Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

wyobraz sobie Rabol gale bookowaną podemnie

Goldberg vs Triple H

Bradshaw vs Hogan

to byla by gala mmm.

Boze.....

Ja myslalem ze Russo ssal jako booker :) widac mylilem sie

Ten tekst nie jest glupi on jest po prostu smutny :(

:(

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Sixter: szkoda mi Ciebie...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

i mi (taka jest prawda) :?

576009130413fce83f1b12.jpg

i mnie takze, nawet bardziej niz kiedy otworzyles Stowarzyszenie Fanow Amerykanskiego Wrestlingu, oglosiles siebie naszym liderem i walczyles o wrestling w polskiej TV. Smutne, ale prawdziwe :(

4302049614329261d90190.jpg

Brakuje tam tylko walki Ultimate Warriora z np.Zachem Gowenem i byśmy mieli pełne szaleństwo :? .

Dejv od kiedy ogladasz wrestling ?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

No Dejv naraziles się Golobowi, markowi Ultimate Warriora nr 1 w Polsce :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Android

Dejv zacznij sie bac :twisted:

swoj zal i smutek zachowajcie dla pomordowanych dzieci Irackich, czy dla rodziny chowanego obecnie (slysze transmisje w tV) Waldemara MIlewicza. jak czytam te wasze texty w ktorych zdradzacie sie ze jest wam mnie zal, to uswiadamiam sobie ze te texty znajduja sie w dobrym temacie.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Nie ma bata trza sie teraz wytłumaczyć z mojego hasła :) - kwestia była taka że to był jeden wielki cholerny ŻART Golob - a nawiasem mówiąc ja Ultimate Warriora też lubie nawet.

I chuj w końcu i mój text bedzie znany w "Najgłupszych textach ..." przynajmniej nie tylko Radzio i Sowa będą w Hall of Fame :D .

No Dejv naraziles się Golobowi, markowi Ultimate Warriora nr 1 w Polsce :)

Z całym szacunkiem dla Goloba, ale zupełnie obiektywnie parząc, Warrior to jeszcze większe beztalencie niz Billy...

Edytowane przez FH

• Urządzenie:  Windows

zgadzam sie z powyzszym Warrior ta najwieksze beztalencie po giancie gonzalesie :)

14412508044c725aa0e19e.gif

racja Warrior to straszne beztalencie bo nie robil shooting star press czy 619 jak rowniez jako finishera nie uzywal znakomitego figure 4 leglock albo sharpshooter czy innych rewelacyjnych akcji jakie teraz mozna ogladac, dzieki bogu sa teraz supergwiazdy co potrafia to wykonac w ringu i mamy znakomity wrestling ktory obecnie bije rekordy popularnosci :)

Ultimate Warrior to byl dopiero "talent" Jego walki z Hoganem to klasyka z cyklu "Wez poduszke a szybko zasniesz"...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

racja Warrior to straszne beztalencie bo nie robil shooting star press czy 619 jak rowniez jako finishera nie uzywal znakomitego figure 4 leglock albo sharpshooter czy innych rewelacyjnych akcji jakie teraz mozna ogladac, dzieki bogu sa teraz supergwiazdy co potrafia to wykonac w ringu i mamy znakomity wrestling ktory obecnie bije rekordy popularnosci

wyjeles mi to z ust Golob - pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, to wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła, jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, które wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. I jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po pas WWE 24/7 Championship.
    • MattDevitto
      Na początku pomyślałem, że to fejk albo Truth po prostu trolluje, ale jednak SRS rozwiał moje wątpliwości. To obecnie topowe źródło.
    • Bastian
      @MattDevitto Chciałbym wierzyć w to, że R-Truth walkę z Ceną na Backlash dostał niejako na pożegnanie, a nie ze względy na to, że WWE nie miało pomysłu, komu dać Jasia w oczekiwaniu na powrót Rhodesa. 😀
    • GGGGG9707
      No to brawo WWE. Sam osobiście za Truth'em nie przepadam i jego humor nie zawsze do mnie przemawia (choć w ostatnich 2 latach tak) ale gość był w WWE 28 lat i takie podziękowanie... Zamiast dać mu part-time kontrakt czy status legendy lub po prostu po ludzku przedłużyć go na gorszych warunkach ale z szacunku do niego dalej go trzymać nawet jakby miał siedzieć w domu. Co jak co ale Omos'owi można płacić i trzymać go w domu ale Truth'a który dużo robi to już nie... Brak słów z tym WWE ostatnio...
    • MattDevitto
      Cena faktycznie psuje wrestling
  • Dodaj nową pozycję...