Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak będzie wyglądała walka o pasy drużynowe na WrestleManii?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Obecnie w karcie gali Elimination Chamber znajdują się cztery walki. Męski oraz kobiecy Elimination Chamber Match, walka Asuki z Nią Jax oraz Matt Hardy vs Bray Wyatt. Praktycznie pewne jest, że Apollo oraz Titus O'Neil otrzymają szansę na zdobycie tytułów drużynowych. Wygląda na to, że oprócz tego zobaczymy jeszcze d...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-jak-bedzie-wygladala-walka-o-pasy-druzynowe-na.html

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VI) David Finlay & Hiromu Takahashi vs. Monster Sauce (Alex Zayne & Lance Archer) - tak sobie na początek, ale tragedii nie było. Niewiele też pamiętam co się działo poza tym, że powielają ten motyw z rzucaniem Hiromu przez jego tag team partnera. Tak jak myślałem zaczyna mi to działać na nerwy... Shota Umino & Yuya Uemura vs. United Empire (Callum Newman & Great-O-Khan) - pierwsza część walki mocno zamuliła, potem trochę się rozkręcili aczkolwiek
    • KyRenLo
      Zapowiada się bardzo pozytywna frekwencja: Kurde, tylko cztery pojedynki, a taki wynik. Jestem normalnie zaskoczony. Chciałoby się, więc napisać nie ilość, a jakość jest ważna, tylko że z tą jakością właśnie może być problem
    • KyRenLo
      Tak jak pisałem i ja. Jeżeli tak sądzisz to spoko. Nie sądzę bym w moim wpisie wymuszał na kimś, żeby reprezentował moje poglądy. Podszedłem z szacunkiem do osoby, którą cytowałem. Coś, co nie każdy jednak potrafi. Moja opinia jest moja. A opinia użytkownika Y jest opinią użytkownika Y. Jeden i drugi ma prawo ją wyrażać. Ja tam nikogo do zmiany swojego zdania nie namawiałem. Żeby akurat mi coś takiego zarzucić to naprawdę ciekawe. To ktoś twierdził inaczej? Jestem obiektywną
    • Grins
      Albo o mnie   Mi bardziej chodzi o to że pod względem ringowym AEW wciąga dupą WWE i tutaj nie ma nawet co dyskutować i to tyczy się też dywizji kobietę dlatego o wiele lepiej mi się ogląda kobiecą dywizję AEW, za to w WWE odświętnie dostaniemy jakieś dobre starcie kobiet, największy minusem bookingu Triple H'a jest to że on ogranicza zawodników, upierdalają im move-st walki są sleeperami bo są powolne i przez to produkt traci, ja wiem że boją się kontuzji itp. ale no kurwa to jest wrestlin
  • Dodaj nową pozycję...