Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Awards 2017 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

1. Wrestler Roku: Kazuchika Okada

2. Najgorszy Wrestler Roku: Mojo Rawley

3. Najlepszy Babyface AJ Styles

4. Najlepszy Heel: Samoa Joe

5. Feud/Storyline Roku Samoa Joe vs Brock Lesnar

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku: Bobby Lashley vs Josh Barnett w IW.

7. Tag Team Roku Evil’n’Sanada

8. Najgorszy Tag Team Sabbatelli i Moss

9. Największy Postęp: Juice Robinson

10. Najlepsze Mic Skillsy Paul Heyman

11. Najlepszy Gimmick Elias

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): Will Ospreay

13. Najbardziej Przereklamowany: Jinder Mahal

14. Najbardziej Niedoceniony: Sami Zayn

15. Najlepsza Gala TV: Lucha Underground

16. Walka Roku (podać galę): Kazuchika Okada vs Kenny Omega NJPW Wrestle Kingdom 11

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Randy Orton vs Bray Wyatt – House of Horrors Match, WWE Payback 2017

18. Odkrycie Roku: Shayna Baszler

19. Rozczarowanie Roku: Bray Wyatt

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): James Ellsworth

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Ultima Lucha Tres

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) RoH Final Battle

24. Kobieta Roku: Shayna Baszler

25. Wrestlingowe Wydarzenie Roku: Kazuchika Okada vs Kenny Omega Wrestle Kingdom 11 i związana z tym dyskusja na temat ocen i jakości walk ogółem.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• CzaQ

2

• Fruki

2

• Pavlos

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   682
  • Urządzenie:  Windows

1. Wrestler Roku - Kazuchika Okada. Ciężki wybór, bo był to wyjątkowo dobry rok i wiele wrestlerów zaakcentowało swoją obecność z przytupem. Miałem niemały tie z Naito i Omegą, ale ostatecznie wybór trafia na Rainmakera. Twarz New Japan od 2012 roku tylko się rozpędza i naprawdę zaczynam powoli wierzyć w jego słowa, mówiące o tym, że przebuduje swoimi rękoma całą japońską scenę wrestlingową. Mimo, że jest powiedźmy "kompletny", to wciąż zdaje się robić postępy i trzyma równy i zatrważająco wysoki poziom.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Jinder Mahal - Może gościa nie doceniam, ale jego run całkowicie odepchnął mnie od oglądania SmackDown, które od podziału brandów całkiem przyjemnie mi się śledziło...

3. Najlepszy Babyface - AJ Styles. Opinia bazowana na krótkich klipach z youtube i wycinkach walk, ale wydaje mi się, że P1 w roli takiego "klasycznego" facea zrobił to najlepiej.

4. Najlepszy Heel - Minoru Suzuki. Mało jest prawdziwych czarnych charakterów obecnie. Mógłbym dać Miza, ale wyróżniam go już w innej kategorii. Suzuki ma swoje patenty na to, by nieźle wkurwić, a do tego mimo upływu lat wciąż potrafi zrobić robotę w ringu.

5. Feud/Storyline Roku - Kenny Omega vs. Kazuchika Okada. Nie przepadałem za Omegą w dywizji junior. Objęcie sterów BC i dostanie pasa IC tylko dlatego, bo Nakamura odszedł i następne walki z Tanahashi'm wypadały blado i generalnie dla mnie, ten gościu zaistniał dopiero przez niesamowity feud z Okadą. Świetnie się uzupełniali i sprawili, że Meltzer musiał podnieść nawet skalę oceniania. Najlepsza trylogia ever.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Bray Wyatt vs. Randy Orton. Na papierze poezja, a w praktyce szkoda strzępić nawet klawiatury...

7. Tag Team Roku - The Hardy Boyz. Z "technicznego" punktu widzenia na pewno można znaleźć drużynę, która zrobiła więcej ciekawszych walk, ale przez sentyment i podziw, że wciąż dają radę robić to na takim poziomie, mój głos leci na zwariowanych braci. Może nie siedzę już w tym tak głęboko jak kiedyś, żeby śledzić całą scenę wzdłuż i wszerz, ale wydaje mi się, że dywizje drużynowe przechodzą niemały kryzys i mało jaki tag team stworzył coś pamiętnego. Hardys natomiast brali udział w aż dwóch dobrych walkach stypulacji ladder tego samego weekendu dla dwóch innych federacji. W sobotę stracili pasy ROH, a w niedzielę wygrali pasy WWE i to na WrestleManii. Takie manipulacje nie zdarzają się często. :)

8. Najgorszy Tag Team - -----

9. Największy Postęp - Braun Strowman. Napompowanych wielkoludów było w WWE wiele, ale tylko niektórzy wykorzystali swoją szansę. Braun'owi się to udało i ludzie o nim teraz mówią.

10. Najlepsze Mic Skillsy - The Miz. Poza weteranami jak Cena i Triple H, dzieli go przepaść z resztą rosteru.

11. Najlepszy Gimmick - Marty Scurll. Uwielbiam jego theme song, kostiumy i zachowanie w ringu. Wykształcił prawdziwy charakter, a takich coraz mniej w współczesnym pro wrestlingu.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Will Ospreay. Nie przepadam za Ospreay'em, ale jeżeli o flipy chodzi, to nie ma sobie równych. Ricochet mógłby być lepszy, ale w ubiegłym roku nie pokazał nic ciekawego.

13. Najbardziej Przereklamowany - Randy Orton. Lazy bastard. On ma umiejętności, doświadczenie i wszystkie narzędzia, by teraz cementować swoją karierę, a zamiast tego odwala swoje "obowiązki" czytane z kartki bez żadnej pasji i inwencji twórczej. Feud z Wyatt'em to po Mahalu kolejny powód przez który śledziłem WWE jedynie śladowo w minionym roku.

14. Najbardziej Niedoceniony - Dolph Ziggler. Trzeba coś dodawać? To generalnie temat rzeka, bo WWE nie wie co ma z nim zrobić, a on powinien już dawno pójść drogą Cody'ego Rhodesa...

15. Najlepsza Gala TV - -----

16. Walka Roku (podać galę) - Kazuchika Okada vs. Katsuyori Shibata @ NJPW Invasion Attack. Poszli na całość, podbili niebywały już wtedy run Okady z pasem IWGP kilka słupków wyżej i Shibata przepłacił ten występ karierą. Przykre, przejmujące i niesamowite zarazem. Dla mnie to oczywisty wybór na walkę roku, co znaczy wiele, bo 2017 był wręcz onieśmielający pod względem jakości.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Bray Wyatt vs. Randy Orton - House of Horrors. Żałosna kopia wygłupów braci Hardy.

18. Odkrycie Roku - Keith Lee - tie z Jeff'em Cobb. Lee jednak kupił mnie walką z Tomohiro Ishii w Revolution Pro i czegoś takiego właśnie brakowało Cobb'owi. Mam nadzieję, że nie uda się do WWE tylko New Japan.

19. Rozczarowanie Roku - Okropne kontuzje Katsuyori Shibaty i Yoshihiro Takayamy.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Don Callis. Wrócił do biznesu w wielkim stylu. Za stołkiem komentatorskim daje sobie radę, a za kulisami odpowiedzialny jest za Omega vs. Jericho. ;)

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - -----

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - NJPW "Wrestle Kingdom" 11.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Oglądałem jedynie dobry stuff. Bez głosu. :P

24. Kobieta Roku - Charlotte Flair. Za to, że nie kasuje jedynie kuponów po ojcu, tylko udowadnia ciężką pracą, że zasługuje na swoje miejsce.

25. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Chris Jericho w New Japan!

Edytowane przez IIL

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

1. Wrestler Roku

AJ Styles - nadal fenomenalny. Zaczynał rok jako mistrz WWE, kończy jako mistrz (choć oczywiście nie jednym ciągiem ;) ). Po drodze przeszedł face turn i z czołowego heela stał się głównym facem na Smackdown. Facet jest gwarancją dobrych walk i do głównie dla niego włącza się niebieską tygodniówkę (której poziom niestety w 2017 mocno spadł).

Muszę dodać, że drugą osoba którą brałem tu pod uwagę był Strowman. Tak jak SD oglądało się dla Stylesa, tak RAW dla Strowmana. Jedyna różnica która zadecydowała o moim głosie to sukcesy i zdobyte tytuły.

2. Najgorszy Wrestler Roku

Bray Wyatt - kontrowersyjnie, ale jednak głos na naszą "nową twarz strachu". To miał być jego rok. Rok w którym zdobył swoje pierwsze pasy w karierze w tym ten najważniejszy. I tak jak początek roku miał bardzo udany, tak im dalej w las tym coraz gorzej. Najpierw strata pasa na WMce (w bardzo słabej walce w której odwalały się jakieś dziwne akcje), potem House of Horrors match (o tym później ;) ), a potem (na szczęście nie zrealizowana do końca) historia z Balorem i Sister Abigail. Masakryczny rok Braya przez który z gościa któremu współczułem tak słabego bookingu stał się osobą którą mogą nawet zwolnić i będę mieć to w dupie.

3. Najlepszy Babyface

Przyznam, że miałem duży problem, ale nie przez tak duży wybór, tylko jego brak. Jakoś nikt w tym roku nie wyglądał mi na idealnego "księcia na białym koniu" i "obrońcę uciśnionych". Stąd, podtrzymując swoją opinię z pierwszej kategorii głos na AJ Stylesa.

4. Najlepszy Heel

Tu było równie trudno z wyborem, ale teraz przez bardzo dużą ilość świetnych heeli. The Miz, Strowman (choć nie wiem czy tak go traktować), Samoa Joe, Kevin Owens, Neville to czołówka 2017 roku.

Koniec końców wybieram Samoa Joe. Totalny zabijaka który natychmiast swoimi czynami udowodnił że nie warto z nim zadzierać. Świetnie się wkomponował do rosteru i z miejsca stał się ważną postacią. Kto by pomyślał że 2 byłe perełki TNA będą kiedyś czołowymi postaciami WWE dla których będzie się włączać RAW i SD!.

5. Feud/Storyline Roku

Strowman vs Roman Reigns

Choć chciałbym tu wyróżnić cały okres dominacji wielkiej (dosłownie i w przenośni) czwórki z RAW: Lesnara, Strowmana, Joe i Romka. Ich rywalizacje (nieważne w jakiej kombinacji) były zdecydowanie najlepszą telewizją na RAW od dawna. Wielcy goście w których przypadku naprawdę wierzyliśmy że mogą rozjebać każdego (a przy okazji hale, budynek i całe miasto).

Szczególnie wyróżniłem Romka i Brauna, bo ich rywalizacja trwała najdłużej i dała nam tak świetne momenty jak przewracanie karetki i catchphrase "I'm not finished with you!"" :D

W głowie miałem tu też historię Jericho i Owensa. Tu jednak bardziej pasowałby mi głos na kategorię "segment roku" (gdybyśmy taką mieli :P) dla "Festival of Friendship.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku

Bray Wyatt vs Finn Balor

Tu nie miałem żadnych wątpliwości. Mega nudny feud za którym stał całkiem ciekawy pomysł (Demon vs potwór Bray). Niestety realizacja, jak i walki były na fatalnym poziomie. Na całe szczęście choroba Braya przerwała to (jak i pojawienie się Sister Abgail w postaci Braya :roll: ).

7. Tag Team Roku

The Usos

Tu również 0 wątpliwości. Wprawdzie muszę przyznać, że początki Usosów po heel turnie mnie nie przekonywały. Z czasem jednak doceniłem ich przemianę, a teraz uważam ich za fantastyczną drużynę i chcę by trzymali pasy jak najdłużej.

Przy okazji chcę powiedzieć kilka słów o dywizji TT w 2017 w WWE. Bo był to przedziwny rok. Rozpoczynał się jako jeden z najgorszych w historii dla drużyn, gdzie poza dominującym New Day nie było nic. Z czasem jednak zaczęło rosnąć znaczenie takich teamów jak Cesaro i Sheamus albo właśnie braci Uso i okazało się że da się z tego ulepić coś naprawdę fajnego. No a rok kończymy chyba jednym z lepszych okresów gdzie niezależnie czy to na SD! czy RAW walka TT to gwarancja dobrego wrestlingu.

8. Najgorszy Tag Team

Hype Bros - dzięki Bogu się rozpadli!

9. Największy Postęp

Braun Strowman - widzieliśmy już to w 2016, a 2017 tylko to potwierdził. Braun z mega przereklamowanego gościa na punkcie którego oszalał Vince stał się jedną z najgorętszych postaci na RAW. Zresztą widać że facet pracuje nad sobą. Wystarczy zobaczyć jego sylwetkę gdy biegał w Wyatt Family a teraz. W ringu coraz lepszy, jako postać tak samo. Jeśli to nie jest postęp to ja nie wiem co nim jest.

10. Najlepsze Mic Skillsy

The Miz - choć muszę przyznać że daję go tu trochę na zasadzie "bo gdzieś chcę go dać". Miz to jak co roku mikrofonowa czołówka w WWE. Miał bardzo dobry rok, był (i jest) czołowym heelem na RAW i wcale nie miałbym nic przeciwko by dostał jeszcze większy push w przyszłości.

11. Najlepszy Gimmick

Elias - myślałem też o Velveteen Dream, ale prawdę mówiąc widziałem go tylko raz na War Games. Wolę oddać głos na Eliasa, który mimo braku wielkich sukcesów jest coraz ciekawszą postacią, staje się coraz bardziej over i myślę że w 2018 roku może zdobyć swój pierwszy pas.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)

Neville - All hail the King!

13. Najbardziej Przereklamowany

Shane McMahon - oczywiście zawsze można pójść tu po najmniejszej linii oporu i dać Romka. Myślę jednak że byłoby to nie fair wobec niego w momencie w którym oddałem na niego głos w kategorii feud roku. Stąd głos na Shane'a którego znienawidziłem w tym roku jeszcze bardziej. Co jest dla mnie najbardziej niesamowite w jego osobie, to ślepota wielu ogarniętych fanów, którzy jarają się gdy czeka nas jego walka i z jakiegoś powodu w ogóle nie przeszkadza im że non-wrestler jest tak naprawdę najbardziej wypromowaną postacią w rosterze (na SD mógłby z miejsca wejść do walki o pas i nikt nie powinien narzekać, bo prezentowany jest na takiego kozaka). Niestety wiem, że to pobożne życzenia, ale mam nadzieję że nie będę go już oglądać w ringu.

14. Najbardziej Niedoceniony

Kategoria imienia Cesaro ;) Jednak nie tym razem, bo ten rok był naprawdę przełomowy dla Szwajcara i w drużynie z Sheamusem stali się naprawdę kozakami.

Myślałem nad Nevillem, który spokojnie zasłużył na push po midcardowy pas. Głos jednak na Ruseva, który miał totalnie nijaki rok, a zasługuje na dużo więcej. Pod koniec roku pojawiło się "Rusev Day" więc jest nadzieja że będzie lepiej.

15. Najlepsza Gala TV

RAW - głównie przez 2 rzeczy: słaby poziom SD! oraz rywalizację potworów ;)

16. Walka Roku (podać galę)

Okada vs Omega - Wrestle Kingdom 11

Małe wyłamanie z głosowania tylko na WWE, ale ta walka naprawdę bardzo mi się podobała. Najbardziej przekonuje mnie to, że jest to walka która wywołała u mnie masę emocji mimo iż nie oglądam regularnie NJPW. A to już coś mówi o tym pojedynku.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)

House of Horrors match - miała być kopia fantastycznego "Broken Universe", wyszedł nudny potworek bez logiki, składu i ładu. No i to kolejne podsumowanie roku Braya Wyatta :D

18. Odkrycie Roku

Cieszę się że nadrobiłem NXT Wa Games, bo inaczej miałbym spore problemy z głosowaniem na kogoś w tej kategorii. A tak, to bez cienia wątpliwości - Velveteen Dream

19. Rozczarowanie Roku

Revival - czy oni nie wygrali w zeszłym roku w AWA kategorii Tag Team roku? (tak, wygrali). Do tego pokonując dominujące i rekordowe New Day. Niestety awans do głównego rosteru tego nie potwierdził. Wprawdzie wiemy, że panowie mieli dużo pecha z urazami. Tyle, że to też może się wpisać w rozczarowanie ;) I tak to uargumentuję ;). Oby 2018 był dla nich dużo lepszy.

Myślałem też nad Mahalem, który u wielu osób jest wpisywany jako najgorszy wrestler roku lub najbardziej przereklamowany wrestler. Ja mimo wszystko dałbym mu "tylko" rozczarowanie, bo tak też odebrałem jego run jako mistrz. Na początku chciałem by zdobył pas, cieszyłem się gdy to się stało, a potem mój entuzjazm spadał i koniec końców ucieszyłem się że o stracił.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)

Paul Heyman - niezmiennie od lat, nawet mimo gadania podobnych rzeczy i pojawiania się na galach tylko okazjonalnie.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)

Danie Bryan - choć to trochę "karny kutas" dla bookerów Smacka, którzy dawali Danielowi wiele idiotycznych decyzji w ciągu roku. Najważniejsza to sprawa kobiecej walizki MitB. Takimi argumentami jakie zostały tam użyte da się anulować połowę historii WWE.

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

NXT War Games - powiedzmy sobie szczerze, WWE nie rozpieszczało nas w tym roku i tak naprawdę ciężko wybrać jedną całą galę która byłaby warta zapamiętania i głosu w tej kategorii. Stąd głos na PPV od NXT.

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

WWE PPV - Fastlane 2017 - gala która zapowiadała się słabo, była słaba, a nudziła nawet oglądana jako skrót na jakimś kanale YT.

24. Kobieta Roku

Alexa Bliss, która tylko potwierdziła swoją klasę.

25. Wrestlingowe Wydarzenie Roku

(Potencjalne) zakończenie kariery przez Undertakera - wiem że to mocno naciągane, ale to właśnie zdarzenia po walce z Romkiem na WMce były dla mnie najbardziej pamiętnym momentem 2017 roku. Zdecydowanie najbardziej emocjonalnym i bardzo chciałbym by to właśnie w taki sposób skończyła się kariera Deadmana, bo mimo przegranej walki było to dla mnie bardzo emocjonujące przeżycie.

• Reputacja:   0

1. Wrestler Roku- Kazuchika Okada

2. Najgorszy Wrestler Roku- Bray Wyatt

Dostał World Title Match na WMce- chyba najgorszy w historii. Feud też zaczął być fatalny od momentu odłączenia się Ortona. Feud z Finnem- też jeden z najgorszych w tym roku.

3. Najlepszy Babyface- Hiroshi Tanahashi

4. Najlepszy Heel- Dan Lambert

5. Feud/Storyline Roku- Roman Reigns- John Cena

Potencjał tego feudu i tak nie został wykorzystany w całości ale to co było i tak wystarcza dla mnie na feud roku.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku- Bayley- Charlotte

7. Tag Team Roku- Young Bucks

8. Najgorszy Tag Team- The Ascension

9. Największy Postęp- Silas Young

10. Najlepsze Mic Skillsy- John Cena

Nawet jak nie ma o czym mówić to i tak powie coś ciekawego, a jak juz ma ciekawy temat jak np. podczas feudu z Romkiem to wtedy prezentuje najwyższy możliwy poziom mic skilla.

11. Najlepszy Gimmick- Dan Lambert

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)- Kushida

13. Najbardziej Przereklamowany- Enzo Amore

14. Najbardziej Niedoceniony- Breezango

Wykonali kawał dobrej roboty przy segmentach na zapleczu, stali sie over, a nic za to nie dostali. Nawet nie chodzi o mistrzostwa ale mogli chociaż dać im bardziej postawić się dla Bludgeon Brothers.

15. Najlepsza Gala TV- Raw

Pomimo, że czasami naprawde ciężko się ogląda tak długi program to przynajmniej coś się tu działo. Smackdown i Impact mają lepszy format ale o wiele częściej wiało tam nudą.

16. Walka Roku (podać galę)- Okada vs. Omega; Dominion

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)- Wyatt vs. Orton; Payback

18. Odkrycie Roku- Pete Dunne

19. Rozczarowanie Roku- Jinder Mahal

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Dan Lambert

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)- Kurt Angle

22. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Dominion

23. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- Backlash

24. Kobieta Roku- Asuka

25. Wrestlingowe Wydarzenie Roku- Walka Okada- Omega na Wrestle Kingdom 11

Edytowane przez Emcz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Zmieszany/a
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...