Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

MIck stojac na titan tronie zaczla mowic.

hmm...a to ci ciekawostka???

Ogladalem Raw i nic takiego nie widzialem :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem na tyle inteligentny żeby zobaczyć że Rabol to nabijacz postów :D :D :D

Dobra chcę zakończyć ten bezsensowny feud (jeśli można to tak nazwać) i bez walki na żadnym ppv :D

No więc sprawa jest taka:

Będę tłumaczył jak najlepiej potrafię.

Nunzio-dobry,młody wrestler o dużym potencjale.W ECW kilka słabszych i dużo dobrych hardcore'owych walk.To jeszcze nie było ,,to" ale nie było źle.ECW się rozpadło.Nunzio bez pracy.Zatrudniono go w WWE.Okropny gimnick,złe pokierowanie jego karierą,kiepska ,,postawa" bookerów i z dobrego wrestlera został ochłap-cruiser który przegrywa nawet z o wiele słabszymi (potencjalnie) przeciwnikami.Dalej-to co wspomniałem o FBI.Niby jest ,,mózgiem" tego teamu ale powiedzmy sobie szczerze-Palumbo i Stamboli są (nie pytajcie mnie czemu) na pewno lepiej usytuowani niż Nunzio.A jak dla mnie i to w moim mniemaniu nie ulega dyskusji:Nunzio NIE jest słabym wrestlerem,ale jego ostatnie osiągnięcia (a raczej ich brak) pokazują wszystko.

Najlepiej byłoby i dla Nunzio i dla całego przepięknego ,,sportu" jakim jest wrestling,aby odszedł on i to musowo do NWA TNA.Tam mógłby rozwinąć swoją karierę,która bez wątpienia jest przed nim.Ma więc wybór:pozostać w WWE na zapewne wyższym kontrakcie,ale być jobberem i dostawać ochłapy na Heat i Velocity (a zasługuje na więcej) lub przejść do NWA TNA i tam wykorzystać pełnię swoich możliwości.

Mam nadzieję że to jasne.Uff żem się rozgadał :D

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Po upadku ECW Nunzio pracowal dla federacji niezaleznych (np. Ring of Honor), czyli bez pracy jednak nie byl:P

70480578844af90bfa37be.jpg

Ehh zabraliscie juz to co najlepsze.. znaczy najglupsze :P Pamietam jeszcze tylko text foresta, tuz przed Armageddon 2003, w czasie dyskusji na temat kto wygra HW Title (czyli komu WWE da pas :P), Forest napisal ze Kane raczej wygra bo... Goldberg bedzie sie koncentrowal na HHH, wiec Kane bedzie mogl to wykorzystac :P Pogrzebie za tym , moze znajde ;P

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Damn right pamiętam to ;P

... tak btw. Wee Man to że Nunzio zasłanial się Chuckiem Palumbo i Johnnym Stamboli bylo wliczone w jego gimmick... popatrz na Hogana z czasów nWo, jak mial problemy to nie on robił rozpierduche tylko reszta nWo, a on stał najdalej jak się dało. Tak po prostu miało być i jest.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mam hiciora, co prawda jest to log z irca, ale w wykonaniu stalego bywalca forum..

I niestety przyznam ze log swiadczy nie o byciu markiem, a o braku mozgu :/

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> ze steinerem

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> nash byl tag'u z ddp

*[13:09]*<@RazorR> ej ciekawe czy sida bolalo :P

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> heeehehhe

*[13:09]*<+hbk> :\|)

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> ale musialo mu nie oddac jak lezal z ta naga

*[13:09]*<@RazorR> wydaje mi sie ze nie bo w szkolu byl i nie krzyczal nawet :P

*[13:09]*<+hbk> wrocilem

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> a steiner Z jarrettem

*[13:09]*<+BeeR|DiabelWasZezre> go jeshcze smyrali po match'u

*[13:10]*<@RazorR> taa, zamiast od razy zniesc

*[13:10]*<@RazorR> troche bez sensu jak dla mnie

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> noo

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> mi tesh to troche ssalo

*[13:10]*<+hbk> a to bylo za[planowane ?

*[13:10]*<@RazorR> tak

*[13:10]*<@RazorR> heh

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> z ta noga?

*[13:10]*<+hbk> nioi

*[13:10]*<@RazorR> zaplanowane

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> tak...sid specjalnie sobie zlamal

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> noge

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> zeby zakonczyc karier

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> e

*[13:10]*<+BeeR|DiabelWasZezre> :)

*[13:11]*<+BeeR|DiabelWasZezre> to tski angle

*[13:11]*<+BeeR|DiabelWasZezre> :))

*[13:11]*<%The_Shape> sowa

*[13:11]*<+hbk> rozne byly pomysly

*[13:11]*<@RazorR> hm

*[13:11]*<%The_Shape> ty mnie rozpierdalasz doslownie

*[13:11]*<%The_Shape> ja pierdole

*[13:11]*<@RazorR> on skonczyl kariere pozniej bo nikt go do pracy przyjac nie chcial

*[13:11]*<+BeeR|DiabelWasZezre> heeeehee

*[13:11]*<%The_Shape> jak mozna takie pytanie zadac ?

*[13:11]*<+hbk> jak big bosmena powiesil undertaker

*[13:11]*<%The_Shape> kurwa :/

*[13:11]*<@RazorR> :)

*[13:11]*<@RazorR> nie no

*[13:11]*<%The_Shape> az ten log zapisze na pamiatke

*[13:11]*<@RazorR> ciekawe co mam dzisiaj na obiad

*[13:11]*<+BeeR|DiabelWasZezre> razor ...ja mytle ze na ta decyzje najbardziej wplynela ta kontuzja

*[13:12]*<@RazorR> Shape ja wlasnie to zrobilem!!!! :P

*[13:12]*<+hbk> :)

4302049614329261d90190.jpg

Dla nie bywajacych na irc'u dopowiem tylko ze hbk to nikt jak Sowa :)

Swietny tekst Rabol...hehehe

• Urządzenie:  Windows

ja go sobie zapisalem na kiedys :P pozniej bylo cos jeszcze ale nie chce mi sie teraz szukac :P

14412508044c725aa0e19e.gif

Marki górą!!! :D :D :D Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Poprawna odmiana to marki.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 2 tygodnie później...

Ok tekstu tego nie bede komantowal bo brak mi sil :)

RVD nie jest bratem Jean Clauda? ja bylem i nadal jestem swiecie przekonany ze to sa bracia. RVD jest zreszta do niego podobny.

.

Edytowane przez rey023

• Urządzenie:  Windows

Ok tekstu tego nie bede komantowal bo brak mi sil :)

RVD nie jest bratem Jean Clauda? ja bylem i nadal jestem swiecie przekonany ze to sa bracia. RVD jest zreszta do niego podobny.

.

I ja sie przychyle do opinni Reya i ja wysiadam I przebiles moje teksty nawet pamietny tekst "no bo scoot haal to pijak ":)

Edytowane przez Sowa

Co jak co sowa ale widać że w pewnym momęcie łeknełeś nawet ze to z podpisami wrestlerów
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

[02:55] victoria mi sie podoba

[02:55] nie wiem czemu kurwa

[02:55] jest hot :/

[02:55] ee stacy rulez

[02:55] i to bardzo :P

[02:55] ma cos w sobie :)

[02:55] no ma ma

[02:55] te oczy :)

[02:55] moze to oczy :P

[02:55] heh

[02:56] ten lewy nadgarstek

[02:56] ( . ) ( . )

[02:56] uuu

[02:56] hartfan.. wlasnie ze to tez nie to :P

[02:56] btw. stacy jest chuda jak szczapa i jej nie lubie

[02:56] ja lubie stacy

[02:56] zabilbym dla tych nog

[02:56] ale jakie nogi

[02:56] i pupy

[02:56] jakie on ma nogi

[02:56] uuu

[02:56] on ?

[02:56] geju :P

[02:56] stacy

[02:58] Hartfan changes topic to " ucze sie ;/ || ee stacy rulez jakie on ma nogi "[02:58] no kurwa

[02:58] :PPP

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...