Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wee Man... czlowieku, opanuj sie troche. Przejdz swoj okres jako mark w spokoju i nie denerwuj innych. Jeszcze kilka lat i powinienes zrozumiec...
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Czytam to co tu wypisujecie i wydaje mi sie ze zachowujecie sie jak mlode koguty ktore walcza miedzy soba...

Ktos popelnil literowke, posmialismy sie i przyjdzie kolej na nastepnego a Wy klocicie sie i wyzywacie...

Zalosne to jest.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Luz.. chlopak nie zrozumial wogole co bylo smiesznego w tekscie..

Pomozmy mu. DXPac :

Urban nie myslal ze Stacy to mezczyzna (nawet gdyby tak bylo, nie oznacza to ze jest markiem)

Poprostu zrobil literowke, co wygladalo smiesznie, jakby mowil o facecie ze ma fajne nogi.

Tyle.

Urban - z literowek kazdy sie smieje, bo KAZDY je popelnia. Nie wkurwiaj sie o byle co, bo wstyd to moze byc sowie naprzyklad, ktory swoimi tekstami pokazuje trwale uszkodzenia mozgu, a ty jedyne co pokazales swoim tekstem o stacy, to fakt ze pomylily ci sie klawisze.

Tyle.

widzicie moze mnie ponioslo ale wlasnie o to mi chodzilo - Rabol szacunek za kulturalne wytlumaczenie mego toku myslenia :)

Kamala tego nie zaczaił no to sorki może go to cały czas śmieszy

zapewniam cie ze reszta wiedziala dokladnie o co chodzi, i wlasnie z tego sie smialismy

no i znow Rabol thx

Eugene Qurwa imbecylu do potęgi 2giej ....teraz mnie wqurwiłeś po pierwsze nie jestem z tobą na "TY" po drugie gówno cię obchodzi i interesuje do czego ja mam prawo uwarzam nadal że nic śmiesznego w tym nie było więc TY!!!! ani nikt inny mi nie zabroni krytykować lub nie krtykowac konkretnych postów.......chcesz?? masz prawo pozlewać z moich postów,lub z tego że mam hayabusę pod nickiem czy co tam innego. Po trzecie nie podoba mi się Eugene i wqurwia mnie jego uśmiech oraz uwarzam że to kompletny "dosłownie nie tylko gimmick" idiota i nie zabronisz mi takiego zdania

Juz taki jestem mściwy S.O.B.....cya.

hehehe oki

1) imbecyl jestem ale nie do potegi 2 - bez takich komplementow ;-)

2) po to jest forum zebysmy komentowali wymieniali poglady czy ja ci czegos czy komukolwiek zabraniam

3) "z tego że mam hayabusę pod nickiem czy co tam innego" - no idiota idiota jak ich malo ... czysta prowokacja

4) "Po trzecie nie podoba mi się Eugene i wqurwia mnie jego uśmiech oraz uwarzam że to kompletny "dosłownie nie tylko gimmick" idiota i nie zabronisz mi takiego zdania " ok twoje zdanie (chodz gowno warte) ale twoje zasrane zdanie ;-) ktore trza uszanowac

5) boze co to bedzie jak dorosniesz .... :)

and

Ktos popelnil literowke, posmialismy sie i przyjdzie kolej na nastepnego

kto nastepny ?? ;-)

pozdrawiam

Eugene

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Urządzenie:  Android

NIE CZEPIAJ SIĘ Mnicha bo mu nie dorastasz do pięta ani intyligencją ani kulturą osobista a jak sądzisz że jestem markiem to jesteś w błędzie...koleś!

tekst Urbana

to literówka i pośmiać sie mozna, tylko prosze was nie atakujcie mnie :evil: za to bo nie chce prowadzic zadnych sporów, a tak wogule to dajcie sobie na luz 8)

• Urządzenie:  Windows

dobra moze sobie dajmy na wstrzymanie bo jak widze ten temat sluzy do jakiejs walki nie wiem ale mysle zeby go zamknac

moze nie zamykac ale nie toczyc tutaj sporow jak ktos chce sie sprzeczac to niech powstanie nowy topic "Chcesz konfliktu znajdziesz go tutaj" :twisted:

Nathan dobrze gada juz niektore posty RazorR usunal jak beda nastepne nie na temat tez beda usuniete

Chcecie sie klocic i wyzywac to na IRC'a lub na priv'a.

To nie jest miejsce do tego

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Widze, że już ktoś usunął wpisy WeeMan'a... czytałem je wcześniej, ale nie miałem czasu odpowiedzieć... chcę się ustosunkować do rzeczy, które pamiętam z tego żenującego popisu szczeniactwa i wandalizmu :P :lol:

Wcześniej napisałem:

"nie zadzieraj"... bo co? zdejmiesz okularki i rzucisz we mnie encyklopedią?? Kiedy do qrwy nędzy zrozumiecie (Wy, którzy jeszcze nie rozumiecie), że gówno możecie mi (i komukolwiek innemu) zza swojego monitorka zrobić... więc przestańcie pisać tekstów typu "nie zadzieraj", "zaraz Ci wpierdole", "masz przejebane" itd. itp.

Ty WeeManie napisałeś mniej więcej o tym, że zza monitora każdy jest twardy... hmm a ja o tym nie pisałem?? I dotego użyłeś słów, które stawiają Cię w świetle takiego "komputerowego twardziela"... takie jak na końcu mojej wcześniejszej wypowiedzi... coś w stylu "przechlapisz sobie"... LOL

Pamiętam jecze jeden motyw... z "pracą" na Attitude... dziwne, bo najwyżej dwa dni wcześniej słyszałem co innego z innych ust (właściwie palców :P)... no ale racja co mnie to obchodzi... obchodzi mnie jednak, że się wymĄdrzasz... nie lubie takiego zachowania i będę się starał je karcić na każdym kroku :P

Tym lamersko-kulturalnym motywem na wniosek rozsądniejszych od siebie, pragnę zakończyć z Tobą "dyskusje"... no bo "burdel się robi" :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

bardzo sie ciesze ,ze temat uwazasz za zakonczony na zgode podalbym Ci reke jezeli bys jej nie odrzucil.Nic do Ciebie ani do nikogo nie mam,ale w kasze sobie nie dam dmuchac.To by bylo na tyle.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Oki teraz będe się juz chamował.

Pasuje i nie kontynułuje tego tematu :x .....

Prawda jest taka że się wqurwiłem o tego imbecyla nikomu w realu nie pozwalam tak do siebie mówić...tym bardziej wqurwiło mnie że jakiś gość za kompa który nawet mnie nie zna tak do mnie mówi :twisted:

S*ck It!

ps.Co do twoich obaw Eugene bardziej bym na twoim miejscu skupił się na sobie niż na innych lepiej pomyśl co będzie jak ty dorośniesz.

Zostawiam to bez komentarza ze swojej strony.........

cYa 8)

1872433537428f0b46b98ce.gif

Ja już chyba dałem sobie na wstrzymanie bo to nie ma sensu jeśli ktoś cały dzień poświęca na moje literówki no to sorki Wee Men był jest i będzie kretynem i nic tego nie zmieni a "Sowa to Sowa" i proponuje zakończyć ten temat.

Aha dzięki za słowa wsparcia w tej trudnej chwili i za normalne posty pod moim adresem :)

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Kto kurwac usuwa posty ? RazorR ? Przemk0 ?
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Urządzenie:  Windows

ja a co

podalem powod mozesz wyzej gdzies przeczytac

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   1

Ehh... ludzie przestańcie się kłócić i wzajemnie wyzywać... głupie teksty wali każdy... bardziej lub mniej, ale każdy... i czasami mozna się z tego pośmiać, no ale jak widzę autorzy niektórych tekstów obrażają się, że ktoś się z nich pośmiał. Teraz ktoś się smieje z Was, a kiedy indziej Wy będziecie się śmiać z innych. No ale jeśli chcecie się sami oszczedzic to po prostu uważajcie na to co piszecie i nie prowokujcie sytuacji. Ja wczoraj byłem na IRCu dosłownie kilkadziesiąt min (swoją drogą po raz pierwszy od dawna ;) ) i poważnie niektóre teksty były takie, ża aż się prosiło żeby je tutaj wkleić :). Ja tam sie w to nie bawię, bo większości nowych userów (dla mnie nowych, nie wiem ile tam siedzicie) nie znam i po prostu nie wiem na co Was stać, co sobą prezentujecie itd., więc nie bawie się w rozpoczynanie awantur (bo pewnie niektórych by oburzylo zacytowanie ich) z nieznanymi mi osobami. Ale poważnie, uważajcie na to co piszecie, a jeśli już bardzo chcecie daną rzecz napisać to napiszcie, ale liczcie się, że mogą Was tu zacytować.

1005187806541accfacb3d6.jpg

SixKiller masz absolutną racje.Zresztą mi sie wydaje że ten topic nie powstał po to żeby wszczynać awantury i kłócić ze sobą użytkowników forum a dlatego aby sie pośmiać z niektórych tekstów niektórych użytkowników.No ale ja mam wrażenie że niektórzy użytkownicy to dzieciaki którzy nie potrafią zrozumieć że sie człowiek chce ponabijać z ich tekstów a nie z nich samych (no chyba że to sie właśnie nabija Rabol :P ) no ale cóż nie każdy jest tu dorosły (przynajmniej umysłow nie tylko fizycznie) :) .
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...