Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2017 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - TJCACPJ - dużo go było i wszędzie. Miał ogromny wkład w stronę newsowo-artykułową strony, jak i w dyskusje na różne (nie tylko stricte-wrestlingowe) tematy.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Brak. Nie mam FB, nie korzystam z FB i dobrze mi z tym.

3. Redaktor roku - TJCACPJ - kapitalna robota z newsami (jestem 100% na tak jeżeli chodzi o krótsze, ale częstsze newsy. Od razu widać, że coś się na stronie cały czas dzieje pod tym kątem) oraz bardzo ciekawymi felietonami.

4. Tekst roku - cały cykl Pionierzy Wrestlingu. Zajebiście przybliża, przypomina lub w ogóle informuje o isteniu legend tego "sportu", o których 90% naszego forum nie miało zapewne pojęcia, a których wręcz wypadałoby znać i pamiętać. Świetny pomysł na cykl.

5. Debiutant roku - Brak. Nie zapamiętałem żadnego nicku z "nowelasów", który zapadłby mi bardziej w pamięć. No chyba, że z negatywnej strony, a takowych wyróżniać nie mam zamiaru.

6. Progres roku - TJCACPJ. Arkao po faceturnie, z kłótliwego, złośliwego chujka (i kolesia nagrodzonego w zeszłym roku "nagrodą" za regres roku), stał się świetnym, pełnowartościowym Userem, który stanowi mocny filar naszego forum. Myślę, że warto go nagrodzić za tak diametralną i pozytywną przemianę ("Nowy Rok - Nowa Ja"? :D ).

7. Regres roku - Jack Doomsday. W zeszłym roku namaszczony na "Użytkownika Roku", a w tym ewidentnie stosunkowo mniej go widać na forum i już tak nie błyszczy w postach jak w zeszłych latach. Osobom nagradzanym w podsumowaniu roku najbardziej zawsze "patrzę na ręce" (w myśl zasady z MMA - "nie sztuką jest zdobyć pas, ale sztuką jest go obronić"), a Jack'owi nie bardzo udało się zaliczyć tą "próbę czasu" w tym roku.

Jeżeli podczas tegorocznego głosowania na Usera Roku, nawet nie przechodzi mi przez myśl osoba nadal jeszcze "panująca" w tej kategorii, to jest to dla mnie wręcz definicja "regresu roku".

8. Inicjatywa roku - Brak. Nic takiego nie rzuciło mi się w oczy.

9. "WTF?!" roku - dużo Userów ze "starej gwardii" przestało się udzielać na Forum lub mocno ograniczyło swoją aktywność, co niestety mocno odbija się na jakości postów i dyskusji w prowadzonych w tematach, a tym samym sprawia, że Atti obniżyło loty.

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429128

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

8

• -Raven-

5

• Arkao

4

• Susek

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Chyba warto przypomnieć, że dziś ostatni dzień :)
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429168

• Reputacja:   0

1. Użytkownik roku - w tej kategorii zawsze starałem się skupiać tylko na dyskusjach na forum. Ten rok jest jednak trochę inny. Dyskusji było mniej, a forum jakby trochę spuściło z tonu. Również osoba na którą głosuję, a więc TJCACPJ dała bardzo dużo dodatkowych powodów by zasłużyć na ten głos. Dyskusje w tematach tak wrestlingowych, jak i nie wrestlingowych, newsy, felietony, artykuły, aktywność w SB, angażowanie się w życie forum. Ogromny progres, "face turn" :D W tym roku człowiek orkiestra, co zresztą [spoiler alert] będzie również widoczne w innych kategoriach ;)

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - mimo iż w jego przypadku wystąpiła mała "wymuszona" przerwa ;) to bez cienia wątpliwości jest to osoba która nakręca grupę na FB i wrzuca dużo ciekawych, często dość niszowych rzeczy. Mowa oczywiście o Vaclavie.

Chciałbym też wyróżnić wybielacza, który może nie wykazywał się wielką aktywnością, ale często starał się jakoś rozkręcić grupę i był okres gdzie rozpoczynał wątki do dyskusji na temat tygodniówek.

3. Redaktor roku - TJCACPJ

4. Tekst roku - niestety jak co roku mam sporo do nadrobienia w tej kwestii. Są jednak teksty które czytałem, lub "w miarę" ;) przeglądałem. Stąd głos na całą serię Pionierzy wrestlingu. Seria mocno niedoceniana, a na pewno warta przejrzenia.

5. Debiutant roku - bez urazy dla nikogo, ale ta kategoria dobitnie pokazuje jaki mamy regres forum. Stąd można powiedzieć, że jaki rok na forum, tacy debiutanci ;) Niemniej jednak dwóch się w jakimś stopniu wyróżnia, a są to Grins i DR7. Głos na tego drugiego, bo lepiej go wspominam ;)

Mam również nadzieję że wyróżnienie dla was będzie motywacją do jeszcze większej aktywności na forum ;)

6. Progres roku - TJCACPJ

7. Regres roku - Zdecydowanie Susek. Wcześniej bardzo wyróżniająca się postać, teraz trochę go brakuje.

8. Inicjatywa roku - brakuje jakiejś wyraźnej inicjatywy w tym roku. Pójdę więc tropem innych i zagłosuję na grupę na FB, która może i powstała w zeszłym roku, ale w tym zdecydowanie się rozrosła i rozruszała (niestety wpływając na forum).

9. "WTF?!" roku - dla mnie WTFem roku jest zdecydowanie... brak wyraźnego WTFa w 2017 r. :D Nasza PSW jak i forum regularnie dostarczała rzeczy nadające się do tej kategorii. Ten rok był jednak tak słaby, że nawet tutaj brakowało czegoś wyraźnie aspirującego do tego miana i wywołującego we mnie właśnie taką reakcję.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429171

1. Użytkownik roku - Arkao aka ciąg literek który zawsze muszę kopiować z postów powyżej, TJCACPJ. Facet zrobił w tym roku tak wiele dla i portalu, że oddanie na niego głosu jest obowiązkiem.

2. Użytkownik FB - na fb zawsze przewijają mi się posty 3 osób - Vaclava, Michcia i Carrika, więc pole poszukiwań zostało wystarczająco zawężone. Głos na Michcia.

4. Tekst roku - Pionierzy wrestlingu

5. Debiutant roku - brak.

6. Progres roku - CzaQ, nie wiem czy to modelowy przykład progresu, ale w tym roku jego posty przewijały się przez grono pozostałych swoim dość brawnym stylem.

7. Regres - Attitude Mówi

8. Inicjatywa - .... facebuch? Poza grupą FB to nic mi kompletnie nie przychodzi do głowy.

9. WTF roku - brak

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429176

• Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku - aRo - aRo odwala świetną robotę "po cichu" sprawdzając wszystkie nasze paczki i artykuły. Oprócz tego wstawia posty po każdym PPV i tygodniówce, nie pomijając nawet 205 Live, pisuje również w innych tematach.

2. Użytkownik FB - Michcio - sugeruję się tutaj głównie statystykami, które działają na Jego korzyść, ale też tematyką postów, które zapadają mi w pamięć bardziej niż to, co wstawiają pozostali.

3. Redaktor roku - TJCACPJ - tutaj nie trzeba chyba nic dodawać, bo i wyboru nie ma żadnego, konkurencja zdeklasowana :P

4. Tekst roku - nie czytałam wszystkiego, więc nie będę mieszać i zostawiam pusty głos.

5. Debiutant roku - Grins - za to, że ma odwagę wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli są to wg. innych userów głupoty :lol:

6. Progres roku - CzaQ - bardzo lubię czytać Jego barwne posty po PPV, wyróżniają się wśród innych humorem.

7. Regres roku - powinnam być to ja, bo zniknęłam na dosyć długo, ale skoro nikt tego nie zauważył to sama też nie zagłosuję na siebie i zostawię puste miejsce :P

8. Inicjatywa - niech będzie, że grupa na FB

9. WTF roku - jak dla mnie nie ma

Edytowane przez Amy
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429182

• Reputacja:   499

Ok, ostatnie chwile trzeźwości, więc czeba głosnąć. Wybory nietypowe jak i mój umysł :

1. Użytkownik roku

Mimo, że niewielu już aktywnych jest userów to kilku jest na pewno do wyróżnienia :

- TPCJAGDRTVPCV - bo najbardziej się udziela, wali newsami jak jak nie wiem co po prostu wali :D No i przeszedł chujek faceturn :D :*

- Papcio Raven - bo najlepiej się czyta jego posty i z wytchnieniem czeka się aż spierdoli kolejne PPV od Vince'a :D

- konto zbiorowe o nazwie NIKO - bo nikt normalny nie ogarnąłby tego wszystkiego (recki WWE, UFC, filmowe, muzyczne, itp.), a nasz posiadacz barwnej kolekcji Cipo Baxxów ogarnia :D

- Amy - bo jak widzę jej post to wyobrażam sobie 166 cetymetrowe stworzenie z boskimi nogami i twarzą Strowmana (przez jej avek :D), a tak naprawdę napisałem to tylko żeby to napisać xD No i jest dupeczką, która podziela nasze hobby ;)

- Mori - bo gdzie Ejm tam i Mori. Fajne poczucie humoru w postach :D

- Kcramsib - bo jest rudy. :twisted:

Ale głos oddam na kogoś innego - Pavlosa - gość pisze bardzo fajne posty i wszystko u niego jest ładnie uporzadkowane, pogrubione gdzie trzeba i pisze o wszystkim, więc nie muszę oglądać gównianej tygodniówki, bo on mi to ładnie opisze :D

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska

Z Fb nie korzystam już ładnych 2 lat, ale głos idzie na Vaclava, bo słyszałem, że się udziela, a umysłem jest konkretnym i lubi piwo :))

3. Redaktor roku - Arkao czyli ten dziwny ciąg literek :D Nie dałem go na usera roku, którego i tak wygra, ale tutaj zasługuje żeby się znaleźć ;)

Wyróżnienie dla Moniki, która ma gimmick "dobrej dupy" w Attitude Mówi :twisted:

4. Tekst roku - Strasznie sposobała mi się inicjatywa B+ Players i czekam na kolejne odcinki! Miejmy nadzieję, że zaczną wychodzić regularnie i częściej.

5. Debiutant roku - Nie oddam głosu, bo słabo było u nas z tym w tym roku. Nie przypominam sobie kogoś konkretnego, a sprawdzać i powielać głosy nie mam zamiaru.

6. Progres roku - Tak jak debiutantowi roku ciężko mi znaleźć kogoś kto podkręcił tempo... myślę, że powrót w chwale Arkao pod innym nickiem gdzie stał się filarem forum może być.

7. Regres roku - mój przyjaciel TakerFanKrk niestety przeszedł na ciemną stroną mocy i coraz bardziej ma wywalone na wrestling, a co z tym związane - prawie go nie widać na forum.

8. Inicjatywa roku - Brak głosu. Leniwe chuje z nas :D

9. "WTF?!" roku - coraz mniej ludzi się udziela na forum, ludzie wolą nakurwiać o skokach narciarskich :roll: niż o PPV... co widać nawet po tym głosowaniu. Ze 20 ludzi napisało hoho kto to podliczy :twisted: ?

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429187

1. Użytkownik roku TJCACPJ

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska: Michcio

3. Redaktor roku: Arkao

4. Tekst roku - Cykl Pionierzy wrestlingu.

8. Inicjatywa roku - Grupa na FB

9. "WTF?!" roku - Arkao z pasem KPW

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429189

• Reputacja:   30

1. Użytkownik roku - TJCACPJ aka Arkao. Najbardziej widoczny od grupy FB (mimo długiej nieobecności) po forum i portal ;)

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Vaclav. Mógłbym napisać, że kierowałem się dla wygody wyłącznie statystykami opublikowanymi na grupie, ale tak jak dla kilku innych osób, posty Vaclava są unikalne tematycznie i personalnie dla mnie ciekawe (ot, Japonia) ;) Wyróżnienie: Carrik, który zawsze imponuje mi wytrwałością w głoszeniu na grupie swoich, często diametralnie odmiennych, opinii mimo oskarżeń, że po prostu trolluje ;)

3. Redaktor roku - Nie ma tutaj innego pomysłu niż TJCACPJ aka Arkao.

4. Tekst roku - Cała seria B+ Players zasługuje na uznanie.

5. Debiutant roku - Nie mam pojęcia. Pusty głos.

6. Progres roku - Pusty głos.

7. Regres roku - Pusty głos.

8. Inicjatywa roku - Rozwój grupy Wrestling Polska.

9. "WTF?!" roku - Pusty głos. W tym roku nie było chyba nic aż tak "mocnego".

Edytowane przez Michcio
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429195

1. Użytkownik roku - N!ko

2. Użytkownik FB - Vaclav

3. Redaktor roku - Michcio

4. Tekst roku -

5. Debiutant - DR7

6. Progres roku - CzaQ

7. Regres roku -

8. Inicjatywa roku - Grupa FB

9. WTF roku -

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429196

7. Regres roku - mój przyjaciel TakerFanKrk niestety przeszedł na ciemną stroną mocy i coraz bardziej ma wywalone na wrestling, a co z tym związane - prawie go nie widać na forum.

Nawet od Sashy się odwrócił na rzecz Cathy Kelley ^^

No ale opowieści z pracy to jednak i tak mu zazdroszczę tak czy siak :D

A teraz do rzeczy, krótko i zwięźle:

1. Użytkownik roku - aRo

2. Użytkownik FB - Michcio

4. Tekst roku - Pionierzy Wrestlingu

5. Debiutant roku - Sugerując się innymi stawiam na DR7

6. Progres roku - CzaQ. Głos ma w szczególności za ten cytat:

Tyy to może jest jakiś chrzest dla nowych? :D

Gość debiutuje w main rosterze i wszyscy mu mówią - musisz przejść inicjacje, gość zdygany o co chodzi i w ogóle, a ci mu na to - musisz ruchnąć Paige i nagrać to :D

AliPaige i 40 rozbójników :twisted:

Śmiałem się ostatnio z TakerFanemKrk, że otworzą jej nowy serwis Paigehub i tam będzie wszystko :D

7. Regres roku - Jack Doomsday

8. Inicjatywa - ¯\_(ツ)_/¯

9. WTF roku - ¯\_(ツ)_/¯

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429200

Właśnie tak wygląda moja obecność na forum, mam coś napisać, potem zapominam i okazuje się, że to nieaktualne. No bo po co opisywać PPV 7-10 dni po jego zakończeniu? :)

No ale cóż, najwyżej poniższy post nie będzie się liczyć.

1. Użytkownik roku - Arkao - rok temu kończył w kontrowersyjny sposób, w tym roku było go pełno. Forum, newsy, masa artykułów itp. Dawno nie było takiego roku by ktoś tak pewnie wygrał tą kategorią nie będąc kimś z duetu Niko/Raven

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Michcio statystyki są na korzyść Vaclava ale puro to nie moje klimaty także chętniej lookam na to co wrzuca nam Michał.

3. Redaktor roku - easy pick Arkao

4. Tekst roku - MAGNUM TA - WIELKI WRESTLER, KTÓREGO KARIERA ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA PRZEZ WYPADEK - to na pewno było w tym roku? Jak ten czas zapierdala, Pionierzy wrestlingu czy B+ players to nie moja bajka ale to czytało się fajnie, podobnie zresztą jak historia o Benoit, tak czy siak autorem jest Arkao.

5. Debiutant roku - tylko dwóch userów w 2017 przekroczyło próg 100 postów: Grins i DR7, to tylko potwierdza jak fatalnym rokiem był 2017, nie będę strzelać z mało mnie było i za mało debiutanci się wyróżnili. Pusty głos

6. Progres roku - Arkao - historia od 0 do bohatera, no mam nadzieję rozumiecie aluzję :) Od progresu do regresu przez ponowny progres

7. Regres roku - Od kogo by tu zacząć? Amy, Ziggy, Jack? Sekcja Youtube z Attitude Mówi, którego nie warto odpalać czy brak nowych ciekawych formatów? Sam też zniknąłem w połowie roku. Tak naprawdę to w 2017 jeden wielki regres zanotowała cała społeczność Attitude. Ciężko wymienić kogoś z osobna, karny kutas, znaczy głos na Wrestling Polska

8. Inicjatywa roku - a była jakaś w ogóle? (FB powstało w 2016 tak btw. :)) - Pusty głos

9. "WTF?!" roku - Grupa na FB nie mogła przez kilka miesięcy przekroczyć progu ~930 członków - chyba nie da lepiej się opisać poziomu stagnacji jaki dosięgła naszą społeczność.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429209

• Reputacja:   15

1. Użytkownik roku - aRo, bo dla mnie ta kategoria nie powinna uwzględniać głównie redakcyjnych zasług, tylko posty na forum.

2. Użytkownik FB - Michcio. Regularne posty zachęcające społeczność do odzewu.

3. Redaktor roku - TJCACPJ. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wygra ktoś inny. Nie dlatego, że życzę TJCACPJ źle tylko będzie to oznaczało, że była jakaś konkurencja. W tym roku jej nie było zupełnie.

4. Tekst roku - Seria Pionierzy Wrestlingu.

5. Debiutant - (pusty głos)

6. Progres roku - TJCACPJ. Mniej dram w tym roku :)

7. Regres roku - Kanał YT. Niestety mimo moich prób rozruszania tematu, to kanał marniał. Mamy tu największe luki w zasobach ludzkich. A ja mimo, że lubię robić video to mogę być tylko uzupełnieniem. Oczywiście regres przy okazji zalicza Susek.

8. Inicjatywa roku - Założenie grupy FB było w 2016! Dla mnie mimo, że czas felietonów odszedł to inicjatywą roku będą serie felietonów by TJCACPJ. Gdyby te same felietony były w wersji filmowej na YT to nie mielibyśmy tam regresu.

9. WTF roku - Zdominowanie grupy FB w pewnym momencie przez polski wrestling. Za dużo tego było i może to spowolniło rozwój grupy (?).

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429219

WYNIKI:

User roku

1. TJCACPJ - 60 %

2. N!KO & aRo - 16%

Użytkownik roku FB

1. Vaclav & Michcio - 50%

Redaktor roku

1. TJCACPJ - 92%

2. aRo & Michcio - 4 %

Tekst roku

1. "Pionierzy wrestlingu" - 59,1 %

2. "B+ Players" & "Magnum TA - Wielki wrestler, którego kariera została zakończona przez wypadek" & "Największa katastrofa w historii wrestlingu" - 9,1%

Debiutant roku

1. DR7 - 91%

2. Grins - 9%

Progres roku

1. TJCACPJ - 44,4%

2. CzaQ - 38,8%

Regres roku

1. Attitude Mówi - 38,8 %

2. Susek - 22,2%

Inicjatywa roku

1. Rozwój grupy FB - 88,8%

2. "Zakończenie grupowej kariery Krzysztofa Lygrysa" & Felietony TJCACPJ - 5,5%

"WTF?!" Roku

1. TJCACPJ, Undisputed KPW Champion - 42,85%

2. Pozostałe kandydatury - 7,14%

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429271

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i nominowanych, choć dominacja jednej osoby wyraźna ;)

Warto dodać, że w kategorii "Inicjatywa roku" sporo było głosów na założenie grupy na FB, co miało miejsce w 2016 roku. Z tego względu tego typu głosy traktowaliśmy jako głosy na "rozwój grupy FB" na przestrzeni 2017r.

Ja sam chcę podziękować za kilka wspomnień o mnie w głosach. Sam czuję że 2017 był dla mnie lepszy pod względem aktywności na forum. Fajnie więc że gdzieś tam ktoś to odczuł i zaznaczył ;) Dzięki :)

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429274

Regresu jeszcze w kolekcji nie miałem! :grin:
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/page/2/#findComment-429276

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...