Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ale coraz zadziej jestem w tym temacie....widac dorastam
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Ty tez Urban miales te swoje lamerskie chwile :P

ale jakos wyrastam z tego a inni nie moga :( smutne ale prawdziwe
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Yo bo yo wyrastasz? :D..dobra, zreszta i tak inni predzej czy pozniej tez wyrosna..wiec czym szpanujesz?

nie gadajcie tutaj o tym. tu maja byc najglupsze tematy. jak pojawi sie post niezwiazany z tym to zamykam temat. i nie potwierdzajcie Okejem.

14412508044c725aa0e19e.gif

Mowisz tak jak ja bym cos szpanowal wes sie puknij

OK po pierwsze Urban musze cie rozczarowac.....bowiem nie dorastasz chyba zatrzymales sie w rozwoju o ile sie nie cofasz :P Twoj monolog na irc byl zajebisty......hehehe

Po drugie mamy debiutanta :P

Otoz text ten pojawil sie pod raportem Sixter'a z ostatniego RAW.

Tak było.

A niby jak mialo byc????Co ty mysisz ze Sixter se wymysla co sie stanie na RAW a pozniej sprawdza czy trafil :P

Najberdziej lubie Benoita (kiedyś myślałem że jest amerykaninem, i czytałem jego nazwisko, tak jak się pisze :)). Sorki, jestem trochę green, ale wrestling rządzi :]

hmm.....Interesujace to czyli kiedy koles jest z USA to jego nazwisko czytasz tak jak sie pisze :P Ok to w takim razie thx za wytlumaczenie bo nie wiedzialem :) :lol:

Ale masz plusa za to ze lubisz Benoit :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Jest. Jaki piękny mam debiut :]. A co do 'Tak było.'. Napisałem to, bo nieraz raporterzy naciągają fakty, a tu wszystko było ładnie i przyjemnie :]. Co nie zmienia faktu że Benoit rox.

72206429447c1f28e68cff.gif

Itchy: witamy na RM

Szczecin ma kolejnego reprezentanta tutaj :)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Dziękuje za ciepłe powitanie, Hartfan :]

zmodyfikowane DDT, któe robi tzw. The Greatest Wrestler alive today, a naprawdę Największa Pizda Jaką Zatrudnia WWE, czyli Triple H

loool :P

Kurwa gdzie ty widzisz DDT przy jego Pedigree?????

hehe

Edytowane przez rey023

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Właśnie. A pozatym HHH nie jest wcale taki zły. Facet ma perspektywy, no i ludzie go lubią :]

Nie no Triple H nei jest juz tym Hunterem co w latach 94-99 ale jest nadal dobry.A mianowicie umie się poświęcać w swoich walkach, i bumpsy czasem też ładne przyjmuje.

Jedyne co mu można zarzucić to mania wielkości .

1872433537428f0b46b98ce.gif

Ja tam HHH nie lubie tylko za postawe na zewnatrz i wtracanie sie do bookingu, ale za jego in-ring i out-ring skillsy go doysc cenie , chociaz to nie ten sam Hunter co 2-3 lata temu i na pewno jest dla mnie o wiele lepszym champem niz Steiner,Nash,Goldberg i jak ktos mowil,ze woli Goldiego jak RAW Champa to mnie zatkalo :P

Sowa napisał:

co wy widzicie w tej mordoklejce nie dosc ze zielony to cholera zaczna go pushowac i ma miec feud z undertakerem / po za tym jest wielu wrestlerow ktorzy o wiele wiecej lat pracuja w WWE i nie dostaja takiego pushu (mowa o RVD i Bookerze T ) a spokojnie mogli by zostac ME a nie taki JBL lub juz nie dlugo kopletnie zielony Mordoklejka

Ten text mnie naprawdę rozbroił :P

Mordoklejka :D była kiedyś taka guma do żucia czy cuś :)

Normalnie niedługo zacznie się mówić ,, ooo patrz jaki piękny crucyfix powerbomb wykonał ten... no.... Mordoklejka!!

:lol: :lol: :lol:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, to wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła, jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, które wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. I jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po pas WWE 24/7 Championship.
    • MattDevitto
      Na początku pomyślałem, że to fejk albo Truth po prostu trolluje, ale jednak SRS rozwiał moje wątpliwości. To obecnie topowe źródło.
    • Bastian
      @MattDevitto Chciałbym wierzyć w to, że R-Truth walkę z Ceną na Backlash dostał niejako na pożegnanie, a nie ze względy na to, że WWE nie miało pomysłu, komu dać Jasia w oczekiwaniu na powrót Rhodesa. 😀
    • GGGGG9707
      No to brawo WWE. Sam osobiście za Truth'em nie przepadam i jego humor nie zawsze do mnie przemawia (choć w ostatnich 2 latach tak) ale gość był w WWE 28 lat i takie podziękowanie... Zamiast dać mu part-time kontrakt czy status legendy lub po prostu po ludzku przedłużyć go na gorszych warunkach ale z szacunku do niego dalej go trzymać nawet jakby miał siedzieć w domu. Co jak co ale Omos'owi można płacić i trzymać go w domu ale Truth'a który dużo robi to już nie... Brak słów z tym WWE ostatnio...
    • MattDevitto
      Cena faktycznie psuje wrestling
  • Dodaj nową pozycję...