Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 34 (Zapowiedz, Dyskusja, Spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Lashley- nawet nie biorę pod uwagę innej opcji.

No to się pewnie nieźle przejedziesz.

Partnerem Strowmana moim zdaniem będzie jakiś leszcz (np. Elias), WWE odwali "śmieszne" story i za kilka miesięcy pozwoli Braunowi zmasakrować swojego przyjaciela. Dawanie potworowi do drużyny destroyera nie ma sensu, przecież obecność Strowmana w dywizji TT jest prawdopodobnie chwilowa, bookerzy grają na przeczekanie; Braun powinien się za jakiś czas wypromować na zniszczeniu swojego tag team partnera i iść na Universal albo WWE Championship.

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

27

• -Raven-

18

• Kcramsib

13

• CzaQ

12

Top użytkownicy w tym temacie

A ja zaczynam przeczuwać, że main eventem pre-show będzie triple threat o pas US

Wychodzi na to, że albo oni albo Tag Teamy. RAW TT raczej odpadają, bo a) Strowman, b) niewiadoma w postaci jego rywala (tak, pamiętam, ze open challenge Bobby'ego też był w pre-show :D)

SD TT też raczej odpadają, w przeciwnym razie chyba nie kazaliby wspominać Usosom, że ci wszystkie poprzednie WMki walczyli w kickoffie.

Trochę szkoda mi Roode'a, bo przyzwoicie sobie radzi w głownym rosterze i zasłużyłna znacznie więcej niż pre-show, chociaż z drugiej strony mój wewnętrzny skurwysyn chichotałby się niemiłosiernie, jakby Orton po roku zrobionym na totalnej olewce dostał to, na co zasługuje obecnie a nie to, co mu dają za nazwisko.

Jest jeszcze starcie Bliss z Jax i to chyba moim zdaniem największy kandydat do walki nr. 2 w kickoffie (1. dla Cruiserów, 3. dla ARMBAR)

Naszła mnie taka myśl rodem z horrorów, że WWE może będzie chciało po raz pierwszy w historii (tworzymy historię yay!) wsadzić walkę o mistrzostwo świata do pre-show.

A mnie naszła myśl, że WWE będzie chciało pierwszy raz w historii (chyba pierwszy, a jak nie to jeden z pierwszych, a jak nie to pierwszy od bardzo dawna, a jak nie, to się napisze historię od nowa - wszak Jinder Mahal w tym roku "debiutował w RR matchu" :roll: ) doprowadzić do sytuacji, gdzie wszystkie tytuły zmienią właścicieli (nie zawsze wszystkie nawet były bronione), tak więc po WMce z tytułami będą hulać Roman, Nakamura, Balor (który wbrew temu co pisał w newsach Arkao nie jest obecnie faworytem - User Roku po prostu się trzepnął w odczytywaniu kursów i +110 na Balora, a -130 na The Field zinterpretował w sposób, że to Finn prowadzi u buków, a ja głupi zapomniałem go wyśmiać, więc robię to teraz :twisted:), Roode, Jax, Asuka, Strowman & ??? i Bludgeon Brothers. Tworzymy historię yay! XD

"Niestety", bo pewnie z tego względu tej walki nie obejrzę. Wystarczająco dużo czasu pochłonie mi karta główna WM-ki, żebym jeszcze dał radę się przebić przez kick off.

Rozumiem, że gdyby jednak Cruiserzy pojawili się w głównej karcie, to obejrzałbyś ich walkę kosztem innej, tej, która wyleci do pre-showu? To może po prostu zabaw się w Pana Życia i Śmierci, odpuść pojedynek, który jest najmniej interesujący, a cruiserów odpal bez względu na to, gdzie się znajdą :D

Mogę zaproponować drugą opcję, którą stosuję od kilku lat - pre show live, bo jest w przystępnych godzinach (23:00 - 01:00) a dzień później główna WMka z odtworzenia, jak Bóg przykazał :P

W przypadku Strowmana czekam na coś niespodziewanego, nie chce mi się wymyślać nazwisk i silić na odpowiednią interpretację wyboru, siadam sobie jak zasłużony subskrybent WWE Network z buciorami na biurku i mówię do Vince'a - "no, zaskocz mnie chuju", w związku z tym: Lashley, Mysterio, Ellsworth, nawet Alexa Bliss (miało nie być przenoszenia motywów z Mixed Tag Challenge do regularnych storylajnów ej), jak najbardziej ok, Cassowi, Wyattowi w starym gimmicku i Kane'owi mówię stanowcze nie.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   583
  • Urządzenie:  Windows

Jak na moje to Lashley prędzej pojawi się i wygra ten śmieszny Battle Royal albo co bardziej prawdopodobna - pojawi się na tygodniówce po WM :D

Stadion by pękł, jakby przy Strowmanie nagle stanął... James Ellsworth.

Kurde, wiedziałem, że zapomniałem o kimś istotnym :D

"Niestety", bo pewnie z tego względu tej walki nie obejrzę. Wystarczająco dużo czasu pochłonie mi karta główna WM-ki, żebym jeszcze dał radę się przebić przez kick off.

Z tego co pamiętam to chyba i tak nigdy nie oglądasz kick-offu, bo nigdy nie oceniasz - prawda papciu? :)

Co do tego, że WMka jest za długa - fakt, rok czy 2 temu zgromadziłem znajomych na pizzy i piwerku i bez preshowa wytrwali do połowy, bo już się nużące i męczące robiło. Sam miałem dość, a co dopiero niedzielni fani.

z drugiej strony mój wewnętrzny skurwysyn chichotałby się niemiłosiernie, jakby Orton po roku zrobionym na totalnej olewce dostał to, na co zasługuje obecnie a nie to, co mu dają za nazwisko.

Pomyśl, że olewacz Lesio dostaje pewnie kolejny main event :D

gdzie wszystkie tytuły zmienią właścicieli

Też o tym myślałem, bo prawie wszystkie zmiany są pewne. Ja się zastanawiam tylko czy midcardowe nie zostaną obronione.

Orton mógł dostać żeby zaliczyć grand slama i oddać ten tytuł, w końcu

6b7e3c7b6485e00decb1c5e3250b86fb :twisted:

I tytuł może wrócić do Bobika lub zrobi to co powinien zrobić zamiast głównego pasa - powędrować w eksperymentalne ręcę Mahala..

Co do IC sprawa jest bardziej skomplikowana - Miz miał być pushowany i dobrze jakby wykorzystał zasadę gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta -w końcu Seth z Finnem ostatnio się irytują i obronił pas. Martwi natomiast, że ma mieć wolne - ale tutaj na ratunek przychodzi RAW i zrobią pewnie myk jak z Ryderem - Miz obroni na WM, a na RAW przedupczy z jednym z oponentów z największej gali i feud o pas IC jest kontynuowany między obecnymi contenderami.

I tak też będę stawiał - wszystkie pasy zmienią właścicieli prócz Ortonowskiego i Mizowego. :D

Pamiętajcie, że WMka to gala dziwnych wyników.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   1

(który wbrew temu co pisał w newsach Arkao nie jest obecnie faworytem - User Roku po prostu się trzepnął w odczytywaniu kursów i +110 na Balora, a -130 na The Field zinterpretował w sposób, że to Finn prowadzi u buków, a ja głupi zapomniałem go wyśmiać, więc robię to teraz )

a86903900db43.png

Co ty pierdolisz? :D

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

No patrzcie, widzę że nie tylko moją pierwszą myślą był James Ellsworth ;) Mało tego, jestem w 100% pewny, że gdyby go nie wylali jesienią, dziś byłby pierwszym kandydatem rozpatrywanym przez wszystkich. I to nawet pomijając fakt, że byłoby to 100x bardziej sensowne od dawania tam Joe czy Eliasa...

Drugim kandydatem "niby z dupy, ale nie do końca z dupy", wydaje się Alexa. Za którą przemawia mixed match challenge oraz... cóż, skłonność WWE do serwowania nam "historycznych momentów", szczególnie z udziałem kobiet. Nie twierdzę, że były to dobry pomysł (szczególnie, że "napięcie" na linii Alexa-Braun to jednak humor z przedszkola), ale znów: lepsze to niż randomy pokroju Cassa czy Hawkinsa.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

(który wbrew temu co pisał w newsach Arkao nie jest obecnie faworytem - User Roku po prostu się trzepnął w odczytywaniu kursów i +110 na Balora, a -130 na The Field zinterpretował w sposób, że to Finn prowadzi u buków, a ja głupi zapomniałem go wyśmiać, więc robię to teraz )

Obrazek

Co ty pierdolisz? :D

GODZINA I DATA SCREENA ALBO POGRĄŻYSZ SIĘ JESZCZE BARDZIEJ

PS. powinieneś podziękować, że posądziłem cię o wykorzystywanie danych ze strony sięgającej trochę dalej niż Unibet, z hamerykańskimi kursami :D

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Morison, https://www.oddschecker.com/tv/wwe/wrestlemania-34/wwe-intercontinental-championship

Przelicz se :P Co ty za jakieś gówniane zródła bierzesz jak na atti masz 100% prawde jak widac wyzej :D

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

• Reputacja:   270

-Raven- napisał/a:

Rozumiem, że gdyby jednak Cruiserzy pojawili się w głównej karcie, to obejrzałbyś ich walkę kosztem innej, tej, która wyleci do pre-showu? To może po prostu zabaw się w Pana Życia i Śmierci, odpuść pojedynek, który jest najmniej interesujący, a cruiserów odpal bez względu na to, gdzie się znajdą :D

Dokładnie. Bardzo dobrze rozumiesz. Oglądam główną kartę, a na resztę mam wyjebane, bo po pierwsze – brak mi na to czasu, a po drugie – brak mi na to chęci, bo po maratońskim dystansie z kartą główną, łapie najczęściej wstręt do wrestlingu na najbliższe kilka tygodni (sorry, ale poziom ostatnich WM-ek – jako największych PPV’s roku McMahona – ssie pałę z połykiem i warte uwagi są wyłącznie pojedyncze walki, których jest mniejszość) i pod groźbą pistoletu, czy nawet nagiej Rubby Riott, nie zmusiliby mnie do spierdolenia sobie kolejnych 2h życia obcując z kick off’em.

Nie będę się bawił w Pana Życia i Śmierci, bo kartę główną oglądam zawsze od dechy do dechy, gdyż w innym przypadku nie byłoby fair wystawianie oceny takiej gali, której nie obejrzało się w całości. Tak jak dla niektórych 100% racji ma stwierdzenie: „nie ma nic o Tobie w Necie – to znaczy, że nie istniejesz”, tak ja wyznaję zasadę: „nie ma walki na karcie głównej – to znaczy, że nigdy do niej nie doszło na danym PPV” (coś jak live eventy i walki nietransmitowane w TV) :twisted:

Serio sądzisz, że jakbym się dopierdolił 2 godzinnym kick off’em w przeddzień, to na następny dzień nie dostałbym raka oczu męcząc się przez 4-5 godzin z „ukochanym dzieckiem Vince’a”?

-Raven- napisał/a:

Z tego co pamiętam to chyba i tak nigdy nie oglądasz kick-offu, bo nigdy nie oceniasz - prawda papciu? :)

Nie, CzaQ. Nigdy nie oglądam kick off’ów. Z powodów jak powyżej. I nie mam zamiaru (a także czasowych możliwości) tego zmieniać :wink:

Panowie, wy z tą Alexą dla Strowmana to tak na serio? :shock: Ile razy się zdarzyło żeby jeden zawodnik (facet) miał u Vince’a dwie walki na tym samym PPV, a co dopiero dupera, która pewnie zostanie zdrowo porozbijana przez Jax’ową? Wg mnie jest to opcja z gatunku SF i bardziej skłaniam się, że dadzą Strowmanowi jakiegoś pierdasa dla kontrastu (tak żeby i tak każdy mark na hali zdawał sobie sprawę, że Strowman wygrałby te pasy sam, gdyby tylko dostał taką możliwość). Poza tym, laski i tak mają aż za dużo starć na WrestleManii. Wątpię, żeby nawet w taki sposób dorzucili podwójny występ Bliss’kiej.

Nie wydaje mi się też żeby walka o pas U.S. miała wylądować w kick-off’ie. Vinnie za bardzo lubi Randala, a Ortonator za bardzo się ceni, żeby nie wystąpić na karcie głównej. Tym bardziej, że ponoć planują „szokujące zaskoczenie” w postaci zrzucenia pasa na Mahala, tak więc śmierdzi mi to kartą główną na kilometr.

Serio porównujecie występ w kick off’ie Ambrose’a z wrzuceniem tam Ortona? Ambroży pod kątem star poweru to stosunkowo NIKT w porównaniu do Randala i tak jak jestem w stanie sobie wyobrazić Deana ujebanego na dobre w mid cardzie, kiedy już się przeje Vince’owi, tak Orton – pomimo całej swojej wyjebki i jechania na ¼ gwizdka – zawsze będzie osobą, która w każdej chwili może zgarnąć Złoto i nikt nawet nie uniesie brwi z tego powodu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   50
  • Urządzenie:  Android

No to się pewnie nieźle przejedziesz.

Partnerem Strowmana moim zdaniem będzie jakiś leszcz (np. Elias), WWE odwali "śmieszne" story i za kilka miesięcy pozwoli Braunowi zmasakrować swojego przyjaciela

Jak dla mnie nie promowali by tak niszowego pojedynku w taki sposób. Przynajmniej głupotą byłoby , gdyby okazało się to faktem, a partnerem Brauna zostałby jakiś Elias, czyli ktoś kogo zapowiadanie jako mystery partner mija się kompletnie z celem, pozbawione jest jakiegokolwiek sensu.

To musi być jedno z wydarzeń tej wm. Powrót Kozy to za mało.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   2

Przynajmniej głupotą byłoby , gdyby okazało się to faktem, a partnerem Brauna zostałby jakiś Elias, czyli ktoś kogo zapowiadanie jako mystery partner mija się kompletnie z celem, pozbawione jest jakiegokolwiek sensu.

Mam dokładnie takie same odczucia, przed ogłoszeniem iż partner Strowmana objawi się nam dopiero na Wrestlemanii pasował tu mi tylko Elias, a tak to WWE musi nam dać ten WM Moment który zapamiętamy, bo inaczej to będzie jeden wielki zawód...

• Reputacja:   583

Chyba dajecie WWE za duży kredyt zaufania :D Pamiętam jak kiedyś się każdy jarał i zgadywał kto będzie tajemniczym partnerem JEricho w tagu, a tu rozczarowanie... Big Show.

Albo konspiracje co Kane ma w worku, a tam maska Mysterio xD

Ja po Royal Rumble straciłem wszelką nadzieję - już nawet nie mówię o głupich decyzjach, ale jak widzę co rok wrestlemanie to myślę kurwa, ale to Road to wrestlemania jest kijowe za rok na pewno będzie lepiej... tjaaaa :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Ja się zastanawiam nad inną sprawą. Jako, że Aśka wybrała Jabłecznikową, a Jax będzie się pastwiła nad Alką, idealnie by tu pasowało zainkasowanie walizki przez Karmelową, kiedy Nia skroi już Bliss’ką z pasa. Jax zdecydowanie lepiej wyglądałaby goniąc za pasem niż go posiadając (za słabo była ostatnio promowana jak na przyszłą mistrzynię), a taki ruch ze strony Carmelli postawiłby kropkę nad „i” w kwestii face turnu Jax’owej. Problemem jest to, że Nia i Karmelowa to dwa różne brandy, z tym że WWE jak chce, to potrafi zaginać rzeczywistość i mogliby później ludkom wciskać, że walizka to była gwarancja shota na dowolne babskie Złoto, a nie tylko na pas w swoim brandzie.

Znając jednak życie, to Vince będzie chciał mega-mocno podpromować (to można jeszcze bardziej?) przyszłe mięso armatnie dla Rondy i Karmelowa wyskoczy do A-Suki, po tym jak ta skroi Falir’ową z pasa, przez co blondzia ujebie shota MITB, a Japonka wyjdzie na jeszcze większego Juggernauta.

Zastanawiam się jednak, czy Alexa mimo wszystko nie obroni tytułu… Niby wszystko skłania się ku temu, żeby w końcu zrzuciła pas (panuje już baaardzo długo), ale Jax była jak dla mnie zbyt słabo promowana jak na przyszłego face’owego Olbrzyma-Champa, a Rondzie trzeba będzie niedługo dać Złoto (i mamy Mistrzyni vs. Mistrzyni na przyszłej WrestleManii). Lepszy efekt da rozjechanie przez Rousey tak długo panującej Złej Mistrzyni jak Alexa niż słabiutkiej Karmelowej (jeżeli zagrałaby moja teoria z realizacją walizki) czy feud z Jax (która byłaby raczej face’em po pokonaniu Bliss, a Ronda – co by ją odbudować psychicznie po wpierdolach w MMA – ma pewnie zaklepane w kontrakcie – niczym Ultimate Warrior – że ma być kochana przez fanów, tak więc będzie zapewne gromiła heelki). Reasumując – obrona tytułu przez Alkę nie wydaje się tu wcale taka nieprawdopodobna. Byłoby i „zaskakująco” (Vinnie - lubi to!) i dość logicznie pod kątem przyszłych planów na budowanie Rousey jako Niepowstrzymanej Siły.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Problemem jest to, że Nia i Karmelowa to dwa różne brandy

Nie widzę problemu. Jako, że Asuka jest z Raw, a walczy o mistrzostwo Smackdown, to zdobywając pas, automatycznie wg mnie przechodzi do niebieskich i to samo stałoby się, gdyby Carmella zainkasowała walizkę na pasie Raw. No bo co, Asuka będzie gonić z pasem Smackdown po poniedziałkowej tygodniówce?

-Raven- napisał/a:

Problemem jest to, że Nia i Karmelowa to dwa różne brandy

Nie widzę problemu. Jako, że Asuka jest z Raw, a walczy o mistrzostwo Smackdown, to zdobywając pas, automatycznie wg mnie przechodzi do niebieskich i to samo stałoby się, gdyby Carmella zainkasowała walizkę na pasie Raw. No bo co, Asuka będzie gonić z pasem Smackdown po poniedziałkowej tygodniówce?

Spoko, jak WWE będzie chciało to bez problemu to obejdzie.

Ciekawszym newsem jest to, że Shane wypada z WrestleManii (poddaje się operacji), tak więc zaczyna być na prawdę ciekawie, bo jest niewielka szansa na triple threat Koziołka, Steena i Generico (trochę mało czasu żeby to logicznie rozpisać, no i kolejny triple threat na WM-ce jest ciut mało prawdopodobny), albo na single'a Owens vs. Sammi (dla mnie - bomba), a Danielsona powinni wtedy dorzucić Strowmanowi jako Mystery Partnera (to mogłoby być lepsze niż Team Hell No!)

Nie widzę sensu w walce singlowej między Owensem a Zaynem. Dwie największe kurwy w rosterze nie powinny walczyć między sobą na największej gali roku od tak po tym jak dopiero co się kumplowali. A face turn żadnego z nich teraz nie będzie realistyczny.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017