Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - Royal Rumble 2018 (zapowiedź, dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

US Title - Roode © vs. Ziggler (który wróci na RR)

Bez sensu byłby powrót Ziggi żeby znowu kisić się w midcardzie o ten sam pas w tym samym nudnym gimmicku i w dodatku z Roodem, z którym już feudował. Po co miałby wówczas przedłużać umowę i wracać bez pomysłu?

W sumie jakby pomyśleć to równie dobrze Ziggler może feudowac na WM z Ortonem, a Nakamura wygrać RR.

Bo to WWE. Jeśli Adolf nie wygra RR, w co niezbyt wierzę, że da radę uczynić, to pewnie spadnie do walki pocieszenia o pas US, no, chyba że wymyślą mu coś innego - tak jak mówisz Ziggler vs. Orton a Nakamura po pas - możliwe, w każdym razie trzeba go gdzieś wcisnąć, a jedyne opcje to US Title albo ATGMBR (no, chyba że jednak wygra na RR)

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grins

13

• CzaQ

12

• Tester

9

• -Raven-

6

Top użytkownicy w tym temacie

Zbliża się Royal Rumbie i to co zwróciło moją uwagę - na razie sporo miejsc zostało jeszcze wolnych w obydwóch walkach. Tu i tu mamy ogłoszone prawie 2/3 uczestników. Czyżby choć trochę poszli po rozum do głowy, po tym jak rok temu było za mało niespodzianek?

O ile u babek jest tylko 19 kobiet w głównym rosterze, nie licząc mistrzyń i Paige, więc resztę trzeba zapchać powrotami i debiutami, tak co do main eventu rok w rok jest dużo nieobsadzonych miejsc i za każdym razem ponosi nas wodza fantazji, tymczasem okazuje się, że dwa lub trzy (rok temu chyba tylko jedno - Dillinger) miejsca zostają wypełnione niespodziankami, a reszta to członkowie głównego rosteru, którzy nie mają jeszcze co robić na PPV.

Moje typy na pozostałe miejsca:

Dawson

Wilder

Itami

Kalisto

Harper

Rowan

Hawkins

Anderson

Gallows

Jeden z Breezango

Zostają trzy wolne miejsca

Bryan :D

Jericho :D

Dunne, chociaż obawiam się No Way Jose

RR match z przed 2 lat pokazał, że nie trzeba wiele sensacji, by cała walka była udana, Styles, Sami + logiczne rozpisanie każdego następnego wejścia wystarczyła, więc sam skłąd o niczym nie świadczy, ale nie spodziewajcie się rewelacji, żeby nie było zawodu, jak po RAW.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Morison, Chris Jericho na pewno nie pojawi się w Royal Rumble Matchu, ponieważ 28 stycznia zaczyna się trasa koncertowa Fozzy po Europie. Reszta typów całkiem realna, no może poza Bryanem. Po co ma w niedzielę walczyć? Niech odwali swoje w WWE Championship Matchu i kontynuuje feud prowadzący go do walki z McMahonem.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Nie zapominajmy, że w obwodzie są jeszcze Roode, Mojo i Mahal.

W tym roku rr mnie nie grzeje tym bardziej po jubileuszowej klęsce.

Nie spodziewam się ,że suprise etrances będą czymś nad czym faktycznie będziemy się w tym roku rozpływać. Jednorazowy występ Hero i pewnie pożegnalny run Batisty.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zbliża się Royal Rumbie i to co zwróciło moją uwagę - na razie sporo miejsc zostało jeszcze wolnych w obydwóch walkach. Tu i tu mamy ogłoszone prawie 2/3 uczestników. Czyżby choć trochę poszli po rozum do głowy, po tym jak rok temu było za mało niespodzianek?

O ile u babek jest tylko 19 kobiet w głównym rosterze, nie licząc mistrzyń i Paige, więc resztę trzeba zapchać powrotami i debiutami, tak co do main eventu rok w rok jest dużo nieobsadzonych miejsc i za każdym razem ponosi nas wodza fantazji, tymczasem okazuje się, że dwa lub trzy (rok temu chyba tylko jedno - Dillinger) miejsca zostają wypełnione niespodziankami, a reszta to członkowie głównego rosteru, którzy nie mają jeszcze co robić na PPV.

Znając WWE to pewnie tak się skończy, ale rok temu mieliśmy ogłoszone chyba z 25 nazwisk z Undertakerem, Goldbergiem i Lesnarem na czele. Wtedy jednak zabrakło trochę zaskoczenia, bo spodziewaliśmy się do jakich konfrontacji może dojść.

Rzeczywiście RR z 2016 to wzór dla ich jak powinni to rozpisywać. Szkoda, że nie potrafią utrzymywać poziomu :P To powinno być właśnie miejsce do nawiązywania do jakichś starych feudów i ewentualnego budowania nowych, tak by grać na emocjach oglądających.

• Reputacja:   654
  • Styl:  Ciemny

Nie ma co się rozwodzić nad niespodziankami - jesli chodzi o kobiety to

Wszystko prawie dostalismy na tacy na RAW25 - praktycznie wszystkie prócz ciężarnej Maryi wystąpią + Beth Phoenix, Lita, której o dziwo nie zaproszono oraz powołania z NXT typu Iconic Duo, może Baszler i ofkoz Ronda.

U mężczyzn to z tych znaczących widzę tylko kilka opcji :

Batista na ostatni run jeśli mają pomysł, Rey, który nie dogadał się z IW pewnie po to żeby tu znowu wkroczyć, Ziggler, który nie jest zapowiedziany, Undertaker po to żeby zostać wyeliminowanym i zacząć feud z Jasiem oraz ktoś z CW, NXT lub jakiś niezapowiedziany ktoś o niskiej pozycji z głównego rosteru żeby zapchać miejsca.

Chyba muszę zrobić strategię naszego forumowego Eda Sheerana i nie przeglądać newsów do końca tygodnia, bo im bliżej niedzieli to tym więcej kursów bukmacherów i innych przecieków.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Faworyt i jego potencjalny rywal (według newsów z ostatniego miesiąca) w przypadku braku wygranej w Royal Rumble Matchu

Shinsuke Nakamura- Randy Orton

Dolph Ziggler- Bobby Roode

Cena- Taker

Roman- Lesnar ale dla Raw jest Elimination Chamber i to tam pewnie wyłonią pretendenta

Braun- Triple H/ Miz

Więc jeśli nie brać pod uwage powrotów Bryana albo Batisty to Finn jest największym faworytem, bo nic oprócz zwycięstwa i World Title Matchu mu nie przypada, a ostatnio jest za ważnym zawodnikiem żeby skończyć bez feudu na WMke. Dużo zależy też od wyniku walki AJa, KO i Zayna, bo Finn ma szanse na zwyciestwo tylko gdy AJ pozostanie mistrzem.

Woow, co ja tu czytam. Wy serio wierzycie w wygraną Zigglera? Pewnie wyrzuci go jakiś Sheamus like it was nothing :lol: A RR wygra Romek, który stracił IC title na ostatniej tygodniówce, how convenient.

161487761053579569442c5.jpg

Finn jest największym faworytem, bo nic oprócz zwycięstwa i World Title Matchu mu nie przypada, a ostatnio jest za ważnym zawodnikiem żeby skończyć bez feudu na WMke.

Moim zdaniem Balor raczej będzie startował z Clubem na Raw Tag Team Championship. Stajnia przejmie tytuły od Rollinsa i Jordana na WrestleManii, pofeuduje z kimkolwiek i w okolicach SummerSlam, kiedy wróci Ambrose, dostaniemy Balor Club vs The Shield. Trzeba jednak przyznać, że Finn ma wciąż spore szanse na zwycięstwo w RRM.

• Styl:  Jasny

Karta Kickoffa!

Bobby Roode’s United States Championship Open Challenge

Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Revival

Kalisto, Lince Dorado & Gran Metalik vs. TJP, Gentleman Jack Gallagher & Drew Gulak

To pierwsze mnie dziwi. Jak ma to być ktoś z rosteru, to po co to ukrywać? A jak niespodzianka - czemu przed galą? Nie będę się nakręcał, bo się zawiodę na pewno :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Bobby Roode’s United States Championship Open Challenge
To pierwsze mnie dziwi. Jak ma to być ktoś z rosteru, to po co to ukrywać? A jak niespodzianka - czemu przed galą? Nie będę się nakręcał, bo się zawiodę na pewno

Pewnie Dolph Ziggler... dlatego Open Challenge.

Ziggler wygra i znowu zwakuje pas :lol:

• Reputacja:   589

CM Punk wygra Royal Rumble Match #potwierdzoneinfo.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

To pierwsze mnie dziwi. Jak ma to być ktoś z rosteru, to po co to ukrywać? A jak niespodzianka - czemu przed galą? Nie będę się nakręcał, bo się zawiodę na pewno :P

Może po prostu ma to być jakiś jobber, którego nazwiska nie opłaca się ogłaszać (bo wtedy nikt nie będzie interesował się tym starciem, a tak to ludzie klikną w ten kickoff) albo WWE chce spróbować jakiegoś mniej medialnego wrestlera w starciu z Roodem.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   654

Do karty doszły 3 pojedynki kick-offowe :

1) Kalisto, Lince Dorado oraz Gran Metalik podejmą TJP, Jacka Gallaghera oraz Drew Gulaka - jako, że to kick-off to pewnie face'owie wygrają pod wodzą Kalisto. Może być niezła walka, ale nie musi.

2) The Club (Karl Anderson i Luke Gallows) zawalczy z Revival - tutaj znowu wynik może iść w obie strony, bo albo podpromują stajnie Balora, z którym nie wiadomo co będzie na WM albo podpromują jeden z najbardziej przereklamowanych tag teamów ostatnich lat i odbiją sobie ten segment z DX i legendami. W każdym razie I don't care.

3) US open challenge - Bobby Rooooooo vs ??? - Jako, że to Royal Rumble, czyli PPV wspólne to może to być ktoś z obu rosterów, ale najpewniej w świecie będzie to jakiś słaby heel z SD, który nie jest zapowiedziany na tytułowy match. Stawiam na Mojo Rawleya i jego przegraną po przeciętnej/słabej walce.

2-godzinny preshow, więc musieli coś wpierniczyć. Nie jest tak źle jak na kick-off, ale mogłoby być lepiej. Obejrzę w niedzielę w nocy, a potem wyłączę i obejrzę PPV w poniedziałek ze znajomymi markując przy whiskaczu i pizzy :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png