Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2018 (zapowiedz, dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Łysi rozłożą Miztourage, to bardziej niż pewne.

Wierzę w Titus Worldwide. Byłaby super miła odmiana, do Titusa zawsze miałem sympatię od czasów PrimeTime Players. W Tag Teamie jest całkiem zjadliwy, a Apollo nawet do niego pasuje, lecz mam wrażenie jakby za mało nam oni dali. Mam nadzieję, że murzynki wygrają, a Cesaro pójdzie w karierę singlową, bo już nie chcę go widzieć w tym Tag Teamie, zrobili co mieli zrobić. Przeczekać Lesnara. Cesaro do boju.

Mam nadzieję, że Fatt Hardy także rozłoży Wyatta. Jestem anty-fanem Braya i nic mnie nie przekona do niego, chyba że zostałby synem Takera na zasadzie Jordan-Angle. Choć nawet to by nie pomogło chyba.

Rousey podpisuje kontrakt? Nie mam pojęcia co tu się może wydarzyć. Zateasują rywalizację? Pedigree od Stefci? Powrót Rocka? Zobaczymy.

Asuka wins lol (jak kolega skomentował)

Oby Sonya cokolwiek pokazała w EC Matchu, nie wiem czemu ale bardzo mi się Deville'owa podoba.. Wiadomo, że nie wygra.. Albo Sasha zdobędzie pas, albo Alexa obroni innej opcji po prostu nie widzę.

Roman wins lol (na takiej samej zasadzie jak Asuka, niestety)

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

4

• -Raven-

3

• Grins

3

• grzegorz

2

Top użytkownicy w tym temacie

wiadomo, wyatt to najbardziej nudny grubas w całej fedce, nie wiem czym sie "smarty" podneicają

• Reputacja:   393
  • Urządzenie:  Android

Wynik walki wieczór już niemal pewny niż znany, ale większość obejrzy z czystej ciekawości...

Pewnie w tej walce, poznamy większość walk na Wm 34, więc z pewnością zerknę na to...

Z pewnością wygrana Romka, będzie przywitana wielkimi owacjami...

Tak dla pewności pierwszy od padnie Strowman który dostanie z milion finisher'ów i za pewnie Spear na kambine, rozdupcał wszystkich na tygodniówkach, to pewnie kara musi go spotkać...

A jeśli odskoczy po takim combo, no to nie wiem haha...

Ronda za pewnie podpisze kontrakt dojdzie do jakiegoś spięcia ze Stefką...

Ale niby ta konfrontacja ma doprowadzić do jej rywalizacji " z kimś? " no właśnie z kim? Pewnie ze Stefką, ewentualnie ta wynajmie jakiś suczki które zaatakują Ronde...

A tak to większość do wyjebania, niech Hardy wygra walkę z Wyattem, bo ten po spaleniu swoje chatki, stracił nad przyrodzone moce XD

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Urządzenie:  Windows

Zapomnieliśmy o AM #truestory

50608915156a3743c1fa34.jpg

-Club vs Miztourage- Jak na jobberów - strasznie długie. Gallows i Anderson powinni ich rozjechać w moment. Nuda.

-Bliss vs Banks vs Bayley vs James vs Deville vs Rose- Skoki Mickie i Alexy to mało - po co była ta klatka? Do momentu 3-waya (jak mistrzyni przestała spieprzać) zamulały strasznie. Pod koniec lepiej, ale ogółem nuda.

-Titusy vs Bar- Apollo mógłby się pokazać... ale nie, Titus to gość od hot taga. Nuda.

-Asuka vs Nia- Najlepsza była Nia niszcząca maskę, ale to było przed walką. Takie se, zwycięzca oczywisty. Nuda.

Atak Jaxowej - super, po co? Dostała po dupie, dobranoc. To nic nie zmienia.

-Wyatt vs Hardy- Początek dawał nadzieję, niestety Hardy wrócił i była zwykła walka. Nuda.

Segment Rousey - masakra. Cringe mocno. Jak to miało przekonać do obejrzenia walki na WM, to nie pyknęło.

-Reigns vs Strowman vs Rollins vs Miz vs Balor vs Elias vs Cena- Na tle reszty - da się oglądać, Strowman wyszedł na bestię, ale znowu - po co ta klatka? Prawie w ogóle nie wykorzystana. I tempo dość ślamazarne. Braun tak niszczył, że końcówka z Romkiem była przykra. W sumie... Nuda.

Atak Strowmana - super, po co? Dostał po dupie, dobranoc. To nic nie zmienia.

Wczesny kandydat do Najgorszej Gali Roku.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

The Club vs Miztourage – Prosty pojedynek. Do pierwszego finishera. Przynajmniej przypomniał, że Miztourage nie jest ringowo takie bezużyteczne i przy normalnej promocji wcale by nie utonęli.

Womens Elimination Chamber – Trochę to irytujące jak dwie heelowe zawodniczki mają jedną Bayley w ringu, a nie dość, że obrywają, to jak zyskują cień przewagi, nawet nie zaliczają próby pinu tylko obijają ją przy klatce. Takie wrestlingowe pitu-pitu, jak wdrapywanie się po drabince szczebelek po szczebelku. Teraz trochę na poważnie. Czy skok Mickie James z komory mógł wyglądać gorzej? Serio pytam. A i strasznie się skompromitowali tym odwróceniem się Banksowej od Bayley. Fajnie się to rozkręcało, kiedy Alexa uciekała przed nimi, a potem kopnięcie, bo? No nie miała powodów poza idiotyzmem. Nie zaskodziłoby walce, jakby to Sasha wyeliminowała Bayley, kiedy już trochę tą Alexę obiją. Ten akcent byłby wtedy mocniejszy/bardziej wymowny.

Titus Worldwide vs The Bar – Żmudne obijanie Apollo. Z jednej strony spoko, że Titus był trzymany zdala od akcji w ringu, ale ciężko tu mówić o ciekawym pojedynku. Tyle dobrego, że ex-Crews trochę przypomniał, że potrafi latać.

Asuka vs Nia Jax – Ani nie wzmocniło Asuki (sporo obrywała), ani nie promowało Jax (przegrała). Zapychacz nad zapychacze. Nie dość, że z dupy, to jeszcze trochę szkodliwy (obita pretendentka bez powodu). Liczyłem, że Japonka określi się, z kim zmierzy się na WrestleManii, ale najwyraźniej Ronda ma pierwszeństwo wyboru :wink:

Matt Hardy vs Bray Wyatt – Całkiem fajnie rozegrany start. Nadał właściwego tonu tej rywalizacji. Do szczęścia zabrakło mi tylko tego, żeby potrwało to parę sekund po pojawieniu się Matta. Walka już nie była potrzebna.

Daniel Cormier i Cain Velasquez wspierali Ronde. Przydało jej się, bo widać, że to dziewczyna, którą lekko zamurowało. Bardzo słabiutko to wyglądało. Poza Kurtem, Kurt skradł to kilkanaście minut.

Elimination Chamber – MegaRomanSuperPower. Czasami nienawidzę wrestling. Fajna walka, tylko próżno o emocje, kiedy zwycięzca jest znany, już nie tyle przed, a kilka miesięcy przed pojedynkiem. Eliasa wypchnęli z powrotem do midcardu, Miz mógł śmiało bronić pasa w innej walce (uatrakcyjniając kartę), a dla Brauna nieśmiało wymyśliłem alternatywę pojedynku na WM z Balorem Demonem. O ile WWE nie zacznie się ratować, jak w przypadku WrestleManii z Batistą i Ortonem, gdzie dorzucili Bryana. Tutaj najwyższy czas pomyśleć na Braunem i Triple Threatem w walce wieczoru.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Miztourage vs. The Club – Dopiero kiedy walka trwała, uświadomiłem sobie, że to jest pseudo-podgrzanie atmosfery przed EC panów, gdzie walczą Miz i Balor. Wow. Bookerzy potrafią jednak czasem myśleć kiedy bookują. Szkoda tylko, że nie potrafią myśleć z sensem... Ocena: ** i 1/4*

Alexa Bliss vs. Sasha Banks vs. Mickie James vs. Mandy Rose vs. Sonya Deville vs. Bayley – momentami było słabo, momentami... tak sobie. Żadnego spotu, który bym na jakiś czas zapamiętał. „Rozpad” Bayley i Sashy też nijaki niczym naleśniki z biedronki. Eliminacja Mickie tak samo. Jedyny plus to odpadnięcie pań z Absolution jako pierwsze dwie. Bałem się, że wytrzymają Mickie i jedną z best friends. Ocena: ** i 3/4*

Titus&Apollo vs. Cesaro&Sheamus – Jest 7:33. Wstałem godzinę temu. Już chcemy mi się spać mimo wypicia kawy... i to wszystko dzięki tej czwórce. Ocena: **

Nia Jax vs. Asuka – Co to kurwa było? Asuka mimo wygranej straciła, bo za bardzo dała się tu traktować jak worek ziemniaków... Nia też nie zyskała, bo mimo że rzucała Asuką to poległa jak drugi worek... Starcie o kant dupy... Ocena: ** i 1/4*

Matt Hardy vs. Bray Wyatt – Postarali się. Było na tyle krótko, że oczy nie zaczęły łzawić, ani co gorsza krwawić. Walka na poziomie słabym. Do tego już ich zestawienie widzieliśmy nie tak dawno na RAW #25. Ocena: ** i 1/2* Chociaż trzeba przyznać, że cyrk na początku był fajny.

Nie podobało mi się podpisanie kontraktu. Kurta wyrzucili jak szmatę, a nie jak członka HoF, a Ronda najpierw jest wkurwiona, że HHH z żoną chcą ją „zakopać”, a potem i tak podpisuje umowę. Mądra to ona nie jest.

Elias vs. Braun Strowman vs. John Cena vs. Roman Reigns vs. The Miz vs. Seth Rollins vs. Finn Balor – No i chuj i wylądował... całe starcie było jedynym, na co warto luknąć na tej gali. Dobre tempo, ogólnie fajny poziom ringowy + pamiętali o feudach i „feudach” typu Strowman vs. Elias. Wszystko składało się w fajną całość, gdzie Braun pinuje Romka, a wtedy Seth jego. Niestety Seth wypadł, a zamiast tego mamy... Romana :/ Końcówka to jest faktyczny minus. I żaden jebany atak po walce tego nie zmieni. Ocena: *** i 1/2*

Średnia gali – 2,54*

TOP 3 gali:

1. 1. Contender Mens Elimination Chamber (3,5*)

2. RAW Womens Title Elimination Chamber (2,75*)

3. Hardy vs. Wyatt (2,5*)

SHAME 3 gali:

1. RAW Tag Team Title Match (2*)

2. Miztourage vs. The Club (2,25*)

3. Nia Jax vs. Asuka (2,25*)

Ranking gal:

1.NXT Takeover: Philadelphia – 3,45*

2.WWE Royal Rumble 2018 – 2,77*

3.WWE RAW Elimination Chamber – 2,54*

• Reputacja:   2

The Club vs Miztourage – prosto i to od tej walk było oczekiwane, nic poza tym.

Womens Elimination Chamber – było przeciętnie, ale też od tej walki nie oczekiwałem zbyt wiele, głupie decyzje tym bardziej uczyniły ją bezbarwną i po prostu głupią.

Titus Worldwide vs The Bar – nuda, nuda i jeszcze raz nuda, zapychacz tak jak większość walk na tej gali, zwycięzca znany już przed pojedynkiem a i ringowo niczego nie nadrobili.

Asuka vs Nia Jax – nie interesuje się zbytnio dywizją kobiet, większość ich walk szło na przewijaniu, na tej gali postanowiłem zrobić jednak wyjątek. Ten pojedynek był taki... nijaki? To, że Asuka wygra było pewne, jednakże to zwycięstwo nie umocniło jej momentum, można wręcz stwierdzić, że je straciła po tym jak Jax robiła z nią co chciała, a i ona nic nie zyskała ze względu na fakt, że przegrała. Walka po prostu mogła się nie odbyć bo i tak wszystko jest tak jak przed nią.

Matt Hardy vs Bray Wyatt – trudno, żeby ten konflikt kogoś interesował, więc nic dziwnego, że pojedynek też nie rajcował, przynajmniej trwał krótko. Moment przed pojedynkiem był interesujący i to w sumie tylko tyle.

Strasznie niezręcznie wyszło to podpisanie kontraktu, Kurt uratował to wszystko. Ronda była strasznie spięta, a to co się działo podczas tego segmentu było po prostu głupie i nie trzymało się kupy.

Elimination Chamber – cieszy mnie to jak napisany w tym pojedynku został Braun, nie spodziewałem się jednak, że to on zostanie wyeliminowany jako ostatni. Ringowo była bardzo dobrze i gdybyśmy nie znali zwycięzcy przez kilka miesięcy to można by było poczuć jakieś większe emocje, a tak dostajemy Romana w Main Evencie Wrestlemanii już trzeci rok z rzędu i jedynym, który to może uratować jest Braun dołączający do tej walki, po tym jak rozpisany został w Elimination Chamber Matchu, ale wiadomo już jakie WWE jest i raczej się na to nakręcać nie można... :roll:

• Reputacja:   1

No to było Elimination Chamber. Tym razem nikt się nie pomylił i układ karty wyglądał normalnie. Ogólnie komory były przez znaczną część czasu nudne, do tego wynik pierwszej nic mnie nie obchodził, a drugiej był znany już rok temu. Już nawet nie piszę o tym, że ta pedalska konstrukcja pozbawiona charakteru całkowicie obrzydziła mi ten gimmick match. Reszta karty… była.

Elimination Chamber kobiet

Kolejność wejść była dobrze rozplanowana. Najpierw Absolution okładało Bayley, potem wpadła kumpela tej drugiej, mięso armatnie odpadło, Mickie odpadła i zostały najbardziej liczące się zawodniczki. Było spięcie na linii Banks-Bayley, ale głupio przeprowadzone, a na dodatek Bliss spinowała Bayley. Ja bym to zrobił całkiem inaczej. Banks powinno zapodać tam School Boy’a i tyle. Żadnych ciosów, nic. Less is more. Walka ma plusa, za jakiekolwiek wykorzystanie otoczenia. Premia za coś, co powinno być normą. Bodaj najmocniejszy bump matchu, czyli ten Moonsault Alexy, w ogóle nie został sprzedany :roll: Trochę szkoda. Końcówka, czyli czołem w kapsułę i DDT, była w porządku.

.

..

Coś tam było…

..

.

Podpisanie kontraktu przez Rousey

Jasna cholera, ale to było słabe. Nie wiem czy to miało się odbyć poza kayfabem, czy tylko tak wyglądało, ale wyszło to okropnie. Levesque się pouśmiechali, Rousey coś tam dukała, Angle… stał. Wydźwięk tego segmentu był taki, że „Tu jest WWE, tu robimy udawane walki z kapelusza i w tym celu ściągamy dobrych sportowców.” Trzeba też wspomnieć o emfazie tego, że kontrakt nie zawierał żadnych bonusów! Gdy wydawało się, że już skończą i wstydu oszczędzą – Angle wyskoczył jak Filip z konopi i zaczął robić cyrk. Nie no, super!

Przynajmniej wiadomo, czym cała ekipa zajmie się na WM.

Elimination Chamber mężczyzn

Z pół można było spokojnie przewinąć. Szli po linii najmniejszego oporu. Wszyscy leżą -> ktoś wchodzi -> wszyscy wstają i dostają strzał -> wszyscy leżą. Potem się rozkręciło i było całkiem przyjemnie. Strowman wyszedł na kozaka. Znowu. Swoją drogą niezły z niego underdog. Ciągle wykonuje całą robotę, ale nic z tego nie ma :twisted: Braun Braunem, ale te kick outy to przegięcie. Odkopanie na „1” po AA poprzedzonym Powerbombem to szczyt terminatorzenia. Z drugiej strony, finishery i tak nic już nie znaczą, a przynajmniej był fajny moment. W ogóle gdy już wszyscy wytoczyli najlepsze działa i zabili giganta… zostawili go z boku. Czysty geniusz. Jest jeszcze jedna sprawa dotycząca Strowmana. Roman na niego patrzył, Coach ciągle gadał, że Braun wejdzie następny… i faktycznie wszedł. Bez losowania. Co to miało być? Poważnym zarzutem dla main eventu jest brak wykorzystania otoczenia, co w tak „brutalnym” gimmick matchu jest kpiną.

Nie mam żadnego problemu z wynikiem. Chętnie obejrzę main event WrestleManii i zerknę na run Romana z pasem. Strowman zabijający zwycięzcę, chyba robił za osłodę dla hejterów Romka :twisted:

Ogólnie można sobie zobaczyć połowę main eventu i odejść. Elimiation Chamber odbębnione, przed nami równie ekscytujące Fastlane.

Edytowane przez Rogos
I Miejsce - Typer NXT 2017

Womens Elimination Chamber Match

Podobało mi się. W sumie nie mam pojedynkowi nic do zarzucenia. Wykorzystały konstrukcje, ostatnia trójka była taka jaka być powinna i dała dobre show. Najlepsze spoty to hip toss na Deville w ścianę klatki i Twisted Bliss z dachu komory... szkoda, że Banksówna zrobiła no sell'a bo to powinien być spot kończący walkę.

Alexa broni pas... mam z tym niewielki problem ale nie jest to wina samej Lexie. Cieszę się, że Blissówna będzie bronić mistrzostwa na Wrestlemanii, zasłużyła na to i była jedynym dobrym wyborem ale obrona wewnątrz konstrukcji jeszcze bardziej rozmienia na drobne sam gimmick match, który powinien być wyzwaniem. Im więcej mistrzów broni tym mniejsze ten pojedynek wywołuje emocje. No i ciągle powtarza się ten sam schemat... jeśli pasa broni heel to wchodzi do walki ostatni i zbiera resztki. Serio... pooglądajcie poprzednie Elimination Chamber Matche, to jest ciągle ten sam booking. Ogółem ta walka upewniła mnie w zbudowanej opinii o tym, że w czasach gimmick PPV, Elimination Chamber powinno służyć tylko wyłanianiu pretendenta.

Nia Jax vs Asuka

Całkiem spoko. Poza tym, że Nia pod koniec już dyszała jak parowóz to w sumie było to to czego po tym pojedynku oczekiwałem. Już w NXT pokazały, że jakąś tam chemię mają... wtedy na Takeover dały lepszą walkę ale i tutaj się nie zawiodłem.

Blissówna oglądająca starcie na backstage'u to chyba potwierdzenie z którą mistrzynią zmierzy się Aśka. Oki... mam tylko nadzieje, że nie dodadzą do nich jakiejś trzeciej.

Contract signing... wyszedł koślawo. Ogółem to ja bym go podzielił na dwie części... pierwszą, która była tragiczna i drugą, która była już odrobinę lepsza. Rousey robiąca groźne miny >>> gadająca Rousey. Segment wciąż nie miał większego sensu, to jak dojdzie do tej walki na Wrestlemanii nie ma większego sensu... ale mixed tag mamy zaklepany.

Teraz kolejna sprawa, skoro Aśka idzie na Lexie a Ronda na Stephanie... to co dostanie Charlotte? Znowu wieloosobówka? Ona też zasługuje na obronę w singles matchu.

Mens Elimination Chamber Match

Zaczęło się fajnie, dobre tempo, fajna akcja... potem publika umarła a bez niej starcie niestety oglądało się gorzej. Booking... mógł odrobinę zawieść. Właściwie to poświęcili czterech Main Eventerów i upper-mid cardera aby dwie osoby wyglądały dobrze. Fakt, to się udało. Po tej walce i Strowman nic nie traci(a nawet zyskuje) i Reigns idzie na Lesnara jako godny przeciwnik. Nie wiem czy konieczne były te kick-outy, te duże ilości finisherów... to był przesyt, za duże terminatorzenie, takie akcje sprawiają, że sympatia do danego wrestlera u mnie zaczyna znikać. Ja tylko chciałem, żeby Braun zrobił rozpierdol... nie by eliminował takiego Cenę jak jobbera.

No a przechodząc do Jasia... nie wyeliminował Eliasa, właściwie nie wydarzyło się nic na linii Cena-Elias, Cole znów podkreślił brak Wrestlemanii dla Johna... chyba faktycznie zmierza to do powrotu Undertakera.

Elimination Chamber za nami... PPV było słabe ale i nie oczekiwałem po nim niczego więcej... pisałem ten post dwie godziny xD

[ Dodano: 2018-02-26, 13:54 ]

Jest jeszcze jedna sprawa dotycząca Strowmana. Roman na niego patrzył, Coach ciągle gadał, że Braun wejdzie następny… i faktycznie wszedł. Bez losowania. Co to miało być?

To dlatego, że zostały dwie osoby w komorach. Braun i Elias, który na jednym z Raw zaklepał sobie wejście do pojedynku jako ostatni. Skoro Elias miał wejść jako ostatni, wiadome było to, że kolejną komorą, która się otworzy będzie ta w której jest Braun

• Reputacja:   50

Właściwie to poświęcili czterech Main Eventerów i upper-mid cardera aby dwie osoby wyglądały dobrze

Rozumiem, że Miz z Balorem śmiało mogą main eventować kolejne ppv. :twisted:

Sorry za czepianie się, ale śmiesznie to wygląda w jakich odmętach midcardu trzeba doszukiwać się graczy, których kontuzja przemeblowałaby co najmniej połowę karty wm.

163870508457e2d890447a3.jpg

Ex-Bullet Club vs Koledzy Miza *1/2

Baby w komorze ***3/4

Biali vs Czarni ***1/4

Asuka vs Nia **

Obudzony vs Powalony *1/2

Facety w komorze ***

No w sumie to solidne PPV dostaliśmy, gdzie w sumie jedyną, bardziej pozytywną rzeczą była walka sześciu kobiet. Środek gali już jednak zanudzał, zwłaszcza walki numer 3 i 4. Ostatnia walka w miarę solidna, ale przewidywalna i jadąca cały czas na tym samym schemacie.

Podpisanie kontraktu z Rondą zaczęło się dosyć słabo, ale jak już Kurtowi znudziło się stanie jak słup i dostał mikrofon to zaczęło się coś dziać. Motywy podpisania kontraktu z Rousey są, jakie są, ale jednak widać, że ktoś w kreatywnych myśli. A swoją drogą, to Ronda potrzebuje managera na wczoraj. Lepiej by było dla niej, jakby teraz w ogóle się nie odezwała.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Attitude Wrestling Awards 2017 - Głosowanie:

13. Najbardziej Przereklamowany: Roman Reigns.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Elimination Chamber match o miano pretendenta do pasa Universal (Elimination Chamber 2018).

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Elimination Chamber 2018.

To co? Znamy już zwycięzców? :D

Nie i powiem więcej, żadna z wymienionych przez Ciebie pozycji nie będzie zwycięzcą danej kategorii. Róbcie screeny

A dlaczego miałaby być? xD

Roman wygrywa i zostaje pretendentem. Wiedzielismy o tym od 11 miesiecy wiec ok. Mam nadzieje, ze finalnie Strowman dołączy do walki.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   393

XD ...

Main Event i Podpisanie kontraktu było warte uwagi, reszta do wyjebania...

Wiem jedno, pozycja Rondy będzie przeogromna...

Wiedz jeśli baba rzuca Hunterem drugi raz z rzędu to zrobi to kiedyś z innymi Chłopami, na chwilę obecną mam najciaśniejszą cipkę ze wszystkich bab w Rosterze, za mikrofonem to ona może nie będzie Steve Austinem, ale jaka dadzą jej więcej luzu to się przyzwyczai...

Ta kobieta już ma wypisane $$$ w oczach...

Jedno jest pewne WWE z tego skorzysta...

I za 2 czy 3 lata będzie ona Main Eventować WrestleManie, bo jeśli ta cała Womens rewolucja ma iść w tą stronę, to niemal pewne że kobiety dostaną jakiś Main Event Wmki...

Dobra to po ptokach, Romek ma rewanż w kieszeni...

Ale to co odjebał Strowman... :P :P :P ...

Na chwilę obecną ma one mocniejszą pozycje niż Romano, bo ten podpromował tylko swój Finisher, ale nadal jest cieniutki co do Lesnara, bo raz dostał wpierdol i raczej wszyscy o tym pamiętają...

Aaaaaaa... Walka Romka z Brockiem może nie być Main Eventem jeśli mają taką walkę w planach to mogą ją upchać na drugi plan i może być drugim Main Eventem przed walką wieczoru, więc być może nie wszystko stracone i nie dostaniemy zaś poteżnego booooo na samym końcu walki...

:twisted: Choć znając ich zrobią tak że ich jednak wrzucą na sam koniec.

Jasio został bez rywala i rzekł że zrobi wszystko żeby znaleźć się na WrestleManii...

A więc niemal pewne że Jan Rapowanie rzuci otwarte wyzwanie Undertakerowi...

Więc pewnie kariera i lub będzie to pożegnalna walka Andrzeja...

Co jak co, może tej walki nie chcemy ale Undertaker zasługuje na to starcie, już i tak wiele robi dla fanów, po prostu poświęca swoje zdrowie co każdy występ, ja jako fan to doceniam...

Jeśli owa walka się odbędzie powinna być Main Eventem bo inaczej tego nie widzę, panowie powinni dostać z jakieś 15 minut choćby, ewentualnie Jasiu poprowadzi Takera tak żeby ta walka się kleiła...

Nie chce żeby to Regins był tym ostatnim zawodnikiem co odprawił Takera z kwitkiem na emeryturę, bo na to zasługuje jakaś ikona pokroju Ceny, tak jak to było z HBK'em i Flair'em.

Po za tym panowie mają wspólną przeszłość, to Taker dał namaszczenie Cena na Smackdown w 2002 roku i życzył mu powodzenia, więc taka walka ma sens...

Taker rzekł na tym całym 25 leciu RAW że pochował każdego w swojej karierze...

Nie pochował jednego... Johna Ceny...

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg