Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To nie dla CIebie tem respect :lol:
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Hehehe.. nie rozumiesz. Czlowiek gdy osiagnie pewien wiek, zaczyna kojarzyc pewne fakty i dostrzegac rzeczy ktorych nie dostrzegal jako dzieciak. Tak jak to Sixkiller niedawno ladnie porownal do Sw.Mikolaja... to dziala na identycznej zasadzie. Dziecku mozna wcisnac niesamowity bullshit, uwierzy we wszystko, ale im jest starsze, tym wiecej elementow tego bullshitu zaczyna mu nie pasowac. Rozumiesz to ? Nie ? Wiec wyobraz sobie 20to letniego faceta, ktory szczerze wierzy w istnienie Mikolaja.. wyobraz go sobie.. i co mozesz mi o nim powiedziec ? Chyba nic innego jak - DEBIL ! Juz nawet najprostszy przyklad podam - Turny (jesli wiesz co to znaczy). Jesli zauwazasz czeste turny, to chyba jasne jest ze cos nie gra, bo czlowiek nie zmienia sie na taka skale co dwa miesiace, raz jest zepsuty do szpiku kosci, zly i wogole, a za dwa miesiace jest ucielesnieniem dobra.. i znowu za 4 miesiace jest ponownie zlym draniem. Juz samo to zaczyna nie grac. No a pytac sie czy Taker naprawde umarl, to juz dla mnie jest mistrzostwo totalne, i w sumie takie pytanie normalny czlowiek zadac moglby tylko do .. 8mego roku zycia.. MAX !

Rozumiesz o co biega ?

4302049614329261d90190.jpg

Rabol jak zwykle pięknie to ujołeś :)

Rozumiem wujku dobra rada:lol: A tak szczerze to stary byłbyś niezłym filozofem:) Rozumiałem to od początku ale jak widac chyba nie wszystko. W końcu jesteś starszy i już pewnie wiele przeżyłeś a i jeszcze wiele przede mna.Thx.PoZdRo

P.S. Pisze sie changes a nie turny

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

widać, że jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuużo przed Tobą :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

heel change i face change? ja zawsze też myślałem, że to są turny :/

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mały-właśnie na odwrót nie ma czegoś takiego jak changes,są TYLKO turny...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

HAHAHAHA!!!!!

Dobry jestes maly :)))

Ty i te twoje changes....heheheh

Za duzo piosenki 2Paca zes sie nasluchal :P

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

To w koncu(moim zdaniem) najlepszy raper w histori. Wydawało mi sie ze jest inaczej. No trudno

Kurwac, nie wierze ze sie z nim zgodze :) Tak, 2 Pac to najlepszy raper w historii ! :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

No bo wziales to doslownie - change - zmiana - logiczne. A fachowy termin to turn, ktory jakby przetlumaczyc, tez jest logiczny. Wiec mnie kurwa nie poprawiaj w przyszlosci, ok ?

A Tupac byl ok. R.I.P.

Yep,2Pac roolz.Rest In Peace nigga...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Ok poprostu wydawało mi sie ze jest inaczej, ale nie musisz od razu bluzgać. A po zatym nie wziąłem tego na przykładize wrestlingu tylko ogólnie

Mam ci pokazac jak sie bluzga ? Bo uwierz mi ze to NIE bylo bluzganie.

Wiec wyobraz sobie 20to letniego faceta, ktory szczerze wierzy w istnienie Mikolaja..

O kurwa, a on nie istnieje?

"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, to wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Potwierdziły to takie źródła, jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, które wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. I jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po pas WWE 24/7 Championship.
    • MattDevitto
      Na początku pomyślałem, że to fejk albo Truth po prostu trolluje, ale jednak SRS rozwiał moje wątpliwości. To obecnie topowe źródło.
    • Bastian
      @MattDevitto Chciałbym wierzyć w to, że R-Truth walkę z Ceną na Backlash dostał niejako na pożegnanie, a nie ze względy na to, że WWE nie miało pomysłu, komu dać Jasia w oczekiwaniu na powrót Rhodesa. 😀
    • GGGGG9707
      No to brawo WWE. Sam osobiście za Truth'em nie przepadam i jego humor nie zawsze do mnie przemawia (choć w ostatnich 2 latach tak) ale gość był w WWE 28 lat i takie podziękowanie... Zamiast dać mu part-time kontrakt czy status legendy lub po prostu po ludzku przedłużyć go na gorszych warunkach ale z szacunku do niego dalej go trzymać nawet jakby miał siedzieć w domu. Co jak co ale Omos'owi można płacić i trzymać go w domu ale Truth'a który dużo robi to już nie... Brak słów z tym WWE ostatnio...
    • MattDevitto
      Cena faktycznie psuje wrestling
  • Dodaj nową pozycję...