Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie chodzi o to czego Warrior nie robil a co robil. Punche, Bodyslamy i taunty. No i fisnisher.

To troche za malo. Nie trzeba potrafic wykonywac SSP czy Moonsaulta zeby byc zajebistym wrestlerem. Taka prawda Golob. Pogodz sie z tym.

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

racja jeszcze trzeba lizac dupe Vince McMahona i wtedy jest sie zajebistym wrestlerem :)

Nie, wtedy jest szansa na push, niezaleznie od tego czy jestes dobrym czy slabym wrestlerem. Warrior lizal, push dostal, a w ringu wciaz ssie.

Oj Rabol ma rację ma rację :P (nie myślałem ze to kiedyspowiem :P ).

Ale cza jedno przyznac Wariorowi gość umiał ładnie zainwestować pieniążki które zarobił od WWF po czym teraz wogóle nie musi się pokazywać w ringu i żyje sobie że hoho.....

1872433537428f0b46b98ce.gif

racja Warrior to straszne beztalencie bo nie robil shooting star press czy 619 jak rowniez jako finishera nie uzywal znakomitego figure 4 leglock albo sharpshooter czy innych rewelacyjnych akcji jakie teraz mozna ogladac, dzieki bogu sa teraz supergwiazdy co potrafia to wykonac w ringu i mamy znakomity wrestling ktory obecnie bije rekordy popularnosci :)

Hmm. Wygląda mi to na obronę Warriora z klapkami na oczy jeśli chodzi o zmieniający się wrestling ;)

Edytowane przez FH

no coz jak ktos siedzi w tym temacie troche czasu to wie co mam na mysli, inni tego nie pojma :)

Powiedz wprost.. sentyment. Nic wiecej nie trzeba dodawac.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Wrzucam tu walkę Chrisów Benoit i Jericho w walce 2 of 3 falls.

Od razu mówię tesh do adminów,aby dali mi dostęp do media gold,gdyż od tera nauczyłem się dobrze wrzucac na server i w miarę możliwości jak najczęściej będę wrzucał walki i segmenty.Więc z poważaniem proszę o dostęp do Media Corner Gold.

:D :D :D :D :D umarlem jak to przeczytalem.. .. "Od razu mówię tesh do adminów,aby dali mi dostęp do media gold" <-- ten tekst rzadzi.. i dzieli.. :))))))))))) Wee Man tylko sie nie denerwuj.. doceniam ze chcesz uploadowac i to robisz.. tak jak pewnie kazdy inny user na tym forum.. ale tekstem wyjechales niesamowitym :D

ps : mam zlasowany wlasnie mozg od pracy.. w innym wypadku smieszyloby mnie to 2x mniej :D

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Heheheheh... lol... :D Wlasciwie to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :/

Ale tak na powaznie, to dawanie walk i segmentow to troche za malo. Nie bede mowil o sobie, wiec spojz naprzyklad na to co robi RvR.. nie tylko kompresuje/uploaduje pelne gale, ale przedewszystkim nie domaga, a raczej nie domagal sie dostepu do Gold zaraz po pierwszym uploadzie.

Ja tesh się nie domagam

ja grzeczniutko proszę :D :D :D

No nieważne,mam nadzieję że z czasem dostanę dostęp.Dziś jeszcze wrzucę kilka rzeczy.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

hmm Gold... Gold, juz jest?? Dlaczego mnie tam nie ma :PPP :lol: :wink: :mrgreen:

WeeMan czy słowa "od razu mówię..." są dla Ciebie charakterystyczne dla zdania pytającego??

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

All marks have small brains... and balls

Mnihu zmien to, zrob z tego All marks above [tu wstaw wiek powyzej ktorego twoim zdaniem inteligencja i zdrowy rozsadek powinny wyciagac czlowieka z bycia markiem, i powstrzymywac go od zadawania pytan typu 'czy Undertaker naprawde zginal ?'] have small brains... and balls :P

ok zrobiłem :P

Doszedłem do wniosku, że 13 latkowie powinni wiedzieć, że Taker nie zginął naprawde.

Kiedyś można było jeszcze zrozumieć, że w wieku 15 lat się "wierzyło w pewne rzeczy", ale na dzisiejszym poziomie cywilizacyjnym 13 latek powinien wiedzieć to i owo :P

co do "aha" WeeMan'a... niektórych Twoich postów aż szkoda nie usunąć... qrwa RazorR dawaj mi tego full modka... zaczne robić porządki :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

A co wam k.... wiek zrobił??!! TU nie chodzi o to ile ktos ma lat tylko jak myśli. Bo i czasem zdarza sie 20-latkowi pierdolnąć coś gorszego od 3-latka. Z całym respectem, ale troche to jest wkurwaijące.PoZdRo
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

no i qrwa własnie o to chodzi :P

dlatego niektore osoby mozna zrozumiec... jezeli ktos ma 8 lat i wierzy w smierc Takera to to jest zabawne... jezeli ktos ma 5 lat wiecej i nadal w to wierzy to jest juz zalosne...

HELLO aIeM aIeM and aI don't need your respect...

[you] zostań bohaterem,

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, to wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła, jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, które wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. I jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po pas WWE 24/7 Championship.
    • MattDevitto
      Na początku pomyślałem, że to fejk albo Truth po prostu trolluje, ale jednak SRS rozwiał moje wątpliwości. To obecnie topowe źródło.
    • Bastian
      @MattDevitto Chciałbym wierzyć w to, że R-Truth walkę z Ceną na Backlash dostał niejako na pożegnanie, a nie ze względy na to, że WWE nie miało pomysłu, komu dać Jasia w oczekiwaniu na powrót Rhodesa. 😀
    • GGGGG9707
      No to brawo WWE. Sam osobiście za Truth'em nie przepadam i jego humor nie zawsze do mnie przemawia (choć w ostatnich 2 latach tak) ale gość był w WWE 28 lat i takie podziękowanie... Zamiast dać mu part-time kontrakt czy status legendy lub po prostu po ludzku przedłużyć go na gorszych warunkach ale z szacunku do niego dalej go trzymać nawet jakby miał siedzieć w domu. Co jak co ale Omos'owi można płacić i trzymać go w domu ale Truth'a który dużo robi to już nie... Brak słów z tym WWE ostatnio...
    • MattDevitto
      Cena faktycznie psuje wrestling
  • Dodaj nową pozycję...