Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude User Awards 2017 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   403
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

1. Użytkownik roku - TJCACPJ - dużo go było i wszędzie. Miał ogromny wkład w stronę newsowo-artykułową strony, jak i w dyskusje na różne (nie tylko stricte-wrestlingowe) tematy.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Brak. Nie mam FB, nie korzystam z FB i dobrze mi z tym.

3. Redaktor roku - TJCACPJ - kapitalna robota z newsami (jestem 100% na tak jeżeli chodzi o krótsze, ale częstsze newsy. Od razu widać, że coś się na stronie cały czas dzieje pod tym kątem) oraz bardzo ciekawymi felietonami.

4. Tekst roku - cały cykl Pionierzy Wrestlingu. Zajebiście przybliża, przypomina lub w ogóle informuje o isteniu legend tego "sportu", o których 90% naszego forum nie miało zapewne pojęcia, a których wręcz wypadałoby znać i pamiętać. Świetny pomysł na cykl.

5. Debiutant roku - Brak. Nie zapamiętałem żadnego nicku z "nowelasów", który zapadłby mi bardziej w pamięć. No chyba, że z negatywnej strony, a takowych wyróżniać nie mam zamiaru.

6. Progres roku - TJCACPJ. Arkao po faceturnie, z kłótliwego, złośliwego chujka (i kolesia nagrodzonego w zeszłym roku "nagrodą" za regres roku), stał się świetnym, pełnowartościowym Userem, który stanowi mocny filar naszego forum. Myślę, że warto go nagrodzić za tak diametralną i pozytywną przemianę ("Nowy Rok - Nowa Ja"? :D ).

7. Regres roku - Jack Doomsday. W zeszłym roku namaszczony na "Użytkownika Roku", a w tym ewidentnie stosunkowo mniej go widać na forum i już tak nie błyszczy w postach jak w zeszłych latach. Osobom nagradzanym w podsumowaniu roku najbardziej zawsze "patrzę na ręce" (w myśl zasady z MMA - "nie sztuką jest zdobyć pas, ale sztuką jest go obronić"), a Jack'owi nie bardzo udało się zaliczyć tą "próbę czasu" w tym roku.

Jeżeli podczas tegorocznego głosowania na Usera Roku, nawet nie przechodzi mi przez myśl osoba nadal jeszcze "panująca" w tej kategorii, to jest to dla mnie wręcz definicja "regresu roku".

8. Inicjatywa roku - Brak. Nic takiego nie rzuciło mi się w oczy.

9. "WTF?!" roku - dużo Userów ze "starej gwardii" przestało się udzielać na Forum lub mocno ograniczyło swoją aktywność, co niestety mocno odbija się na jakości postów i dyskusji w prowadzonych w tematach, a tym samym sprawia, że Atti obniżyło loty.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

8

• -Raven-

5

• Arkao

4

• Morison

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Chyba warto przypomnieć, że dziś ostatni dzień :)

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Użytkownik roku - w tej kategorii zawsze starałem się skupiać tylko na dyskusjach na forum. Ten rok jest jednak trochę inny. Dyskusji było mniej, a forum jakby trochę spuściło z tonu. Również osoba na którą głosuję, a więc TJCACPJ dała bardzo dużo dodatkowych powodów by zasłużyć na ten głos. Dyskusje w tematach tak wrestlingowych, jak i nie wrestlingowych, newsy, felietony, artykuły, aktywność w SB, angażowanie się w życie forum. Ogromny progres, "face turn" :D W tym roku człowiek orkiestra, co zresztą [spoiler alert] będzie również widoczne w innych kategoriach ;)

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - mimo iż w jego przypadku wystąpiła mała "wymuszona" przerwa ;) to bez cienia wątpliwości jest to osoba która nakręca grupę na FB i wrzuca dużo ciekawych, często dość niszowych rzeczy. Mowa oczywiście o Vaclavie.

Chciałbym też wyróżnić wybielacza, który może nie wykazywał się wielką aktywnością, ale często starał się jakoś rozkręcić grupę i był okres gdzie rozpoczynał wątki do dyskusji na temat tygodniówek.

3. Redaktor roku - TJCACPJ

4. Tekst roku - niestety jak co roku mam sporo do nadrobienia w tej kwestii. Są jednak teksty które czytałem, lub "w miarę" ;) przeglądałem. Stąd głos na całą serię Pionierzy wrestlingu. Seria mocno niedoceniana, a na pewno warta przejrzenia.

5. Debiutant roku - bez urazy dla nikogo, ale ta kategoria dobitnie pokazuje jaki mamy regres forum. Stąd można powiedzieć, że jaki rok na forum, tacy debiutanci ;) Niemniej jednak dwóch się w jakimś stopniu wyróżnia, a są to Grins i DR7. Głos na tego drugiego, bo lepiej go wspominam ;)

Mam również nadzieję że wyróżnienie dla was będzie motywacją do jeszcze większej aktywności na forum ;)

6. Progres roku - TJCACPJ

7. Regres roku - Zdecydowanie Susek. Wcześniej bardzo wyróżniająca się postać, teraz trochę go brakuje.

8. Inicjatywa roku - brakuje jakiejś wyraźnej inicjatywy w tym roku. Pójdę więc tropem innych i zagłosuję na grupę na FB, która może i powstała w zeszłym roku, ale w tym zdecydowanie się rozrosła i rozruszała (niestety wpływając na forum).

9. "WTF?!" roku - dla mnie WTFem roku jest zdecydowanie... brak wyraźnego WTFa w 2017 r. :D Nasza PSW jak i forum regularnie dostarczała rzeczy nadające się do tej kategorii. Ten rok był jednak tak słaby, że nawet tutaj brakowało czegoś wyraźnie aspirującego do tego miana i wywołującego we mnie właśnie taką reakcję.

1. Użytkownik roku - Arkao aka ciąg literek który zawsze muszę kopiować z postów powyżej, TJCACPJ. Facet zrobił w tym roku tak wiele dla i portalu, że oddanie na niego głosu jest obowiązkiem.

2. Użytkownik FB - na fb zawsze przewijają mi się posty 3 osób - Vaclava, Michcia i Carrika, więc pole poszukiwań zostało wystarczająco zawężone. Głos na Michcia.

4. Tekst roku - Pionierzy wrestlingu

5. Debiutant roku - brak.

6. Progres roku - CzaQ, nie wiem czy to modelowy przykład progresu, ale w tym roku jego posty przewijały się przez grono pozostałych swoim dość brawnym stylem.

7. Regres - Attitude Mówi

8. Inicjatywa - .... facebuch? Poza grupą FB to nic mi kompletnie nie przychodzi do głowy.

9. WTF roku - brak

1. Użytkownik roku - aRo - aRo odwala świetną robotę "po cichu" sprawdzając wszystkie nasze paczki i artykuły. Oprócz tego wstawia posty po każdym PPV i tygodniówce, nie pomijając nawet 205 Live, pisuje również w innych tematach.

2. Użytkownik FB - Michcio - sugeruję się tutaj głównie statystykami, które działają na Jego korzyść, ale też tematyką postów, które zapadają mi w pamięć bardziej niż to, co wstawiają pozostali.

3. Redaktor roku - TJCACPJ - tutaj nie trzeba chyba nic dodawać, bo i wyboru nie ma żadnego, konkurencja zdeklasowana :P

4. Tekst roku - nie czytałam wszystkiego, więc nie będę mieszać i zostawiam pusty głos.

5. Debiutant roku - Grins - za to, że ma odwagę wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli są to wg. innych userów głupoty :lol:

6. Progres roku - CzaQ - bardzo lubię czytać Jego barwne posty po PPV, wyróżniają się wśród innych humorem.

7. Regres roku - powinnam być to ja, bo zniknęłam na dosyć długo, ale skoro nikt tego nie zauważył to sama też nie zagłosuję na siebie i zostawię puste miejsce :P

8. Inicjatywa - niech będzie, że grupa na FB

9. WTF roku - jak dla mnie nie ma

Edytowane przez Amy

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Reputacja:   709
  • Styl:  Ciemny

Ok, ostatnie chwile trzeźwości, więc czeba głosnąć. Wybory nietypowe jak i mój umysł :

1. Użytkownik roku

Mimo, że niewielu już aktywnych jest userów to kilku jest na pewno do wyróżnienia :

- TPCJAGDRTVPCV - bo najbardziej się udziela, wali newsami jak jak nie wiem co po prostu wali :D No i przeszedł chujek faceturn :D :*

- Papcio Raven - bo najlepiej się czyta jego posty i z wytchnieniem czeka się aż spierdoli kolejne PPV od Vince'a :D

- konto zbiorowe o nazwie NIKO - bo nikt normalny nie ogarnąłby tego wszystkiego (recki WWE, UFC, filmowe, muzyczne, itp.), a nasz posiadacz barwnej kolekcji Cipo Baxxów ogarnia :D

- Amy - bo jak widzę jej post to wyobrażam sobie 166 cetymetrowe stworzenie z boskimi nogami i twarzą Strowmana (przez jej avek :D), a tak naprawdę napisałem to tylko żeby to napisać xD No i jest dupeczką, która podziela nasze hobby ;)

- Mori - bo gdzie Ejm tam i Mori. Fajne poczucie humoru w postach :D

- Kcramsib - bo jest rudy. :twisted:

Ale głos oddam na kogoś innego - Pavlosa - gość pisze bardzo fajne posty i wszystko u niego jest ładnie uporzadkowane, pogrubione gdzie trzeba i pisze o wszystkim, więc nie muszę oglądać gównianej tygodniówki, bo on mi to ładnie opisze :D

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska

Z Fb nie korzystam już ładnych 2 lat, ale głos idzie na Vaclava, bo słyszałem, że się udziela, a umysłem jest konkretnym i lubi piwo :))

3. Redaktor roku - Arkao czyli ten dziwny ciąg literek :D Nie dałem go na usera roku, którego i tak wygra, ale tutaj zasługuje żeby się znaleźć ;)

Wyróżnienie dla Moniki, która ma gimmick "dobrej dupy" w Attitude Mówi :twisted:

4. Tekst roku - Strasznie sposobała mi się inicjatywa B+ Players i czekam na kolejne odcinki! Miejmy nadzieję, że zaczną wychodzić regularnie i częściej.

5. Debiutant roku - Nie oddam głosu, bo słabo było u nas z tym w tym roku. Nie przypominam sobie kogoś konkretnego, a sprawdzać i powielać głosy nie mam zamiaru.

6. Progres roku - Tak jak debiutantowi roku ciężko mi znaleźć kogoś kto podkręcił tempo... myślę, że powrót w chwale Arkao pod innym nickiem gdzie stał się filarem forum może być.

7. Regres roku - mój przyjaciel TakerFanKrk niestety przeszedł na ciemną stroną mocy i coraz bardziej ma wywalone na wrestling, a co z tym związane - prawie go nie widać na forum.

8. Inicjatywa roku - Brak głosu. Leniwe chuje z nas :D

9. "WTF?!" roku - coraz mniej ludzi się udziela na forum, ludzie wolą nakurwiać o skokach narciarskich :roll: niż o PPV... co widać nawet po tym głosowaniu. Ze 20 ludzi napisało hoho kto to podliczy :twisted: ?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

1. Użytkownik roku TJCACPJ

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska: Michcio

3. Redaktor roku: Arkao

4. Tekst roku - Cykl Pionierzy wrestlingu.

8. Inicjatywa roku - Grupa na FB

9. "WTF?!" roku - Arkao z pasem KPW

• Reputacja:   39
  • Styl:  Ciemny

1. Użytkownik roku - TJCACPJ aka Arkao. Najbardziej widoczny od grupy FB (mimo długiej nieobecności) po forum i portal ;)

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Vaclav. Mógłbym napisać, że kierowałem się dla wygody wyłącznie statystykami opublikowanymi na grupie, ale tak jak dla kilku innych osób, posty Vaclava są unikalne tematycznie i personalnie dla mnie ciekawe (ot, Japonia) ;) Wyróżnienie: Carrik, który zawsze imponuje mi wytrwałością w głoszeniu na grupie swoich, często diametralnie odmiennych, opinii mimo oskarżeń, że po prostu trolluje ;)

3. Redaktor roku - Nie ma tutaj innego pomysłu niż TJCACPJ aka Arkao.

4. Tekst roku - Cała seria B+ Players zasługuje na uznanie.

5. Debiutant roku - Nie mam pojęcia. Pusty głos.

6. Progres roku - Pusty głos.

7. Regres roku - Pusty głos.

8. Inicjatywa roku - Rozwój grupy Wrestling Polska.

9. "WTF?!" roku - Pusty głos. W tym roku nie było chyba nic aż tak "mocnego".

Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

1. Użytkownik roku - N!ko

2. Użytkownik FB - Vaclav

3. Redaktor roku - Michcio

4. Tekst roku -

5. Debiutant - DR7

6. Progres roku - CzaQ

7. Regres roku -

8. Inicjatywa roku - Grupa FB

9. WTF roku -

Prezent dla Amy :D

2877324958a34e082e833.jpg

7. Regres roku - mój przyjaciel TakerFanKrk niestety przeszedł na ciemną stroną mocy i coraz bardziej ma wywalone na wrestling, a co z tym związane - prawie go nie widać na forum.

Nawet od Sashy się odwrócił na rzecz Cathy Kelley ^^

No ale opowieści z pracy to jednak i tak mu zazdroszczę tak czy siak :D

A teraz do rzeczy, krótko i zwięźle:

1. Użytkownik roku - aRo

2. Użytkownik FB - Michcio

4. Tekst roku - Pionierzy Wrestlingu

5. Debiutant roku - Sugerując się innymi stawiam na DR7

6. Progres roku - CzaQ. Głos ma w szczególności za ten cytat:

Tyy to może jest jakiś chrzest dla nowych? :D

Gość debiutuje w main rosterze i wszyscy mu mówią - musisz przejść inicjacje, gość zdygany o co chodzi i w ogóle, a ci mu na to - musisz ruchnąć Paige i nagrać to :D

AliPaige i 40 rozbójników :twisted:

Śmiałem się ostatnio z TakerFanemKrk, że otworzą jej nowy serwis Paigehub i tam będzie wszystko :D

7. Regres roku - Jack Doomsday

8. Inicjatywa - ¯\_(ツ)_/¯

9. WTF roku - ¯\_(ツ)_/¯

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

Właśnie tak wygląda moja obecność na forum, mam coś napisać, potem zapominam i okazuje się, że to nieaktualne. No bo po co opisywać PPV 7-10 dni po jego zakończeniu? :)

No ale cóż, najwyżej poniższy post nie będzie się liczyć.

1. Użytkownik roku - Arkao - rok temu kończył w kontrowersyjny sposób, w tym roku było go pełno. Forum, newsy, masa artykułów itp. Dawno nie było takiego roku by ktoś tak pewnie wygrał tą kategorią nie będąc kimś z duetu Niko/Raven

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Michcio statystyki są na korzyść Vaclava ale puro to nie moje klimaty także chętniej lookam na to co wrzuca nam Michał.

3. Redaktor roku - easy pick Arkao

4. Tekst roku - MAGNUM TA - WIELKI WRESTLER, KTÓREGO KARIERA ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA PRZEZ WYPADEK - to na pewno było w tym roku? Jak ten czas zapierdala, Pionierzy wrestlingu czy B+ players to nie moja bajka ale to czytało się fajnie, podobnie zresztą jak historia o Benoit, tak czy siak autorem jest Arkao.

5. Debiutant roku - tylko dwóch userów w 2017 przekroczyło próg 100 postów: Grins i DR7, to tylko potwierdza jak fatalnym rokiem był 2017, nie będę strzelać z mało mnie było i za mało debiutanci się wyróżnili. Pusty głos

6. Progres roku - Arkao - historia od 0 do bohatera, no mam nadzieję rozumiecie aluzję :) Od progresu do regresu przez ponowny progres

7. Regres roku - Od kogo by tu zacząć? Amy, Ziggy, Jack? Sekcja Youtube z Attitude Mówi, którego nie warto odpalać czy brak nowych ciekawych formatów? Sam też zniknąłem w połowie roku. Tak naprawdę to w 2017 jeden wielki regres zanotowała cała społeczność Attitude. Ciężko wymienić kogoś z osobna, karny kutas, znaczy głos na Wrestling Polska

8. Inicjatywa roku - a była jakaś w ogóle? (FB powstało w 2016 tak btw. :)) - Pusty głos

9. "WTF?!" roku - Grupa na FB nie mogła przez kilka miesięcy przekroczyć progu ~930 członków - chyba nie da lepiej się opisać poziomu stagnacji jaki dosięgła naszą społeczność.

• Reputacja:   47

1. Użytkownik roku - aRo, bo dla mnie ta kategoria nie powinna uwzględniać głównie redakcyjnych zasług, tylko posty na forum.

2. Użytkownik FB - Michcio. Regularne posty zachęcające społeczność do odzewu.

3. Redaktor roku - TJCACPJ. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wygra ktoś inny. Nie dlatego, że życzę TJCACPJ źle tylko będzie to oznaczało, że była jakaś konkurencja. W tym roku jej nie było zupełnie.

4. Tekst roku - Seria Pionierzy Wrestlingu.

5. Debiutant - (pusty głos)

6. Progres roku - TJCACPJ. Mniej dram w tym roku :)

7. Regres roku - Kanał YT. Niestety mimo moich prób rozruszania tematu, to kanał marniał. Mamy tu największe luki w zasobach ludzkich. A ja mimo, że lubię robić video to mogę być tylko uzupełnieniem. Oczywiście regres przy okazji zalicza Susek.

8. Inicjatywa roku - Założenie grupy FB było w 2016! Dla mnie mimo, że czas felietonów odszedł to inicjatywą roku będą serie felietonów by TJCACPJ. Gdyby te same felietony były w wersji filmowej na YT to nie mielibyśmy tam regresu.

9. WTF roku - Zdominowanie grupy FB w pewnym momencie przez polski wrestling. Za dużo tego było i może to spowolniło rozwój grupy (?).

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

WYNIKI:

User roku

1. TJCACPJ - 60 %

2. N!KO & aRo - 16%

Użytkownik roku FB

1. Vaclav & Michcio - 50%

Redaktor roku

1. TJCACPJ - 92%

2. aRo & Michcio - 4 %

Tekst roku

1. "Pionierzy wrestlingu" - 59,1 %

2. "B+ Players" & "Magnum TA - Wielki wrestler, którego kariera została zakończona przez wypadek" & "Największa katastrofa w historii wrestlingu" - 9,1%

Debiutant roku

1. DR7 - 91%

2. Grins - 9%

Progres roku

1. TJCACPJ - 44,4%

2. CzaQ - 38,8%

Regres roku

1. Attitude Mówi - 38,8 %

2. Susek - 22,2%

Inicjatywa roku

1. Rozwój grupy FB - 88,8%

2. "Zakończenie grupowej kariery Krzysztofa Lygrysa" & Felietony TJCACPJ - 5,5%

"WTF?!" Roku

1. TJCACPJ, Undisputed KPW Champion - 42,85%

2. Pozostałe kandydatury - 7,14%

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i nominowanych, choć dominacja jednej osoby wyraźna ;)

Warto dodać, że w kategorii "Inicjatywa roku" sporo było głosów na założenie grupy na FB, co miało miejsce w 2016 roku. Z tego względu tego typu głosy traktowaliśmy jako głosy na "rozwój grupy FB" na przestrzeni 2017r.

Ja sam chcę podziękować za kilka wspomnień o mnie w głosach. Sam czuję że 2017 był dla mnie lepszy pod względem aktywności na forum. Fajnie więc że gdzieś tam ktoś to odczuł i zaznaczył ;) Dzięki :)

Regresu jeszcze w kolekcji nie miałem! :grin:

50608915156a3743c1fa34.jpg