Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Proszę pomocy z Windows SP2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chcę zainstalować dla swojej Windows XP Service Pack 2, ale nie wiem, jak to zrobić. Może ktoś mi poda linka, gdzie mogę wziąć crack, czy linka z opisem tego, jak trzeba instalować?
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

4

• Dimos89

3

• SixKiller

2

• bRaYo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   47
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

SP2 jest oczywiście darmowy i można go ściągnąć z strony Microsoftu :

http://download.microsoft.com/download/a/c/7/ac78df4d-59cc-4e25-b4d7-94598a149719/WindowsXP-KB835935-SP2-PLK.exe

Nie potrzebujesz cracka, a instalacja jest banalna i glownie polega na kliknieciu NEXT (Dalej) kilka razy.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Umarłem.. Boże jak można zadawać tak bezsensowne pytania :lol: :lol:

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

bRaYo uspokój się trochę, bo ostatnimi czasy widze tylko jak zaczepiasz młodszych stazem uzytkowników. Mam Ci przypomnieć jakie Ty pytania zadawałeś?

1005187806541accfacb3d6.jpg

bRaYo, można zadawać.. nie każdy jest mistrzem i znawcą wszystkiego. Widzisz żebym się denerwował odpowiadając. Oczywiście uśmiechnełem się bo pytania banalne ale odpowiedzialem szybko i po sprawie.

bRaYo uspokój się trochę, bo ostatnimi czasy widze tylko jak zaczepiasz młodszych stazem uzytkowników. Mam Ci przypomnieć jakie Ty pytania zadawałeś?

Proszę bardzo.. i co Ci to da? Poczujesz się lepszy czy co?

[ Dodano: 2006-09-14, 14:45 ]

A z resztą Dimos ma 17 lat, więc pownien mieć choć blade o tym pojęcie.. ja mam mniej i wiem jak to zrobić.. przypuszczam, że również wiele młodszych ode mnie osób też to potrafi.. dobra, koniec tematu.. Six jak chcesz to się czepiaj dalej :)

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

bRaYo a coś Ty sie taki chojrak zrobił, co? Przyjąłbyś z pokorą krytyke, a nie stawiał sie. Ja sie nie poczuje lepszy, ale Ty zdaje się uzurpujesz sobie prawa do bycia lepszym, bo gdzie nie spojrze to komuś dogadujesz. Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej nic nie mów.

Ale skoro prosiłeś mnie bardzo o przypomnienie pytań jakie zadawałeś, to już to robię: zapytałeś czy jest gdzieś słowniczek pojęć wrstlingowych (zupełnie tak jakby przejrzenie menu Attitude.pl bolało) oraz czy Undertaker nie żyje. Wielu młodszych od Ciebie osób nie zadało takich pytań... dobra, koniec tematu... bRaYo jak chcesz to graj macho dalej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Temat nadaje się już do zamknięcia więc zamykam.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Otwieram bo kolega Dimos89 zgłosił jeszcze problemy z tematem.

Dimos89, tak jak pisalem w Rozmowach na Luzie.. opisz dokladnie jakie napotkales problemy i jaki komunikat. Czy nie byl przypadkiem ten komunikat w okienku z napisem "Poslaniec" ?

ps: Prosze tez nie kontynuowac watku bRaYo w tym temacie.. tylko na PW jesli juz ktos chce cos komus powiedziec.

Dziękuję. Napisałem wszystko w Rozmowach.

Dziękuję. Napisałem wszystko w Rozmowach.

To co tam napisales nic mi nie daje.. napisz dokladnie jaki *dokładnie* komunikat Ci sie pokazywal i kiedy.. czy podczas inastalacji czy po .. czy przed ?

Podczas instalacji, gdzieś w początku po jakimś czasie dostaję message, że muszę mieć licenzję i daje mi linka do howtotell.com

P.S. - Ale nie martw się, już mi nie trzeba SP2. Dziękuję ci bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Pierwsza tygodniówka po gali Premium. RAW: The Vision na otwarcie show. Heyman to Heyman wiadomo, że na mikrofonie nigdy nie zawiedzie. Ostatecznie pojawił się Seth z krzesłem i Paul dostał za swoje. O Pingwin we krwi. Interesujący początek tygodniówki. Jimmy Uso? Bracia vs. Logan i Austin na WM? Możliwe. Heyman w karetce, a kierowcą LA Knight. Zajebista walka Gunther vs. Dragon Lee. Klimatyczna Liv zawsze na plus. Chad pokonał Rayo. Znośna walka. O Finn. Kiedy w ko
    • Bastian
      CM Punka i Romana Reignsa słucha się przyjemnie, szczególnie, gdy przestają udawać "miłych gości". Tekstem o ojcu Romana, Punk mocno zakończył RAW w Indianapolis. Tylko jedno mi w tym programie przeszkadza. Pas mistrzowski. Byli wielokrotnymi mistrzami, lata świetności mają za sobą. Niech się legendy ze sobą biją, to znacznie lepsze niż Breakker czy Oba Femi jobbujący Punkowi i Reignsowi. Ale mistrzostwa niech zdobywają młodsi. Penta też nie młody, ale z pierwszym mistrzostwem w WWE. Ten IC
    • Kaczy316
      Chętnie się przekonam jak wyjdzie pierwsze Raw po Elimination Chamber, jesteśmy już na ostatniej prostej do Wrestlemanii, mam nadzieję, że wyjdzie dobrze.   Zaczynamy od pokazania wydarzeń z Elimination Chamber, jak to zwykle bywa na pierwszych tygodniówkach po PLE, a oficjalnie gale rozpoczyna The Vision! Wchodzą bez theme songu i Heyman ma mikrofon i przedstawia siebie i The Vision i mówi, że są tu dzisiaj, żeby porozmawiać o Sethie Freakin Rollinsie! Nie wiem czemu Heyman mówi o nim
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1710 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoi
  • Dodaj nową pozycję...