Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co sądzicie o Kubicy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No i dzisiaj Robert sie spisał :) 3 miejsce i kilka zarobionych punktów , mniejmy nadzieje ze bedzie jezdził tak dalej i nie straci formy :)
Złoze 2 wiktorie , lewa na górze to ze damy rade to lezy w naszej naturze
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

3

• Dejv

3

• Urbi

3

• Lil Abyss

2

Top użytkownicy w tym temacie

3cie miejsce w 3cich zawodach w F1. Mamy Malysza w F1 :P Ja mu zycze dalszych sukcesow, mam nadzieje ze to narazie tylko dobry poczatek

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Wielkie brawa dla Roberta. W F1 jeździ stosunkowe nie dawno, a już odnosi takie sukcesy. Mam nadzieję, że dalej będzie się tak dobrze spisywał i zajmował wysokie miejsca.

20726886454675b1540758e.jpg

Mam nadzieję, że go nie zdyskwalifikują za to zajście w pit-stopach z Alonso. Ale tak, to jest wyśmienity wynik (jak na osobę, która poraz trzeci bierze udział w wyścigach F1). Myślę, że Kubica w przyszłości zawojuje F1.

Nie wiem czy wy też mieliście takie wrażenie, ale podczas konferencji prasowej miałem wrażenie, że odchodzi stary mistrz (M. Schumacher), który przekazuje "pałeczkę" nowemu (w przyszłości) mistrzowi czyli Kubicy!

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Lil Abyss napisał(a):
Mamy Malysza w F1

A więc oficjalnie rozpoczęła się Kubicomania :P.

20726886454675b1540758e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Kubicomania trwa od jego pierwszego startu w F1 ;). Ja nie interesuję się takimi sportami, ale jestem pod wrażeniem dokonań Kubicy i szczerze mu gratuluję. Trzecie miejsce to wielki sukces. Chyba nie każdy mógł się poszczycić podium w swoim trzecim starcie ;). Kubica ma wszelkie predyspozycje żeby zostać mistrzem w przyszłosci. Oby Kubicomania była trwalsza od Małyszomanii, która zmalała o kilkadziesiąt procent kiedy nasz skoczek przestał odnosic sukcesy ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

dzieki polakowi stałem sie kubicem F! i zamierzam kubicowac Kubicy.

A tak na powazne to ciesze sie ze mamy czlowiekia w elitarnej dyscyplinie i ze z nudnych jak flaki z olejem skokow narciarskich nasz narod przezuci sie na F1. Jedyna wada to taka ze zawody F1 sa co 3, 4 tygodnie

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

sixter napisał(a):
ze z nudnych jak flaki z olejem skokow narciarskich nasz narod przezuci sie na F1

Sadze ze gdyby jakis Polak byl jakims mistrzem w Carlingu to by byla carlingomania. Tak to jest z Polakami, bez sukcesow nie ma ogladania.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Rewelacyjna wiadomosc... Brawa dla mlodego kierowcy z Krakowa...

Sixter: wyscigi sa na przemian co tydzien badz co dwa...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Zdecydowanie przed Robertem jest wielka przyszłośc , jeśli bedzie dalej robił takie postępy w jeżdzie to byc moze zajmie kiedyś miejsce wielkiego Szumachera odchodzacego za niedługo na zasłuzoną emeryturke :D
Złoze 2 wiktorie , lewa na górze to ze damy rade to lezy w naszej naturze

Heh znowu zaczynam oglądać F1 chociaż nigdy nie byłem zbyt wielkim fanem tego sportu :). W zasadzie jeszcze jak żył Senna to oglądałem F1 potem jeszcze jak Damon Hill zrobił mistrza,a teraz mamy świetnie zapowiadającego się Roberta. Sądze,że jak tak dalej pójdzie to za parę lat może wygrać sezon w F1. No i teraz się zaczeła Kubicomania i fani będą wariować aby w Polsce wybudować tor F1 :).

Dejv napisał(a):
fani będą wariować aby w Polsce wybudować tor F1 :) .

I bardzo dobrze :). Takie jednostki jak Kubica mogą spowodować, że pod względem infrastruktury zbliżymy się do Europy. Bardzo w tym pomogłaby nam też organizacja Euro 2012.

życze mu samych sukcesów i takich (nawet lepszych wyczynów) jak teraz. Po 3 wyścigach i już miejsce na podium :) a co to będzie po 6-eściu ? 8-)

Six: Jasne,że wiele rzeczy by się nam przydało i tory i ME, ale skąd na to nasz genialny rząd weźnie kasę ?

Dejv ja myślę, że takie rzeczy nakręcają nie tylko rząd, ale też sponsorów. Spójrz ile kasy poszło na skoki narciarskie kiedy Małysz zaczął odnosić sukcesy. Zanim to się stało w telewizji można było zobaczyć tylko turniej czterech skoczni, teraz można każdy pojedynczy turniej.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...