Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

UWAGA WYJASNIAM

To była zwykła literówka miało być "Ale ona ma nogi" a nie on jedna literka a tu afrea to nie jest śmieszne

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Popieram nic śmiesznego w tym "on" to nei świadczy o markowaniu,czy nie wiedzy.

sam wale tysiące takich literówek i jeśli to kogoś naprawdę śmieszy będę je tu wklejał.

Textów natomiast z WeeManem i Sową nic nei pobije. :twisted:

ps.Chłopaki nie powinniście się o to wkurzać każdemu czasem przydaża się jakaś wpadka :P

1872433537428f0b46b98ce.gif

o markowaniu,czy nie wiedzy

IDIOTO czyli mamy prawo zlewac z tego ze ktos czegos nie wie, czy ze mam 11 lat i jest markiem --- kurwa a z literowki ktora spowodowala smieszny text (sytuacje) to nie

78269406145f2cb280ea01.jpg

DX PAC mnie tera tesh wkurzyłeś...że ja niby sypię gupimi textami??

bój się,bój się!!

Bóg wybacza Wee Man nigdy :evil:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Luz.. chlopak nie zrozumial wogole co bylo smiesznego w tekscie..

Pomozmy mu. DXPac :

Urban nie myslal ze Stacy to mezczyzna (nawet gdyby tak bylo, nie oznacza to ze jest markiem)

Poprostu zrobil literowke, co wygladalo smiesznie, jakby mowil o facecie ze ma fajne nogi.

Tyle.

Urban - z literowek kazdy sie smieje, bo KAZDY je popelnia. Nie wkurwiaj sie o byle co, bo wstyd to moze byc sowie naprzyklad, ktory swoimi tekstami pokazuje trwale uszkodzenia mozgu, a ty jedyne co pokazales swoim tekstem o stacy, to fakt ze pomylily ci sie klawisze.

Tyle.

4302049614329261d90190.jpg

No wreszcie chyba ktos zaczaił że to tylko literówka a do waszej widomości wiem że Stacy Kimbler jest kobietą ma zajebiste nogi (ona) i fajna pupke a jesli szanowny Kamala tego nie zaczaił no to sorki może go to cały czas śmieszy
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Urban... jedynie DX-Pac tego nie zauwazyl, zapewniam cie ze reszta wiedziala dokladnie o co chodzi, i wlasnie z tego sie smialismy... i przestan sie tlumaczyc, bo powtarzam ci ze KAZDY NOTORYCZNIE WALI LITEROWKI, i absolutnie nikt nie mysli ze jestes gejem ;P

4302049614329261d90190.jpg

a kto to jest przepraszam Stacy KIMBLER???

Nic nie sugeruję bo literówka to nic,ale żeby pisać KIMBLER???

o w mordę...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Słuchaj no chłopczyku, któremu przez przypadek zmierzyli cisnienie i podali jako IQ... przestań się czepiać takich rzeczy bo pierdolisz większe głupoty i to po polsku... nie każdy musi mieć opanowane siedem języków i pisać poprawnie po angielsku (czy, aby nikt się nie czepiał, mięć opanowane nazwiska anglopodobne)...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Eugene Qurwa imbecylu do potęgi 2giej ....teraz mnie wqurwiłeś po pierwsze nie jestem z tobą na "TY" :twisted: po drugie gówno cię obchodzi i interesuje do czego ja mam prawo uwarzam nadal że nic śmiesznego w tym nie było więc TY!!!! ani nikt inny mi nie zabroni krytykować lub nie krtykowac konkretnych postów.......chcesz?? masz prawo pozlewać z moich postów,lub z tego że mam hayabusę pod nickiem czy co tam innego. Po trzecie nie podoba mi się Eugene i wqurwia mnie jego uśmiech oraz uwarzam że to kompletny "dosłownie nie tylko gimmick" idiota i nie zabronisz mi takiego zdania :twisted:

Juz taki jestem mściwy S.O.B.....cya.

Edytowane przez DX-Pac

1872433537428f0b46b98ce.gif

Nnihu nie zadzieraj...

Z tym IQ temat jest zakończony ale Ty jush zaczynasz mnie wkurzać chamskimi przytykami.Pomyśl nad sobą

geez... siaki Ty jesteś żałosny...

"nie zadzieraj"... bo co? zdejmiesz okularki i rzucisz we mnie encyklopedią?? Kiedy do qrwy nędzy zrozumiecie (Wy, którzy jeszcze nie rozumiecie), że gówno możecie mi (i komukolwiek innemu) zza swojego monitorka zrobić... więc przestańcie pisać tekstów typu "nie zadzieraj", "zaraz Ci wpierdole", "masz przejebane" itd. itp.

"Z tym IQ temat jest zakończony" w jakim sensie zakończony... myślisz, że jak coś głupiego napiszesz, dostaniesz pare zjebków to już koniec?? Otóż głupota jest jak cień... zawsze będzie Tobie towarzyszyć...

"Ty jush zaczynasz mnie wkurzać chamskimi przytykami" jakimi chamskimi?? Obawiam się, że chamstwa to Ty jeszcze na oczy nie widziałeś... to była aluzja, ironia... tej drugiej odnośnie języków nie zauważyłeś?

"Pomyśl nad sobą" LOOOL... słychaj no genialny chłopczyku z Gdańska... Ravenie, redaktorze wrestlefans... miałeś odnieść sukces z wrs24h i co... nie ma Cię już na wrs24h, no ale została ta Twoja arogancja i samouwielbienie... więcej samokrytycyzmu żabciu :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

no widzę że dać jeszcze towarzystwu grabki i wiaderko i do piaskownicy...chociaż wpuść co poniektórych... to gotowi grabki pogryźć. Żenada... ale może są amatorzy takich rzeczy. Pozdrawiam nie mniej jednak wszystkich
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...