Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Na jaki text najlepiej poderwac jakas fajna laske ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Myśle ze to ciekawy temat , piszcie texty które wy uzywacie albo które słyszeliście od kogoś :D
Złoze 2 wiktorie , lewa na górze to ze damy rade to lezy w naszej naturze
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

5

• SixKiller

4

• Urbi

2

• RR

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Ile masz lat i skad takie przekonanie ze dziewczyne (w twoim slangu: laske) da sie wyrwać ja jeden tekst ? albo inaczej .. dlaczego chcesz taka co da sie wyrwac na tekścik.. ?

A tak ogólnie to :

Ty : Czy to bolało ?

Ona : Co ?

Ty : No jak spadłaś z nieba.. Czy to bolało?

Zasłyszane w jakimś filmie.. nigdy nie użyte, bo ja nie wyrywam lasek :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0 jestem juz pełnoletni :) , a tak wogóle to myśle ze jak powiemy dziewczynie jakis text na poczatek do od razu jej nie wyrwiemy ale mozemy przez to zwrócic jej uwage na siebie i bardziej zainteresowac swoja osobą :)
Złoze 2 wiktorie , lewa na górze to ze damy rade to lezy w naszej naturze

• Reputacja:   289

Najlepszy tekst to:

"Bzykasz się Mała, czy trzeba z Tobą chodzić?"

Poleca. Zawsze działa! :twisted:

[ Dodano: 2006-09-12, 22:41 ]

Najlepszy tekst to:

Poleca. Zawsze działa! :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Czesc Mala jestem Krzysiu, zapamietaj te imie bo niedlugo bedziesz je krzyczec :lol:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Raven: pokaz zdjęcia dziewczyn, ktore wyrwałeś na ten tekst ;P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Najlepszy tekst ma David Hasselhoff: Jump in my car, I wanna take you home. :lol:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

- przepraszam bardzo, czy masz może mapę

- nie! a po co mam mieć?

- potrzebuje jej natychmiast gdyż zgubiłem sie w Twoich oczach.... :D

SixKiller napisał(a):
Raven: pokaz zdjęcia dziewczyn, ktore wyrwałeś na ten tekst .

Nie da rady Six. Musiałbyś poprosić RazoR'a żeby otworzył odrębny dział z Galerią :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Możesz dać linki na PM :>.

Cytat

Najlepszy tekst to:

Poleca. Zawsze działa!

dużo częściej dostaniesz w pape niż kogoś wyrwiesz. :razz:

Spróbuje textu na mieście (najwyżej zniszczę sobie i tak już nadszarpniętą opinię)

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

SixKiller napisał(a):
Możesz dać linki na PM :>.

Niestety nie mogę, Six. Moje wrodzone poczucie dyskrecji mi na to nie pozwala :lol:

Mnie kiedys kumpel rozwalił podszedł do dziewczyny i mowi

- Chey chciała byś ze mna chodzic? Wiem ze nic o sobie nie wiemy ale jakos kiedys zawsze trzeba sie poznac a Ty mi sie podobasz wiec próbuje.

Ona taka speszona oczy zrobiła wielkie i odpowiedziała:

- Eeee ale Ty tak na powaznie?

On sie uśmiechnął położyłe reke na jej ramieniu i z głupim pewnym siebie wyrazem tważy powiedział:

- Nie! Tak na jedną noc!

Myślałem ze padne ze smiechu i sie nie podniose :D Niestety kumpel dostał liscia az go obróciło :D Tak czy siak smiesznmie było :P I takie teksty nie działają hahaha

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Hahahahahaha :lol: . Pierwszą część wykorzystam osobiście, drugą sobie odpuszcze, mam delikatną cere :P.

• 1 rok później...

Maleńka, masz z lustro w majtkach??

Ona- Co? yey

Bo wiesz, widze sie tam:)

Maleńka, bolą Cie nogi??

Ona- nie, aale otsochodzi?

Chodzisz mi po głowie cały dzień:)

Słuchaj skarbie, jesteś cudem ale jestem młody i szkoda mi czasu na konwenanse, więc mam jedno ważne pytanie...

Ona-taaak?? słucham

Krótka piłka- bierzesz z połykiem czy nie?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No dokładnie przy Becky widać pracę, serce i jej wkład własny, to że niektórym(w tym mi) jej postać się przejadła to jedno, ale nie można odmówić skilla, który nie słabnie, a przy Charlotte to jakiś dramat jaki regres zaliczyła.   Też to słyszałem, jeśli jego drugi run ma mieć tak samo pretendentów, którzy nawet cienia szansy na odebranie mu tytułu nie mają to ja podziękuję, daliby mu jakiegoś Ortona, Drew, Punka, nawet Samiego czy Jeya i już by to inaczej wyglądało, Cenie od razu walnęli z grubej rury Ortona i podziałało.
    • Kaczy316
      No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.
    • KyRenLo
      Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce: Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie. Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności. Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph. Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne. Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka. Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Alexa Bliss pokonała Chelsea Green i Michin, tym samym kwalifikując się do kobiecego Money in the Bank Ladder Matchu. Solo Sikoa z kolei zapewnił sobie miejsce w męskim MITB Matchu. Pokonał on Reya Fenixa i Jimmy’ego Uso. Okazało się, że Jeff Cobb będzie występował w WWE pod innym ringname’em niż dotychczasowe – jako JC Mateo. Na SmackDown zaliczył ringowy debiut, wygrywając z LA Knightem z pomocą Sikoi i Fatu. Nick Aldis przekazał, iż Giulia oficjalnie dołączyła do rosteru SmackDown. W walce wieczoru Tiffany Stratton ostatecznie pokonała Nię Jax i obroniła mistrzostwo kobiet, mimo zamieszania z udziałem Jade Cargill i Naomi. Skrót SmackDown: Za tydzień: * WWE Tag Team Championship Match: Street Profits vs. Fraxiom * Women’s Money in the Bank Qualifying Match: Charlotte Flair vs. Zelina Vega vs. Giulia * Men’s Money in the Bank Qualifying Match: Aleister Black vs. LA Knight vs. Shinsuke Nakamura Aktualna rozpiska najbliższego Saturday Night’s Main Event, które odbędzie się 24 maja: * WWE World Heavyweight Championship Match: Jey Uso vs. Logan Paul * Steel Cage Match: Damian Priest vs. Drew McInyre * CM Punk i Sami Zayn vs. Bron Breakker i Seth Rollins * R-Truth vs. John Cena
    • GGGGG9707
      Rollins pojawił się w jakimś serialu Netflixa przez chwilę jako... Rollins, jeszcze ze swoją muzyką i paroma akcjami Serialu zupełnie nie znam i trochę dziwna scena jeśli nic z tego nie wynikło wcześniej ani później w fabule (także scena na siłę wciśnięta) ale dla fanów WWE zawsze coś  https://x.com/SRFansMedia/status/1923327836812656911?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1923327836812656911|twgr^80350f2c756d85da70c61ba9455a779a8c838fed|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcatch-newz.fr%2Fculture%2Fcineserie%2F47792-seth-rollins-joue-le-castor-dans-la-serie-bet-sur-netflix%2Famp
  • Dodaj nową pozycję...