkunastu sekundach odklepuje!

Winner – Chad Gable

Elias: Hello I'm Elias. Who want's to walk with Elias?! I sayed who want to walk with Elias?! Dobrze... W takim razie zaśpiewam Wam. <śpiewa>

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/93/EliasSamson2_CutByGameElite.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/91/Goldust_by_xlxvladxlx_2.jpg

Non-Title Normal Match

Andre The Giant Memorial Battle Royal 2018 Winner & WWE RAW Tag Team Champion Elias vs. Goldust

Gong. Panowie rozpoczynają od zwarcia, gdzie przewagę uzyskuje Goldust. Zawodnik wykręcą rekę oponenta, a po chwili przechodzi do chwytu za głowę i mamy Bulldog dla „The Driftlera”. Syn Dusty'ego Rhodesa dorzuca jeszcze Spinebuster dla rywala, który po poprzedniej akcji błyskawicznie wstał i zaraz po tym schodzimy na przerwę. […] Wracamy do ringu, gdzie obydwaj zawodnicy wymieniają się punchami na środku kwadratowego pierścienia. Po którymś z kolei ciosie od „The Golden One” WWE RAW Tag Team Champion jest mocno zamroczony. Goldust wykorzystuje to, aby Irish Wipem posłać przeciwnika w liny. Po odbiciu się przez „WWE's Modern-Day Bob Dylana” otrzymuje On Jumping Hip Attack. Próba przypięcia. 1...2....Kick-out! Były mistrz Interkontynentalny podnosi rywala, a ten wymierza mu punch w twarz. Następnie ponawia cios, a potem jeszcze raz i kolejny i kolejny i kolejny i powala oponenta Lariatem. Ten jednak podnosi się, lecz od razu inkasuje Canadian Backbreaker. Zaraz wstaje i mamy Big Boot. „The Sinister Songsmith” wskakuje na narożnik, ale Goldust wstaje, podbiega do niego od tyłu, lecz zaraz dostaje Corner Mule Kick. Wrestler leży, zaś przeciwnik stoi chwilę w narożniku. Kiedy po parunastu sekundach „The Goldust One” podnosi się i jest już na no kolanach, rywal podchodzi do niego i pomaga mu wstać... nie, On wynosi Go pod Halo Bomb! Publika cheeruje Eliasa, a ten podnosi rywala. Jednak nie jest to przejaw ładnego zachowania, ale pomoc po to, żeby zaraz po dźwignięciu oponenta wykonać mu Southpaw Clotesline! Zawodnik czeka w narożniku, aż rywal się podniesie, a kiedy ten po dłuższej chwili to czyni, „”The Treacherous Troubadour” wykonuje mu Drift Away! Zawodnik pada na matę, a „The Dirftler” przypina Go! 1...2...3!

Winner – WWE RAW Tag Team Champion – Elias

To już koniec walki! Obrazkiem zadowolonego Eliasa kończymy dzisiejszy Epizod Main Event! Widzimy się na RAW!

Karta NXT TV:

1.Peyton Royce vs. Dakota Kai

Zapowiedź poniedziałkowego WWE RAW w pięciu punktach:

5. Kto zostanie pretendentką do WWE RAW Womens Championship? Mickie James? Dana Brooke? Może któraś z członkiń Absolution? A może faworytka większości ludzi – Ronda Rousey? A propo tej ostatniej... czy odniesie się Ona do ataku, którego doznała ze strony swojej przyjaciółki – Shayny Baszler?

4. Czy Seth Rollins pokona The Miza i dołączy do walki o pas Interkontynentalny na Extreme Rules?

3. Kurt Angle zaprosił Daniela Bryana na RAW w związku z galą WWE Draft. GM SmackDown zapowiedział, że przyjmie zaproszenie. Czego chce Angle? Co z tego wyniknie?

2. Dean Ambrose powrócił i to On będzie pierwszym rywalem Romana Reignsa na jego mistrzowskiej ścieżce. Jak wpłynie to na The Shield, o ile grupa ta jeszcze istnieje...

1. Tydzień temu ustalono, że na Extreme Rules Brock Lesnar podejmie w Extreme Rules Matchu powracającego po latach do ringu The Rocka. Co na ten temat powie sam Dwayne Jonson? Dowiecie się tego oglądając wywiad, do którego dojdzie już na RAW w najbliższy poniedziałek.

Newsy:

:arrow: Jak wiadomo na kolejnym RAW pojawić ma się Daniel Bryan. Generalny Manager SmackDown zaproszony został przez Kurta Angle na czerwoną tygodniówkę w związku z galą WWE Draft. Nie wiadomo jednak dlaczego. Spekuluje się, że GM RAW będzie chciał zaproponować Danielowi kontrakt full wrestlera ze swoim brandem.

:arrow: Nie wiadomo kiedy do telewizji powrócą Triple H i Stephanie McMahon. Raczej nie ma szans, aby nastąpiło to w tym roku

:arrow: Na najbliższym SmackDown prawdopodobnie John Cena odniesie się do swojej porażki z The Undertakerem. Miał to zrobić już na ostatnim odcinku niebieskiej gali, ale oficjele postanowili, że jego wymiana spojrzeń z Nakamurą może rozpocząć ciekawy feud, który mocno podgrzeje przerwanie speechu przez Japończyka

:arrow: Zawodnicy WWE UK division zostali oficjalnie dołączeni do rosteru NXT na stronie internetowej federacji.

:arrow: W tagu 'spoiler' znajduje się aktualna rozpiska gal PPV aż do WrestleManii 35. Gale do Money in the Bank włącznie, a także Summer Slam, Survivor Series, Royal Rumble, WrestleMania a także NXT Takeover przed nimi potwierdzone są na 100%, zaś reszta gal może ulec zmianie.

06.05.2018 - Extreme Rules (RAW/205 Live)

20.05.2018 – Backlash (SmackDown)

27.05.2018 – WWE Draft (RAW/SmackDown)

09.06.2018 – Takeover: Berlin (NXT)

24.06.2018 – Money in the Bank (RAW/SmackDown/205 Live)

15.07.2018 – No Way Out (SmackDown/205 Live)

29.07.2018 – King of the Ring (RAW)

18.08.2018 – Takeover: Brooklyn IV (NXT)

19.08.2018 – Summerslam (RAW/SmackDown/205 Live)

16.09.2018 – Armagedon (SmackDown)

30.09.2018 – Clash of Champions (RAW/205 Live)

14.10.2018 – TLC (SmackDown)

21.10.2018 – Revenge (RAW/205 Live)

17.11.2018 – Takeover: Hardcore Day (NXT)

18.11.2018 – Survivor Series (RAW/SmackDown/205 Live)

16.12.2018 – Chaos in Europe (SmackDown/205 Live)

30.12.2018 – Old Year Revolution (RAW/205 Live)

26.01.2019 – Takeover: Let's go ready... (NXT)

27.01.2019 – Royal Rumble (RAW/SmackDown/205 Live)

17.02.2019 – Roadblock (RAW/205 Live)

03.03.2019 – Fastlane (SmackDown)

30.03.2019 – Takeover: BeforeMania (NXT)

31.03.2019 – WrestleMania 35 (RAW/SmackDown/205 Live)

Legenda:

Gale potwierdzone

Edytowane przez TheVillain

Kształtuje nam się stan rzeczy po Wrestlemanii i Takeover, Strong rusza na 205 Live, powoli można wyczekiwać jego debiutu w głównym rosterze. Elias walczy i zwycięża, dalej żadnej interakcji między nim a drugim mistrzem tag-team, ale tego od Main Event się nie oczekuje, na to należy czekać do Raw :wink: Bryan na Raw? Blokuje to mu szansę na takie walki jak ze Stylesem czy Nakamurą, ale może nam się wszystko wyjaśnić w trakcie Draftu. Co do PPV utrzymujesz to iż są gale tylko dla Smackdown jak i tylko dla Raw - nie jestem fanem tego rozwiązania, ale mam nadzieję iż wyciśniesz z tego coś dobrego. Szkoda, że King of the Ring nie jest dla obu brandów...

Czekamy na najważniejsze tygodniówki!

Elias walczy i zwycięża, dalej żadnej interakcji między nim a drugim mistrzem tag-team, ale tego od Main Event się nie oczekuje, na to należy czekać do Raw :wink: [...]Co do PPV utrzymujesz to iż są gale tylko dla Smackdown jak i tylko dla Raw - nie jestem fanem tego rozwiązania, ale mam nadzieję iż wyciśniesz z tego coś dobrego. Szkoda, że King of the Ring nie jest dla obu brandów...

Elias dostanie interakcje z Braunem już na RAW;

Wolę gale osobne, bo mam możliwość wrzucić tam debiutujących niedawno i midcard. Przy łączonych brakłoby mi miejsce

KotR jest w tym roku dla RAW, ale za rok kto wie...

WWE RAW– 16.04.2018 r.!

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2018/02/RAW_2018--c3a0d10474d84eebda67bafb8d315040.png

Jedziemy dalej! Czas na drugie RAW po WrestleManii, które jest jednocześnie trzecim od końca RAW od przed kolejnym PPV – WWE Extreme Rules 2018! Witają nas komentatorzy – Mauro Ranallo, Corey Graves i Jonathan Coachman.

A zasadniczą część gali rozpoczyna theme song Deana Ambrose'a! Zawodnik tydzień temu powrócił po kontuzji jako rywal Romana Reignsa, jednak jego zapał od razu zastopowany został Spearem. Teraz zawodnik zmierza do kwadratowego pierścienia, a gdy jest już w środku odbiera od konferansjera gali mikrofon.

Dean Ambrose: Witaj WWE Universe! Taaaak... dobrze jest wrócić na RAW. Jak się czujecie? Ciesze się, że chociaż Wy bawicie się dobrze, bo ja niestety nie. Tydzień temu wróciłem na RAW i co wtedy się stało? Otrzymałem Spear od osoby, która zwie się moim przyjacielem! Tak! Gdybym był jak spora część rosteru to pewnie teraz płakałbym przed wami jak to bardzo Reigns mnie skrzywdził. Ale ja jestem „The Lunatic Fringe”, dlatego chcę zaprosić „The Big Doga” na ring!

Chwila ciszy i... theme song Romana gra na arenie i zawodnik powoli zmierza w kierunku kwadratowego pierścienia z mikrofonem w ręku. Kiedy jest już między linami robi użytek z nagłośnienia na hali.

Dean Ambrose: zanim cokolwiek powiesz, daj mi dokończyć to, co zacząłem mówić przed twoim wejściem. Gdybym był jak spora część rosteru to pewnie teraz płakałbym przed wami jak to bardzo mnie skrzywdziłeś. Ale nie zrobię tego wiesz dlaczego? Bo to, co zrobiłeś było szalone, tak jak ja jestem szalony! Twoje zachowanie było dla mnie w pełni zrozumiałe i akceptowalne, tylko szkoda mi tego, że ponownie zniszczyłeś The Shield!

Roman Reigns: Ja zniszczyłem The Shield? Ja? Really? Dean, to Ty zdradziłeś mnie stając po stronie The Rocka jako mój rywal. Nawet nie wiesz jak przykre to dla mnie było... może nie aż tak jak zdrada Setha sprzed czterech lat, ale bardzo, bardzo nieprzyjemne... I teraz Ty masz czelność mówić mi, że to ja zniszczyłem Shield? Każdy rozpad naszego teamu był inny, ale obydwa miały jedną cechę wspólną – ja jestem w nich najmniej winny!

„Burn it Down”! Seth Rollins wychodzi na arenę! Zawodnik ze stage'u kieruje się do ringu, oczywiście trzymając w ręku mikrofon. Po chwili jest już między swoimi przyjaciółmi.

Seth Rollins: Guys, guys, guys... easy... obydwaj jesteście przewrażliwieni na swoim punkcie. Ty Roman masz za złe Deanowi, że ośmielił się stanąć naprzeciwko Ciebie... come on bracie! Każdy zawodnik rosteru RAW jest tu przede wszystkim po to, aby zdobyć ten pas i Dean po prostu zamierza spróbować tego dokonać. Co poradzisz na to, że poczuł się na siłach akurat teraz, kiedy Ty jesteś mistrzem? A Ty Dean? Twierdzisz, że rozumiesz działanie Romana... ale jednak masz mu za złe, że ten atak zniszczył The Shield? Przecież to hipokryzja! W ogóle jaki rozpad? To, że Wy walczycie między sobą na PPV za trzy tygodnie nic nie zmienia! The Shield dalej istnieje, a my dalej jesteśmy braćmi!

Roman Reigns: Moim bratem nie jest ktoś, kto wbija mi nóż w plecy!

Dean Ambrose: Ale Setha to Ty się teraz nie czepiaj!

Rollins groźnie spojrzał na Ambrose'a za nawiązanie do tego, jak cztery lata temu zdradził drużynę. „The Dude” tylko wzruszył ramionami.

Roman Reigns: Posłuchaj mnie Seth, cieszę się, że chcesz zadbać o naszą przyjaźń, ale to nie jest dobry moment...

Seth Rollins: To jest najlepszy moment! Kiedy mam o nas zadbać jak nie wtedy, kiedy najbardziej tego potrzeba! Wrogowie czyhają na każdym rogu... Balor Club, The Miz czy... jak myślisz Roman... dlaczego twój kuzyn The Rock napuścił Deana na Ciebie? Nie jest czasem tak, że ma On jakiś kompleks gwiazdy Hollywood w stosunku do Ciebie i boli Go, że masz ten pas oraz dwóch braci w swoim narożniku?

Przy swojej muzyce nie kto inny jak The Miz pojawia się z mikrofonem w ręku oraz asystą Curtisa Axela i Bo Dallasa na stage'u. W przeciwieństwie do The Shield, The Miztourage zostaje jednak na rampie.

The Miz: Szanuj gwiazdy Hollywood Seth... szanuj The Rocka i The Miza, ponieważ my nie tylko jesteśmy świetnymi wrestlerami ale i aktorami!

Dean Ambrose: Świetną aktorką to musi być nocami twoja żona Mike... Skoro już jesteśmy przy tym temacie to całkiem serio gratuluję Ci zostania ojcem... a teraz przechodząc do konkretów... bierz swoje pieski i spierdalaj, kiedy prawdziwi mężczyźni rozmawiają!

The Miz: Jak Ty się wyrażasz? Mówisz do najwspanialszego w historii WWE Championa, do wielokrotnego WWE Intercontinental Championa i byłego US i Tag Team Championa.

Roman Reigns: Daruj sobie Mizie... cała nasza szóstka wie, że dzisiaj przegrasz z Sethem i ten dołączy do twojej walki z Balorem o pas. Aby się upewnić, że Axel i Dallas nie przeszkodzą w tym... osobiście pojawię się w narożniku mojego przyjaciela!

Dean Ambrose: Pozwolisz, że się do Ciebie przyłącze... A co do Ciebie Mike, to po porażce powinieneś udać się do domu...

The Miz: CZY TY WŁAŚNIE GROZISZ, ŻE SKRZYWDZISZ MOJĄ ŻONĘ?

Dean Ambrose: Nie, po prostu uważam, że powinieneś przypatrzeć się swojemu synowi... być może w końcu to jedyny mężczyzna w twoim domu...

The Miz nie wytrzymuje! Rusza w stronę ringu, lecz powstrzymują Go Curtis i Bo. Jednak okazują się oni zbyt słabi, aby powstrzymać byłego mistrza. Na szczęście na stage wychodzi Kurt Angle!

Kurt Angle: Spokojnie Miz! Nie ryzykuj kontuzji przed dzisiejszą walką z Sethem... co do Romana i Deana... lepiej udajcie się na zaplecze, aby przygotować się do walki wieczoru, gdzie podejmiecie Fina Balora i Karl Andersona. I jeszcze jedno – jeśli nie usłuchasz mnie Mike, to uwierz mi, że twoim zmartwieniem nie będzie ilość rywali na PPV, ale zawieszenie...

Wściekły The Miz ostatecznie odpuszcza. Zawodnik wraca w kierunku stage'u i mijając po chwili Kurta wygląda na wściekłego na GMa.

Przenosimy się na backstage dzisiejszej gali! Widzimy tam Eliasa, który z gitarą przechadza się po zapleczu. Zawodnik dociera do szatni... Brauna Strowmana! Wrestler wchodzi do środka, gdzie na krześle siedzi „The Monster Among Men”.

Braun Strowman: Czego chcesz Elias?

Elias: Przyszedłem tylko porozmawiać... partnerze....

Braun Strowman: Nie nazywaj mnie tak! Wybrałem Cię tylko dlatego, że kogoś musiałem. Nie znaczysz dla mnie NIC ale byłeś mi potrzebny żebym mógł stanąć do walki z The Bar. Podczas następnej walki po prostu stój w narożniku i mi nie przeszkadzaj, a teraz wynocha z mojej szatni!

Przerażony Elias opuszcza szatnię Strowmana, który zamykając za nim drzwi pchnął je tak mocno, że aż odbiły się od futryny i uszkodziły.

Wracamy do ringu, w którym stoi już Dana Brooke, zaś dopiero zmierza do niego Sonya Deville, oczywiście w towarzystwie Paige i Mandy Rose. Zaraz potem gra theme song Mickie James i trzecia uczestniczka dzisiejszego Fatal-4 Way'u o miano pretendentki do pasa kobiet RAW także pojawia się na arenie. Idzie Ona w kierunku kwadratowego pierścienia, a kiedy jest już przy nim jej nuta cichnie, zaś gra theme song Rondy Rousey! Była UFC Championka stanie dziś przed niezwykłą szansą, ale czy ją wykorzysta? „Rowdy” pojawia się na stage'u, gdzie tauntuje w charakterystyczny dla siebie sposób. Nagle zostaje zaatakowana do tyłu kendostickiem w głowę przez Shaynę Baszler! Dawna przyjaciółka Rondy uderza ją dwa razy, a potem sprowadza do parteru Roundhouse Kickiem. „The Queen of Spades” zapina rywalce Armbar, w którym trzyma ją dłuższą chwilę, aż z zaplecza nadbiegają sędziowie, którzy odciągają ją od Rousey. Baszler niechętnie odpuszcza i uwalnia Rousey z chwytu. Ta z pomocą sędziów po chwili wstaje, jednak Shayna wraca i popycha ją tak, że Ronda leci z stage'u wprost na stół komentatorski, który znajduje się dziś nieco niżej niż rampa! Mebel oczywiście się łamie, a do Rondy biegnie już pomoc medyczna! Dumna z siebie „The Submission Machine” stoi na stage'u uśmiechając się wrednie.

Przenosimy się na zaplecze, a właściwie nie na zaplecze lecz do szpitala. Widzimy tam Doktora Josepha Maroona!

Dr Joseph Maroon: Witam państwa. Zostałem poproszony o to, żeby wypowiedzieć się na temat stanu zdrowia Bayley po ostatnim ataku Sashy. Zacznę od dobrych wiadomości: zawodniczka może wrócić na RAW już za tydzień. Może także stoczyć pojedynek na Extreme Rules, jednak zła wiadomość jest tak, że musi uważać na prawy bark. Każdy chwyt i każdy cios naraża ją na kontuzje, a ta może mieć dla niej fatalne skutki. Bark będzie nie w pełni sprawny przez najbliższe dwa do trzech miesięcy.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/97/CurtHawkins_CutByGameElite.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/212/Johnny_Gargano_cut_by_Danger_Liam.jpg

Normal Match

Curt Hawkins vs. Johnny Gargano

Gong. Rozpoczynamy pierwszą walkę wieczoru. Jest to rewanż za debiut Johnny'ego sprzed tygodnia, kiedy to odpowiedział On na open challenge Hawkinsa, a następnie szybko Go pokonał. Panowie na początku patrzą spokojnie w swoją stronę. Po chwili „The Prince of Queens” zaskakuje oponenta Cloteslinem, po czym odbija się od lin i mamy Superkick dla wstającego rywala. Gargano jednak szybko wstaje lecz otrzymuje Belly-to-Back Suplex. Curt staje w narożniku i z uśmiechem na ustach tauntuje w stylu swojego dawnego mentora - Edge'a! Szykuje się Spear! „Johnny Wrestling” wstaje, więc rywal rusza... jednak otrzymuje Enzuigiri! Panowie wstają równocześnie i Gargano wykonuje punch w twarz Hawkinsa, potem dorzuca drugi i mamy Baby Ace Crusher od niedawno zatrudnionego wrestlera. Następnie zapina On Garga-No-Escape! „The Prince of Queens” walczy z bólem... ale po parunastu sekundach klepie w matę!

Winner – Johnny Gargano

Przenosimy się tymczasem do biura Generalnego Managera RAW Kurta Angle. GM rozmawia przez telefon, lecz tę rozmowę przerywa mu pojawienie się The Revival.

Kurt Angle: … dobrze, to do zobaczenia. Mogę wam w czymś pomóc panowie?

Scott Dawson: Owszem, możesz Kurt. Jak wiesz jesteśmy najbardziej dominującym tag teamem w tej federacji, dlatego chcemy walki z Eliasem i Braunem.

Kurt Angle: Nie mogę dać wam tego pojedynku ot tak. Cesaro i Sheamus mają prawo do rewanżu, a do tego Wy tydzień temu przegraliście z The Club. Mamy dwie drużyny, które zasługują na szansę bardziej niż Wy dwaj.

Dash Wilder: Posłuchaj Kurt, tydzień temu może i przegraliśmy z The Club, ale niedawno z nimi wygraliśmy... takie życie – raz wygrywasz, a raz przegrywasz. Ogólnie jesteśmy lepsi od The Club mimo gorszego bilansu bezpośrednich strać, bo mieliśmy trochę pecha w kilku walkach...

Kurt Angle: Nie dam Wam tej walki ot tak. Musicie sobi...

Kurt nie dokończył, gdyż do biura weszli Heath Slater i Rhyno.

Heath Slater: Hej Kurt, mój stary brachu! Przyszliśmy tutaj z małą, malutką skargą... nie dajesz nam ostatnio szansy walki w drużynie, a jak zapewne wiesz ja i mój tag team partner jesteśmy stworzeni do walk drużynowych! Tydzień temu pojedynczo obaj przegraliśmy, ale gwarantuję Ci, że w tag teamie byłoby inaczej.

Scott Dawson: Nie przeszkadzaj kiedy prawdziwy tag team rozmawia z generalnym managerem Heath!

Dash Wilder: Dokładnie Slater... widzisz Kurt – to są prawdziwy looserzy, więc dlaczego przejmujesz się tym, że my raz czy dwa razy przegraliśmy, skoro obok stoi team, który cały czas przegrywa...

Rhyno: Lepiej uważaj na słowa Dash! Chyba, że chcesz przekonać się jak smakuje Gore!

Kurt Angle: Wystarczy! Dość! Za tydzień zmierzycie się w walce tag teamowej. Pomyślę, czy zwycięska drużyna nie dołączy do walki o pasy na Extreme Rules. Do tego czasu macie zakaz zbliżania się do siebie nawzajem! Jeśli ktoś go złamie, pomyślę nad zastąpieniem Go przez kogoś innego w przyszłym tygodniu.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/150/Dana_Brooke_cut_by_Danger_Liam.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/153/Nia_Jax_by_xlxvladxlx.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/53/Sasha_Banks_by_xlxvladxlx_7.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/52/Alexa_Bliss_by_xlxvladxlx_16.jpg

Tag Team Match

Dana Brooke & Nia Jax vs. Sasha Banks & WWE RAW Womens Champion Alexa Bliss

Starcie rozpoczynają Dana i Sasha. Brzmi dźwięk gongu. Banks rusza na przeciwniczkę w wściekle zasypuje ją serią punchy najpierw w twarz, a potem w co popadnie. Agresywna „The Legit Boss” wykonuje oszołomionej oponentce Superplex. Ta pada i przez chwilę leży na macie. Jednak po dłuższej chwili wstaje. Szkoda tylko, że zaraz zostaje ponownie zasypana punchami. Następnie Sasha wyrzuca ją z ringu ponad górną liną za nogi. Krzyczy: „pozdrów Bayley tam na dnie”, a zaraz po tym odbija się od lin, Brooke akurat wstaje i mamy Suicide Dive! Po tej akcji obydwie panie leżą na macie. Czas na przerwę reklamową. […] A kiedy wracamy na ring RAW, widzimy jak w środku „The Boss” zapina rywalce Headlock. Nia dopinguje koleżankę z drużyny do walki ale nic to nie daje. Jednak myliłem się. Dana podnosi się w kolan! Po chwili stoi na nogach i uderza oponentkę w brzuch. Jako była kulturystka bez wątpienia w ręce ma bardzo dużo siły, którą teraz wykorzystuje. Kiedy udaje jej się wydostać biegnie na liny, odbija się od nich i powala Sashę Enzuigiri! Następnie wpuszcza do ringu Jax! Nia wchodzi i od razu wynosi „The Legit Boss” w górę, ale ta ześlizguje się z jej barków i kontruje Roll-up! 1...2...Kick-out! Banks zaskakuje przeciwniczkę Arm Dragiem, po którym dorzuca Wheelbarrow Bulldog! Następnie ustawia się w swoim narożniku i szepcze coś do Alexy, która przytakuje. „The Irresistible Force” wstaje i otrzymuje zaraz Bank Statement! „Five Feet of Fury” wchodzi na narożnik i dorzuca Twisted Bliss, po którym błyskawicznie opuszcza kwadratowy pierścień w miejscu, blisko narożnika rywalek tak, aby pociągnąć za nogi Danę i zrzucić ją z krawędzi ringu, żeby nie zainterweniowała w tej walce! Tymczasem Sasha przechodzi do przypięcia. 1...2...3!

Winners – Sasha Banks & WWE RAW Womens Champion Alexa Bliss

Po walce zamiast muzyki zwyciężczyń gra theme song Kurta Angle! GM pojawia się na stage'u.

Kurt Angle: Trochę się namieszało w dywizji kobiet... po pierwsze Ronda nie jest zdatna do walki dziś, ani za tydzień... Po drugie Sasha, której miało nie być na RAW musiała wspomóc mistrzynię w tag teamie z powodu braku chętnych. Postanowiłem, że za tydzień dojdzie już ostatecznie do wyłonienia pretendentki do pasa. Mandy Rose podejmie Sonyę Deville, Mickie James i Bayley. Sasha – twoją karą za atak sprzed tygodnia jest wykluczenie z tego pojedynku.

„The Boss” wygląda na wściekłą na Angle'a. Ten jednak jak gdyby nigdy nic schodzi sobie na zaplecze.

Przenosimy się ponownie na zaplecze dzisiejszej gali, gdzie Charly Charuso ma pierwszego gościa.

Charly Charuso: Witajcie WWE Universe. Ze mną jest WWE Cruiserweight Champion – Cedric Alexander. Cedricu – jutro czeka Cię pierwsza obrona twojego pasa. Zawalczysz z Tonym Nese w Best 2 of 3 Falls Matchu. Jak się czujesz na dobę przed tą walką?

Cedric Alexander: Jestem niesamowicie napalony na to, że już jutro czeka mnie pierwsza obrona mojego mistrzostwa. Nie wiem, czy uda mi się wygrać, ale mam zamiar dać z siebie 100% tak, jak daję z siebie od zawsze! Jutrzejszy pojedynek z Tonym będzie bez wątpienia wspaniały, może być na porównywalnym lub nawet lepszym poziomie niż moje starcie z Mustafą z WrestleManii!

Charly Charuso: Wcześniej jednak, dzisiaj na RAW obydwaj staniecie w narożnikach swoich przyjaciół podczas ich walki. Czy liczysz na konfrontację słowną lub fizyczną z twoim oponentem?

Cedric Alexander: Jeżeli Nese nie wtrąci się do walki Mustafy z Drew, to ja też tego nie zrobię.

Charly Charuso: W takim razie pozostaje mi tylko życzyć Ci wszystkiego dobrego jutro i niech wygra lepszy! Wracamy do komentatorów.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/612/WWE_Superstars_Logo_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1385/Adam_Cole_by_xlxvladxlx_4.jpg

Normal Match

Local Wrestler vs. Adam Cole

Gong! „The Panama City Playboy” rusza na przeciwnika i zasypuje Go serią punchy. Następnie dokłada German Suplex. Przeciwnik szybko wstaje, więc Adam obezwładnia Go raz jeszcze za pomocą Enzuigiri. Zaraz potem wchodzi na narożnik, skąd atakuje Frog Splashem. Po tej akcji Adam tauntuje, po czym podnosi rywala w geście dobrej woli... a jednak nie w geście dobrej woli, a po to, żeby wykonać Last Shoot. „The Industry Ruler” przechodzi do próby przypięcia. 1...2...3!

Winner – Adam Cole

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/77/mizwm33.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/70/Seth_Rollins_by_xlxvladxlx_11.jpg

Normal Match

The Miz vs. Serh Rollins – If Seth Rollins win, he will be in WWE Intercontinental Championship Match at Extreme Rules

Gong. The Miz od razu ucieka z ringu, na co publika reaguje buczeniem. Axel motywuje szefa, zaś Dallas masuje mu ramiona. Następnie cała trójka staje w kółku trzymając się za ramiona i naradza, a kiedy odwracają się otrzymują Suicide Dive od „The Architecta”! Zawodnik dość szybko wstaje, podnosi przeciwnika i wrzuca Go do ringu. Tam przypina. 1...2...Kick-out! Pojedynek trwa nadal. Seth zapina na karku rywala Headlock, jednak po paru sekundach puszcza, gdyż Curtis i Bo wchodzą na liny. Wściekły wrestler wstaje i chce zrzucić ich Cloteslinem, ale Ci sami zeskakują. Nieuwagę Rollinsa wykorzystuje „The Most Must-See WWE Superstar of All Time” wykonując Roll-up. 1...2... tym razem to członek The Shield nie daje się przypiąć, lecz kick-outuje! Panowie wstają i mamy wymianę punchy. Kończy się ona po kilku sekundach tym, że mający przewagę „CrossFit Jesus” Irish Wipem odbija sobie Miza od lin. Ten jednak zatrzymuje się na linach chwytając je, a kiedy „The Aerialist” biegnie na niego ten wystawia nogę, na którą nadziewa się „The Kingslayer”. „The A-Lister” dorzuca jeszcze Snap DDT i przypina rywala. 1...2....Kick-out! […] Kiedy wracamy do ringu widzimy jak Seth wyrzuca przeciwnika z niego nad górną liną. Łapią Go jednak jego pomagierzy, lecz „The Architect” wykonuje Suicide Dive! Cała czwórka leży na macie okalającej ring. Po paru sekundach jednak „Freakin” wstaje i podnosi niedawnego mistrza Interkontynentalnego. Irish Wipem śle Go w zewnętrzną część narożnika! Ten odbija się i aż wyje z bólu, lecz na dokładkę otrzymuje Big Boot! Nie pada On jednak na podłoże, gdyż „CrossFit Jesus” chwyta Go i wrzuca do ringu. Sam wchodzi na narożnik, gdzie szykuje się do skoku. Wówczas jednak Axel pojawia się na krawędzi kwadratowego pierścienia. Jednak dla Rollinsa to żaden problem, aby odkopać Go tak, że ten spada na ziemię. Dało to jednak czas Mike'owi, który kiedy tylko „The Kingslayer” już skoczył przeczołgał się kawałek i ten uderzył twarzą w ring! To musiało zaboleć. Panowie przez chwilę leżą. Pierwszy wstaje „The Awesome One”, a chwilę po nim czyni to „The Aerialist”, który jest wciąż oszołomiony. Oponent chwyta Go pod Skull-Crushing Finale, jednak Sethowi udaje się wyrwać i zaskoczyć Go Superplexem, a kiedy ten wstaje dołożyć Falcon Arrow! Po chwili „The Most Must-See WWE Superstar of All Time” wstaje, a „Freakin” odbija się od lin i mamy Curb Stomp! 1...2...3! To koniec!

Winner – Seth Rollins

A więc Sethowi udało się wygrać i dostać do walki mistrzowskiej! Zawodnik jest dumny z siebie, zresztą ma do tego pełne prawo!

My tymczasem przenosimy się... na działkę Matt Hardy'ego! Zawodnik podchodzi do Jeziora Reinkarnacji, skąd Senior Benjamin wyjmuje... trumnę! „Woken” śmieje się, zaś jego pomocnik otwiera trumnę, skąd wychodzi... Brother Nero Jeff Hardy!!! Zawodnik wstaje zaś brat ściska Go mocno.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/298/Drew_Gulak_by_xlxvladxlx.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/404/Mustafa_Ali_by_xlxvladxlx_2.jpg

Normal Match

Drew Gulak [w/Tony Nese] vs. Mustafa Ali [w/WWE Cruiserweight Champion Cedric Alexander

Słyszymy dźwięk gongu oznajmiającego nam, że czas rozpocząć akcję w stylu cruiserweight! Panowie zaczynają od chain wrestlingu. Oczywiście w tym elemencie dominuje Gulak, który już po chwili wykręca rękę oponenta stojąc za nim. Ali pada na kolana, więc rywal zaciska uchwyt coraz mocniej. Na szczęście byłemu pretendentowi do WWE Cruiserweight Championship udaje się wyrwać i zaatakować Superkickiem! Do tego wrestler ten odbija się od lin i wyprowadza Dropkick. Próba pinu. 1...2...Kick-out. „The Master of The PowerPoint Presentation” nie ma problemu, żeby odkopać dopóki jeszcze ma tak wiele sił. Ali zapina Headlock, jednak rywal bez problemu wyrywa się i wymierza mu Gulak Attack. Przeciwnik wstaje, więc „The Human Torture Device” dorzuca jeszcze Southern Lights Suplex i przechodzi do przypięcia. 1...2....Kick-out w wykonaniu Mustafy. Wściekły Drew zapina Traiblazer! Ali walczy z bólem, a Cedric Go dopinguje. Zawodnik nie chce się poddać... sięga ręką do lin... nie dosięgnie... męczy się... dosięgnął! „The Master of PowerPoint Presentation” musi puścić swój submission, ale tego nie robi! Sędzia musi wyliczać Go. 1...2...3...4 Gulak puszcza chwyt. Kopie jeszcze oponenta w brzuch, a potem podnosi i odbija sobie Go od lin, lecz ten wyprowadza Dropkick, po którym, gdy rywal jest już na nogach dorzuca Spin Kick! „The Human Torture Device” pada ale momentalnie wstaje i otrzymuje jeszcze Double Knee Backbreaker. Po tym ciosie jednak nie upada, więc widzimy jeszcze Snap Suplex. Ali jest w gazie, dlatego dorzuca Superkick dla wstającego przeciwnika, po czym łapie Go i wynosi w górę. Springboard Tornado DDT dla Gulaka! Do tego jeszcze wrestler z Pakistanu wchodzi na narożnik, skąd wykonuje Diving Crossbody i przypina! 1...2...Kick-out! To jeszcze nie koniec! Zarówno „The master of PowerPoint Presentation”, jak i jego dzisiejszy rywal leżą, zaś uczestnicy jutrzejszej walki o pas mistrzowski dopingują każdy swojego kolegę. Pierwszy wstaje oczywiście Mustafa. Wchodzi od na narożnik i wykonuje 054, jednak Drew unika ciosu i ten ląduje twarzą na macie! „The Human Torture Device” zapina drugi już dzisiaj raz Gu-Lock! Ali walczy z bólem... i walczy... dalej walczy i... klepie w matę!

Winner – Drew Gulak

To koniec. Szczęśliwy Gulak wstaje, a arbiter wznosi jego ręce w górę. Cedric wkracza do kwadratowego pierścienia sprawdzając, czy z jego przyjacielem wszystko w porządku. Do ringu wkracza także Nese, który najpierw gratuluje Drewowi, ale zaraz potem zaskakuje Alexandra German Suplexem, a kiedy ten utrzymuje się na nogach dodatkowo Superkickiem! Jednak po tym ciosie mistrz jest tylko zamroczony ale nie pada, więc Tony dorzuca jeszcze DDT! Do tego wchodzi na corner... i mamy 450 Splash! „Tony Abs” wznosi w górę pas mistrzowski należący do Cedrica!

Przenosimy się do siedziby WWE. Na dole ekranu widnieje napis: „Last Thursday”. W przystrojonym na czerwono pokoju zasiada Reene Young.

Reene Young: Witajcie WWE Universe. Ze względu na to, że The Rock w dniu, w którym oglądacie ten wywiad ma zobowiązania w Hollywood, wcześniej w czwartek zostaje nagrany ten wywiad, który Wy oglądacie w czwartek. Witaj Dwayne.

The Rock: Witaj Reene. Chciałbym podziękować na początku całemu WWE za danie mi możliwości powrotu oraz możliwość skonsumowania przysmaków, które dla nas przygotowano.

Reene Young: W końcu jesteś gwiazdą światowego formatu! Twój wkład w rozwój WWE swego czasu jest przeogromny. Potem jednak zająłeś się karierą w przemyśle firmowym, następnie wróciłeś na trochę do WWE, a potem zniknąłeś. Twoja walka z Brockiem, nie licząc niezapowiedzianego wcześniej sześciosekundowego starcia z Ericem Rowanem dwa lata temu na WrestleManii będzie dla Ciebie pierwszym pojedynkiem od pół dekady. Co czujesz przed pojedynkiem z Brockiem?

The Rock: Czuję się tak, jakbym dopiero co odebrał pas CM Punkowi na Royal Rumble, albo pokonał Johna Cenę na WrestleManii 28.

Reene Young: Dlaczego wybrałeś sobie za cel akurat Lesnara? W rosterze WWE jest wiele innych wielkich gwiazd, których pojedynki z tobą mogłyby rozgrzewać publikę do czerwoności.

The Rock: Dlatego, że Lesnar jest największy z nich. Poza tym jestem zmotywowany, żeby zrewanżować się Brockowi za nasze starcie z SummerSlam w 2002 roku, kiedy to pokonał mnie odbierając mi WWE Undisputed Championship. Wiem, że było to bardzo dawno temu, ale wiesz co Reene? It doesn't matter! Wybrałem gościa, któremu chce po prostu skopać dupsko i wiesz co Reene? Wybrałem Go, bo mogę!

Reene Young: A co będzie w tobą potem? Co jeśli wygrasz lub co jeśli przegrasz na Extrme Rules?

The Rock: Zaczynasz wkurzać The Rocka piękna... The Rock nigdy nie przegrywa! A co kiedy The Rock wygra? Niestety, ale w maju mam parę zobowiązań w Hollywood, ale zaraz potem mam całe wolne wakacje! Zamierzam wygrać turniej King of the Ring, a potem odebrać tytuł mistrzowi i mam nadzieję, że będzie to Roman Reigns!

Reene Young: To by było na tyle. Dziękuję za wywiad Rock.

The Rock: Nie ma za co Reene. The Rock nigdy nie odmawia pięknym kobietom!

My tymczasem wracamy do środka kwadratowego pierścienia, gdzie stoi już General Manager RAW – Kurt Angle. Ring przystrojony jest w czerwony dywan, a na jego środku znajduje się stół i dwa fotele. Gra muzyka Daniela Bryana i ku wielkiej radości fanów SmackDown GM pojawia się na stage'u i zmierza do kwadratowego pierścienia! Do chwili jest już na nim i wita się z Kurtem.

Kurt Angle: Witaj na RAW Danielu.

Daniel Bryan: Dziękuję za zaproszenie Kurt. Słyszałem od Shane'a, że chciałeś porozmawiać odnośnie draftu. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że porozmawiamy w twoim biurze.

Kurt Angle: To, co chcę omówić dotyczy ringu, dlatego uznałem, że najlepiej porozmawiać o tym w ringu.

Daniel Bryan: No dobrze. W takim razie mógłbyś mi powiedzieć czemu zawdzięczam to zaproszenie?

Kurt Angle: Powiem bez owijania w bawełnę. Na WWE Draft za sześć tygodni dojdzie do wielu niesamowitych starć. WWE Champion vs. WWE Universal Champion, WWE United States Champion vs. WWE Intercontinental Champion, RAW Womens Champion vs Smackdown Womens Champion, RAW Tag Champions vs. SmackDown Tag Champions, Team RAW vs. Team SmackDown, Team RAW Womens vs. Team SmackDown Womens, Battle Royal pozostałych gwiazd, Team RAW Tag Teams vs. Team SmackDown Tag Teams... co Ty na to, aby do tej i tak już ekscytującej gali dodać jeszcze jeden niezapomniany mecz?

Daniel Bryan: Im lepsza karta, tym lepiej. Co proponujesz?

Kurt Angle: Pierwszy w historii General Manager vs. General Manager Match!

Daniel Bryan: Zaskoczyłeś mnie swoją propozycją Kurt! Odpowiem Ci krótko... YES! YES! YES!

Kurt Angle: Zatem oficjalnie zmierzymy się za 41 dni na WWE Draft!

Obydwaj Generalni Managerowie wykonują znany taunt „YES!” w stylu Daniela Bryana! Następnie dochodzi do wymiany spojrzeń między panami, a na koniec obydwaj ściskają sobie dłonie!

Przenosimy się na zaplecze. W dziwnym, ciemnym pokoju siedzi Bray Wyatt!

Bray Wyatt: Tydzień temu na RAW powróciłem do żywych. Przegrałem jednak z Romanem. Mój świat legł w gruzach... Mój cały świat został zniszczony... Zostałem nikim... NIKIM! Teraz... czas, abym stał się kimś... kimś... kimś... kimś... KIMŚ!

Wyatt kopie w kamerę przewracając ją. Następnie podnosi ją i wyrzuca przez okno. Ta upada na trawę i widzimy, że zawodnik znajduje się w chatce w jakimś mrocznym miejscu.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/86/337_Anderson_cut_by_L3wap.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/18/Finn_Balor_by_xlxvladxlx_20.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1391/Ambrose_Reigns_cut_by_Danger_Liam.jpg

Non-title Tag Team Match

The Club (Karl Anderson & WWE Intercontinental Champion Finn Balor [w/Luke Gallows]) vs. The Shield (Dean Ambrose & WWE Universal Champion Roman Reigns [w/Seth Rollins])

Gong. W drużynie Balor Clubu do ringu wchodzi Karl, zaś w przeciwnej ekipie Roman odpycha Ambrose'a i od razu rusza na rywala. Ten także biegnie w jego stronę i nadziewa się na Spear! Przypięcie. 1...2...Dean zdejmuje tag team partnera z rywala! Między panami dochodzi do ostrej wymiany zdań. Balor spokojnie czeka w narożniku na rozwój wydarzeń, zaś do kwadratowego pierścienia wpada Seth Rollins. Wrestler ten próbuje uspokoić kolegów z The Shield. Chwilę to trwa, co irytuje nie tylko publiczność ale i sędziego, który w końcu każe „The Kingslayerowi” opuścić ring, a ten z przymusu wychodzi. Wydaje się, że Reigns i „The Lunatic Fringe” dogadali się. Pretendent do pasa Universal na Extreme Rules pozwala kompanowi kontynuować walkę i wycofuje się. Ten odwraca się twarzą w stronę oponentów, ale wówczas „The Dude” chwyta Go za ramię, więc ten się odwraca i otrzymuje kopnięcie w brzuch oraz Dirty Deeds! Dean cuci Andersona, a do ringu wraca Seth! Zawodnik jest wściekły na kolegę! Ten jednak nic sobie z niego nie robi, aż w końcu zirytowany „The Architect” widząc, że Dean jest lekko pochylony nad Karlem wykonuje mu Curb Stomp! Sędzia ogłasza dyskwalifikacje!

Winners by DQ– Dean Ambrose & WWE Universal Champion Roman Reigns

Ależ zaskoczenie na koniec Monday Night RAW! Mistrz IC wkracza do ringu i powala Rollinsa Lariatem. To kara za interwencje. W tym czasie oznaki życia zaczyna wykazywać Roman, więc „The Demon” wchodzi na narożnik i mamy Coup de Grace dla WWE Universal Championa! Następnie do kwadratowego pierścienia wchodzi jeszcze Luke Gallows i razem ze wstającym Andersonem wykonują Magic Killer Deanowi! Finn wchodzi znowu na narożnik i wygląda na to, że obiera za cel „The Aerialista”. Gra muzyka The Miza i całe Miztourage pojawia się na arenie! Trójka zawodników biegnie na członków The Club, którzy wybiegli z ringu. Finn powala Bo, Karl Curtisa, Miz Gallowsa, Miz Andersona, a potem jeszcze unika Clotesline'u od Balora! „The Demon King” stoi teraz naprzeciwko niego, a tymczasem Seth Rollins Suicide Divem powala „The Awesome One'a”! Następnie staje oko w oko z WWE Intercontinental Championem i przybija mu piątkę. Zaraz po tym pozostali członkowie The Club wykonują Magic Killer Bo, a potem Curtisowi, po czym Karl i Luke wyjmują spod ringu i rozkładają stół. Rollins, Balor i Gallows wynoszą wstającego powoli The Miza w górę i... mamy Triple Powerbomb! Akcji tej z ringu przygląda się niezadowolony i kiwający w stronę „The Kingslayera” przecząco głową Roman Reigns! Theme song Setha kończy ten odcinek RAW.

Aktualna Karta WWE RAW Extreme Rules:

1.WWE Universal Championship Match: Roman Reigns © vs. Dean Ambrose

2.The Rock vs. Brock Lesnar – Extreme Rules Match

3.WWE Intercontinental Championship Match: Fin Balor © vs. The Miz vs. Seth Rollins vs. TBD

4.WWE RAW Womens Championship Match: Alexa Bliss © vs. Mickie James/Sonya Deville/Mandy Rose/Bayley

Karta kolejnego Monday Night RAW:

1.The Miz vs. Mark Andrews – jeśli Mark wygra to dołączy do walki o WWE Intercontinental Championship na Extreme Rules

2. No. 1. contender for WWE RAW Womens Title – Bayley vs. Mickie James vs. Mandy Rose vs. Sonya Deville

3. The Revival vs. Rhino&Heath Slater

Zapowiedź wtorkowych gal WWE w pięciu punktach:

5. Bobby Roode tydzień temu został zaatakowany przez Jindera Mahala. Panowie od dluższego czasu nie darzą się sympatią. Jak sytuacja rozwinie się dalej?

4. Authors of Pain z przytupem weszli do dywizji tag team na SmackDown. Czy Oni, czy The Usos, a może ktoś inny zmierzy się z aktualnymi mistrzami jako następny? Podobno Gable i Shelton mają jakiś plan, jak zostać mistrzami. Czy przyniesie On pozytywny dla nich skutek?

3. Daniel Bryan zaakceptował dzisiaj propozycję Kurta, co do ich walki. Jakie będą tego skutki dla SmackDown? Co na to Shane?

2. Cedric Alexander i Tony Nese zmierzą się w Bast 2 of 3 Falls Matchu, a stawką będzie WWE Cruiserweight Championship. Czy Alexander zdoła obronić tytuł? A może Tony przejmie pas kończąc zaledwie 9 dniowy title reign mistrz?

1. Tydzień temu US Champion Randy Orton pokonał WWE Championa AJ Stylesa. Po walce na stage wyszedł nowy nabytek NXT – Alister Black. Co to oznacza dla całej trójki?

Edytowane przez TheVillain

Odniosę się do najważniejszych kwestii aby mimo braku czasu zostawić jakiś komentarz :wink:

Cała ta sytuacja z The Shield jest w pewien sposób ciekawa ale nie grzeje mnie aż tak, czekam aż to rozwiniesz, pierwszy otwierający segment nie porwał mnie zbytnio. W Main Evencie dostaliśmy ich ponowną interakcję i widać tutaj szansę na długoterminowy storyline.

The Miz tak jak można było przewidywać przegrywa i Seth ląduje w walce o pas Intercontinental, cały czas jednak faworytem według mnie jest Balor. Ciekawe kto za tydzień podejmie się walki z Mizem.

Gargano i Cole wygrywają swoje walki, ot wiadomo trzeba ich podpromować.

Podoba mi się idea draftu, mistrzowie walczą ze sobą no i walka Bryan vs Angle! Świetny pomysł i już jestem ciekaw jak to wszystko się tam rozwinie.

Powodzenia w dalszym pisaniu!

feltzz, dzięki za komentarz.

Szkoda, że story z Shield Cię nie grzeje... musisz jakoś to przerwać... na pocieszenie dodam, że sytuacja nie potrwa już długo.

Miz ma już zapowiedzianego local bohatera na kolejne RAW ;)

Gargan i Adam dostaną swoją szansę niedługo, na razie niech się bawią chłopaki :D

Dzięki za miłe słowo o drafcie. Ogólnie będzie to trochę taki miks shake-up'u, draftu i Bragging Right - z jednej strony wojna rosterów, draft, a z shake-up'u zerżnąłem pomysł z pojawianiem się bez zapowiedzi zawodników na tygodniówce. Tzn. na samym PPV będzie powiedziane, że roster x wygrywa walkę, więc ma 2 picki, roster y wygrywa kolejną ma dwa picki itd.

Natomiast o tym, kto wejdzie do danego rosteru dowiecie się dopiero na tygodniówkach. Robię to dlatego, że co w sytuacji, gdzie np. kapitan teamu RAW idzie na SmackDown po wcześniejsze walce pań? Dzięki takiemu rozwiązaniu omijam ten problem.

WWE SmackDown – 17.04.2018 r.!

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2018/02/Smackdown_2018--2fda4881996827cde778a1c40d81bc53.png

Trasa gwiazd SmackDown trwa dalej! W drodze do Backlash zatrzymujemy się na kolejnym epizodzie niebieskiej tygodniówki, gdzie ze stolika komentatorskiego witają państwa – Michael Cole, Tazz oraz Nigel McGuinness!

A drugie SmackDown po WrestleManii rozpoczyna ten, który na tejże gali obronił swój pas. Dwa dni później przegrał jednak z mistrzem Stanów Zjednoczonych – Randym Ortonem. Mistrz stoi już w ringu z mikrofonem w ręku.

AJ Styles: Welcome at SmackDown Live! The house that A...J...Styles built! Tydzień temu Randy Orton rzucił mi wyzwanie. Przyjąłem je, ponieważ chciałem mu udowodnić, że jestem lepszy. Rok temu przegrałem z nim miano pretendenta do WWE Championship do WrestleManii. W tym roku opuściłem tę galę jako mistrz. Potem jednak zawiodłem siebie i Was, a Randy pokazał, że wciąż jest lepszy ode mnie.

Oooo... gra muzyka Alistera Blacka! Zawodnik pojawia się na stage'u przy swoich efektach. Następnie zmierza do kwadratowego pierścienia. Mimo, że w ręku trzyma mikrofon to nic nie mówi. Nagle gra muzyka „The Vipera” i Randy zmierza już do ringu. Ma w ręku mikrofon, więc w połowie drogi zaczyna mówić.

Randy Orton: Czego Ty chcesz Black? Walki ze mną? Walki z AJ'em? Tydzień temu zakończyłeś SmackDown wychodząc na rampę po naszej walce. Którego pasa żądasz Alister?

Alister Black: … … Obydwu!

AJ Styles: Heh, jesteś tu nowy, więc pozwól, że Ci coś wytłumaczę...

Alister Black: Zamknij się AJ! Pojawiłem się na SmackDown dopiero tydzień temu, ale to nie znaczy, że jestem amatorem i nie wiem, że nie mogę walczyć o obydwa pasy. Ale w sumie dlaczego nie? Dlaczego nie mogę walczyć o jeden pas, a zaraz potem o drugi?

Randy Orton: Dlatego, że to JA pokonałem Stylesa tydzień temu i to mnie przysługuje title shoot, który mam zamiar wykorzystać na Backlash, a do tego czasu nie będę ryzykować kontuzji w starciu z debiutantem. Musisz poczekać aż będę po mojej walce o WWE Championship i wtedy dopiero żmija może wejść w twoją ciemność!

AJ Styles: Hej Orton! Poczekaj chwilę! Poczekaj... skąd wiesz, że dojdzie w ogóle do naszej walki na Backlash? Bo co? Bo Ty tego chcesz? Na walkę o pas trzeba sobie zasłużyć...

Randy Orton: Pokonałem Cię tydzień temu i udowodniłem, że jestem lepszy Styles! Ty vs. ja na Backlash!

Dochodzi do wymiany spojrzeń całej trójki. Nagle gra theme song Shane'a McMahona i komisarz wychodzi na rampę. Trzyma w ręku mikrofon.

Shane McMahon: Spokojnie panowie. Postanowiłem, że na Backlash Randy podejmie Alistera. Natomiast zwycięzca tej walki zmierzy się z AJ'em tego samego dnia w walce wieczoru!

Daniel Bryan pojawia się na stage'u! Publika wykonuje słynny chant, zaś GM pożycza od commisionera mikrofon.

Daniel Bryan: Eh, wybacz, że przeszkadzam Shane, ale mam lepszy pomysł. Randy udowodnił, że zasługuje na walkę o WWE Championship. AJ w ramach rewanżu za porażkę chce pewnie odebrać pas US Randy'emu. Do tego w tym wszystkim jest jeszcze Alister, którego obydwaj chcieliby pewnie skopać. Co powiesz na Triple Threet w walce wieczoru? A wiesz co jest lepsze od Triple Threetu? Dwa Triple Threety! Jeden o pas WWE, drugi o pas United States!

Shane McMahon: Dobry pomysł Danielu. Dobrze jest mieć Cię przy sobie. Zatem oficjalnie cała wasza trójka zawalczy na Backlash przeciwko sobie dwa razy! Najpierw o pas US, potem o główne mistrzostwo SmackDown! Do tego dziś w walce wieczoru WWE United States Champion Randy Orton będzie walczył z nowym nabytkiem SmackDown – Alisterem Blackiem!

Cała hala razem z Danielem i Shanem zaczyna YESować! W ringu Orton niespodziewanie wykonuje RKO Stylesowi, a potem szybko opuszcza ring nie czekając na kontrę od Blacka! Były zawodnik NXT patrzy groźnie w stronę rywala, a potem pomaga AJ'owi wstać.

Przenosimy się na Backstage, gdzie jest już Dasha Fuentes.

Dasha Fuentes: Witajcie WWE Universe! Moim gościem jest Dolph Ziggler. Dolph – od twojego powrotu na Royal Rumble nie wiedzie Ci się zbyt dobrze. Na WrestleManii wystąpiłeś tylko w kick-off. Tydzień temu pokonałeś jednak Barona Corbina. Czy to zmiastun tego, że nadeszły wreszcie dla Ciebie lepsze dni?

Dolph Ziggler: Wygrałem z Cobrinem, ale to tylko początek drogi na szczyt. Już niedługo zostanę kolejnym WWE Championem. Wywalczę swoją szansę, a potem ją wykorzystam. Nadszedł koniec ery, w której wszyscy śmiali się z „Show Offa”. Teraz nadejdzie era, w której w końcu wrócę na szczyt!

Dasha Fuentes: Ale czy ta era, nie rozpoczyna się już po raz kolejnym w ciągu ostatnich trzech lat?

Dolph Ziggler: Co Ty sobie wyobrażasz Dasha? Jestem „Show-off” Dolph Ziggler! Jestem byłym dwukrotnym World Heavyweight Championem...

Nagle Ziggler spostrzega, że za Dashą podchodzi Baron Corbin. Zawodnik wyrywa mikrofon z rąk Dashy, a ta ucieka.

Baron Corbin: Tydzień temu pokonałeś mnie fartem Dolph. Rozmawiałem już z Danielem Bryanem i wyznaczył mi walkę z tobą za tydzień na SmackDown. Przygotuj się na porażkę Ziggler...

Zawodnik odrzuca mikrofon i odwraca się tyłem do „Show-offa”. Nagle jednak odwraca się ponownie i wymierza mocny punch w twarz rywala, a następnie rzuca nim w ścianę! Dolph leży obolały na macie, a jego rywal odchodzi.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/416/primoepico_cutbygameelite.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/169/AOP_cut_by_Danger_Liam.jpg

Tag Team Match

Primo & Epico vs. The Authors of Pain (Akem & Rezar) [w/Paul Ellering]

Gong. Niewyglądający zbyt pewnie Primo i Epico grają w kamień, papier, nożyce o to, który z nich ma wejść do ringu. Grę wygrywa Epico, z czego nie jest zbyt zadowolony. U rywali zaczynać będzie Akem. Rezar wygląda na trochę o to złego na managera, który wyznaczył jego kolegę do rozpoczęcia starcia. Colon rusza na oponenta. Oczywiście jego punche nie robią na Akemie wrażenia. Wynosi On rywala w górę pod Powerbomb, jednak przeciwnikowi udaje się zablokować cios tak, że ląduje na nogach i wykonuje Monkey Flip! Następnie dorzuca Dropkick, po którym rywal leci na liny, lecz odbija się od nich i mamy Clotesline dla Epico! Ten pada jak rażony piorunem, a przeciwnik wynosi Go i wykonuje Powerbomb. Następnie mamy zmianę w drużynie The Authors of Pain. Rezar wchodzi między liny i od razu biegnie na Primo, którego zrzuca z krawędzi ringu. W międzyczasie tag team partner tego zawodnika zaczyna się podnosić, więc mamy Lariat dla niego. „The Albanian Psycho” kiwa głową do swojego kolegi z drużyny, więc ten wchodzi do kwadratowego pierścienia i mamy The Last Chapter dla Epico! 1...2...3!

Winners – The Authors of Pain

Zamiast muzyki Autorów Bólu gra jednak theme song WWE SmackDown Tag Team Championów – The Bludgeon Brothers! Mistrzowie pojawiają się na rampie. Rowan chce ruszyć na Rezara i Akema, ale Harper powstrzymuje Go i panowie po wymianie spojrzeń z nowymi nabytkami SmackDown wracają zaplecze dzisiejszej gali!

Przenosimy się znowu na zaplecze gali, gdzie widzimy Nikki Bellę. Do zawodniczki podchodzą Becky Lynch oraz Naomi.

Becky Lynch: Hej Nikki. Dobrze Cię znowu widzieć.

Nikki Bella: Hej, Was też.

Naomi: Posłuchaj Nikki... nie będziemy owijać w bawełnę... mamy problem z Riott Squdem. Chcemy wiedzieć czy jesteś z nami czy nie.

Nikki Bella: Po wydarzeniach z ostatniego tygodnia to chyba oczywiste, że jestem z Wami. Wróciłam na SmackDown dopiero tydzień temu, a Ruby już mnie wkurzyła.

Becky Lynch: Dobrze wiedzieć. Witam w drużynie Nikki.

Panie przybijają sobie żółwiki, kiedy nagle od tyłu atakują je członkinie Riott Squadu uzbrojone w kije baseballowe! Ruby i jej podopieczne okładają bez opamiętania całą czwórkę. Po chwili ich cele leżą na ziemi, a te dokładają jeszcze parę ciosów, po czym kończą atak.

Ruby Riott: Lepiej dla Was, żebyście podczas draftu opuściły SmackDown, na którym rządzi Riott Squad!

Ruby zabiera koleżanki i będąc w dobrych humorach cała trójka zostawia pobite Becky, Nikki i Naomi.

Wracamy do kwadratowego pierścienia, w którym stoi oczekujący na swojego rywala Rusev. Towarzyszy mu Aiden English. Gra theme song Chada&Sheltona i tag team ten pojawia się na stage'u z mikrofonami w ręku. Panowie zmierzając w kierunku ringu zaczynają mówić..

Chad Gable: Wybacz, że Ci przerywamy Rusev. Nie jesteśmy tu jednak z twojego powodu, ale z powodu twojego dzisiejszego rywala – Jey'a Uso i jego bratu Jimmy'ego!

Shelton Benjamin: The Usos oraz New Day ciągle otrzymywali do niedawna szansę na zdobycie pasów. Ja rozumiem dać po jednej czy po dwóch szansach, ale Oni blokowali szansę na dojście do tytułów innym tag teamom, takim jak nasze.

Chad Gable: A przecież zarówno my, jak i Wy zasługujemy na możliwość zdobycia tytułów.

Shelton Benjamin: Teraz do kolejki wepchali się jeszcze The Authors of Pain. My się tym nie przejmujemy – kiedy Harper i Rowan z nimi skończą, my dostaniemy swoją szansę. Najpierw jednak musimy wyeliminować Usos i New Day. Co Wy na to?

Panowie w międzyczasie doszli do ringu i mówiąc ostatnie słowa stali już naprzeciwko Ruseva, który zabrał mikrofon Chada.

Rusev: Rusev nie potrzebuje pomocy dwójki amerykańskich imbecyli, którzy także mieli swoje szanse, których po prostu nie wykorzystali. Rusev crash. Rusev maćka.

Aiden English: Ruseeeevvv Daaaaaaaaay!

Shelton Benjamin: Zapomniałem wspomnieć o jednym szczególe. Sędzią twojej walki z Jay'em będzie Chad!

Rusev i Aiden wyglądają na niezadowolonych. Gable rozpina bluzę i okazuje się, że faktycznie jest On sędzią specjalnym tego pojedynku! Decyzja ta nie podoba się profesjonalnemu arbitrowi, lecz Shelton uderza Go mikrofonem i sędzia przy pomocy konferansjera opuszcza arenę. Rozbrzmiewa muzyka The Usos!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/15/rusev_outcast_2.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/129/Jey_Uso_by_xlxvladxlx_6.jpg

Normal Match

Rusev [w/Aiden English, Shelton Benjamin] vs. Jey Uso [w/Jimmy Uso]

Special Referee: Chad Gable

Gong. Panowie rozpoczynają od chain wrestlingu. Silniejszy Rusev wygrywa i Jey ląduje na kolanach. Bułgar zapina Headlock, w którym przez chwilę trzyma oponenta, ten jednak próbuje się wyrwać, co po dłuższej chwili udaje mu się. Uso odbija się od lin i powala „The Super Athlete” Dropkickiem. Następnie szybko wstaje i znowu sprowadza powstającego przeciwnika do parteru poprzez Double Underhook Suplex. Były WWE SmackDown Tag Team Champion podnosi rywala i Irish Wipem wysyła Go w narożnik, po czym samemu za nim biegnie. Stinger Splash... ale „The Bulgarian Brute” zdążył na czas uniknąć ciosu i Jey wylądował w narożniku. Running Splash dla znajdującego się w narożniku syna Rikishiego! Czas na chwilę reklam. […] Kiedy wracamy po przerwie widzimy jak były WWE United States Champion zapina Headlock na szyi oponenta. Realizator transmisji prezentuje nam jeszcze powtórkę wydarzenia z przerwy kiedy to Rusev wykonał rywalowi Spinning Heel Kick. Wracamy już w stu procentach live. Jey walczy z bólem i powoli udaje mu się wstać. Po chwili zbliża się do lin, a kiedy jest przy nich sędzia nakazuje „The Bulgarian Brute'owi” puścić chwyt. Gdy ten nie czyni tego zaczyna się wyliczanie. Warto dodać, że Chad nie śpieszy się z nim i wykonuje je wolniej niż powinien. 1...2...3...4... „The Super Athlete” puszcza chwyt, a Uso zaskakuje Go Back Kickiem, do którego po odbiciu się od lin dorzuca jeszcze Back Body Drop. Rywal pada, więc Jey podnosi Go i wynosi na swoje barki. Pop-up Samoan Drop dla Ruseva! Były mistrz tag team przypina, ale po dosłownie ułamku sekundy, zanim Gable znalazł się na kolanach, aby wyliczać do trzech, Bułgarowi udaje się oderwać łopatki od maty. Roześmiany i jednocześnie zdenerwowany oponent wstaje i wchodzi na narożnik, skąd wykonuje Samoan Splash! 1...Kick-out! Sędzia specjalny nawet nie zdążył doliczyć do dwóch, choć można odnieść wrażenie, że jakoś specjalnie się nie śpieszył. Samoańczyk ustawia się we własnym narożniku, gdzie w stylu Shawna Michaelsa i Dolpha Zigglera sygnalizuje Superkick. „The Bulgarian Brute” powoli wstaje, Jey na niego rusza i... Chad wykonuje mu Overhead Belly-to-Belly Suplex! Za ringiem Shelton dorzuca German Suplex, a następnie Superkick dla Jimmy'ego! W kwadratowym pierścieniu jego brat leży, a Gable kładzie na nim Ruseva i błyskawicznie przypina! 1.2.3!

Winner – Rusev

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/158/Carmella_by_xlxvladxlx_6.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/411/Asuka_by_xlxvladxlx_2.jpg

Non-Title Match

Carmella vs. WWE SmackDown Women's Champion Asuka

Gong. „The Empress of Tommorow” rusza na rywalkę, która także na nią biegnie i wykonuje jej mocny Shoot Kick, po którym Carmella pada na matę! Zawodniczka chwilę leży, ale zaraz podnosi się i mamy German Suplex od Asuki! Była Ms Money in the Bank chwilę leży, zaś oponentka pomaga jej wstać. Kiedy „The Princess of Staten Island” jest już na równych nogach, WWE SmackDown Womens Champion dorzuca Empress Kick! Zapina także Asuka Lock... i po około pięciu może sześciu sekundach Carmella klepie!

Winner: WWE SmackDown Womens Champion – Asuka

Asuka: Nobody... is ready for... Aaaasuka. Charlotte – na Backlash pokonam Cię. Może nie tak szybko jak dzisiaj Carmellę, ale przekonasz się, że na WrestleManii wygrałam zasłużenie, a mój streak będzie trwał dalej!

Dasha Fuentes: Witam ponownie! Czas na kolejny wywiad. A oto i mój gość – AJ Styles. WWE Champion. AJ'u po WrestleManii 34, na której pokonałeś Shinsuke Nakamurę dalej jesteś mistrzem. Jednak po największej ze scen nie będzie Ci łatwiej, a wręcz można by powiedzieć, że trudniej – teraz jesteś na celowniku nie jednego, a dwóch rywali.

AJ Styles: Trochę prawdy w tym jest. Jednak ja nie patrzę na zaistniałą sytuację jako na utrudnienie mojego panowania czy zwiększone ryzyko utraty pasa, ale jako szansę, żeby na Backlash, zanim obronię swój pas, zdobyć mistrzostwo Stanów Zjednoczonych. Triple Threet Matche są bardzo nieprzewidywalne, może mi to pomoże, a może utrudni walkę o osiągnięcie swojego celu – tego przekonamy się dopiero za pięć tygodni podczas walk. Na razie staram się bardziej skupić na tym, co czeka mnie w nieco mniej odległej przyszłości.

Dasha Fuentes: Co dokładnie masz na myśli?

AJ Styles: Mówię o tym, że do Backlash czekają nas jeszcze cztery epizody SmackDown. W międzyczasie wiele może się zmienić – Shane albo Daniel mogą wyznaczyć mi wcześniej walkę o pas z Ortonem, Blackiem lub kimś całkiem innym albo po prostu mogę zostać przypięty w non title matchu, a wtedy moja obrona pasa zamieni się w Fatal-4, Fatal-5 albo i Six-Pack Challenge. W tym momencie skupiam się na tym, żeby do tego nie dopuścić.

AJ uśmiecha się do kamery, po czym odchodzi i znika poza objęciami sprzętu.

Wracamy na arenę, a tam przy swoim theme songu i chantach „John Cena Suck” sam szesnastokrotny mistrz Świata pojawia się na arenie! Legenda WWE wpada do ringu i odbiera mikrofon od konferansjera.

John Cena: Dziewięć dni temu... zawiodłem... zawiodłem siebie, rodzinę, przyjaciół, fanów... zawiodłem też tych, którzy liczyli, że niedługo zostanę siedemnastokrotnym world championem i przebiję rekord, który aktualnie dzierżę razem z legendą tego biznesu – Ricem Flairem. Zawiodłem też tych, o ile tacy byli, którzy widząc podstarzałego The Undertakera czekali, aż ktoś odeśle Go na całkowitą emeryturę. Komuś mogło wydawać się, że zrobił to rok temu Roman Reigns, ale jak pamiętacie Undertaker powrócił na urodzinach RAW. Moja droga do największej ze scen była długa i przegrana. Najpierw Royal Rumble, potem Elimination Chamber oraz walka o pas na Fastlane. Liczyłem na to, że pokonując „Deadmana” powrócę na szczyt. Liczyłem na to, że po tym zwycięstwie stanę tu przed wami dwa dni później na SmackDown i wyzwę do walki AJ Stylesa lub Shinsukę Nakamurę i pokonam któregoś z nich na Backlash zostając po raz siedemnasty mistrzem świata! Jednak zawiodłem...

Cena lekko zawiesił głos... a tymczasem z głośników gra theme song wywołanego do tablicy Shinsuke Nakamury! Japończyk pojawia się na stage'u i wykonując swoje charakterystyczne pozy kieruje się w stronę ringu. Po chwili znajduje się On w jego środku.

Shinsuke Nakamura: Johnie Cena... twój plan miał jeszcze jedną wadę... nawet gdybyś pokonał The Undertakera na WrestleManii... to nie byłbyś w stanie wygrać z „The King of Strong Style” Shinsukę Nakamurą. Jednak Ty na WrestleManii zawiodłeś. Masz rację – zawiodłeś tych, którzy na Ciebie stawiali. Podobnie zresztą jak ja. Tydzień temu pokonaliśmy Ruseva i Aidena Englisha i wiesz co John? Widzę dla nas świetlaną przyszłość... w dywizji tag team!

John Cena: Zaskoczyłeś mnie swoją propozycją Shinsuke. Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się czegoś takiego. Pozwól, że zanim Ci odpowiem uzupełnię krótko monolog, który mi przerwałeś. Po porażce z „Phenomem” byłem tak rozgoryczony i załamany, że tydzień temu po walce nawet nie wiedziałem, co powiedzieć. Pierwszy raz w ciągu mojej długiej kariery zaniemówiłem. Przez ostatni tydzień przez głowę przechodziły mi różne myśli – od przerwy, przez trenowanie więcej, po zakończenie kariery. Potem doszedłem do wniosku, że nazywam się John Cena i ja zawsze osiągam zamierzony cel, niech więc piekło mnie pochłonie jeśli w niedługim czasie nie zostanę WWE Championem!

Oj, muzyka Kevina Owensa rozbrzmiewa na arenie! „K. O.” wychodzi na rampę z mikrofonem w ręku.

Kevin Owens: Wzruszyłem się... brawo John, brawo. Ty zawsze osiągasz to, czego chcesz... całując Vince'a w dupę! Przegrałeś Cena. Przegrałeś i jesteś przegranym. Powinieneś tak, jak o tym myślałeś zakończyć karierę, bo twój czas już minął. WWE wchodzi w nową erę! Erę ludzi z NXT, której przewodzić będzie nowa twarz federaci, czyli ja! Swoje przejęcie władzy rozpocznę za pięć tygodni pokonując Sami Zayna w Hardcore Matchu! Pokaże całemu WWE Universe, że jestem najlepszy na świecie!

John Cena: Wielu już było takich, co tak mówili Kevin. Jednak nie wielu potrafi w ringu udowodnić swoje słowa. A czy Ty potrafisz? Zapraszam do ringu, przekonajmy się.

Kevin Owens: O nie John. Ja mam już dzisiaj wyznaczoną inną walkę, ale za tydzień...

Shinsuke Nakamura: Za tydzień to ja zmierzę się z tobą! Pokażę Ci John na co mnie stać. Pokażę to także tobie Kevin i wszystkim, którzy we mnie nie wierzą. Pokażę, że zasługuje na drugą szansę jako pretendent do pasa WWE!

Kevin Owens: Heh, w twoim przypadku to chyba już piąta szansa panie wieczny pretendent... Co buczycie? Shinsuke miał już tyle szans i zawsze przegrywa, nie ważne czy jego rywalem jest Mahal czy Styles. Może na Backlash powinniście powalczyć z Johnem o miano pretendenta, hę? O ile oczywiście po naszej wale za tydzień wyjdziesz jeszcze kiedyś do ringu.

Kevin odrzuca mikrofon. Gra jego theme song, a Cena z Nakamurą stoją w ringu patrząc tylko w stronę Kanadyjczyka.

Przenosimy się na zaplecze, gdzie jest Bobby Roode! Zawodnik wyraźnie kogoś szuka, gdyż rozgląda się cały czas nerwowo na boki. Po chwili zauważa pracownia federacji, więc podchodzi do niego.

Bobby Roode: Ej Ty! Tak Ty. Widziałeś Jindera Mahala? Jakbyś zobaczył Go albo któregoś z braci Singh to nie mów im, że ich szukam, tylko przybiegnij do mnie, jasne? Dobrze.

Bobby idzie dalej. Po drodze mija Tye Dillingera, Baron Corbina czy Asukę, ale nie przejmuje się nimi. Zawodnik wchodzi do toalety. Tam spostrzega, że jedna z kabin jest zajęta, więc puka do niej. Kiedy nie słyszy odpowiedzi domyśla się, że w środku może być jego rywal, więc kopie z całej siły w drzwi, tak że te wypadają. W środku nie ma jednak żadnego Hindusa, a jedynie załatwiający potrzebę Tom Phillips.

Tom Phillips: Co Ty robisz Bobby?!

Bobby Roode: Spokojnie! Wybacz... co Ty tu robisz?

Tom Phillips: No przecież widzisz!

Bobby Roode: Gdzie jest Mahal?

Tom Phillips: Jaki Mahal!? Wszystko dobrze Bobby!? Wyglądasz na spiętego!

Bobby Roode: Nie... to znaczy tak, tak wszystko dobrze...

Bobby wychodzi z toalety. Po opuszczeniu pomieszczenia kieruje się na parking. Tam widzi limuzynę swojego rywala, więc zaraz wraca do środka hali i kontynuuje poszukiwania.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/112/tyedillinger_cutbyskyhighrollins.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/19/kevin_owens_outcast_6.jpg

Normal Match

Tye Dillinger vs. Kevin Owens

Gong. Dillinger spokojnie patrzy na rywala z wielkim skupieniem w oczach. Ten robi krok do przodu na co „Perfect 10” reaguje podnosząc gardę, co rozśmiesza Kevina. Zawodnik wykonuje więc jeszcze raz taki krok, co znowu powoduje u Tye'a odruchy. Tym razem tak rozbawia to „K. O.”, że aż chwyta się ze śmiechu za brzuch i rozgląda po trybunach. Oponent karci Go za to Lariatem, a pod odbiciu się od lin dorzuca Superplex! Niespodziewanie to „The Prizefighter” leży podczas tej walki na macie jako pierwszy i to do tego dwa razy. Jednak nie trwa to długo, gdyż wrestler ten podnosi się ale otrzymuje Superkick, po którym jednak nie pada na ziemię! Dillinger wynosi rywala pod Belly-to-Belly Suplex, lecz ten łokciem uderza Go w głowę, po czym ześlizguje się i Irish Wipem posyła w narożnik. Zaraz potem Owens biegnie w jego stronę i mamy Enzuigiri, po którym to „Perfect 10” pierwszy dziś raz pada. Kevin bierze rozbieg i chce wykonać Cannonball Senton. Ale Dillinger odsuwa się i rywal wpada tyłkiem w narożnik! Panowie dłuższą chwilę spędzają na macie. Zaraz jednak jednocześnie wstają i „K. O.” wymierz oponentowi punch. Ten odpowiada tym samym, podobnie jak i Owens. Również ten pierwszy czyni ten sam ruch, a potem blokuje kolejny punch od „The Prizefightera” za co ten pluje na niego, lecz Tye wykonuje Lariat Szybka próba pinu. 1...2...Kick-out! Dillinger wchodzi na narożnik, skąd robi Frog Splash ale przeciwnik ucieka! Kevin podnosi Ty'e zaraz po jego lądowaniu na twarzy tylko po to, żeby wykonać German Suplex. Jednak „Perfect 10” utrzymuje się na nogach, za co otrzymuje Clotesline, a kiedy po sekundzie spędzonej na macie wstaje kolejny German Suplex. „K. O.” wchodzi na narożnik i mamy Frog Splash! Próba przypięcia. 1...2... Kick-out! „The Prizefighter” nie dowierza, że jeszcze nie wygrał. Podchodzi do lin i trzęsie nimi ze wściekłości. W międzyczasie rywal jest na nogach, a widząc to Kevin wykonuje mu Superkick! Ten prawie upada ale oponent przytrzymuje Go. Przytrzymuje i wynosi w górę... Pop-up Powerbomb! Czy to koniec? 1...2...3!

Winner – Kevin Owens

Trzeba przyznać, że chyba wszyscy spodziewali się, że Kevin wygra bez najmniejszego problemu, a tymczasem Tye stanowił dla niego problem. Czy to oznaka słabszej formy Owensa czy też może Dillinger wraca do formy?

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/139/Aiden_English_by_xlxvladxlx.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/68/Chad_Gable_5_cut_by_Danger_Liam.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/676/SheltonBenjamin_CutByGameElite.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/875/New_Day_by_xlxvladxlx_3.jpg

Six-Men Tag Team Match

Aiden English & Chad Gable & Shelton Benjamin vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston & Xavier Woods)

Rozpoczynamy tę walkę! Brzmi gong. Starcie zaczynają Benjamin oraz Kofi. Panowie patrzą na siebie i na początek wchodzą w klincz. Trwa On dość długo, aż w końcu Sheltonowi udaje się wykręcić rękę członka The New Day. Ten pada na kolana, a rywal wciąż trzyma Go w uchwycie. Zaraz jednak wyrywa się i odbija od lin po czym ląduje na ringu i przerzuca nad sobą oponenta Arm Dragiem następnie powalając Dropkickiem i dorzucając Hurricanranę w swój narożnik, po czym jeszcze powala Go Cloteslinem. Zmiana z Xavierem, który wchodzi i dosiada przeciwnika obijając mu twarz punchami. Po chwili jednak wstaje i podnosi „The Gold Standarda”, na co ten reaguje punchem i Irish Wipem w corner własnej drużyny. Woods odbija się i otrzymuje Diving Clotesline. Oponent zaś zapina Headlock i dokonuje zmiany ze swoim tag team partnerem. Po tym puszcza uchwyt i przy pomocy Chada wynosi rywala w górę i wykonuje Powerbomb, zaś kiedy Xavier wstaje otrzymuje jeszcze Diving Clotesline od Gable'a! Ten przechodzi do przypięcia. 1...2...Kick-out! […] Wracamy po reklamach i widzimy jak Kingston trzymany jest w Headlocku przez rywala, jednak stoi na nogach i obija Go pięściami w brzuch. Po kilku takich ciosach zawodnik nie ma siły i puszcza uchwyt. Mamy Tornado DDT od członka The New Day dla Aidena i obydwaj panowie zmęczeni padają na matę. „The Shakespeare of Song” leży ledwie przytomny, zaś jego przeciwnik zmierza czołgając się do swojego narożnika pod hot taga. Jednak Benjamin i Gable schodzą z własnego corneru i podbiegają do oponentów zrzucając ich z narożników. Ci jednak kontrują Cloteslineami. Big E wykonuje Belly-to-Belly Suplex Chadowi prosto na ciała jego tag team partnera. Obydwaj panowie z The New Day oraz ich rywale stoją blisko siebie. Xavier proponuje koledze podniesienie rywali i dobicie ich. Kiedy jednak panowie podnoszą przeciwników nie mają czasu na to, żeby coś im zrobić gdyż Kofi z ringu robi Suicide Dive! Cała piątka leży teraz na macie obok ringu, zaś w jego środku znajduje się teraz „The Drama King”. Wrestler ten tauntuje, a po chwili opuszcza kwadratowy pierścień po czym wrzuca do jego środka oponenta i samemu wraca do środka. Tam dochodzi do przypięcia. 1...2...Kick-out! Wściekły Aiden podnosi Kofiego i mamy próbę Whirling Dervish, której Kingstonowi udaje się uniknąć i wykonać Trouble in Paradise! Jego tag team partner Big E wchodzi na narożnik i mamy tag. Midnight Hour od członków The New Day! 1...2...3! Koniec.

Winners – The New Day

Koniec. Chad i Shelton dochodzą do siebie poza ringiem, zaś Xavier dołącza do kolegów ze stajni i pała trójką świętuje. Gable chce ruszyć na rywali, lecz zostaje przytrzymany przez swojego kolegę.

Wracamy na zaplecze, gdzie Bobby Roode dalej zajęty jest szukaniem Jindera Mahala. Wrestler chodzi po zapleczu i tym razem po otwarciu drzwi trafia do... Fashion Police!

Tyler Breeze: Hej, czego tu szukasz Bobby?

Bobby Roode: Spokojnie. Nie widzieliście może Jindera Mahala?

Tyler Breeze: Mahal?

FanDanGo: Mahal... adża?

Bobby Roode: Co? Tak, Mahal – Maharadża... to widzieliście Cie Go czy nie?

FanDanGo: Widzieliśmy Go partnerze?

Tyler Breeze: Nie.

FanDanGo: Nie czy tak. O to jest pytanie Watsonie...

Bobby Roode: Nie ważne, widzę że mi nie pomożecie...

FanDanGo: Ależ pomożemy Roode. Usiądź tu, a my najpierw przyniesiemy Ci jakieś ubranie – widzę, że tak spieszyłeś się przy wyjściu z domu, że masz na sobie szlafrok... a potem najlepsi modowi detektywi znajdą dla Ciebie Mahala i jego ludzi...

Bobby Roode: Ale...

FanDanGo: Ciiii.... spokojnie Bobby. Zaraz wracamy. Choć Tyler.

Członkowie The Fashion Police opuszczają swój pokój. Po chwili słychać jakieś krzyki, więc Roode wybiega z pomieszczenia. Widzi przed sobą leżących FanDanGo i Tylera Breeze'a oraz stojących kawałek od nich braci Sihra. Bobby rusza na nich, lecz wówczas otrzymuje cios łopatą w tył głowy. Kamera pokazuje nam, że autorem ciosu jest Jinder Mahal. Zawodnik ten dokłada jeszcze jeden cios w głowę „The Glorious One'a” po czym odchodzi razem ze swoimi podwładnymi.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/190/Aleister_Black_1_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/118/Randy_Orton_by_xlxvladxlx_13.jpg

Non-title Match

Alister Black vs. WWE United States Champion Randy Orton

Goooong! Rozpoczynamy dzisiejszy main event! Widzimy na naszych ekranach wymianę spojrzeń pomiędzy zawodnikami. Alister ze spokojem w oczach siada po turecku, co chyba irytuje jego rywala, ponieważ biegnie On na niego i chce wykonać coś, co jest podobne do RKO, tylko że na siedzącym oponencie. Ten jednak niespodziewanie chwyta Go w locie i tak dziwnie przerolowywuje, że „The Apex Predator” znajduje się teraz w dawnym submissionie Holendra jeszcze z czasów występów na scenie niezależnej – Anti Cross! Zawodnik walczy z bólem, a „The Ominomus Man From Amsterdam” zaciska cios mocniej... i mocniej.... Randy klepie w matę! To koniec!

Winner – Alister Black

Ależ niespodzianka! Alister Black pokonuje WWE United States Championa w mniej niż minutę w walce wieczoru SmackDown!!! Zawodnik rozpoczyna świętowanie, gdy nagle otrzymuje RKO! Wściekły „The Viper” potrząsa linami, a jego rywal leży. Po chwili Alister jest na kolanach, rękoma podpierając się, co wykorzystuje Orton wykonując Punt Kicka! Holender pada jak rażony piorunem, pomoc medyczna biegnie mu pomóc, lecz dwóch lekarzy otrzymuje po RKO od Ortona! Stary dobry „The Apex Predator” powrócił!!! Na tym SmackDown schodzi z anteny.

WWE 205 Live – 17.04.2018 r.

250px-WWE205OfficialRender.png

Ze stanowiska komentatorskiego w kolejnym odcinku 205 Live witają nas komentatorzy – Nigel McGuinness, Tom Phillips i WWE Hall of Famer – JBL. Zaczynamy show cruiserweightów!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/87/Kalisto_by_xlxvladxlx_5.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/226/Akira_Tozawa_by_xlxvladxlx_3.jpg

Normal Match

Kalisto [w/Gran Metalik & Lince Dorado] vs. Akira Tozawa [w/Hideo Itami]

Brzmi gong! Rozpoczynamy dzisiejszą dawki w stylu cruiserweights! A akcję rozpoczyna podbieg oraz Hurricanrana od Kalisto dla jego rywala, zanim ten zdążył załapać co się dzieje! Następnie „The King of Flight” wykonuje mu Handstand Headscissors Takedown i Japończyk ucieka poza ring. Jednak akcja nie kończy się, gdyż z ringu jego oponent wykonuje szybko Suicide Dive i obydwaj wrestlerzy lądują na barykadzie oddzielającej WWE superstars od fanów! Panowie chwilę leżą, zaś ich koledzy wdają się ze sobą w dyskusję. Itami nie wytrzymuje i wymierza plaskacz w policzek Metalikowi, który za to wykonuje mu Superkick! Dorado powstrzymuje przyjaciela, a tymczasem sędzia doliczył już do sześciu. Akira wpada do ringu, zaś Team Lucha podnosi Kalisto i pomaga mu wrócić do ringu na dziewięć! Dostaje On jednak serię kopnięć, pierwszy w głowę, kolejne w kończyny, do swojego rywala. […] Wracamy po przerwie i widzimy jak Tozawa trzyma byłego WWE United States Championa w Headlocku. Ten jednak dość szybko podnosi się i wymierz mu kick w kolano, a potem drugi, po którym oponent puszcza Go i otrzymuje Dropkick wysyłający Go na liny, obok których panowie stali. Amerykanin odsuwa się na bok tak, że przeciwnik po odbiciu się biegnie w drugie liny i od nich także się odbija lecz otrzymuje Clotesline! Przypięcie. 1...2...Kick-out! Kalisto dźwiga rywala, a ten odpłaca mu się punchem w twarz. Mamy wymianę tych ciosów! Kalisto dla Akiry i Japończyk dla oponenta. Amerykanin dla Tozawy i jeszcze raz Akira dla „The King of Flight”. Nagle dawny mistrz Stanów Zjednoczonych postanawia się odwrócić i odbić od lin co też czyni, ale zaraz otrzymuje Dropkick, po którym pada. Przeciwnik obiega Go i mamy German Suplex! Do tego jeszcze Tozawa Backdrop Hold! Odbicie od lin i Sankaigan Zanjyu! Zawodnik czeka, aż rywal wstaje. Trwa to dłuższą chwilę, lecz w końcu „The King of Flight” znajduje się na nogach... i mamy Tozawa Driver dla Kalisto! Oponent przechodzi do przypięcia. 1...2...3!

Winner – Akira Tozawa

Japoński tag team wpada sobie w ramiona, zaś luchadorzy sprawdzają co z Kalisto, który wciąż leży na macie. Po chwili jednak udaje mu się wstać.

Przenosimy się na Backstage, konkretnie do biura GM'a 205 Live – Drake Mavericka. Szef tygodniówki ma dla nas ogłoszenie. Patrzy On prosto w kamerę.

Drake Maverick: Dzień dobry WWE Universe. W związku ze skandalicznym zachowaniem Jacka Gallachera, który tydzień temu uderzył mnie podczas afery związanej z celebracją Cedrica Alexandra, postanowiłem, że Pan Gallacher zostaje zawieszony do odwołania. Dziękuję za uwagę.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/612/WWE_Superstars_Logo_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/206/Tyler_Bate_by_xlxvladxlx_2.jpg

Normal Match

Local Wrestler vs. Tyler Bate

Tyler, który tydzień temu zadebiutował na 205 Live w głównym rosterze WWE i szybko rozprawił się z lokalnym zawodnik, dzisiaj otrzymał kolejną miejscową gwiazdę. Gong rozpoczyna starcia, które zawodnicy zaczynają od klinczu. Lepiej na tym wychodzi Bate, który uzyskuje przewagę. Niespodziewanie jednak oponent kontruje Arm Dragiem przerzucając byłego WWE United Kingdom Championa nad sobą i próbuje zapiąć Headlock, lecz Brytyjczykowi udaje się wyrwac i skontrować Dropkickiem. Do tego dorzuca jeszcze Exploader Suplex dla podnoszącego się rywala, po czym podnosi Go i mamy Diving European Uppercut, po którym Anglik przytrzymuje oponenta, aby ten nie upadł i dorzuca Tyler Driver. 1...2...3! Koniec!

Winner – Tyler Bate

Zadowolony Tyler wchodzi na narożnik skąd świętuje ze swoimi fanami zwycięstwo. Jego przeciwnik leży pobity na macie.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/297/Tony_Nese_1_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/305/Cedric_Alexander_by_xlxvladxlx_3.jpg

Best 2 of 3 Falls Match for WWE Cruiserweight Championship

Tony Nese [w/Drew Gulak] vs. Cedric Alexander © [w/ Mustafa Ali]

Gong. Panowie spokojnie patrzą na siebie. Publika chantuje, zaś panowie podchodzą do siebie i mamy starcie w zwarciu. Cedric osiąga przewagę lecz oponent kopie Go w brzuch. Następnie dorzuca DDT. Pierwsza dziś próba przypięcia. 1...2...Kick-out! Tony zapina Headlock jednak bardzo szybko rywalowi udaje się dojść do siebie i powstać. Czarnoskóremu udaje się to uczynić, a także wyrwać z uścisku przeciwnika. Mistrz odbija się od lin, lecz nadziewa na Clotesline. Błyskawicznie wstaje i otrzymuje Snap Suplex. Nese znów przypina. 1...2...Kick-out! Wściekły „The Premier Athlete” wchodzi na corner. Stamtąd wykonuje 450 Splash prosto a matę, gdyż „Queen City's Favourite Son” zdążył zrobić unik, czego oponent się nie spodziewał! Panowie leżą... pierwszy wstaje Alexander, który czeka na to, aż „Tony Abs” podniesie się. Ten powoli to czyni wciąż trzymając się za twarz. Otrzymuje On Lumbar Check od rywala! WWE Cruiserweight Champion przechodzi do przypięcia. 1...2...3! Jeden do zera dla aktualnego championa! „Lumbar Legacy” podnosi się z ciała pretendenta do jego pasa i wznosi ręce w górę. Niespodziewanie Tony podnosi się błyskawicznie mimo bólu, niczym The Undertaker i Alexander wpada pod roll-up! 1...2...3! Mamy remis! 1-1! Więc kolejny pinfall zdecyduje o wygranej jednego lub drugiego! Panowie stoją naprzeciwko siebie. Nese cofa się do narożnika, więc i „Queen City's Favourite Son” czyni to samo. Widać, że jest wściekły, zaś publika buczy na sposób zdobycia punktu przez jego rywala. Ten pokazuje im „Suck it” w stylu DX, zaś przeciwnik rusza na niego. Widząc to jednak „The Premier Athlete” wyprowadza Dropkick. Do tego jeszcze podnoszący się oponent otrzymuje od niego Cradle Piledriver! Kolejna dziś próba zdobycia pinu! 1...2...Kick-out! Arena razem z Mustafą cieszą się, zaś w przeciwległym narożniku Gulak jest wściekły na sędziego i pokazuje mu, że było trzy! Arbiter jednak nie daje odwrócić swojej uwagi, więc Drew wchodzi na krawędź ringu. Zanim Ali zdążył dobiec do niego i zrzucić Go, referee postanowił się nim zająć i nie widzi, jak „Tony Abs” wyprowadza właśnie wstającemu rywalowi Low Blow! Pakistańczyk wskakuje na krawędź ringu i mamy Superkick dla „The Master of PowerPoint Presentation” oraz po jego spadku z krawędzi ringu jeszcze 054! Sędzia odwraca się do panów biorących udział w walce... 1...2...Alexander znów kick-outuje! Nese nie dowierza w to i podnosi Go. Następnie Irish Wipem posyła w narożnik lecz rywalowi udaje się chwycić lin i odbić od nich tak, że teraz znajduje się On za biegnącym na niego przeciwnikiem. Enzuigiri dla „Tony Absa”! Wrestler pada na narożnik, zaś WWE Cruiserweight Champion bierze rozbieg... i mamy Stinger Splash na dokładkę. Pretendenta cios ten aż odbił od corneru, więc „”Lumber Legacy” wykonuje Michinoku Driver! 1...2....Gulak na narożniku... Arbiter przerywa liczenie. Ale Mustafa zrzuca Drew z jego miejsca i punchem powala Go na matę okalającą ring. W środku kwadratowego pierścienia zaś widzimy, że Cedric dalej pinuje. 1...2...Kick-out! Gdyby nie Gulak to byłoby po sprawie! Zawodnicy podnoszą się Enzuigiri od Alexandra! Rywal podnosi się i mamy...Lumber Check! 1...2....3! Tym razem to już koniec!

Winner and still WWE Cruiserweight Champion – Cedric Alexander

Champion odbiera od sędziego swój pas. Widać, że jest szczęśliwy ze swojego wyniku. Gra muzyka Drake'a Mavericka i GM pojawia się na stage'u.

Drake Maverick: Gratuluję Ci Cedricu! Pokazałeś się dziś z bardzo dobrej strony pokonując Nese'a. Myslałem o Extreme Rules... nie mam dla Ciebie godnego pretendenta, a na organizację kolejnego turnieju brakuje czasu... dlatego za tydzień w Londynie odbędzie się specjalny 20-Man Cruiserweight Royal Rumble Match! Zwycięzca zawalczy z tobą już na Extreme Rules o twój pas! Powodzenia za dwa tygodnie!

Szef 205 Live opuszcza arenę, a Cedrica zostaje w środku ringu. Zawodnik jest szczęśliwy i rzutem na jego uśmiech kończymy 205 Live! Widzimy się na NXT!

1.WWE Universal Championship Match: Roman Reigns © vs. Dean Ambrose

3.WWE Intercontinental Championship Match- Fin Balor © vs. The Miz vs. Seth Rollins vs. TBD

4.WWE RAW Womens Championship Match- Alexa Bliss © vs. Mickie James/Sonya Deville/Mandy Rose/Bayley

5.WWE Cruiserweight Championship Match- Cedric Alexander © vs. Winner of 20-Man Cruiserweight Royal Rumble Match

Karta WWE SmackDown Backlash

1.SmackDown Womens Title – Asuka © vs. Charlotte

2.Hardcore Match– Sami Zayn vs. Kevin Owens

3.WWE Championship Triple Threet Match- AJ Styles © vs. WWE US Champion Randy Orton vs. Alister Black

4.WWE United States Championship Triple Threet Match- Randy Orton © vs. WWE Champion AJ Styles vs. Alister Black

Karta WWE 205 Live:

1.Twenty-Man Cruiserweight Royal Rumble Match for 1. Contender for WWE Cruiserweight Championship

WWE NXT – 18.04.2018 r.!

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2018/02/NXT_2018--4a0aeccb28a6be65f0e28f6f4be7fa38.png

Czas na kolejny odcinek WWE NXT TV! W dzisiejszym epizodzie wita nas nowy, od teraz stały skład stolika komentatorskiego – Borash, Joseph i Corino. Panowie zapraszają na show!

A rozpoczynamy od pierwszego, historycznego WWE NXT North American Championa ECIII, który stoi już w ringu. Zawodnik trzyma w ręku mikrofon.

ECIII: Dziękuję. Dobrze być w NXT. Na NXT Takeover: New Orlean rozpoczął się dla NXT nowy etap. Etap z North American Championship, etap z ECIII jako nową twarzą NXT. Zdobyłem ten pas! Zrobiłem to! Pokazałem na co mnie stać zdejmując ten pas, mój pas, w ladder matchu. Ja! Nie olbrzymi Lars Sullivan lub Killian Dain, nie Adam Cole, nie „King of Flight” Ricochet, nie Velveteen Dream ale ja! E...C...III!

Oj, rozbrzmiewa muzyka... Wolfganga! Zawodnik z Wielkiej Brytanii, który brał udział w turnieju o WWE United Kingdom Championship po ponad półrocznej nieobecności! Posłuchajmy co ma do przekazania fanów NXT.

Wolfgang: Cieszę się, że to Ty ECIII zdobyłeś ten pas. A wiesz dlaczego? Siedziałem kilkanaście dni temu w moim domu i zastanawiałem się jak ruszyć moją karierę do przodu. Co mogę zrobić, aby fani mnie docenili. Dzięki twojej wygranej na Takeover mam odpowiedź – wystarczy, że zdobędę NXT North American Championship, bo skoro ten pas może nosić ktoś taki jak Ty, to czemu nie ja? Nie udało mi się pokonać Pete'a Dunne'a w walce o pas UK kiedy ostatni raz byłem na NXT ale teraz wracam po twój pas!

ECIII chciał coś powiedzieć, a tu nagle zagrał theme song Ricocheta! Publika wpada w euforię, a zawodnik wychodzi na arenę i mijając Brytyjczyka kieruje się w stronę ringu. Tam dochodzi do uścisku dłoni między nim, a mistrzem.

Ricochet: Gratuluję Ci. Wygrałeś ladder match tydzień temu i zasłużenie stoisz tu jako mistrz.

ECIII: Dziękuję.

Ricochet: Widzę jednak, że nie ma żadnego konkretnego pretendenta to twojego trofeum, bo przecież ktoś taki jak Wolfgang nie zasługuje na ten pas. Mam więc dla Ciebie propozycję... propozycję walki z najlepszym zawodnikiem w NXT, z zawodnikiem, z którym masz szansę dać fanom walkę na najwyższym poziomi!

Ooo, brzmi theme song... Velveteen Dreama! Zawodnik pojawia się na stage'u!

Velveteen Dream: Dziękuję za świetną zapowiedź Rico, nie wiedziałem, że teraz robisz za adwokata lepszych od siebie...

Ricochet: Dobrze wiesz, że miałem na myśli nie Ciebie, a siebie.

Wolfgang: Zamknijcie się obaj! Najpierw Ty Ricochet, a teraz Ty... nikt nie miał prawa przerywać mi rzucania wyzwania ECIII! Mógłbym zmieść was obydwu z powierzchni ziemi! Jesteście dla mnie niczym – zarówno Ty królu latania jak i Ty... Ty... Ty... pedale!

Dream już chciał coś odpowiedzieć... ale to theme song Lars Sullivana! Kolejny wrestler dołącza do panów zgromadzonych na stage'u!

Lars Sullivan: Na Takeov...

Ooooh! Killian Dain pojawia się za Larsem! Ten spostrzega to i odsuwa się od członka Sanity. Mamy wymianę spojrzeń między olbrzymami! Dain wyrywa mikrofon swojemu rywalowi z ostatniej gali i chce coś powiedzieć. Nie zdążył jednak, gdyż zagrał theme song Trenta Sevena! Kolejny członek dywizji UK pojawia się na hali. Zmierza On do ringu. W ślad za nim także Wolfgang, a potem Sullivan i na końcu Killian wchodzą do środka kwadratowego pierścienia. Kiedy są już w środku gra theme song... Burcha i Lorcana! Ci dwaj także wychodzą na stage!

Oney Lorcan: Panowie, panowie... w ringu stoi sześciu potencjalnych pretendentów... przeanalizujmy ich. Czterech przegrało swoją szansę i powinni opuścić ring...

Danny Burch: Dokładnie. Ja i Oney jesteśmy tu po to, aby wyzwać ECIII na walkę o jego pas. Jeśli chodzi o wyłonienie tego jedynego pretendenta to chętnie podejmę Wolfganga lub Sevena i osobiście was pokonam...

Trent Seven: Nie pogrążaj się Danny. Jesteście z twoim kumplem bandą przegranych, dwójka beznadziejnych desperatów, którym należy pokazać miejsce w szeregu!

Trent chce przejść między linami, ale wówczas gra theme Williama Regala! GM NXT pojawia się na arenie przy wielkim popie od fanów!

William Regal: Spokojnie panowie. Każdy z Was chce walki o tytuł EC'a, a ja widzę, że jest was idealnie ośmiu. Czemu idealnie? Idealnie, ponieważ dzięki temu możemy za tydzień rozpocząć turniej o miano pretendenta. Każdy z was otrzyma swoją szansę na pokazanie, że zasługuje na walkę z ECIII na Takeover tak, jak to się robi w tym biznesie – walką! A, jeszcze coś... jeżeli któryś z Was dokona fizycznego ataku na któregokolwiek z pozostałych uczestników to zastąpię Go w turnieju kimś innym. W pierwszej rundzie Lars podejmie Killiana , Burch Dreama, Lorcan Ricocheta, a Seven Wolfganga. Dziękuję za uwagę.

Przenosimy się na zaplecze dzisiejszej gali, gdzie czeka na nas JoJo!

JoJo: Witam was fani NXT! Razem ze mną jest mój gość – NXT Champion Andrade Almas.

Andrade Almas Nie obchodzą mnie twoje pytania! Obchodzi mnie tylko to, co tydzień temu Candice LaRea zrobiła mojej ukochanej! Ta blond włosa cipa zaatakowała Zelinę najpierw na arenie, a potem na zapleczu pobiła ją! Za tydzień czekam na sprawiedliwość! Chcę, żeby Candice pokazała się na arenie, a potem została zwolniona przez Williama Regala! To, co zrobiła jest niedopuszczalne!

Wściekły „Cien” odchodzi zostawiając JoJo samą. My tymczasem wracamy już na arenę.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1949/Dakota_Kai_by_xlxvladxlx.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/427/Peyton_Royce_by_xlxvladxlx_4.jpg

Normal Match

Dakota Kai vs. Peyton Royce [w/Billie Kay]

Gong. Panie rozpoczynają starcie od tego, że wściekła Peyton krzyczy na Dakotę za to, że ta pół roku temu na treningu kontuzjowała jej przyjaciółkę. Rywalka wykorzystuje to podchodząc do niespodziewającej się ataku Royce i chwyta ją za włosy, po czym wyprowadza serię punchy w brzuch przeciwniczki. Ta po kilkunastu takich ciosach ma dość, więc zostaje odepchnięta i mamy Kaio-Kick! „The Venus Fly Trap” pada bezwładnie na matę. Oponentka daje jej chwilę, po czym pomaga jej usiąść i kiedy ta jest już w odpowiedniej pozycji wymierza jej Penalty Kick w plecy! Peyton zwija się z bólu, zaś Kay próbuje ją dopingować z narożnika. „The Big Dawg” wynosi ją pod Side Slam Backbreaker ale zawodniczce udaje się wyrwać. Uderza Ona „The Captain of Team Kick” ręką w policzek, a potem dokłada Spin Kick. Kolejny ciosem w jej arsenale jest Back Kick, który także Dakota musi przyjąć. Rywalka podchodzi do narożnika, gdzie na krawędzi kwadratowego pierścienia pojawia się Billie i panie dają sobie przyjacielskiego buziaka. „The Venus Fly Trap” wraca do walki, akurat kiedy oponentka dochodzi do siebie. Peyton wskakuje się więc na plecy i zapina Sleeper Hold! Kai próbuje walczyć z bólem, lecz wygląda jakby odpływała... udaje się jej jednak cofnąć do narożnika i obić dwa razy ciałem przeciwniczki w narożnik. Ta spada z jej pleców ale w zamian wykonuje Dropkick. Zanim „The Big Dawg” wstała to rywalce udalo się przeskoczyć nad nią i odbić od lin – Running Crossbody dla Dakoty! Niespodziewanie jednak „ The Captain of Team Kick” szybko wstaje za co otrzymuje jeden Snap Suplex, potem drugi i trzeci, a następnie czwarty. Ten na chwilę usypia ją, więc Royce tauntuje w stronę fanów. Zaraz jednak Kai wstaje i mamy Venus Fly Trap dla Dakoty! „The Venus Fly Trap” przechodzi do przypięcia... 1...2...3!

Winner- Peyton Royce

Wracamy na zaplecze. JoJo tym razem opuściła jednak strefę wywiad. Reporterka wchodzi do szatni, gdzie spotyka Kyle'a O'Reilly'ego i Bobby'ego Fisha.

JoJo: Mogę wam zająć chwilę?

Bobby Fish: Oczywiście, pięknym kobietom nigdy nie odmówię chwili czy dwóch... ewentualnie godziny.

JoJo: Heh, ja nie przyszłam tutaj w sprawach prywatnych... chciałam zapytać was o słowa generalnego managera NXT Williama Regala sprzed tygodnia. Zapowiedział On, że niedługo poznacie nowych pretendentów do waszych pasów i prawdopodobnie nie będzie to nikt z NXT. Moglibyście specjalnie dla naszych fanów odnieść się do tego.

Kyle O'Reilly: Regal może nas straszyć ile chce... nie wiemy kto zostanie pretendentami do naszych pasów – może będą to The Ascention, może The Colons, może The Bar, może Cryme Tyme, może New Age Outlaws, a może Young Bucks...

Bobby Fish: Nie interesuje nas to, bo wiemy, że lepszych od nas w tym biznesie nie ma. Obojętnie kogo znajdzie dla nas William Regal my i tak wygramy.

Kyle O'Reilly: Jesteśmy po prostu najlepsi JoJo i dziwi mnie, że jeszcze tego nie pojęłaś...

JoJo: Ok, dzięki za poświęcony mi czas.

Reporterka NXT opuszcza szatnie The Undisputed Ery.

brak zdjęciavs.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/288/sanity_ttchamps_cutbyara.jpg

Tag Team Match

The Ealy Brothers (Gabriel & Uriel) vs. Sanity (Eric Young & Alexander Wolfe) [w/Killian Dain & Nikki Cross]

Słyszymy gong. Starcie rozpoczynają Gabriel i Alexander. Niemiec rusza na oponenta powalając Go Cloteslinem. Do tego podnoszącego się Ealy'ego rzuca Irish Wipem do swojego narożnika, bierze rozbieg i widzimy Stinger Splash! Wolfe dorzuca jeszcze Vertical Suplex, po czym wpuszcza do ringu lidera swojej grupy. Ten wchodzi na narożnik, skąd wykonuje Diving Elbow Drop i pinuje rywala! 1...2...3!

Winners: Sanity

Cała Sanity wchodzi do ringu, gdzie pozuje w swój charakterystyczny sposób. Uriel sprawdza co z jego bratem, a Killian Dain podbiega do niego i mamy Cóiste Bodhar dla drugiego z braci! Teraz obydwaj Oni leżą na macie, zaś ich rywale cieszą się z wygranej, najbardziej zadowolona wydaje się być Nikki.

Wracamy na zaplecze. Tam Pete Dunne podchodzi do Josepha Connersa.

Joseph Conners: Cześć Pete. Chciałeś coś ode mnie?

Pete Dunne: Tak, mam do Ciebie sprawę...

Joseph Conners: No to dawaj.

Pete Dunne: Dawno nie broniłem mojego pasa, a tytuł, który nie jest w ogóle broniony traci na prestiżu. Pokonywałem już Wolfganga, Bate'a czy Gallachera w starciach o ten pas ale przeciwko tobie jeszcze chyba nie walczyłem... Ty kontra ja? Za tydzień? O to cudo?

Joseph Conners: Zaskoczyłeś mnie tą propozycją Pete. Na ogół staram się być miły ale tym razem niestety nie mogę odwdzięczyć Ci się byciem miłym za bycie miłym... ciesz się tym pasem, póki możesz, bo za tydzień to ja opuszczę NXT jako nowy WWE United Kingdom Champion!

Dunne uśmiecha się po czym lewą ręką wznosi swój tytuł w górę, prawą zaś podając Josephowi, który ten uścisk akceptuje.

Wracamy już do ringu NXT. Na całej arenie brzmi theme song Tommaso Ciampy, który przy niesamowitym buczenie ze strony fanów wychodzi na arenę. Zawodnik będąc już w kwadratowym pierścieniu otrzymuje od konferansjera mikrofon. Fani na początku nie pozwalają mu nic powiedzieć i zawodnik dopiero do paru minutach dochodzi do głosu.

Tommaso Ciampa: Jak Jezus oczyścił świat z grzechu, tak ja oczyściłem NXT ze śmiecia zwanego Johnnym Gargano. Na Takeover... nie dałem mu odzyskać pracy... Niestety, ale będę musiał się jeszcze kiedyś pewnie z nim zmierzyć... ponieważ jest teraz członkiem RAW... Dlaczego On dostał awans, a ja nie? Wiecie dlaczego? Ponieważ w WWE panuje społeczna niesprawiedliwość! Ja jednak mam zamiar coś temu zarazić. Mam zamiar sprawić, że wbrew temu czego żąda Triple H jego żona lub szwagier będą musieli powołać mnie do głównego rosteru. Mam zamiar pokonać KAŻDEGO kto stanie mi na drodze!

Gra theme song Drew McIntyre'a! Zawodnik, który na Takeover powrócił do ringu NXT zmierza teraz pewnym krokiem do kwadratowego pierścienia trzymając w ringu mikrofon.

Drew McIntyre: Tommaso... chcesz pokonać każdego, kto stanie Ci na drodze? Tak się składa, że mam dla Ciebie rywala...

Tommaso Ciampa: Chcesz walki ze mną? Na pewno nie dziś... Chętnie pokonam Cię w każdej chwili byle tylko nie dziś, a wiesz dlaczego nie? Ponieważ okazałeś brak szacunku przerywając mi, tak samo jak robią to Ci wszyscy nic nie warci fani! Te śmiecie... tak samo jak Ty wkurwiają mnie, dlatego żadnemu z Was nie pozwolę oglądać się w ringu w walce z tobą.

Drew McIntyre: Nie chodziło mi o mnie...

Theme song mistrza! Andrade Almas z pasem NXT na barkach wchodzi między liny z mikrofonem w ręku.

Andrade Almas: Drew – na Takeover próbowałeś doprowadzić do tego, żebym stracił mój tytuł. Interweniowałeś w mojej walce, a do tego po tym, co stało się z Zeliną jestem wkurwiony, dlatego chętnie wyżyję się na tobie! W Non-Title Matchu!

Drew McIntyre: Chętnie bym z tobą zawalczył, aczkolwiek na dzisiaj planem było starcie Ciampy z moim kumplem...

Andrade Almas: A gówno mnie to obchodzi! Ja chcę walki!

Tommaso Ciampa: Ciiiii.... spokojnie Andrade. Mam lepszy pomysł. Ja i mistrz vs. Ty i ten twój „kolega”, choć to słowo pewnie zostało przez Ciebie nadużyte, bo kto chciałby znać kogoś takiego jak Ty?

Drew McIntyre: Cieszy mnie, że zaproponowałeś tę walkę. Może zaproszę mojego kolegę i zobaczymy co On na to? Myślę, że pożegnanie z NXT w ten sposób może być dla niego opcją akceptowalną...

Tommaso Ciampa: Pożegnanie?

Oooj, na arenie światło przestają na chwilę świecić i gra dobrze znana nam muzyka! Publika wpada w ekstazę widząc na stage'u Alistera Blacka! Pretendent do WWE Championship zawitał do NXT, aby pożegnać się z fanami!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/190/Aleister_Black_1_cut_by_Danger_Liam.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/74/1798_Drew_McIntyre_cut_by_L3wap.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/211/Tommaso_Ciampa_by_xlxvladxlx.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/240/Andrade_Almas_by_xlxvladxlx_4.jpg

Non-Title Tag Team Match

Alister Black & Drew McIntyre vs. Tommaso Ciampa & NXT Champion Andrade Almas

Słyszymy gong! McIntyre bez patrzenia w stronę tag team partnera wie, że ten będzie chciał walczyć, więc samemu opuszcza ringu. „The Ominous Man from Amsterdam” patrzy cały czas będąc skupionym na drużynę przeciwną, po której stronie starcie rozpoczyna Ciampa. Alister wygląda na kogoś, kto chce na nim dokonać dziś zemsty, ale nie ma co się dziwić, bowiem jak pamiętamy to właśnie „Psycho Killer” utrudnił i być może zabrał mu szansę na zdobycie pasa NXT na Takeover. Zawodnicy ruszają na siebie i mamy double Clotesline! Wstają, odbijają się od lin i powtarzają cios! Znowu obydwaj leżą, a szybszy okazuje się być „The Sicilian Psycho”, gdyż to jemu udaje się zapiąć Headlock. Chwyt ten trwa jednak ułamek sekundy, ponieważ oponent bez problemu ucieka a chwytu i wymierza mu Aimless Arrow Kick! Zawodnik pada, więc „Evil' podnosi go i mamy Brainbuster! Do tego Holender dorzuca jeszcze Exploader Suplex, po czym wchodzi na narożnik. Quebrada zostaje jednak uniknięta przez Tommaso! Black uderza twarzą w ring, zaś jego rywal próbuje czołgać się do narożnika. Tag z Almasem. Mistrz NXT podbiega do dochodzącego do siebie przeciwnika i zasypuje Go serią kopów w plecy. Po chwili ustępuje tego ataku, a w zamian wynosi oponenta w górę i mamy Turnbuckle Powerbomb! „Cien” tauntuje, zaś rywal dochodzi do siebie. Po chwili Andrade jest już na narożniku, ustawia się tyłem do „The Dutch Destroyera”, żeby jeszcze zapozować, a ten niespodziewanie podrywa się i wbiega na druga linę, skąd wykonuje German Suplex! Publika szaleje, zaś Alister dorzuca jeszcze Roundhouse Kick! Następnie zmienia się z Drew. Ten wchodzi do środka kwadratowego pierścienia i najpierw dosiada przeciwnika, a potem wyprowadza dwa bardzo mocno wyglądające punche w jego twarz. „The Chosen One” wstaje, po czym podnosi „El Idolo” i mamy Snap Suplex! McIntyre robi rundkę po ringu w okolicach lin czekając na podniesienie się przez rywala. Ten to czyni i „The Celtic Collosus” chce wymierzyć mu Big Boot ale NXT Champion unika ciosu i chwyta Go za rękę chcę posłać Szkota Irish Wipem do swojego narożnika, tylko że ten kontruje i mamy Short-Arm Clotesline! Obydwaj zawodnicy padają na matę. […] Wracamy po przerwie i widzimy w ringu McIntyre'a z Ciampą. Panowie leżą, co wykorzystuje realizator pokazując nam, że w trakcie przerwy doszło do podwójnej zmiany. „The Psycho Killerowi” udało się jednak pchnąć oponenta na jego partnera, co sędzia musiał zinterpretować jako zmiana. Ponieważ jednak „The Chosen One” spadł z krawędzi ringu to przeciwnik opuścił kwadratowy pierścień i wrzucił Go do środka ringu. Następny highlight to próba Project Ciampa skontrowana na Snap Suplex przez zawodnika z Wysp Brytyjskich. Wracamy ponownie live, gdzie obydwaj Ci wrestlerzy są na kolanach i obijają się punchami. Nagle Ciampa podrywa się, odbija od lin jednak jego Dropkick zostaje uniknięty. „The Sicilian Psycho” podnosi się i zaraz zostaje powalony Cloteslinem. Drew odbija się od lin i po Shoulderblocku wpuszcza do ringu swojego tag team partnera. Ten podchodzi do Tommaso i wynosi Go na własne barki, lecz ten wyprowadza uderzenie łokciem raz, drugi i trzeci, po czym udaje mu się uwolnić i zmienić z Andrade. Mistrz wchodzi między liny i próbuje wyprowadzić Enzuigiri, tylko że zostaje ono uniknięte i NXT „Cien' sam otrzymuje German Suplex. Do tego jeszcze niedawny pretendent do jego pasa wyprowadza Rounhouse Kick, po którym wchodzi na narożnik. Jego próba wykonania Quebrady zostaje jednak uniknięta, a po niej obydwaj zawodnicy leżą w ringu. Mija dłuższy moment zanim udaje im się podnieść. Black Mass znikąd! 1...2...3!

Winners – Drew McIntyre & Alister Black

Szczęśliwy Drew wchodzi do ringu i wznosi rękę partnera w górę. Andrade wyczołguje się, zaś Ciampa ostrożnie opuszcza arenę cały czas patrząc na zwycięzców walki. Kamera pokazuje nam twarz Blacka kończąc tym samym nie tylko ten odcinek NXT TV ale też jego karierę w złotym brandzie.

WWE Main Event– 21.04.2018 r.! [Tapingi: 16 i 17.04.2018]

MainEvent2014.png

Kolejną galę z serii WWE Main Event ropozczynamy od naszych komentatorów - Michaela Cole'a, Toma Phillipsa oraz Charly Charuso!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/287/Ariya-Daivari_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/783/Mark_Andrews_by_xlxvladxlx_2.jpg

Normal Match

Ariya Daivari vs. Mark Andrews

Panowie rozpoczynają od zwarcia. Ten element walki należy do Daivariego, który po uzyskaniu przewagi wykonuje Spinebuster! Następnie widzimy w jego wykonaniu wyniesienie pod Powerslam, z którego jednak Andrewsowi udaje się uciec! Zawodnik zaskakuje oponenta Irish Wipem w liny, po którym mamy Dropkick, a następnie Dragon Suplex dla Ariya! Mark dorzuca jeszcze Frankensteiner, po czym rywal znajduje się w narożniku w pozycji siedzącej próbując dojśc do siebie. Cannonball od Andrewsa! Brytyjczyk jest na fali, więc podnosi swojego oponenta i wykonuje Legsweep DDT. Przeciwnik ma chwilę na wytchnienie, gdyż daje mu ją Walijczyk. Kiedy po chwili „The Persian Lion” unosi się na równe nogi otrzymuje Stundog Millionaire! Mark wchodzi na narożnik... piękny Shooting Star Press dla „The Sheik of Cruiserweights”. Przypięcie. 1...2...3! To już koniec!

Winner – Mark Andrews

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/621/Liv_Morgan_by_xlxvladxlx_7.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/157/rubyriott_cutbyskyhighrollins.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/50/Becky_Lynch_by_xlxvladxlx_15.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/108/Naomi_by_xlxvladxlx_10.jpg

Tag Team Match

Riott Squad (Liv Morgan & Ruby Riott) [w/Sarah Logan] vs. Becky Lynch & Naomi

Słyszymy gong rozpoczynający starcie. W ringu są już Morgan i Lynch. Liv rusza na przeciwniczkę, a ta powala ją Cloteslinem. Blondynka wstaje za co zostaje skarcona European Uppercutem, Back Kickiem, a na koniec Inverted DDT! Młoda wrestlerka po tym ciosie pada, a Becky wynosi ją pod Bex-Plex i tą akcję wykonuje. Zaraz po tym Ruby nie wytrzymuje i postanawia pomóc koleżance, więc rusza na rudą zawodniczkę. Ta jednak schylając się unika Clotesline'u, a Riott zatrzymuje się w narożniku przeciwnego teamu. Spinning Heel kick od Naomi dla „The Punk Rock Princess”! Do tego „The Irish Lass Kicker” Cloteslinem przerzuca ją nad linami tak, że czarnowłosa wylatuje poza ring. […] Kiedy wracamy po krótkiej przerwie reklamowej w ringu są: wciąż Liv oraz Naomi. Morgan jest trzymana w Headlocku, jednak nie trwa to długo, gdyż oponentka puszcza chwyt i biegnie na liny, od których chce się odbić. Niestety stojąca już we własnym narożniku Riott odwdzięcza się jej za wcześniejszy atak poprzez Enzuigiri! Żona jednego z braci Uso pada, co daje szansę dla jej rywalki na dokonanie zmiany. Becky próbuje dopingować koleżankę ale Liv jest coraz bliżej własnego narożnika. Zamiana! Świeżo wprowadzona „The Punk Rock Ragdoll” podnosi Naomi i wymierza jej Ruby-Can-Ranę, a następnie, kiedy ta się podnosi, dorzuca jeszcze Tornado DDT! Była WWE SmackDown Womens Champion leży na plecach, więc Ruby wchodzi na corner. Szykuje się do lotu... i widzimy Frog Splash! Sędzia liczy. 1...2...Kick-out! To jeszcze nie koniec. Wściekła Riott ustawia się obok oponentki, która powoli wstaje... mija chwila i kiedy Naomi jest na nogach obserwujemy próbę Riott Kicku, którego jednak udaje się uniknąć! Liderka Riott Squadu zostaje odepchnięta w narożnik, gdzie Morgan ją taguje. Naomi wpuszcza między liny Becky, a sama dorzuca jeszcze Bootylicious dla Ruby! Zaraz potem kamera ukazuje na, że „Maiden Ireland” unika Clotesline'u od rywalki, odbija się od lin i mamy Arm drag, a następnie European Uppercut dla Morgan. Bexploder dla podnoszącej się blondynki! Przypięcie. 1...2...3!

Winners – Becky Lynch & Naomi

Sarah Logan próbuje jeszcze wejść do ringu, lecz Naomi punchem w twarz zrzuca ją z krawędzi ringu. W środku kwadratowego pierścienia Lynch i Naomi cieszą się z wygranej, zaś poza nim Riott przytrzymuje koleżankę odwodząc ją od ataku na zwyciężczynie.

Karta NXT TV:

1.Quater-Final of Tournament for no. 1 contender for NXT North American Championship – Danny Burch vs. Velveteen Dream

2.WWE United Kingdom Championship Match: Pete Dunne © vs. Joseph Conners

Zapowiedź poniedziałkowego WWE RAW w pięciu punktach:

5. Czy poznamy w końcu pretendentów do pasów tag team na kolejne PPV? Chęć walki ze Strowmanem i Eliasem wyrazili już przecież The Bar, The Revival, a także The Club. Jaka będzie decyzja generalnego managera?

4. Sasha Banks myśli, że może robić co chce. Czy Kurtowi Angle uda się wyciągnąć nareszcie konsekwencje w związku z jej niedawnym, karygodnym zachowaniem? Czy może „The Boss” dalej będzie robiła co jej się podoba?

3. The Miz vs. Mark Andrews. Czy Brytyjczyk wygra i dołączy do walki o WWE Intercontinental Title na Extreme Rules?

2. Ronda Rousey ma prawo być wściekła na swoją dawną przyjaciółkę Shaynę Baszler. Teraz jednak musi skupić się na walce o miano pretendentki do WWE RAW Women's Championship. Czy „Rowdy” zawalczy o pas na Extreme Rules? A może któraś z jej rywalek?

1. Roman tydzień temu ponownie zaatakował Deana Ambrose'a. Rozpad The Shield chyba stał się faktem. Co dalej z pojedynczymi jednostkami z tej grupy?

Newsy:

:arrow: Prawdopodobnie kontrakt Rondy Rousey będzie podobny do aktualnej umowy z Johnem Ceną – zawodniczka będzie part-timerem. Kiedy jednak będzie się pojawiać, to nie ograniczy się jedynie do walk na PPV

:arrow: Wg aktualnych panów na gali WWE draft zobaczymy aż 10 starć między brandowych. Każde z nich ma dać zwycięzcom 1-3 picki.

:arrow: Prawdopodobnie na gali Money in the Bank w czerwcu zobaczymy rekordową liczbę trzech MitB Matchy – jeden dla RAW, drugi dla Smackdown, trzeci, inter brandowy, dla kobiet

:arrow: Następne call-upy z NXT mają mieć miejsce albo w ramach draftu, albo po czerwcowym Takeover. Możliwe, że ze względu na to, iż gala ta będzie miała miejsce 3 tygodnie przed eventem głównego rosteru to federacji wstrzyma się z debiutami lub z częścią z nich to gal po Money in The Bank

:arrow: Tydzień temu pojawiła się informacja o powrocie King of The Ring jako PPV. W lipcu ta gala będzie specjalem dla brandu RAW. Wg obecnych ustaleń, pierwsza runda ma być rozgrywana na RAW, zaś 1/4, 1/2 i finał odbędą się na samej gali. Oznacza to, że w karcie pozostaną 2-3 miejsca dla pozostałych walk. Prawdopodobnie w związku z tym z tego PPV wycofani zostaną członkowie dywizji cruiserweight, którzy w zamian zawalczą o swój pas na evencie od SmackDown – No Way Out.

Wow, Black z miejsca dostał naprawdę ogromny push, pokonał Ortona, który jeszcze wcześniej był w stanie zwyciężyć z mistrzem WWE. Czy jednak przejmie pas? Wypromowany został w trakcie dwóch tygodni w taki sposób, że od razu można stawiać go w walce o najważniejszy tytuł na Smackdown. Jednakże odbędą się dwa starcia między tą całą trójką, kolejno o pas US i właśnie WWE. Czekać należy na to jak to rozwiniesz, stawiam na zmianę posiadaczy w obu starciach :wink:

Nakamura i Cena jako tag-team to byłby bardzo ciekawy pomysł, na ten moment kształtuje się nam jednak rywalizacja między nimi i Owensem, należy czekać na rozwój wydarzeń.

Ciekawi mnie cały czas sprawa draftu, kto zmieni brand lub zadebiutuje. Mam przeczucie jakoby to pasy midcardowe zamieniły się miejscami, lub główne mistrzostwa.

Royal Rumble Cruiserweight? Jest i zastępstwo za Greatest Royal Rumle :P Ciekawe na kogo postawisz w kwestii zwycięzcy.

Powoli też kształtuje nam się sytuacja na NXT, ciekawe, że Drew nie znalazł się jeszcze w głównym rosterze - może draft? Kto wie. Czekam na więcej, powodzenia w dalszym pisaniu!

feltzz, dzięki za komentarz :D

Black dostał push i będzie przeze mnie promowany, no chyba, że WWE universe go nie przyjmie, a jak widac na razie jednemu On nie przeszkadza ;)

RR Cruiserów to był pomysł, który w ogóle nie miał zgrywać się z GRR w rzeczywistości... serio :D

A Drew posiedzi w NXT... kilka miesięcy...

WWE RAW– 23.04.2018 r.!

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2018/02/RAW_2018--c3a0d10474d84eebda67bafb8d315040.png

Londyn, Londyn, Londyn! Kolejne RAW na drodze do Extreme Rules 2018 otwiera nasz nowy, stały zestaw komentatorów – Mauro Ranallo, Corey Graves i Jonathan Coachman. Jedziemy z tym show!

Dean Ambrose jest w przygotowanym odpowiednio ringu... to powrót Ambrose Asylum! Przypomnijmy, że program ten jest parodią Highlight Reel Chrisa Jericho! Gospodarz trzyma w ręku mikrofon!

Dean Ambrose: Londyn jak się bawicie?! Jak dobrze być znów w Brytanii. Witam w „the most must-see program in television history!” Witam w... Ambrose Asylum! Tsaa... dobra, lecimy. Na początek proszę reżysera o powtórzenie wydarzeń sprzed tygodnia. Nie wiem po co, ale wszyscy tak robią.

Gong. W drużynie Balor Clubu do ringu wchodzi Karl, zaś w przeciwnej ekipie Roman odpycha Ambrose'a i od razu rusza na rywala.

Przypięcie. 1...2...Dean zdejmuje tag team partnera z rywala! Między panami dochodzi do ostrej wymiany zdań.

[...]Pretendent do pasa Universal na Extreme Rules pozwala kompanowi kontynuować walkę i wycofuje się. Ten odwraca się twarzą w stronę oponentów, ale wówczas „The Dude” chwyta Go za ramię, więc ten się odwraca i otrzymuje kopnięcie w brzuch oraz Dirty Deeds! Dean cuci Andersona, a do ringu wraca Seth! Zawodnik jest wściekły na kolegę! Ten jednak nic sobie z niego nie robi, aż w końcu zirytowany „The Architect” widząc, że Dean jest lekko pochylony nad Karlem wykonuje mu Curb Stomp! Sędzia ogłasza dyskwalifikacje!

[...]W tym czasie oznaki życia zaczyna wykazywać Roman, więc „The Demon” wchodzi na narożnik i mamy Coup de Grace dla WWE Universal Championa!

Dean Ambrose: Tak jest. Widzieliście przed chwilą co wydarzyło się tydzień temu. To był definitywny i ostateczny koniec The Shield... oraz początek moich problemów z Reignsem. Roman – choć tu, bo mam Ci coś do przekazani!

Chwila ciszy i... theme song Romana Reignsa rozbrzmiewa na arenie! Zawodnik witany jest niesamowitą porcją gwizdów, przy których akompaniamencie zmierza do kwadratowego pierścienia.

Dean Ambrose: Witam Cię w Ambrose Asylum Roman...

Roman Reigns: Daruj sobie Dean... za to, co zrobiłeś tydzień temu powinieneś poznać jak smakuje Spear.

Dean Ambrose: Poznałem to dwa tygodnie temu, kiedy to zdradziecko wykonałeś mi Spear... Od tego momentu jesteś dla mnie zdrajcą Roman i muszą minąć lata świetlne, zanim ponownie Ci zaufam...

Roman Reigns: Zaufasz? Ja nie potrzebuję twojego zaufania Ambrose. Ja potrzebuję jedynie wygranej, którą osiągnę za 13 dni na Extreme Rules kiedy to otrzymasz nie jeden Spear, a kilka.

Dean Ambrose: Roman, Roman, Roman... spokojnie... zaprosiłem Cię do mojego programu nie po to, żeby rozmawiać o naszej walce jako Dean Ambrose, a jako niezależny reporter prowadzący program telewizyjny. Moja zabawa w Reene Young, nie mówię teraz o zabawie „z”, tylko „w”... <śmiech> aby była doceniona przez fanów musi nie tylko być dobrze przeprowadzona, w sumie ta „z” tak samo... <śmiech> ale przede wszystkim... musi zainteresować fanów. A jak zainteresować ich lepiej niż obecnością w moim programie jedynego WWE Universal Championa Romana Reignsa! Widzisz, Oni Cię kochają Romek...

Roman Reigns: Zamknij się! Chcesz tego wywiadu, to przejdź do konkretów.

Panowie zajmują miejsca siedzące na taboretach. Dean wyjmuje z kieszeni pogniecioną kartkę z pytaniami.

Dean Ambrose: Pytanie numer jeden: jak się czujesz wiedząc, że to twoje ostatnie 13 dni z pasem Universal, którego potem już nawet nie dotkniesz?

Roman Reigns: Nie czuję się z tym w żaden sposób, bo ten pas będę posiadał jeszcze długo po Extrme Rules...

Dean Ambrose: Ok... to może zostawmy pytania o pas... Czy myślałeś może o tym, żeby odejść z RAW albo z całego WWE i spróbować sił gdzieś indziej kiedy już przeg... miało nie być pytań o pas... Tak, jak już powiedziałem: czy myślałeś o opuszczeniu WWE?

Roman Reigns: Niby po co? WWE to największa federacja wrestlingu na świecie, a teraz jest ona moim yardem... moim yardem... gdzie jestem mistrzem...

Dean Ambrose: Może i jesteś mistrzem ale na pewno nie ulubieńcem fanów... Przedostatnie pytanie Roman: jak czujesz się wiedząc, że nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz najlepszym z The Shield?

Roman Reigns: Jak to nie Dean? Spójrz prawdzie w oczy! Byłem, jestem i będę najlepszy z The Shield! O tym zresztą świadczy ilość tytułów, które zdobyłem, a jak ich więcej niż Ty i Seth razem wzięci!

Dean Ambrose: Tak, żyj sobie w swoim świecie Roman... Ostatnie pytanie i kończymy! Romanie posłuchaj uważnie – jak będziesz czuł się po przegranej z Deanem Ambrose na Extreme Rules za dwa tygodnie?

Roman Reigns: Pozwól, że nie odpowiem na to pytanie ale w zamian zadam swoje, dobrze? Dean... jak będziesz się czuł po ciosie kastetem w twarz?

Roman wyjmuje dłoń z kieszeni i z zaskoczenia uderza kastetem Ambrose'a w czoło! Ten pada, więc Reigns kontynuuje atak kastetem! Głowa rywala obwicie krwawi, a „The Big Dog” nic sobie z tego nie robi! Po chwili zaprzestaje On ataku i kieruje się na zaplecze. Jednak przed samym stagem dopada Go Dean! Zawodnik najpierw obija Reigna w głowę pięściami, potem zabiera jego kastet i uderza Go nim najpierw w głowę, a potem przejeżdża tym urządzeniem po brzuchu WWE Universal Championa. Na koniec Ambrose podnosi ledwo przytomnego oponenta z Extreme Rules i wykonuje Dirty Deeds na podłogę! Gra theme song „The Dude'a”, a ten wznosi lewą rękę w górę... po czym podchodzi do komentatorów! Rozbiera ich stół! Następnie wraca pod Reignsa i, dobijając jeszcze dwoma punchami obok stołu, kładzie Go na meblu. Sam na niego wchodzi i podnosi mistrza, który niespodziewanie wymierza mu punch! Ambrose jednak kara Go wykonując Dirty Deeds! Stół rozpada się, szczęśliwy pretendent opuszcza arenę, a do championa podbiega ekipa medyczna! Pomagają Oni Reignsowi umieszczając Go na noszach i wynosząc z hali. Ależ otwarcie RAW!

Charly Charuso: Witam Was WWE Universe! Moim gościem jest WWE Cruiserweight Champion – Cedric Alexander! Witaj Cedricu. Co powiesz nam o jutrzejszym Cruiserweight Royal Rumble, do którego dojdzie w jutrzejszym odcinku 205 Live? Kto twoim zdaniem zwycięży?

Cedric Alexander: Ciężko to stwierdzić Charly, tym bardziej, że nie znamy wszystkich uczestników walki. Drake Maverick zapowiedział, że będzie to walka z udziałem dwudziestu osób, a po zawieszeniu Jacka Gallachera za atak na GM'a, dywizja liczy, poza mną, szesnaście osób. Przy założeniu, że wszyscy Oni dostaną szansę wciąż zostają cztery miejsca wolne dla pozostałych gwiazd... najchętniej zmierzyłbym się z Gran Metalik, Kalisto lub którymś z Japończyków. Myślę, że taka mieszanka mojego stylu ze stylem lucha lub japońskiego junior heavyweight mogłaby być ciekawa dla fanów... oczywiście powodzenia życzę przede wszystkim mojemu przyjacielowi Mustafie Aliemu, który zasługuje na kolejną szansę na zdobycie mojego pasa.

Charly Charuso: dziękuję za ten wywiad. Wracamy do komentatorów.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1889/heath_slater_and_rhyno_by_xlxvladxlx_2.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/284/The_Revival_cut_by_Danger_Liam.jpg

Tag Team Match

Heath Slater&Rhyno vs. The Revival (Scott Dawson & Dash Wilder)

Gong! Walkę rozpoczną Rhyno i Dawson! Scott rusza na oponenta ale temu udaje się uniknąć Clotesline'u i odbić od lin. Próba Gore w wykonaniu dawnego zawodnika ECW również nieudana, gdyż rywal podskoczył i przeskoczył Go! Spinebuster dla obracającego się „The Man Beasta”! Tag w drużynie The Revival. Świeżo wprowadzony Dash wyprowadza punch w prawy policzek rywala, a następnie drugi w lewy. Ten jednak odpycha Go i chce zaatakować, ale nadziewa się na Arm Drag. Po tym ciosie Wilder zapina Headlock na szyi „The Gore Machine”. Oczywiście dla kogoś takiego jak były WWE SmackDown Tag Team Champion taki chwyt to nic. Po chwili widzimy jak „The Powder King” po uprzednim wyrwaniu się przez rywala zostaje wyniesiony w górę i mimo iż próbuje wyrwać się to otrzymuje Powebomb! Mamy przypięcie. 1...2... tag team partner ratuje sytuacje, lecz zaraz Heath Slater wymierza mu Clotesline. Wrestler wstaje i mamy Gore od „The Man Beast”! Zawodnik przypina ale sędzia nie odlicza. Uświadamia Go to, że pinuje nie tego. Zmienia zawodnika przypinanego, więc sędzia liczy... 1...2...Kick-out! Gdyby tylko od razu były ECW World Heavyweight Champion pinował odpowiedniego oponenta to prawdopodobnie byłby koniec. Mamy zmianę – do ringu wchodzi „The One Man Band”, który oczekuje podniesienia się przez rywala. Ten to czyni, więc Heath odbija się od lin i częstuje Go Cloteslinem. Kolejne odbicie i kolejny Clotesline oraz jeszcze jedno również z Cloteslinem w następstwie! Slater jest na fali. Wrestler ten daje czas przeciwnikowi na podniesienie się. Ten po chwili to czyni i mamy wyniesieni pod Scoop Powerslam. Nagle na krawędzi ringu staje Scott, czym odwraca uwagę oponenta. Jego tag team partner dzięki temu może ześlizgnąć się z pleców zdezorientowanego Slatera. Rhyno reaguje i zrzuca Dawsona po czym zaczyna Go obijać poza kwadratowym pierścieniem, w którego środku „The Powder King” wykorzystuje nieuwagę sędziego, który chce uspokoić „The Gore Machine” oraz „The Mechanica” i wymierz Low Blow rywalowi! Woła arbitra, który odwraca się i mamy pin. 1...2...3!

Winners: The Revival

Gra theme song zwycięzców walki. Rhyno widząc, że On i jego partner przegrali zaprzestaje obijania oponenta, a zamiast tego idzie sprawdzić, co z jego kumplem. Tymczasem wygrani proszą o mikrofony.

Scott Dawson: Zrobiliśmy to! Pokazaliśmy dzisiaj Kurtowi Angle, fanom w Wielkiej Brytanii, fanom w Azji...

Dash Wilder: … fanom w USA i na całym świecie, a ponadto całej dywizji tag team z RAW, że to MY powinniśmy walczyć o pasy ze Strowmanem i Eliasem!

Scott Dawson: Domagamy się więc, takiej walki!

Dash Wilder: Nazywamy się The Revival i jesteśmy tutaj najlepsi!

Oooo.... muzyka The Bar rozbrzmiewa, światła gasną i po chwili panowie pojawiają się na stage'u i trzymając w rękach mikrofon zmierzają do ringu. W połowie drogi przerywa im... theme song The Clubu! Karl i Luke również wychodzą z zaplecza z mikrofonami i zmierzają do kwadratowego pierścienia. W międzyczasie Slater dochodzi do siebie i razem z jego partnerem stoją pośród trzech innych drużyn.

Kal Anderson: Wy jesteście najlepsi? Uważacie siebie za takich kozaków, a ostatnio przegraliście z nami... razem z Lukiem uważamy, że jesteście zwykłymi...

Luke Gallows: … nerdami!

The Revival chcieli zareagować siłowo, a Sheamus z Cesaro chyba chcieli przemówić. Na chęciach wszystko się skończyło, bowiem zagrał theme Kurta Angle, który we własnej osobie wychodzi na stage.

Kurt Angle: The Club pokonało Revival, Revival nieczysto pokonało Rhyno i Slatera... The Bar pewnie też ostatnio wygrało z The Club i przegrało z Revival lub na odwrót... w każdym razie to już nie ma znaczenie, gdyż na ostatnim PPV przed draftem, Extreme Rules dojdzie do 5-Tag Team Ladder Matchu o RAW Tag Team Titles! Oh, it's true!

Ponownie gra ulubiona muzyka naszego GM'a. Slater i Rhyno opuszczają ring, zaś Sheamus wykonuje Brogue Kick Scottowi, a Cesaro European Uppercut Dashowi i obydwaj wypadają z kwadratowego pierścienia. The Club zaś pozbywają się z niego także Cesaro za pomocą Clotesline'u i atakuje punchami Irlandczyka. Po chwili otrzymuje on Magic Killer. Akcji ze stage'u przygląda się tag team, który dzisiaj poniósł porażkę.

Wracamy na zaplecze, tam znajduje się Reene Young z gości – The Miztourage.

Reene Young: Witajcie WWE Universe! Witaj Miz, witaj Curtis i Bo. The Mizie – dzisiaj czeka Cię kolejne wyzwanie z serii szans na dołączenie do walki o pas IC na Extreme Rules. Tydzień temu uległeś Sethowi Rollinsowi, a dziś zmierzysz się z Markiem Andrewsem. Co możesz powiedzieć o tym starciu.

The Miz: Dobrze, że starcie z Markiem nie odbyło się tydzień temu. Byłby dla mnie to wtedy ciężki mecz, bo we wcześniejszym tygodniu byłem zajęty rodziną i nie miałem przez to czasu dowiedzieć się kim jest Mark Andrews. Szczerze mówiąc, myślałem, że to jakiś lokalny „talent” bez kontraktu z WWE, a okazało się, że jednak nie! Chociaż bycie w dywizji cruiserweight wcale o niczym nie świadczy. Patrzysz Reene na byłego WWE Championa, więc sama powiedz – co mogę czuć przed tą walką? Daj mi pięć minut, a zmiotę tego Mandrewsa z powierzchni Ziemi...

Reene Young: Andrewsa... Marka Andrewsa

The Miz: Nie ważne. Ważne, że Go pokonam...

The Miz zakłada swoje ciemne okulary i razem z pomagierami odchodzą.

Reene Young: Dziękuję za uwagę, wracamy do komentatorów.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/611/Mandy_Rose_by_xlxvladxlx_2.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1874/sonyadeville_cutbyskyhighrollins.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/152/2138_Mickie_James_cut_by_L3wap.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/149/Bayley_by_xlxvladxlx_5.jpg

Fatal-4 Way For No. 1 Contender for WWE RAW Womens Championship Match

Mandy Rose vs. Sonya Deville vs. Mickie James vs. Bayley

Słyszymy gong! Panie z Absolution atakują od razu rywalki zasypując je punchami. Po chwili zarówno Bayley, jak i Mickie są w narożnikach i nie mają nic do powiedzenia. Sonya i Mandy wykonują im Irish Wipy, po których dwie wrestlerki odbijają się od siebie i otrzymują po ciosie - Sprinboard Bulldog od Rose dla James oraz Spinebuster i Spine Kick od Deville dla „The Huggable One”! Zawodniczki wyrzucają je z ringu po czym przybijają sobie po „piątce”. Nagle Sonya przewraca przyjaciółkę i zapina jej Ankle Lock! Ta jednak szybko odkopuje ją i powstaje. Teraz obydwie stają naprzeciwko siebie, na co publika reaguje mieszanie. Tymczasem ich oponentki wracają do ringu powalając je od razu Clotesline'ami i zasypują punchami w pozycji leżącej. Panie po chwili podnoszą się i wykopują członkinie stajni Paige z kwadratowego pierścienia. „Everyone's Favourite Hugger” patrzy cały czas na przeciwniczkę i niespodziewanie mamy Roll-up! 1...2...Kick-out! Bayley nie daje się i teraz patrzy wściekle na oponentką, która chce ją powalić Cloteslinem lecz mamy unik i Hurricanranę! Następnie Belly-to-Back Suplex! Próba przypięcia. 1...2...Kick-out! Zapiętym Headlockiem na szyi Mickie przechodzimy na reklamę. […] Wracamy ponownie do ringu WWE RAW, gdzie aktualnie trwa obijanie w narożnikach – w jednym Bayley obija Mandy, a w drugim James Deville! Po dłuższej chwili, czyli około dziesięciu może dwunastu sekundach Sonya'i udaje się uratować, gdyż schyliła się i wyprowadziła kopnięcie w brzuch rywalki. Teraz to Ona obija Mickie w cornerze. Po paru ciosach Irish Wipem doświadczona zawodniczka zostaje wysłana w przeciwległy narożnik i wpada w „The Huggable One”. Najbardziej ucierpiała na tym chyba Rose, która zostaje przygnieciona przez obydwie przeciwniczki. Tymczasem jej koleżanka Roll-upem przypina! 1...2... Weteranka kick-outuje! Clotesline dla Deville, a do tego Implant DDT! James ucieka z ringu, gdzie wściekła blondynka ma pretensje do Sonya'i za ostatnią akcję. Między paniami dochodzi do sprzeczki i przepychania! Była zawodniczka MMA nie wytrzymuje i powala przyjaciółkę Cloteslinem, po czym zapina Ankle Lock!!! Czy to rozpad Absolution? „Everyone's Favourite Hugger” wchodzi na narożnik i mamy Bayley Elbow Drop dla Mickie! Przytulaska wraca do kwadratowego pierścienia i zdejmuje Deville z rywalki, po czym wyrzuca ją z ringu. Przypina Mandy! 1...2...Kick-out! Wściekła Bayley podnosi ją i dorzuca Japanese Arm Drag, potem German Suplex, po czym czeka jeszcze aż oponentka wstanie. W międzyczasie do ringu wraca Sonya i mamy Stunner od „The Huggable One”! Próba przypięcia. 1...2...Kick-out! Jeszcze jedna próba! 1...2....Kick-out! W tym czasie blondynka wstaje i mamy Hug-Plex! 1...2...Mickie ratuje sytuacje! Przerywa Ona pin i podnosi przeciwniczkę, którą kopie w brzuch, po czym wyrzuca z ringu. Deville wstaje i po Cloteslinem wylatuje z kwadratowego pierścienia! Odwraca się do Rose, która wstaje i mamy Superkick! 1...2...3! To koniec!

Winner and no. 1. contender for WWE RAW Womens Champion – Mickie James!

Wracamy do ringu. W środku jest Elias!

Elias: Hello I'm Elias. Who want's to walk with Elias?! I sayed who want to walk with Elias?! Dobrze... W takim razie...

Przemowę mistrza przerywa jego tag team partner! Braun Strowman w drodze do ringu!

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/93/EliasSamson2_CutByGameElite.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/101/braun_strowman_outcast_4.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/612/WWE_Superstars_Logo_cut_by_Danger_Liam.jpg & http://psd-dreams.org/data/thumbnails/612/WWE_Superstars_Logo_cut_by_Danger_Liam.jpg

Non-title Tag Team Match

WWE RAW Tag Team Champions Elias & Braun Strowman vs. Local Wrestlers

Elias chce rozpocząć walkę, na co pozwala mu jego partner. W ringu jeden z lokalnych zawodników otrzymuje Clotesline, a kiedy wstaje zostaje wysłany Irish Wipem do narożnika, gdzie rywal rusza na niego i zasypuje punchami. Niespodziewanie Braun taguje tag team partnera! Ten niezadowolony wychodzi z kwadratowego pierścienia, a Strowman dorzuca jeszcze punch, do którym łapie przewracającego się, nieprzytomnego oponenta i mamy Running Powerslam! 1...2...3! Koniec!

Winners – WWE RAW Tag Team Champions Elias & Braun Strowman

Wracamy na backstage. Seth Rollins idzie korytarzem i wchodzi do szatni, gdzie jest Dean Ambrose.

Seth Rollins: Co to ma znaczyć?! Co Ty zrobiłeś Dean?

Dean Ambrose: Eh... wiem, nie powinienem...

Seth Rollins: Nie powinienem? Dobrze, że chociaż teraz się zorientowałeś! Szkoda tylko, że po fakcie!

Dean Ambrose: Tak... naprawdę mi przykro Seth... obiecuję, że to się więcej nie powtórzy...

Seth Rollins: No ja myślę!

Dean Ambrose: Obiecuję, że nigdy więcej nie przekopię twojej torby bez twojej wiedzy... ale naprawdę potrzebowałem ładowarki!

Seth Rollins: Co? Grzebałeś w mojej torbie? Nie ważne... Dean – ja mówię o ataku na Romana! Zniszczyłeś The Shield!

Dean Ambrose: The Shield rozpadło się dużo wcześniej! Mam tylko jeden problem... rozpadło się kiedy Roman zaatakował mnie po moim powrocie czy może jednak wcześniej... kiedy zastąpiłeś mnie Jasonem Jordanem?!

Seth Rollins: Po pierwsze – byłeś niezdolny do walki, a Jason to był tylko tymczasowy pomysł. Poza tym to Kurt mi Go narzucił.

Dean Ambrose: Taaaak... Kurt, Kurt, Kurt... nigdy Seth... wiesz co? Zaczynasz wkurwiać mnie tym ciągłym gadaniem o nieistniejącym The Shield, które swoją drogą może do dziś by istniało, gdyby jakiś dupek nie zdradził nasz cztery lata temu!

Seth Rollins: A Ty znowu o tym...

Dean Ambrose: Tak, ja o tym. Wiesz co Rollins – zmierzmy się za tydzień na RAW, ok?

Seth Rollins: Nie ma problemu.

Dean Ambrose: Ok, w takim razie jeszcze jedna sprawa...

Seth Rollins: Tak?

Dean rzuca się na Setha! Ambrose okłada Rollinsa punchami, a po chwili, kiedy jego kolega leży pobity, bierze w rękę krzesło, którym uderza Go trzy razy! Zawodnik wyrzuca mebel nie wiadomo gdzie, a następnie opuszcza szatnię.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/97/Curt_Hawkins_1_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/1385/Adam_Cole_by_xlxvladxlx.jpg

Normal Match

Curt Hawkins vs. Adam Cole

Gong! Curt rusza na rywala i zasypuje Go punchami. Ten odpycha Hawkinsa, lecz otrzymuje Superkick! Cole wstaje i mamy Snap Suplex! Szczęśliwy „The Prince of Queens” tautuje. Zaraz jednak podnosi oponenta i wykonuje Spinebuster, a następnie chce chyba zakończyć walkę finisherem, gdyż ustawia się w narożniku. Czy zobaczymy Spear? „The Industry Ruler” wstaje i rywal na niego biegnie. Ten jednak kontruje Superkickiem! Do tego dorzuca Bicycle Kick! Adam wchodzi na narożnik i mamy Frog Splash! Podnosi On przeciwnika i wykonuje mu Panama Sunrise! 1...2...3!

Winner – Adam Cole

Jesteśmy w biurze Kurta Angle'a, gdzie wchodzi... Ronda Rousey!!

Kurt Angle: Hej Ronda! Miło Cię widzieć! W czym mogę Ci pomóc?

Ronda Rousey: Witaj Kurt. Chciałam Cię prosić tylko o jedno.

Kurt Angle: Tak?

Ronda Rousey: Chcę walki z Shayną. Ta franca zaatakowała mnie już dwa razy... nie chcę wiedzieć dlaczego mi to robi, chcę po prostu skopać jej dupę. W stylu MMA. Dzisiaj!

Kurt Angle: Niestety Baszler jest dzisiaj na live evencie NXT w Stanach. Ale za to mam dla Ciebie propozycję. Za tydzień dojdzie do waszej konfrontacji w ringu, a na Extreme Rules zawalczycie w Octagon Matchu!

Ronda Rousey: Ja nie chcę wracać do klatki!

Kurt Angle: Ronda, co się stało? Czy to nie w klatce osiągałaś największe sukcesy? Dziewczynoooo... w oktagonie tym bardziej pokażesz Shaynie, gdzie jest jej miejsce.

Ronda Rousey: Eh... no dobrze... dzięki Kurt!

Kurt Angle: Nie ma za co. Do zobaczenia Ronda.

Ronda Rousey: Jeszcze raz dzięki Ci Kurt.

Ronda opuszcza biuro generalnego managera.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/783/Mark_Andrews_by_xlxvladxlx_2.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/77/mizwm33.jpg

Normal Match

Mark Andrews vs. The Miz [w/Bo Dallas & Curtis Axel] – If Mark Andrews win, he will be in WWE Intercontinental Championship Match at Extreme Rules

Gong. Czas na starcie, które jest życiową szansą dla Marka. Walijczyk chyba naprawdę przejął się tym, co ma szansę osiągnąć podczas tej walki, gdyż zupełnie nie w swoim stylu zostaje w narożniku i czeka na ruch oponenta. Ten tauntuje i straszy rywala robiąc co chwilę krok do przodu, a następnie znowu się cofając. W końcu arogancja Amerykanina wkurzyła jego przeciwnika na tyle, że ten ruszył i ukarał Go serią punchy. Do tego Legsweep DDT i Spining Heel Kick! The Miz turla się do narożnika, zaś Andrews na spokojnie uśmiecha się do robiącej mu zdjęcie fanki. „The Mosr Must-See WWE Superstar of All Time siedzi w narożniku. Brytyjczyk odwraca się i biegnie w jego stronę. Cannoball! Mark nie tracąc czasu podnosi oponenta i wynosi do góry. Ten jednak ześlizguje się z jego barków i wyprowadza Dropkick! Zyskuje dzięki temu przewagę wykorzystując ją do zapięcia Headlocku. Rywal jednak szybko wyrywa się i kontruje punchem w twarz. „The Awesome One” odpowiada tym samym i otrzymujemy krótką wymianę, zakończoną po zdaje się ośmiu takich ciosach, gdyż wściekły blond włosy wrestler postanawia wykonać Dragon Suplex, co też czyni! Przeciwnik ucieka z ringu i staje obok swoich kolegów, którzy biorą się za motywowanie „The A-Listera” W tym czasie Walijczyk wbiega na narożnik i cała trójka przyjmuje Moonsault! [..] Wracamy po przerwie. Obydwaj panowie są już w ringu. Realizator pokazuje nam jeszcze powtórkę nagraną podczas przerwy reklamowej, gdy zawodnik pochodzący z Wielkiej Brytanii podniósł i wrzucić do ringu byłego WWE Intercontinental Championa, a następnie przypinał. 1...2...The Miz kick-outował. Wracamy live. „The Most Must-See WWE Superstar of All Time” trzyma oponenta w Headlocku, Ten jednak nie poddaje się. Fani Go dopingują, więc po chwili udaje się mu wyrwać i Amerykanin otrzymuje Arm Drag! Następnie Spinning Heel Kick i mamy wyniesienie pod Frankenstainer, którym Andrews dalej osłabia swoją dzisiejszą przeszkodę. „The Awesome One” jest w tarapatach, ponieważ Brytyjczyk nie daje mu ani chwili wytchnienia. Na ekranach widzimy, że podnosi On „The A-Listera” i ustawia Go pod Legsweep DDT. Ten jednak kontruje wyprowadzając cios łokciem, a potem ręką w głowę oponenta! Zaraz potem wynosi Marka, lecz ten kontruje na Stundog Millionaire! Walijczyk nie traci czasu. Jest już na narożniku. Curtis chce Go z niego zrzucić, więc wchodzi na krawędź ringu. Po jednym kicku z niej spada. Dallas za to wchodzi między liny. Widać, że przeciwnik jego szefa jest za to wściekły. Wykonuje On więc Shooting Starr Press dla Bo! Wykorzystuje to „The Awesome One” robiąc Roll-up przeciwnikowi! 1...2...Kick-out! Podnosi On szybko Andrewsa, ten wyrywa się i mamy cztery punche zakończone Dragon Suplexem dla „The Most Must-See WWE Superstar of All Time”! Axel i Dallas są już w ringu i patrzą wściekle na członka dywizji cruiserweight, nie dotykając Go jednak. Trwa to kilkanaście sekund aż z zaplecza wybiega całe The Club i Finn zajmuje się Bo, a Karl i Luke biorą na celownik Curtisa. Mistrz i jego kompani pozbywają się z kwadratowego pierścienia The Miztourage, a potem sami opuszczają arenę walki. Mark odwraca się co wykorzystuje The Miz wynosząc Go w górę. Mamy Stundog Millionaire! Ależ kontra w wykonaniu Walijczyka, który teraz wchodzi na narożnik... Corkscrew 450 Splash! 1...2...3!

Winner – Mark Andrews

Reene Young: Witam Państwa ponownie! Ze mną jest nowy nabytek RAW – Johnny Gargano. Johnny – dwa tygodnie temu zadebiutowałeś na RAW pokonując Curta Hawkinsa, tydzień temu w rewanżu również to zrobiłeś. Jaki cel jest przed tobą?

Johnny Gargano: Witaj Renee. Witajcie fani. No cóż, dzisiaj czeka mnie nieco cięższe zadanie. Jestem szczęśliwy, bo stanę w jednym ringu z legendą tej federacji i przyszłym WWE Hall of Famerem – Goldustem. Znałem trochę jego ojca i powiem szczerze, Dusty może być dumny w syna! Goldust to twardy zawodnik, który jest do tego bardzo doświadczony. Wierzę, że uda mi się dziś Go pokonać ale wiem, że będzie to niełatwe zadanie.

Reene Young: Trafiłeś na RAW po kontrowersyjnej końcówce ostatniego Takeover...

Johnny Gargano: Nie chcę do tego wracać Reene. Wybacz, że Ci przerwałem ale naprawdę nie mam ochoty o tym gadać. W tym momencie ja i Ciampa jesteśmy na równym poziomie, co pokazała nasz walka. Dlatego postanowiłem pójść krok dalej, dołączyć do RAW, walczyć z najlepszymi i rozwijać się jeszcze szybciej niż w NXT po to, żeby za parę miesięcy, może za rok, stanąć z nim w jednym ringu... i zemścić się za wszystko! Czas zapłaty za moje krzywdy na tym skurwychuju został tylko odwleczony na potem!

Reene Young: Mocna deklaracja... przed nami Extreme Rules... nie masz jeszcze rywala na tą galę. Pojawisz się w ogóle na swoim pierwszym w życiu WWE PPV?

Johnny Gargano: Spokojnie Reene.... wszystkiego dowiesz się w swoim czasie...

Reene Young: Dobrze, w takim razie dzięki za wywiad. Wracamy do komentatorów.

Johnny Gargano: Dziękuję za uwagę.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/287/Ariya-Daivari_cut_by_Danger_Liam.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/206/Tyler_Bate_by_xlxvladxlx_2.jpg

Normal Match

Ariya Daivari vs. Tyler Bate

Ring the bell! Rozpoczynamy starcie, które jest debiutem Tylera na RAW. Przypomnijmy, że zawodnik ten zadebiutował dwa tygodnie temu na 205 Live pokonując lokalnego zawodnika, co powtórzył w zeszłym tygodniu. W początkowym klinczu przewagę uzyskiwał Bate, jednak został On kopnięty w brzuch przez rywala, który powtórzył swój cios, po czym podniósł i powalił Brytyjczyka Powerslamem. Po odbiciu się od lin dorzucić jeszcze Clotesline dla wstającego byłego WWE United Kingdom Championa. Następnie podniósł swojego oponenta, dorzucił trzy punche w twarz i Irish Wipem odbił Go sobie od lin. Próba drugiego dziś Clotesline niestety dla Irańczyka zakończyła się niepowodzeniem, gdyż przeciwnik zdołał uchylić się, odbić jeszcze raz od lin i zaskoczyć Daivariego Divind European Uppercutem. Do tego dodał jeszcze German Suplex dla wstającego rywala, a następnie Rolling Wheel Kick. Ariya leży, lecz szybko zostaje podniesiony. Exploader Suplex dla niego! Będący na wysokich obrotach Tyler postanawia nie dawać mu ani chwili oddechu tylko chwyta Go za nogi. Giant Swing! Publika odlicza! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10... Katapulta na liny! Irańczyk odbija się od nich i mamy Tyler Driver'97! 1...2...3!

Winner- Tyler Bate

Ponownie wracamy na zaplecze dzisiejszej gali. Jesteśmy w szatni Brauna Strowmana, gdzie wchodzi Elias z gitarą. Olbrzym siedzi na krześle.

Elias: Zrobiliśmy to! Drugie wspólne zwycięstwo Braun! Nasz tag team trzęsie całym RAW.

Braun Strowman: Co ja Ci powiedziałem Elias tydzień temu? CO JA CI POWIEDZIAŁEM? Ty w tym tag teamie jesteś tylko dlatego, że Kurt Angle nie pozwolił mi walczyć o pasy samemu. Nie mam do Ciebie ani trochę szacunku i mam w dupie co się z tobą dzieje, dlatego nie wpierdalaj się w moje sprawy! Jesteś zerem Elias. Gdyby nie ja nigdy nie zostałbyś mistrzem w WWE!

Elias: Ja przynajmniej wygrałem Andre the Giant Memorial Battle Royal, a nie wypadłem z niego szybciej niż Mojo Rawley!

Wściekły Braun chwyta partnera za gardło! Ten widocznie dusi się, zaś „The Moster Among Man” wykonuje mu Chokeslam na podłogę, po czym opuszcza szatnię.

http://psd-dreams.org/data/thumbnails/212/Johnny_Gargano_by_xlxvladxlx_5.jpg vs. http://psd-dreams.org/data/thumbnails/91/Goldust_by_xlxvladxlx_2.jpg

Normal Match

Johnny Gargano vs. Goldust

Słyszymy dźwięk gongu, a to oznacza, że czas na ostatnie dziś starcie w ringu RAW! Najpierw jednak Gargano poprosił rywala o uścisk dłoni, na co ten przystał. Panowie rozchodzą się do narożników. Teraz powoli do siebie podchodzą. „Johnny Wrestling” wystawia ręce, jakby chciał wejść w klincz. Przeciwnik zgadza się. Na początku przewagę udaje się uzyskać właśnie „The Whole Shebangowi”, lecz po chwili to Goldust wykręca jego rękę. Umalowany zawodnik uzyskuje przewagę. Oponent jednak przerzuca Go Arm Dragiem i dorzuca Dropkick w plecy znajdującego się w pozycji siedzącej „The Blizarre One”. Następnie, kiedy przeciwnik powstał, Johnny nie tracąc czasu zaskakuje Go Enzuigiri. Następnie ustawia „The Golden One” w pozycji siedzącej i zapina Headlock. […] Kiedy wracamy po przerwie widzimy odmienną sytuacje – to Goldust jest zapinającym Headlock na szyi drugiego zawodnika. Realizator pokazuje nam powtórkę, jak syn Dusty'ego Rhodesa wstał z zapiętym Headlockiem i po kopnięciu oponenta w nogę wyrwał się, powalił Go Cloteslinem i zapiął mu tę samą akcję. Wracamy w 100% live. Garganowi udaje się powstał. Teraz wyprowadza uderzenia łokciem w głowę rywala. Jedno, drugie, trzecie, czwarte... „Johnny Wrestling” uwolnił się! Odbicie od lin i Clotesline. Goldust wstaje i mamy Superkick! „The Whole Shebang” ustawia się w narożniku. Po chwili oponent wstaje i ponownie pada po Baby Ace Crusherze od Johnny'ego! Wrestler podnosi jeszcze ledwo przytomnego „The Blizarre One” Slingshot DDT! Pierwsza w tej walce próba uzyskania pinfallu! 1...2...3!

Winner – Johnny Gargano

Uśmiechnięty, zwycięski Johnny wchodzi na narożnik i razem z fanami cieszy się z wyniku tej walki. Po chwili zeskakuje z ów corneru i podbiega do fanów, gdzie robi sobie zdjęcia i przybija piątki. Po chwili w środku ringu Goldust powoli próbuje się podnieść. Widząc to Gargano wraca do kwadratowego pierścienia i pomaga mu wstać. Przy ogromnej wrzawie trybun panowie razem udają się na backstage.

Wracamy do biura GM'a. Kurta odwiedza tym razem... Titus WorldWide!

Kurt Angle: Witam panowie, jak mogę pomóc!

Apollo Crews: Chcieliśmy prosić Cię Kurt...

Titus O'Neil Ekhem... wybacz Apollo. To ja jestem tu od mówienia. Przyszliśmy tutaj Kurt prosić o to, żebyś do Ladder Matchu o pasy dodał... Titus WorldWideee!

Kurt Angle: Niestety, nie zrobię tego. W tej walce jest pięć drużyn, a to i tak bardzo dużo. Nie chcę zbyt dużego chaosu.

Titus O'Neil To chociaż daj nam walkę o status pretendentów!

Kurt Angle: Z kim?

Titus O'Neil Z The Miztourage!

Kurt Angle: Na pewno nie walkę o status pretendentów. Za dużo ostatnio przegrywacie, żeby walczyć o pasy. Posłuchajcie – nie mogę dać wam żadnego starcia w głównej karcie, bo mamy tam już siedem walk, do tego na pewno dojdzie walka Sashy z Bayley, dlatego pomyślę o was planując pre-show...

Apollo Crews: O ile Sasha będzie zdolna do walki...

Kurt Angle: O czym Ty mówisz Apollo? Wiem, że nie ma jej dzisiaj na RAW i nie odpowiada na telefony ale na Extreme Rules powinna się pojawić...

Titus O'Neil Nie widziałeś filmiku Kurt?

Kurt Angle: Jakiego filmiku?

Apollo Crews: Tego z facebooka! Poczekaj chwilę... O, jest... aaa... ustawiony jako widoczny tylko dla znajomych, to wiele wyjaśnia. Dodany dwie godziny przed RAW. Patrz szefie.

O'Neil pokazuje Angle'owi filmik z faceboooka. Widzimy Sashę Banks idącą ulicami Londynu.

Sasha Banks: Hej WWE Universe! Jak wiecie, nazywam się „The Boss” Sasha Banks! Jestem aktualnie najlepszą kobietą w całym WWE... w całej historii WWE! Jak pewnie wiecie niejaka Bayley, moja dawna przyjaciółka ma ze mną jakiś problem... dzisiaj będzie walczyć o miano pretendentki... pfff... mam zamiar uniemożliwić jej wygraną, co też zrobię! Odbiorę jej szansę, a za trzynaście dni zniszczę ją! Bayley – szykuj się na...

Sasha nie dokończyła, bo nagle została od tyłu powalona ciosem w głowę wymierzonym za pomocą metalowego pręta przez osobę w bluzie z kapturem. Człowiek ten dorzucił jeszcze dwa ciosy w plecy, po czym podniósł Sashę i cisnął ją w przystanek autobusowy tak mocno, że Banks wyleciała razem z szybą na ulicę! Na szczęście samochody się zatrzymały. Osoba w kapturze zdejmuje go... to Bayley!

Wracamy do widoku na biuro General Managera. Kurt jest zszokowany zachowaniem zawodniczki.

My ostatni dziś raz wracamy na arenę. Gra theme song Brocka Lesnara. Niedawny WWE Universal Champion wychodzi na arenę witany wielkim cheerem przez fanów w Londynie w towarzystwie swojego adwokata – Paula Heymana! Ten trzyma w ręku mikrofon. Panowie wchodzą między liny, muzyka cichnie i czas na speech założyciela ECW.

Paul Heyman: Ladies and gentlemen... my name is Paul Heyman and I'm advocat of „The Beast” Brooooock.... Lesnaaaaaaar! Panie i panowie już za trzynaście dni mój klient – Brock Lesnar zmierzy się na gali WWE Extreme Rules PPV z The Rockiem w Extreme Rules Matchu! Podczas tej gali mój klient pokaże wam ile warty jest ten wasz „wielki” i „wspaniały” Dwayne „The Rock” Johnson. Dawna gwiazda WWF, potem WWE, a obecnie aktor wraca do ringu de facto po pięciu latach i myśli, że będzie w stanie zagrozić najagresywniejszemu i najmocniejszemu zawodnikowi w historii tego biznesu?! Mam dla was spoiler z tej gali... Brock zniszczy The Rocka.... Nie wierzycie? Myślicie naprawdę, że średniej klasy aktor da radę bestii? Nope... Dwayne – jeśli oglądasz teraz RAW, chociaż pewnie jesteś zbyt zajęty przygotowywaniem się do następnej roli, o... przy okazji: nie ucz się kolejnej roli, bo po walce z Brockiem nie będziesz i tak w stanie pojawić się na planie filmowym, no chyba, że grasz tam kalekę... to chciałbym Ci coś przekazać. Dwaynie Johnsonie – wycofaj się z walki! Nie rób tego dla mnie, nie rób tego dla Lesnara, nie rób tego dla siebie – zrób to dla fanów! Chcesz rozmienić na drobne swoją wielką i bogatą karierę? Chcesz żeby zapamiętali Cię jako kogoś, kto przegrał z Johnem Ceną, a po powrocie uległ jeszcze Brockowi? Przegrasz za trzynaście dni i nie tylko twoja kariera zostanie zakończona ale jak już mówiłem stracisz po następnej porażce w oczach tych fanów, twoich fanów. Jeśli tego nie zrobisz, to za niecałe dwa tygodnie nikt nie powstrzyma Brocka przed pobiciem Cię, doprowadzeniem do krwawienia oraz połamania Ci wszystkich czterech kończyn Kimura Lockiem... ach, zapomniałbym... ponadto w trakcie walki twoja męskość może przestać być męskością... Czekamy na odpowiedź do kolejnego RAW.

Paul odrzuca mikrofon, gra theme Lesnara i panowie z uśmiechem na ustach opuszczają arenę.

1.Roman Reigns © vs. Dean Ambrose – WWE Universal Championship Match – Falls Count Anywhere

3.Fin Balor © vs. The Miz vs. Seth Rollins vs. Mark Andrews (vs. ???) - WWE Intercontinental Championsip Match – Extreme Rules Match

4.Cedric Alexander © vs. Winner of 20-men Cruiserweight Royal Rumble – WWE Cruiserweight Championship Match

5.Alexa Bliss © vs. Mickie James – WWE RAW Womens Champinship Match

6.Braun Strowman&Elias © vs. Heath Slater&Rhino vs. The Bar vs. The Club vs. The Revival – WWE RAW Tag team Championship – Ladder Match

7.Shayna Baszler vs. Ronda Rousey – Octagon Match

Karta kolejnego Monday Night RAW:

1.The Miz vs. ??? - jeśli niezapowiedziany wrestler wygra to dołączy On do walki o pas Interkontynentalny na Extreme Rules

2.Dean Ambrose vs. Seth Rollins

3.Konfrontacja Baszler-Rousey

Zapowiedź wtorkowych gal WWE w pięciu punktach:

5. Czy ktoś jest gotowy na Asukę? Wydaje się, że nie aczkolwiek przekonamy się o tym już jutro.

4. Authors of Pain weszli do rosteru SmackDown i robią niezły syf! Najpierw przerwali celebrację mistrzów, a potem błyskawicznie uporali się z powracającymi po dłuższej przerwie Epico i Primo. Jakie wyzwanie czeka na ludzi Paula Elleringa tym razem? Czy sprostają mu, czy może w końcu SmackDown zakończą nie z, a na tarczy?

3. Tydzień temu Randy Orton błyskawicznie uległ Alisterowi Blackowi. Jak WWE United States Champion odniesie się do tego? Czy w sytuację między panami wmiesza się ich rywal z Backlash AJ Styles, czy też może przed walką pozostanie w cieniu?1

2. Pierwszy w historii Royal Rumble Match cruiserów! Zwycięzca podejmie mistrza – Cedrica Alexandra już za dwa tygodnie na Extreme Rules! Komu uda się pokonać dziewiętnastu rywali? Czy będzie to niedawny pretendent Mustafa Ali? Wkurzony Tony Nese? Mistrz Powepointa Drew Gulak? Debiutujący niedawno w mocnym stylu Tyler Bate? A może ktoś inny?

1. Kevin Owens czy Shinsuke Nakamura? Kto wygra starcie na SmackDown? Kto przybliży się do walki o WWE Championship po Backlash – czy będzie to enigmatyczny Japończyk czy też agresywny Kanadyjczyk? Czy Sami Zayn powróci, aby przeszkodzić temu drugiemu?

No proszę bardzo, kiedyś Seth Shield zniszczył, teraz to tylko on był za tym aby się nie rozpadało :P Ciekawa zmiana przekonań i fajnie, że całkowicie się ta trójka od siebie odłączyła, ponieważ ogólnie na ich powrót jako grupa było o kilka lat za szybko, cieszę się więc, że ich rozwiązałeś już definitywnie, a Romek raczej potrzyma pas dosyć długo.

Miz udupia walkę za walką, ciekawym jest co będziesz dla niego miał później, bo nie sądzę, aby kręcił się teraz wokół pasa Intercontinental ani go zdobył.

Coś mi się zdaje, że Strowman i Elias mogą stracić tytuły Tag-Team na Extreme Rules, ewentualnie Braun sam wszystkich tam rozniesie :P

Ronda w Octagon Matchu? Ciekawy pomysł, lecz wolałbym ją widzieć w zwykłej walce, postawmy jednak na powolne przetarcie szlaków w federacji :wink:

Powodzenia w dalszym pisaniu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...