Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2017 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Plebiscyt się z roku na rok kształtuje. Znów mamy kilka zmian w kategoriach. Niby jest ich mniej, ale wolimy unikać odpowiedzi "nie wiem, trudno ocenić" (a często mieliście racje tak pisząc). Dodaliśmy Użytkownika roku grupy FB, co uznaliśmy za ruch naturalny. Zabraknie za to Avatara roku (bo zawsze cieżko było Wam określić, który Avatar jest faktycznie z obecnego roku) i Recaper roku. GŁOSUJEMY i uzasadniamy

1. Użytkownik roku

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska

3. Redaktor roku - Zaznaczamy, ze redakcja to jest większy zbiór niż tylko ludzie od newsów. Jest też ekipa z YT (Monika, KL...). Jest też szanowna administracja. Ludzie od tekstów, raportów, obsługi mediów społecznościowych itd. Miejcie to na uwadze

4. Tekst roku - czyli tekst (felieton, artykuł, wywiad, recenzja), który został umieszczony na portalu Attitude. Nie chodzi o najśmieszniejsze zdanie. W grę wchodzą tylko te, które pojawiły się na łamach Atti/wrestling.pl w tym roku

5. Debiutant roku - ważne, by sprawdzić datę rejestracji w profilu usera. Jeśli pokazuje ona końcówkę 2015, również jest możliwość głosu na niego - zarejestrował się zbyt późno, by być branym pod uwagę w poprzedniej edycji. Inne głosy nie będą podliczane.

6. Progres roku - czyli jest z nami już jakiś czas (nie debiutant), ale wyraźnie podkręcił tempo w ostatnich 12 miesiącach

7. Regres roku - przeciwieństwo powyższego. Było go kiedyś pełno, a w 2016 gdzieś zniknął, lub zwolnił tempo

8. Inicjatywa roku

9. "WTF?!" roku

Całość trwa do końca roku. Myślę, że każdy na spokojnie się wyrobi :wink:

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

8

• -Raven-

5

• Arkao

4

• Susek

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku - myślałem, że decyzja będzie trudna, więc przejrzałem swoje głosy z kilku ostatnich lat, przed trzema laty poszedłem za głosem ludu (niczego nie żałuję http://emots.yetihehe.com/2/chytry.gif), dwa lata temu próbowałem przepchnąć wtedy nieco ekstrawagancki pomysł i skończyło się porażką, za to rok temu - grejt sukces :D Tym razem jednak sekundę po napisaniu wstępu doszedłem do wniosku, że mój głos, tak samo jak jego beneficjent, to klasyczny no brainer, czyli Arkao vel. TJPAJACP. Opróćz standardowego funkcjonowania w kilku tematach (nawet w MMA się pokazał) i ponadprzeciętnej aktywności na czacie, jego głównym atutem w tej kategorii to ogromna i, sądząc po ilości komentarzy, często syzyfowa praca newsmana, nigdy nie byłem fanem jego krótkich paczek, mimo, że rozumiem obecny model tego typu stron tematycznych, gdzie jedne, max. dwa newsy gdy są ze sobą jakoś powiązaner to standard. W tym roku nawet gdyby pisał o wrestlerach obchodzących urodziny danego dnia to i tak zrobiłby 90% całości roboty w redakcji.

Wyróżnienia: ciągle te same twarze, czyli utrzymujący forum przy życiu JD, NIKO i Raven, a także bracia aRo i Giero #10000, którzy chyba dołączyli do najaktywniejszych na stałe...a może po prostu poziom spadł i można się w tym gronie znaleźć, robiąc tyle co rok temu.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif Nie zaglądam więc nie wiem, dlatego poczekam na koniec głosowania i (mam nadzieję) zniszczę czyjeś marzenia głosem na rywala :D

3. Redaktor roku - jak w #1. kategorii, Arkacz wywindował swoją pozycję na forum głownie dzięki newsom, ale wypełniał też inne zadania należące do redaktora, bo artykułów wyrzucił chyba więcej niż Vercyn tłumaczeń w swoich najlepszych latach

Y6dy3tjh.jpg

4. Tekst roku - Najlepsi zawodnicy, którzy nigdy nie zdobyli tytułu mistrza świata

Jak wyżej. Rok temu ktoś wrzucił post, gdzie wybrał jeden nick w prawie wszystkich kategoriach i ludzi popierdoliło. W tym roku jest to zupełnie uzasadnione :D Bardzo podoba mi się seria o pionierach wrestlingu i to wśród nich miałem szukać tekstu roku, ale felieton, który wybrałem również po części dotyczy wrestlingu z przed wielu lat, dodatkowo jest w nim więcej informacji, którymi się zainteresowałem, chociaż ciekawostki i informacje zza kulis, które pojawiają się w Pionierach, również są wartościowe w tych tekstach.

Wyróżnienie: Wszystkie teksty o Pionierach Wrestlingu

5. Debiutant roku - posucha straszna, tylko dwóch nowicjuszy przekroczyło barierę 100 postów w tym roku, co jest niezłym wynikiem, ale za czasów mojego debiutu było sie czym chwalić dopiero przy +500 :D Z dwóch liczących się graczy w tej kategorii głos oddaję na DR7, którego często widywałem w najważniejszych tematach i widać, że chętnie wyraża własne zdanie, nawet gdy jest odmienne od większości (akurat w tej kwestii da się zauważyć znaczny wzrost "swobody", nie tak jak przed laty, gdzie większość cytowała zdanie jednostki).

Wyróżnienie: Grins - co prawda był w tym roku aktywniejszy od mojego typu i nawet podoba mi się jego fanowskie podejście pełne entuzjazmu, ale...PHG, nie masz jakiegoś nieślubnego syna we Wrocławiu? :D

6. Progres roku - to nie jest zwykły user, to user CzaQuito. Od kilku lat widywałem go sporadycznie na forum, przegapiłem też czasy jego świetności (czy tam jego dupy), teraz pojawia się w tematach dosyć często, a jego obszerne wpisy, mimo, że w 80% dotyczą informacji kogo by jebał a kogo nie, a w 20 opisują wydarzenia z gali, to są nie tylko przyjemne w czytaniu, ale i pożyteczne - gdyby nie on, do dziś nie wiedziałbym o istnieniu nudesów Jojo (zwłaszcza Jojo!) i Bayley (po obejrzeniu których nie patrzę na jej twarz już w ten sam sposób)

7. Regres roku - ubiegłoroczny triumfator kategorii Progres - Ziggy - nie pamiętam dokładnie, jak radził sobie w 2016, ale skoro trzymał tyle głosów, to musiał być wyróżniającym się userem, ostatnio udzielał się jedynie w typerach, a jak te się skończyły, to zniknął na dobre, ostatni post z września (!) :D

Wyróżnienie dla Ghostwritera, bo w tym roku od czasu Royal Rumble napisał 0 postów w tematach wrestlingowych i może ze dwa w dziale MMA, udziela się jedynie w temacie quizu filmowego...a szkoda, bo mimo, że w przeciwieństwie do mojego typu z kategorii nr 5 pisał wyłącznie na temat, to jego post o gali zawsze był jednym z ciekawszych.

Trzeba też wspomnieć o jednoosobowej instytucji, czyli Attitude Mówi, który zbierał już pojedyncze głosy rok temu, ale osobiści odczułem spadek jakości programu dopiero teraz, zamiast głębokich opisów zacytuję może Niko z odcinka po SS:

- (pytanie z czatu) dlaczego nie ma Schoopa?

- ale jest Monika

Kurtyna.

8. Inicjatywa roku - facebookowa grupa, sądząc po nowej kategorii rozumiem, że powstała w tym roku? Jeśli tak, to zagłosuję, mimo, że się nie udzielam i moim zdaniem był to duży cios dla aktywności na forum, jeśli założyliście ją w 2016, to zostawiam pusty głos.

9. "WTF?!" roku - miałem dać Vaclava, ale okazało się, że to pamiętne wydarzenie miało miejsce w ubiegłym roku, z braku laku zostaje chyba tylko przejęcie przez Arkao pasa mistrzowskiego KPW, żart, który przez chwilę wymknął się z pod kontroli i wypłynął poza forum - a uwierzcie, że wpis na blogu, którego autor analizuje możliwe rozwiązania i profity z wprowadzenia tego pomysłu do story - to się kwalifikuje pod WTF :D

A gdyby została kategoria avatar roku, to dałby hehe Amy http://emots.yetihehe.com/2/chytry.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-428953

• Reputacja:   1

1. W sumie ponownie jak każdego roku miałem kilku kandydatów. Zazwyczaj głosowałem na N!KO (wyjątkiem był rok 2014, kiedy to zaglosowałem na Kowala). W tym roku jednak ponownie mój głos leci do Radomia. Człowiek z Radomia nadal pisze wiele, nadal pisze bardzo dobrze i to jest najważniejsze. W tym roku było kilku kandydatów, którzy mogli zagrozić Nikodemowi. W porownaniu z 2016 bardzo poprawił się Mały (nie dał mi żadnego warna :P), Morison, aRo, Giero, -Raven- czy nadal Jack Doomsday.

2. Odszedłem z grupy kilka miesięcy temu. Tutaj jednak mogę zagłosować na swojego przyjaciela, managera i tag team partnera – Vaclava/Jacka Oknińskiego. Wyróżnienie dla Carrika, który jadąc po puro powoduje ból dupy osób, które puro obejrzały 2 razy w życiu, ale mają się za wielkich znawców.

3. Głos może zaskakujący, bo daje gościa, który nie dodał żadnego newsa z WWE czy TNA, ale bez którego moje artykuły i newsy nie byłyby takie jakie są. aRo. Robi dużo, ale nie widać tego. Korektuje artykuły i sam je dodaje co jest bardzo wygodne, bo nie trzeba się martwić o dużą ilość błedów i można spokojnie pisać.

4. Ciężko coś wybrać, bo sam mam swoje ulubione oraz te, które mi nie wyszły. Cała seria pionierów wrestlingu była dla mnie bardzo ważna i oddam jeden ogólny głos na nią. Wyróżnienie dla takich tekstów jak B+ Players, tekst o wypadku w 1975 i końcu kariery Magnuma TA.

5. Mamy tego już bardzo mało. Był ten DR7 i był Grins. Wolalem jednak to pierwsze nazwisko. Wyróżnienie też dla Awesome Truth, który ostatnio się pokazał i oby utrzymał poziom.

6. Może zaskakujące, ale głos na Mały619. 2016 był dla niego bardzo słaby, a w tym roku ponownie powrócił do czołówki. Regularne posty o tygodniówkach, które fajnie się czyta. Do tego aktywny na kilku innych frontach. Ciężko wybrać kogoś innego. Wyróżnienie dla ponownie bardzo aktywnego i bardzo ciekawego na SB K-Pela.

7. Szkoda ale Susek :/ Cholernie lubie gościa, a kiedyś zarówno można było czytać jego posty jak i pojawiał się na SB. Obecnie jednak zniknął i to jest wielki problem, bo dawał wiele temu portalowi. Jego regres odczułem najbardziej. Kto jeszcze? Ziggy i może trochę Jack Doomsday, bo jednak jest go trochę mniej, ale nadal fajnie się czyta posty tego zawodnika.

8. Bardzo mało i tutaj można lekko wytknąć błędy redakcji. Niestety mamy tam kilkanaście osób, z czego chyba ponad połowa...nic nie robi. Brutalna prawda. Jeżeli chcemy mieć portal z dużą ilością inicjatyw i pomysłów to potrzebna jest też motywacja. Oddaje pusty głos i mam nadzieje, że w 2018 będzie lepiej.

9. I tutaj właśnie daje Poczynania redakcji. Wiem że to może plucie do własnego talerza, ale jednak z tym coś trzeba zrobić. Nie będę się już rozwodził nad czym, dlaczego pewnego osoby mają takie kolorki jakie mają, bo to już głębsza sprawa.

Śmieszne że rok 2017 miał być rokiem, w którym nie napisze ani jednego posta :)

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-428959

1. Użytkownik roku - pierwsza kategoria i już problem. Może to tylko moje wrażenie, ale naprawdę w minionym roku mało kto się wyróżnił na tyle, by go wyróżnić. Mało kto był aktywny przez cały rok, mało kto robił dużo na forum, więc głos leci na admina z Radomia. N!KO, gratuluję nagrody już po trzech postach! Wyróżnienie dla Jacka, który nie spuścił z tonu i dalej utrzymuje solidny poziom.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - tutaj mam mniejszy dylemat. Albo Michcio, który napieprza newsami jak szalony, albo Vaclav z codziennymi porannymi rozkminami, albo... ja. Ale że na siebie nie wypada i że rozkminy 1/2 Vackao się skończyły, to stawiam na Michcia. Oby tak dalej!

3. Redaktor roku - Kto spamował newsami praktycznie dzień w dzień? Kto wyskrobał kilka/kilkanaście artykułów? Statystyki statystykami, ambicje ambicjami, TJCACPJ/Arkao nie ma tutaj konkurencji.

4. Tekst roku - krótko i treściwie - Pionierzy Wrestlingu. Każdy artykuł z cyklu był dobry. Na tyle dobry, żeby na niego zagłosować, więc zagłosuję na całość serii (i czekam na więcej!).

5. Debiutant roku - pierwszy i chyba ostatni pusty głos. Były w ogóle jakieś debiuty? Nie zauważyłem.

6. Progres roku - nie wiem, czy wyraźnie, ale podkręcił tempo. Przyjemnie czytało się posty rogosa, czy to w dyskusjach o Dablju, czy to o Indysach. Może nie zwróciłem na niego wcześniej uwagi, jednak to właśnie chyba świadczy o progresie, jakiego ten chłopak dokonał. Idzie młodość, trzeba na nią stawiać.

7. Regres roku - ,,Było go kiedyś pełno, a w 2016 gdzieś zniknął, lub zwolnił tempo". Co prawda nie zniknął, ale zwolnił tempo. Nie user, a kilku (dokładniej trzech) userów. Regres ,,najlepszego podcastu w Polsce" jest widoczny stąd do San Francisco. Golce śpiewali o czymś z niczego, tutaj powoli robi się nic z czegoś. Attitude Mówi traci nie tylko na regularności, ale i na jakości, co zauważa praktycznie każdy.

8. Inicjatywa roku - rozwój fejsowej grupy Wrestling Polska. Trochę śmieszne, że na inicjatywie roku najbardziej ucierpiała jednostka-matka, czyli forum. Wiele osób to przewidywało, jest jak jest i trzeba żyć dalej. Co Pan zrobisz? No nic Pan nie zrobisz.

9. "WTF?!" roku - przejęcie paska od spodni KPW przez TJCACPJ/Arkao. Jakie złoto, takie story. Jaka fedka, taki rozgłos. Atti>KPW i niech z tym dilują. Za panowania Arkao przynajmniej słychać o tym, co dzieje się w Trójmieście.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-428964

1. Użytkownik roku - N!KO. Szczerze - szukałem kogoś, kto ponownie mógłby się fajnie wyróżnić na tle innych. O ile rok temu mogłem jeszcze znaleźć taką osobę, to w tym ciężko mi wybrać kogoś tak regularnie piszącego posty.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Michcio. Jego posty są najrzetelniejsze, nie wywołuje żadnych gównoburz, a czasem i udostępni coś fajnego ;)

3. Redaktor roku - Arkao. Newsy + regularne artykuły robią swoje. Szkoda, że Przemko zniknął z materiałami wideo...

4. Tekst roku - wyróżnię całą serię "Pionerzy Wrestlingu" autorstwa Arkao.

5. Debiutant roku - nie będę szukał na siłę. Debiutant roku także powinien się czymś wyróżnić wśród reszty userów. Pusty głos.

6. Progres roku - podobna sytuacja jak wyżej. Pusty głos.

7. Regres roku - Attitude Mówi

8. Inicjatywa roku - grupa na FB. Rzeczywiście paradoks, że inicjatywa powoduje taki regres całego forum.

9. "WTF?!" roku - Arkao mistrzem KPW.

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-428965

1. Użytkownik roku - ciężki wybór... są prowadzący AM, jest redakcja jak i paru stałych bywalców różnych tematów/działów. Trochę myślałem i stwierdziłem, że przy całej mojej antypatii do tej osoby, TJCACPJ jako człowiek - orkiestra attitude zasługuje na wygraną. Napisze artykuł, przetłumaczy newsy, powkur*ia, powkur*ia i do tego jeszcze powkur*ia. Smutno byłoby bez niego

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - na grupie pojawiam się sporadycznie, ale wydaje mi się, że jej największym atutem była obecność Lygrysa. Nie no, żartuję. Głos na Vaclava

3. Redaktor roku - Arkacz bardzo dobrze radzi sobie. Jest też KL, który niczym polscy żołnierze w '39 nie poddaje się i mimo beznadziejnej sytuacji (w ROH) dalej dochowuje swojej wierności i miłości do federacji. Gdyby jeszcze miał ciekawszy głos to może, może... a tak to po paru minutach jego vlogow można przysypiać. Głos na TJCACPJ

4. Tekst roku - Wszystko od Arkao jest świetne. Jako redaktor jest the best, ale jednak... "Moment, kiedy Vince McMahon przyznał, że wrestling jest ustawiany" Sixa był najciekawszy. Czasem zastanawiało mnie kiedy i jak wszystko się wydało, a dzięki niemu już wiem ;)

5. Debiutant roku - [ "ważne, by sprawdzić datę rejestracji w profilu usera. Jeśli pokazuje ona końcówkę 2015, również jest możliwość głosu na niego - zarejestrował się zbyt późno, by być branym pod uwagę w poprzedniej edycji. Inne głosy nie będą podliczane." taaaak... polecam przeczytać przed wysłaniem opisy kategorii ;) ] - tu głosik zostaje na razie pusty. Nie kojarzę nikogo nowego kto godnie nosiłby koronę najlepszego debiutanta.

6. Progres roku - może was zaskoczę, ale TJCACPJ jak dla mnie jest jeszcze 2 poziomy wyżej niż w 2016 pod względem tego co robi na forum. Reszta to maksymalnie 1 poziom wyżej, więc głos na tego *****

7. Regres roku - Susek. Bo gdzieś zniknął całkowicie

8. Inicjatywa roku - grupa na fb

9. "WTF?!" roku - Vlog z WXW opublikowany po 10 miesiącach. #SzybkiPrzemko #MamyCzas #KiedyśDodam

Edytowane przez TheVillain
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-428969

1. Użytkownik roku - Dość prosty wybór - TJCACPJ. Narodziła się nowa maszyna do newsów. Przy jego przerwie, na portalu było dość biednie z wstawkami (sorry reszta). Poza tym, to pierwszy który dostosował się do mojej wizji paczek, którą starałem się przepchnąć już lata temu - krótsze paczki, których będzie więcej i które będą generować ruch na stronie #przeciwnikdużychpaczek. A i mniej jadu u niego ostatnimi czasy. Mocno zaangażował się w Atti.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Vaclava tam najwięcej. Największa konkurencja (Lygrys) się ewakuowała.

3. Redaktor roku - TJCACPJ - patrz punkt pierwszy.

4. Tekst roku - Tu będzie pusty głosik. Bo i nie jestem fanem tekstów Arkao, których pisał tego najwięcej. Doceniam, stara się, ale to nie to.

5. Debiutant roku - Nikt się nie przebił przez lowcard. Na razie macie takie wejście jak Apollo Crews.

6. Progres roku - TJCACPJ

7. Regres roku - Zdecydowanie Attitude Mówi. Sam to widzę/słyszę. Czasu jest coraz mniej, i to nie tylko u mnie, ale i u całej trójki. Niby miało być wsparcie przy trzech osobach, a na razie tego nie odczułem. Jak mnie nie ma, to zazwyczaj odcinek się nie odbywa. Nie tak to sobie zaplanowałem :wink:

8. Inicjatywa roku - Grupa FB, i to pomimo faktu, że zaliczyliśmy z nią spory poślizg. Lata temu już powinno to wystartować.

9. "WTF?!" roku - Smutne, ale nie ma.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429000

1. Użytkownik roku - W przeciągu roku usunięto z AWA i z AUA dwie fajne kategorie. Nie wiem czyj to pomysł, ale obwiniam Niko. Przedstawiciel mniejszości radomskiej został wyeliminowany, więc teraz wybór trudniejszy. Kogo? Z forum mi przychodzą do głowy dwa nicki. Jack Doomsday i TJCADSJOCJAPOS vel Arkao. Głosuję jednak za człowiekiem, który zaczął coś robić w dziale felietonów. Brawo Arkao.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Dylemat. Albo Michcio, który wstawia jakieś newsy, czy ciekawostki na grupę, albo Vaclav ze swoimi porannymi przemyśleniami. Jeden zakończył, drugi nie. Głos na Michcia.

3. Redaktor roku - Tysiące felietonów, miliony newsów itd, itp. Arkao

4. Tekst roku - Seria "Pionierzy Wrestlingu". Zawsze warto się czegoś dowiedzieć o osobach, które tworzyły ten biznes, a jakiekolwiek wiadomości są ciężkie do zdobycia.

5. Debiutant roku - Pusty głos. Ktoś się pojawił w tym roku?

6. Progres roku - Rogos.

7. Regres roku - Attitude Mówi. Sorry proszę państwa. Jest coraz gorzej z flagowym programem naszego kanału. Oczywiście rozumiem, że życie prywatne zajmuje czas. Ale jednak jeśli AM ma pozostać na kanale, to trzeba będzie drastycznych zmian.

8. Inicjatywa roku - Grupa na FB. Szkoda tylko, że najbardziej na tym cierpi forum. Sam też już spędzam tu mniej czasu, niż wcześniej.

9. "WTF?!" roku - Arkao mistrzem KPW. Promocja tego storyline'u od początku, gdy Ogłoszenia, po obśmianie challengera przez KPW i pewnego grupowego blogera, przez "tweety" Meltzera, aż po same niepodjęcie rękawicy przez Pięknego Kawalera. W skali pana Dave'a - 6 gwiazdek.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429005

1. Tutaj sytuacja jest jasna. Najbardziej widoczny w tym roku na Forum był Arkao.

2. Jak tak się zastanawiałem, to do głowy przyszły mi 3 czy nawet 4 nicki. O zwycięstwo walczą jednak tylko dwie osoby. Nie wszystkie posty Vaclava są dla mnie jasne, dlatego mój głos dostaje Michcio. Wyróżnienia: wybielacz i Carrik.

3. Jeżeli tylko nie jest w pracy, to newsy pojawiają się bardzo często. Poza tym "Pionierzy Wrestlingu", to fajna inicjatywa. Głos na Arkao. Wyróżnienia: Michcio za, to że śledził meksykańską telenowelę w wykonaniu pewnej Federacji i był na posterunku w razie potrzeby; Amy za to, że wróciła do pisania newsów.

4. Na pierwsze miejsce tutaj, ogólnie wysuwa się cykl "Pionierzy Wrestlingu". Gdybym miał wskazać konkretną część, to będzie to nr. 8 i George Hackenschmidt.

5. W tej kategorii głos pusty.

6. Mam wątpliwości czy Arkao tak bardzo podkręcił tempo w porównaniu z zeszłym rokiem, a innego kandydata nie widzę, więc pusty głos.

7. Nie zaglądam we wszystkie zakamarki Forum, więc ciężko mi jednoznacznie powiedzieć kogo jest mniej. Pusty głos.

8. Wszystko wskazuje na to, że grupa na PB powstała w tym roku. Dlatego głos na Wrestling Polska.

9. W tej kategorii (moim zdaniem) jest w tym roku klęska urodzaju. Uważam, że punkt 6 i 7 odnosi się do konkretnych użytkowników, dlatego AM dostaje głos właśnie tutaj. Kiedyś ważny głos nie tylko na Forum, ale ogólnie na PSW. Dzisiaj poziom praktycznie każdego odcinka jest godny politowania. Wyróżnienia: Zamknięty wyjazd na wXw; Bajzel z rangami na Forum; Arkao daje Carrikowi warna z dupy.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429044

• Reputacja:   1

1. Użytkownik roku: TJCACPJ aka. Arkao.

Miałem problem, bo byłoby kilka opcji. Mógłbym głosować na stałego championa forum - N!KO, który jak, co roku jest na pierwszym planie, Jacka Doomsday'a, który trzyma dobry poziom, czy Małego619, którego zauważam bardziej niż rok temu. Pewnie jeszcze znalazłbym kogoś, ale głos leci na człowieka, który zaczął ciężko pracować nad newsami i felietonami i wziął sobie tą robotę mocno do serca.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska: Vaclav

Wydaje mi się, że zasługuje na tą nagrodę najbardziej, choć Michcia warto wyróżnić.

3. Redaktor roku: TJCACPJ

Prosty wybór. Już w zeszłym roku robił dobrą robotę, ale w tym wzniósł się na wyżyny.

4. Tekst roku: Seria "Pionerzy Wrestlingu" autorstwa TJCACPJ

Fajnie się czyta prace o ważnych postaciach historii wrestlingu. Niestety ulubionej części nie wybiorę, ale wyróżnię całokształt.

5. Debiutant roku: DR7

Faktycznie nikt zbytnio ze "świerzaków" się nie wyróżnił. Zapamiętałem najlepiej tę osobę.

6. Progres roku: TJCACPJ

Zdominował w tym roku.

7. Regres roku: RainmakerF7

Pamiętam, że rok temu został debiutantem roku i udzielał się dosyć często. Dawno go nie widziałem.

8. Inicjatywa roku: Grupa na FB

Wielu ludzi przez nią opuszcza forum, ale to własnie dowód na to, że inicjatywa jest spora.

9. "WTF?!" roku: Arkao mistrzem KPW

Trochę beka, trochę bezbek... .

Edytowane przez Pavlos
https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429059

1. Użytkownik roku: TJCACPJ, newsy, artykuły, posty też pewnie

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska: Co to jest FB?

3. Redaktor roku: TJCACPJ, newsy, felietony, topki, kariery wrestlerów

4. Tekst roku: 4.10.1975 - NAJWIĘKSZA KATASTROFA W HISTORII WRESTLINGU, Artykuł o Magnumie zasługuje na wspomnienie

5. Debiutant roku: DR7, zgapa od reszty głosujących

6. Progres roku: ¯\_(ツ)_/¯

7. Regres roku: ¯\_(ツ)_/¯

8. Inicjatywa roku: ¯\_(ツ)_/¯

9. "WTF?!" roku: ¯\_(ツ)_/¯

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429106

1. Użytkownik roku - TJCACPJ - niekoniecznie za posty, a za całość roboty. Nikt nie robił na stronie tyle co on.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - Vaclav - bo jakieś jego wpisy kojarzę, choć mało na grupie przebywam.

3. Redaktor roku - Arkao - jak w jedynce. Masa newsów (ja bym był za "mniej, ale dłuższe newsy", ale rozumiem, czemu jest inaczej), sporo tekstów.

4. Tekst roku - Magnum TA - Wielki wrestler, którego kariera została zakończona przez wypadek - żeby się nie powtarzać ;) Nagroda tak czy siak pójdzie wiadomo do kogo. A te pojedyncze historyjki podobały mi się bardziej od np. serii Pionierów.

5. Debiutant roku - DR7 - mało było kandydatów. Pustych głosów nie chcę, bo kategorii i tak jest coraz mniej. A jego faktycznie kojarzę.

6. Progres roku - CzaQ - ciężko mi tu kogoś wytypować, a mam wrażenie, że on pisał więcej niż rok temu. I te posty bardzo łatwo zapamiętać :D

7. Regres roku - Attitude Mówi - N!KO by chciał odejść, ale nie ma jak. Schoop to dobry "numer 2", ale solo tego programu na powierzchni nie utrzyma. Monika... jakby zniknęła, nikt by nie zauważył - taki świetny dodatek.

8. Inicjatywa roku - PUSTY GŁOS - nie mam pojęcia, co wybrać, skoro działo się niewiele. A grupy FB wyróżniać nie chcę. Niby rozumiem, iść z duchem czasu, ale "quality contentu" tam prawie nie ma. Jak forum kiedyś padnie i zostanie sama grupa, to pewnie dostanę Regres Roku, bo nagle zniknę ;)

9. "WTF?!" roku - TJCACPJ robi więcej niż reszta - :D Naczelny hejter został prawie główną siłą portalu. Jak to nie jest "WTF moment", to ja nie wiem, co nim jest.

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429107

1. Użytkownik roku - Arkao. Bardzo dobre teksty, dzięki którym jeszcze wgl zaglądam na Atti.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - dobre pytanie. W sumie też wahałem się między dwoma osobami, ale bliżej mi trochę do Vaclava, głównie dlatego, że wrzuca ciekawe cynki z Japonii.

3. Redaktor roku - Arkao. Tak samo jak w jedynce - świetne felietony.

4. Tekst roku - seria o Pionierach wrestlingu. Bardzo fajnie było wrócić do początków m.in. dlatego, że teksty zostały naprawdę super napisane.

5. Debiutant roku - [-]

6. Progres roku - [-]

7. Regres roku - [-]

8. Inicjatywa roku - grupa na FB. Najlepsza polska grupa wrestlingowa jak dla mnie, fajne wrzutki, można pogadać na poziomie.

9. "WTF?!" roku - [-]

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429108

Dobra, to tak na szybko:

1. Użytkownik roku: Jack Doomsay, bo Jackie-Boy wciąż trzyma poziom, do tego umie się dzielić, jest więc dobrym kolegą.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska: Michcio , bo często daje mi lajki na facebooku i jest jednym z niewielu nazwisk, które potrafię przypisać do nicka na forum ;P

3. Redaktor roku: TJCACPJ, bo się naprawdę stara - czasem jeszcze ilość przedkłada nad jakość, ale i tak... bez niego niejeden dział byłby martwy.

4. Tekst roku: NAJWIĘKSZA KATASTROFA W HISTORII WRESTLINGU, bo czytało się dobrze, a i postać warta przypomnienia. Wyróżniłbym cykl o początkach wrestlingu, ale za wiele w nim było, szczególnie w początkach, streszczeń wyłącznie z Wikipedii... na szczęście progres jest widoczny, więc za rok... ;)

5. Debiutant roku: DR7, bo było ich raptem dwóch, któregoś wybrać muszę ;)

6. Progres roku: ...?

7. Regres roku: Attitude Mówi, bo w sumie zżynam od reszty, ale przynajmniej nikogo nie urażę. Szczególnie, że jedną z osób, na które mógłbym zagłosować jestem ja sam ;)

8. Inicjatywa roku: grupa na facebooku, która niedługo zresztą zabije pewnie całe to forum...

9. "WTF?!" roku: ...?

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429120

1. Użytkownik roku - aRo, bo jak się bliżej przyjrzeć tematom w Dyskusji to aRo bardzo regularnie zamieszczał swoje opinie o gali, często tuż po jej zakończeniu (gratuluję streaku z PPV) czy to z WWE czy z fedek, które oprócz niego oglądają jeszcze 4 osoby. W dodatku props za edycję newsów.

2. Użytkownik roku na grupie FB Wrestling Polska - z bólem serca głosuje na Vaclava, a z bólem dlatego, że on sam szkaluje moją działalność na grupie...

3. Redaktor roku - TJCACPJ był w tym roku bezkonkurencyjny, pisał newsy, artykuły, murowany faworyt do zwycięstwa.

4. Tekst roku - Zawodnicy, którzy najwięcej osiągnęli w swoim debiutanckim roku w WWE, bo mogłem w komentarzach pod nim poprawić -Ravena-, co zawsze cieszy.

5. Debiutant roku - DR7, bo odlatywał w swoich postach rzadziej aniżeli Grins, a tylko oni dwaj byli na tyle aktywni w tym roku, by liczyć się w walce o końcowy tryumf

6. Progres roku - przed rozpoczęciem głosowania miałbym spore problemy z wybraniem zwycięzcy, ostatecznie jednak zasugeruję się głosami kolegów powyżej i nagrodzę CzaQa, który w zeszłych latach był bardziej taką ciekawostką forumową (będącą mniej over od "cioci -Ravena-" #pdk), a dzisiaj to jeden z najciekawiej piszących postaci na Attitude.

7. Regres roku - najbardziej mi brakuje chyba Suska, przepadł bez wieści.

8. Inicjatywa roku - pewnie wygra grupa FB, ale traktuję ją bardziej jako ubiegłoroczną inicjatywę, dlatego z braku laku zagłosuje na zakończenie grupowej kariery Krzysztofa Lygrysa.

9. "WTF?!" roku - Elias wygrywa plebiscyt AM na mistera WWE - pewnie tu wygra Arkao z pasem, ale to nie było aż tak wielkie wydarzenie (chociaż pewien 50-latek z grupy miałby na ten temat inny pogląd), z kolei tu mamy do czynienia z flagowym podcastem forum, którego prowadzący organizują plebiscyt, w którym to brzydsza i grubsza wersja Setha Rollinsa ląduje na szczycie ponad m. in. samym Sethem. Aż mi głos Budyniu w uszach zabrzmiał...

https://forum.wrestling.pl/topic/46228-attitude-user-awards-2017-wyniki/#findComment-429127

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...