Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 34 (Zapowiedz, Dyskusja, Spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   270
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie widzę sensu w walce singlowej między Owensem a Zaynem. Dwie największe kurwy w rosterze nie powinny walczyć między sobą na największej gali roku od tak po tym jak dopiero co się kumplowali. A face turn żadnego z nich teraz nie będzie realistyczny.

Zawsze mogliby machnąć heel vs. heel, a podstawy do takiego feudu i walki były jak cholera (tarcia pomiędzy nimi kiedy obaj rywalizowali o Złoto), tylko na chama wepchnęli pomiędzy nich Shane'a.

Jak dla mnie to także za szybko na rozpad kumplowskiego teamu - tym bardziej, że nie tak znowu dawno zakopali topór wojenny. Jednak skoro WWE już zrobiło zaczątki konfliktu pomiędzy nimi, to samą walkę obejrzałbym z dziką rozkoszą, bo chemii pomiędzy nimi jest więcej niż w naszym żarciu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

27

• -Raven-

18

• Kcramsib

13

• CzaQ

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Dużo chętniej patrzyłem na tag team match i nadal to robię. Powinni rzucić Bryanowi jakieś fajne nazwisko, może być to nawet Ziggler, który przejdzie face turn, bez różnicy. Mało realne by na kilka dni przed WM udało się im ściągnąć kogoś dużego. Chyba ze jednak Neville wraca :P

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Chodzą słuchy, że próbują dla Koziołka ściągnąć Jericho za partnera, ale to raczej fizycznie niemożliwe, bo Y2J w dzień WrestleManii gra z Fozzy koncert.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   1

Zawsze mogliby machnąć heel vs. heel, a podstawy do takiego feudu i walki były jak cholera (tarcia pomiędzy nimi kiedy obaj rywalizowali o Złoto), tylko na chama wepchnęli pomiędzy nich Shane'a.

Przecież od paru miesięcy mamy konflikt na linii Shane i Bryan vs KOSZ. I akurat pisanie, że na siłę wepchali pomiędzy nich Shane'a jest nieprawdą, bo to raczej na siłę chcieli zrobić walkę 1 vs 1 Samiego z Kevinem. Już storyline'owo bardziej bym widział walkę na linii Shane vs Bryan bo pomiędzy nimi też były zatargi, a KO vs SZ to takie zestawienie na siłę aby kupić ludzi na arenie. W ogóle bez sensu jest robienie one on one dwóch przyjaciół tym bardziej, że niedawno połączyli siły. Ich walka na WM powinna odbyć się za rok gdzie od WM34 do RR2k19 powinni trzymać pasy TT na SD.

I właśnie. Dlaczego nie KOSZ nie zawalcza o pasy TT niebieskich? Akurat ta walka z ich udziałem miałaby największy sens. I Usosi dostaliby fajną walkę, i ludzie z kurników mieliby swój WM Moment, fani by się cieszyli i te pasy by coś zyskały. Może teraz ich dorzucą w co wątpię. Zawsze Bryan może byc sędzią specjalnym, jednak nie po to ogłaszali jego powrót ringowy aby był sędzią. Na SS spokojnie widziałbym Bryan i Shane vs Ko i Sami o pasy TT, skoro już ta walka drużynowa ma dojść do skutku

24571150556b9ddab2c677.jpg

-Raven- napisał/a:

Przecież od paru miesięcy mamy konflikt na linii Shane i Bryan vs KOSZ. I akurat pisanie, że na siłę wepchali pomiędzy nich Shane'a jest nieprawdą, bo to raczej na siłę chcieli zrobić walkę 1 vs 1 Samiego z Kevinem.

Ich konflikt z McMahonem przygasł, kiedy zaczęli walczyć o Złoto i zaczęły się pomiędzy nimi tarcia. Wtedy spokojnie szło to w stronę Kev vs. Sammi, ale Vince postanowił ponownie (na Fastlane) przypomnieć fanom o złej krwi pom. KOSZ'em i Shane'em.

• Reputacja:   0

Po tym jak Ruseva dodali do walki o pas US, mój plan by zrzucić ją do pre-show poszedł się chyba kochać... na ten moment zostaje tam chyba AtGMBR, cruiserzy i/lub Alexa-Nia...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

A co ten Rusev zmienia? Wg mnie walka o pas US tak czy tak tam trafi, bo w tym roku nie ma tam kogo innego wsadzić.

Męski battle royal i Nia vs Alexa to pewniaki.

Tagi Raw szkoda by było tam dawać ze względu na Strowmana, który miał taki rok, że chujstwem byłoby go tam wrzucić.

Tagi Smackdown też tam nie trafią, bo storyline, że Usos nie byli nigdy w głównej karcie (choć tu mam wrażenie, że kreatywni się z tym zapędzili i chętnie by tę walkę wrzucili jednak do pre-show, ale nie wypada).

Charlotte vs Asuka i damski BR to wydarzenia kobiece, więc na pewno będą w głównej karcie.

Cruiserzy mają pokazać, że się odbudowali i zrobić nowy start, więc też pasuje ich dać do głównej karty.

IC jakoś nie widzę w kickoffie, bo zbyt duże nazwiska i ulubieńcy fanów.

Reszty walk nie ma co nawet rozpatrywać, bo muszą się znaleźć w oficjalnej części show, więc metodą eliminacji zostaje, tak jak mówiłem, US Title, Raw Women's Title i ATGMBR.

Reszty walk nie ma co nawet rozpatrywać, bo muszą się znaleźć w oficjalnej części show, więc metodą eliminacji zostaje, tak jak mówiłem, US Title, Raw Women's Title i ATGMBR.

Ja jednak stawiam na cruiserów. Miejsca mało w głównej karcie, a więc mogą polecieć do pre-showu... ogólnie gdybym ja to bookował to na miejscu W wrzuciłbym tam RAW Women's, kobiecy BR oraz cruiserów/ATGBR, ale znając W to pre-show stanowić będą: cruiserzy, ATGMBR oraz SD tag/RAW tag/kobiecy BR, "bo jak to tak, żeby kobity miały pas w pre-showie? Przeca to zaprzeczenie rewolucji!!!"

TheVillain, no ale coś od kobitek musi iść jednak do pre-show, więc bardziej widzę wersję, że PIERWSZY HISTORYCZNY REWOLUCYJNY PRESTIŻOWY battle royal jest w głównej karcie, a jedna z walk o pas przed galą.

Badu, a ja chce obydwa te gówna w pre-show :lol: :lol: :lol:

Ale wiadomo, ze WWE będzie niechętne do wrzucenia czy jednego czy drugiego do wstępnej karty... zobaczymy za 11 dni jak to rozwiążą...

• Reputacja:   394

Czas najwyższy skomentować kartę...

Bo później może zabraknąć na to czasu...

Ogólnie co do samej karty, nie wygląda ona najgorzej, wręcz przeciwnie...

Możemy otrzymać całkiem interesujące Show, ja z pewnością zerknę na to Show, wiadomo całego oglądać nie będę, bo to duża strata czasu, ale na nie które poszczególne walki, warto zerknąć.

WWE Championship:

AJ Styles vs Shinsuke Nakamura

Może podbudowa nie jest jakaś wyjebana w kosmos, ale walka będzie z pewnością przekozacka...

Mam nadzieje że Styles obroni pas, bo co jak co ale porażka nie wchodzi tutaj w grę, niech to będzie jego moment, nic do Nakamury nie mam, ale jeśli ma wygrać pas to niech przeskakuje na RAW i tam właśnie niech go stracić na rzecz Strowmana, który z pewnością w tym roku powącha tytuł i to z pewnością główny tytuł, bo na Universal Championship to nie ma co liczyć...

Universal Championship:

Brock Lesnar vs Roman Reigns

Programik fajnie prowadzony, w sumie jeden z najlepszych programów ostatnich lat o główny pas RAW, Roman zrobił nie złe postępy i z pewnością skroi Brocka z tego tytułu...

Ale jest jedno ale, po takim tragicznym wpierdolu jakie dostał na RAW (2 razy podrząd) nie może pokonać Brocka czysto, przecież to nie wchodzi w grę...

Mam nadzieje że jednak Heyman odegra tu kluczową rolę i wychuja Brocka, a przy okazji pomoże Reigns'owi zdobyć pas, to by było najrozsądniejsze rozwiązanie, bo na chwilę obecną Roman nie jest wiarogodnym przeciwnikiem, który może czysto pocisnąć Brocka...

Ewentualnie WWE, zaś zrobi tak że Roman dostanie nadprzyrodzonej mocy i pokona Lesnara ale to byłby nie zły troll bo niby kto uwierzy że po takim wpierdolu Reigns obudził w sobie bestię :roll:

Ronda Rousey and Kurt Angle vs Stephanie McMahon and Triple H

Na początku myślałem że ten programik, będzie nawet nie zły...

Ale teraz od ostatniego RAW jakoś ta walka mnie mniej interesuje...

Może dlatego że nie ma tego czegoś? Jedno jest pewne Ronda z Angle'em wygrają to starcie, z pewnością będzie jakiś funny creepy moment ze Stephanie, a Triple H dostanie w tubę po raz drugi od kobiety, no nie ma co, ale walkę obejrzę...

A co do Rondy to niemal pewnę że skroi z pasa Jax'ównę albo Bliss i to pewnie już przed SummerSlam, jestem niemal tego pewny że tak się stanie...

WWE Intercontinental Championship:

The Miz vs Finn Balor vs Seth Rollins

Wydaje mi się że Balor jednak nie wygra tego mistrzostwa, mam dziwne przeczucie że dostaniemy nie długo jego Heel Turn i za pewnie programik z Rollins'em..

Panowie już podgrzewają atmosferę, tym bardziej że do Balora dołączył The Club więc niemal pewne, że za jakiś czas Balor przejdzie turn, być może już na samej WrestleManii zobaczymy...

Jednakże obstawiam Rollinsa z pasem, ostatnio WWE ma zwyczaju dawać pasy osobą które posiadały prawie wszystkie tytuły, Rollins posiadał już większość pasów w WWE, więc niemal pewne że mogą mu dać taki moment na WrestleManii...

WWE Women's SmackDown Championship:

Charlotte vs Asuka

Aśka dostanie swój moment to na pewno, baa wydaje mi się że może potrzymać ten tytuł przez rok i stać się najdłuższą posiadaczką tego pasa, może ona nie posiada mocarnego mic-skilla niczym CM Punk, ale ma za to zajebisty styl walki i z miłą chęcią, chciałbym zobaczyć jej starcie z Rondą, jeśli ta nie ruszy na czerwony pas, ale tutaj wydaje mi się że jednak ruszy na niebieski, ktoś musi przerwać streak Asuki za jakiś czas...

A co do walki, z pewnością będzie bardzo dobra, wiem jedno, zawieźć się nie zawiedziemy na tym zestawieniu.

Women's Battle Royal

Ta walkę wygra któraś z nich Sasha albo Bayley, na darmo nie rywalizują między sobą...

Niemal pewne że Sasha dostanie swoje momentum i wygra to starcie, za pewnie do tego dojdzie jakiś Heel Turn, faktycznie ona go już przeszła...

I pewnie rywalizacja z Bayley z finalną walką na SummerSlam w jakiś dziwnej stypulacji.

Niech dadzą im ten Iron Match.

Andre The Giant Memorial Battle Royal

W tym roku największym faworytem jest Ziggler, podpisał kontrakt...

A jakieś wynagrodzenie musi dostać, pewnie głównych tytuł nie powącha...

Więc zwycięstwo w takim matchu będzie dla niego najlepszy rozwiązaniem według mnie.

WWE Raw Tag Team Championship:

The Bar vs Braun Strowman and ???

Partnerem Brauna miał być niby Rey Mysterio, jednak chyba nie będzie bo są jakieś komplikacje...

Więc obstawiam jakiś większy shoocker typu Lashley, jego powrót do federacji jest pewny, obaj są mega bykami więc z pewnością by skroili The Bar z pasów, ale co tu się oszukiwać sam Strowman by ich skroił, ale jedno jest pewne dzień po WrestleManii, wbiją AoP i skroją wielkoludów z mistrzostwa, w końcu kiedyś muszą? :D

WWE Raw Women's Championship:

Alexa Bliss vs Nia Jax

Programik uzasadniony, Bliss już długo trzyma pas więc nie zdziwię się jak przez James straci tytuł, a Jax skroi szybciutko blondyneczkę z pasa..

W końcu kiedyś musi nadejść ten moment, w którym Nia zdobywa główny pas Womens.

WWE Cruiserweight Championship:

Mustafa Ali vs Cedric Alexander

Mało co oglądam dywizje 205, ale dużo się tam pozmieniało...

Chyba Triple H objął tam władzę, ale z pewnością możemy dostać bardzo ciekawą walkę i dla fanów małpek to z pewnością będzie nie zła walka.

WWE United States Championship:

Randy Orton vs Bobby Roode vs Jinder Mahal vs Rusev

Tutaj krótko i na temat, wydaje mi się że swój moment na WrestleManii dostanie Rusev i to on własnie zgarnie to mistrzostwo, jest teraz największym pewniakiem i liczę że zdobędzie ten tytuł...

Pewnie rozpocznie program z Mahal'em bo już pierwsze przesłanki był na ostatnim RAW, obaj mają wspólną przeszłość więc taki program o pas US'a mnie nie zdziwi po Wm 34, a Boby i Orton zajmą się sobą pewnie..

Daniel Bryan and Shane McMahon vs Sami Zayn and Kevin Owens

Tutaj do końca nie wiemy czy występ Shane stoi pod znakiem zapytania, ale jeżeli tak jest to liczę że sięgną po Kane'a który śmiało może pomóc Bryan'owi w tej walce...

Walka z pewnością będzie ciekawa, i to będzie wielki moment dla Daniela który wraca po 3 latach do ringu, z pewnością będzie sporo owacji i ogólnie cała arena będzie latać :D

A Zwycięzcy są z góry wiadomi ;)

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

14 walk to za dużo dla gali wrestlingu. Takie gale ciężko oglądać nie mecząc się przy tym nie ważne jaki jest poziom tej gali. Dwudniowa Wrestlemania rozwiązałaby ten problem. 7 walk to idealny format na gale wrestlingu + jakiś segment w każdym dniu, po jednym Battle Royal na dzień. Tyle, że oba dni powinny być tak samo mocno obsadzone. Edytowane przez Emcz

Zastanawiam się co z Balorem. Wygląda na to, że nie zobaczymy Demona, co jest dziwne. Wydawało się, że WWE nie odpuści sobie jego wejścia na WrestleManii, a tu nawet o nim nie wspominają. W ogóle coś przycichł ten gimmick, bo kiedy ostatnio go widzieliśmy? Jest to jednocześnie spoiler, że Finn nie wygra tej walki.

Z WrestleManią jest taki problem, że ma dobrą kartę, ale tylko pod względem samych walk. Sama RtWM jedna z najsłabszych od wielu lat. Najbardziej rozwiniętym feudem jest ten o pas Universal, co tylko świadczy o jej poziomie. Przecież taki feud Lesnara z Joe był prowadzony z większą intensywnością. Z pozostałych mamy m.in. dwie walki z Japonią w tle, które polegają na tym, że są po prostu ustalone. Nie zmienia to faktu, że sama gala może być dobra.

Szkoda, że powrót Bryana nastąpił w takich okolicznościach. Chciałoby się czegoś więcej, a mystery partner (i ogółem partner) nie jest za dobrym rozwiązaniem, bo to ma być "all about Bryan".

A Cruiserweighci w Kickoff to pewniak. Większość nie wie, że w ogóle był jakiś turniej :lol:.

Jestem trochę nie w temacie. Czy bracia Hardy będą na tegorocznej wrestlemani?

Jestem trochę nie w temacie. Czy bracia Hardy będą na tegorocznej wrestlemani?

Matt jest w Andre the Giant Memorial Battle Royalu, Jeffa na razie w karcie nie ma (a jeżeli będzie, to również w ARMBAR-ze).

...

16454446905728fca76830a.jpg