Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupsze Teksty na RazorMedia :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ok troche sie zastanawialem czy zalozyc ten temat lae po ostatnich tekstach na forum nie wytrzymalem i nie moglem se odmowic :)

oto moje propozycje ....hehe

5 najwiekszych sympatii jesli chodzi o RAW oraz o Smackdown.

RAW

1. Eric Bischoff

Smackdown

1. Bradshaw

To jedna z ostatnich propozycji Sixtera :)

Sowa11 .Zna sie na wrestlingu (jak kazdy z razormedia) .Pozatym go lubie :D

Ten tekst powalil mnie na kolana :) Bylo to w dziale Konkurs na Czlowieka RazorMedia...

Czekam na wasze propozycje

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Rabol

19

• rey023

18

• Hartfan

14

Top użytkownicy w tym temacie

Rey023: stworzyles 2 takie same posty. Jeden usunelem.

Poza tym kazdy ma prawo do sympatii jakie kto sobie zapragnie. Jak Sixter lubi Bradshawa to jego broszka.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

No jak dla mnie to co napisal Sixter nie było znowu takie idiotyczne... wymienił swoją ulubioną piątkę, to że lubi Bischoffa i Bradshawa nie oznacza od razu, że jest smieszny... móglby nawet wymienić Fabulous Moolah... wszystko zalezy od tego kto kogo lubi. Nie trzeba lubić wyłącznie tych, którzy prezentują Bóg wie jaki poziom zapaśniczy (pomijając fakt, że Bischoff nie jest wrestlerem).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wiem Hartfan wlasnie tez skasowalem jeden nie wiem jak to sie stalo juz poprawione.

Hartfan piszesz jakbym obrazil Sixtera tym postem mnie to rozbawilo i tyle przeciez nikogo nie obrzam wiec nie rozumiem o co ci chodzi

Widac tego nie rozumiesz. Przeczytaj wpis SixKillera. Jasno to wyjasnil.

Hehehehe zajebisty temat.. zaraz jakies glupie texty walne :P

4302049614329261d90190.jpg

Przeczytalem i nadal utrzymuje swoje zdanie...

NIe wazne ,nie ma co gadac na ten temat.

Damn right. Klotnie o gowna sa najmniej tu potrzebne.

• Urządzenie:  Windows

Sowa11 .Zna sie na wrestlingu (jak kazdy z razormedia) .Pozatym go lubie :D

No bo Sowa11 Jest cool!! :)

przepraszam Hartfan zagalopowalem sie i dalem ten temat w zlym dziale, moj blad.

co do Reya... jestes poprostu chamski , twoje posty odnoszace sie do mojej osoby obrazaja mnie. Nie bede sie tu teraz tlumaczyl dlaczego lubie Bradshawa czy Bischoffa bo to moja sprawa, przedstawilem swoje zdanie,chcac poznac opinie innych w temacie nowo otwartym, poplenilem blad, powinienem go wrzucic do dzialu innego, ale ciebie nic nie usprawiedliwia przed osadzaniem moich pogladow i obrazaniem mnie.Kim ty myslisz ze jestes?

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Sixter czym ja cie obrazilem???

Prosze powiedz mi czym?Jestem ciekaw....

Rozumiem jak bym cie powyzywal czy co ale tego nie zrobilem

Powiedzialem co mysle i tyle a to ze ty odebrales to tak czy inaczej to nie moj problem.

Lubisz Bradshaw'a ok np :)

p.s. jesli chcesz sie ze mna klocic to zaloz inny topic bo to nie miejsce!!!

No to co Walka Sixter vs Rey023 specjalny sedzia Sowa11 z outsiders w federacji ring of house

To jaka jest prawda ? jest udawany czy nie .Chyba do konca sami nie jestescie tego pewnii

a jak zginal Undertaker ??

prosba do wielkich fanów wrestlingu: wymiencie swoje chwyty z wrestlingu...

te ktore wam sie podobaja (finishery) - tylko jeden, lub zamiast niego ten ktory stosujecie lub chcielibyscie stosować w razie problemu lub faktycznej walki na gali (zarty zartami, ale pytanie ajk najbardziej powazne);

Pierwsze dwa to dziela El Koyote a trzeci to Big Nasha,ale i tak najglupszy post jaki widzilem na rm to "czy wrestling powinnien zostac dyscyplina olimpijska?" to poprostu wymiata tylko teraz jakos nie moglem znalesc tego posta. a tak wogole zajebisty teamt czekalem na niego :D

576009130413fce83f1b12.jpg

Dobre Lukki :)

O tym tekscie Big Nash to wiedzialem ale tego od El Koyote to nie znalem...hehe

On chyba powiedzial to dla jaj bo ja nie widze innej mozliwosci :mrgreen:

Przypomnial mi sie ostatnio tekst Sowy na irc'u

"Scoot Haal to pijak"

hehe

Czasami sie zastanawiam czy Sowa moze tak specjalnie gada takie glupoty by bylo smieszniej

[

Przypomnial mi sie ostatnio tekst Sowy na irc'u

"Scoot Haal to pijak"

hehe

Czasami sie zastanawiam czy Sowa moze tak specjalnie gada takie glupoty by bylo smieszniej

No Bo Sowa to sowa

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...