Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ok mamy debiut !!

oki luzik ale tak jakos wyszło ze sie powiedizałem cos czego tak naprawde nie uwazam i gdybym przed tym postem obejrzał te walke to moze bym tak nie napisał, aczkolwiek kazdy ma swoje zdanie

nie moge on musi byc jakos spokrewniony z Sowa!!!

Sowa kiedys podal jako najlepsza gale wszechczasow WM X nawet jej nie ogladajac wczesniej tylko o niej czytal i widzial jedna walke z tej Wrestlemanii :))

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

hehe Ci mlodzi :D

niestety czasem nie jestem lepszy... :mrgreen:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

prosze wszystkich aby na tym topicu romiawiali o glupich tekstach a nie sprzeczali sie :evil:

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

gdyby nie bylo tych topicow to by wszyscy oni dalej markowali, a tak wszystkie marki maja sie na bacznosci :P

• Urządzenie:  Android

mark jest markiem i sa przyklady na tej stronie ze nawet jak caly czas ktos sie z niego smieje wali kolejne "babole" :twisted:

ok mamy debiut !!

oki luzik ale tak jakos wyszło ze sie powiedizałem cos czego tak naprawde nie uwazam i gdybym przed tym postem obejrzał te walke to moze bym tak nie napisał, aczkolwiek kazdy ma swoje zdanie

nie moge on musi byc jakos spokrewniony z Sowa!!!

Sowa kiedys podal jako najlepsza gale wszechczasow WM X nawet jej nie ogladajac wczesniej tylko o niej czytal i widzial jedna walke z tej Wrestlemanii :))

jakbys czytał dokładnie to bys wiedział ze wczesniaj napisalem ze ogladłałem ja jeszcze raz. A pozatym jakbys był normalny to bys domyslił sie sensu tamtego postu:P

Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

Benoit przegra na backlash... mowie to pierwszy.

Dopiero terac znalazalem ten tekst...heheh

No powiedziales pierwszy i co dalej...... :roll:

Czyz By Nie ma miejsca dla RaDzIa ?? :D wyciagnijcie cosik z archowow :D RazorR ty pamietasz Andre The Giant(czy jak to sie pisze) pamietasz co kiedys o nim napisalem ?? napewno wyciagnijcie cos :D hehe...bylem kiedys guwniarzem i pisalem 3po3 :D dawajcie :D
[shadow=red][glow=yellow]HulK[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-A-[/glow][/shadow][shadow=red][glow=yellow]ManiaC[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-Is BacK[/glow][/shadow]

Czyz By Nie ma miejsca dla RaDzIa ?? :D wyciagnijcie cosik z archowow :D RazorR ty pamietasz Andre The Giant(czy jak to sie pisze) pamietasz co kiedys o nim napisalem ?? napewno wyciagnijcie cos :D hehe...bylem kiedys guwniarzem i pisalem 3po3 :D dawajcie :D

a teraz kim jestes? dorosłym obywatelem tego kraju? jakiś syndrom starosci w wieku 16 lat cie chyba dopadl...

nie ale maja 11 lat bawilem sie z kolegami w policjantow i zlodziei a teraz sie w to nie bawie chodzi o powage czlowieka, a nie o wartosc w liczniku lat ;)
[shadow=red][glow=yellow]HulK[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-A-[/glow][/shadow][shadow=red][glow=yellow]ManiaC[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-Is BacK[/glow][/shadow]

nie ale maja 11 lat bawilem sie z kolegami w policjantow i zlodziei a teraz sie w to nie bawie chodzi o powage czlowieka, a nie o wartosc w liczniku lat ;)

Hehe, no to mnie znokautowałeś teraz. Nie mam pojęcia co mam napisac, heh. Jest cos takiego jak dzieciństwo (z którego jak widac niedawno wyrosłeś) i to nazywasz nabraniem powagi? To jest naturalna kolej rzeczy.

tak ale chodzi mi oto ze dowiedziawszy sie o "Sowa11 jestes glopszy od Radzia" nie chce by mnie traktowano tu jak "szmate" chodzi o prozbe o wymug respektu od was do mojej osoby. Bylo Minelo Zlote Lata Radzio-Kid poszly w zapomnienie wrocilem po to by porozmawiac naprawic opinje u was. bylem mlody dziecinny i glopi, teraz sie "stalem innym czlowiekiem" a z tego co widze nadal mnie traktujesz jak "szmate" a wlasnie chce teraz od tej opinji o mnie odwiesc was i udowodnic ze glopota-mlodziecza Radzia sie skaczyla!!

[OK ten zlowrogi temat zakonczyl sie przyjaznie na IRC, Dzieki fh316 za wyrozumialosc]

Geeez, glupota nie przemija w 2 miesiace. Radzio najlepiej nie pisz jak to wyrosles. To wskazuje ze nie wyrosles a wciaz jestes... Radziem.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

wyobraz sobie Rabol gale bookowaną podemnie

Goldberg vs Triple H

Bradshaw vs Hogan

to byla by gala mmm.

Boze.....

Ja myslalem ze Russo ssal jako booker :) widac mylilem sie

Ten tekst nie jest glupi on jest po prostu smutny :(

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...