Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Świetny początek eliminacji.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mi sie gra Polakow bardzo podobala. Nie bali sie grac przodem, pokazali walke i mamy punkt z mocna Serbia. Gdyby nie Kowalewski to nie bylo by remisu. Jelen znowu sie wyroznial i z nowu debiutant (z ligi!) strzelil gola. Jezeli naprawde chcemy powalczyc o awans musimy wygrac mecz z Portugalia(co raczej nie jest w naszym zasiegu)

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lil Abyss

9

• Juppozo

6

• Bonkol

5

• Urbi

5

Top użytkownicy w tym temacie

Z Finlandia graliśmy słabiusieńko, z Serbią o niebo lepiej ale tylko zarobiliśmy 1 punkt, jeśli bedziemy dalej tak grać to napewno nie awansujemy, a wiadomo ze w przyszłych 2 meczach z portugalią nie zarobimy nawet 1 pkt :???:

201886887244f83e0f0b922.jpg

Jeśli zdobędziemy z Kazachami 1 pkt to będzie dobrze ;) Mecze z Portugalią moglibyśmy sobie odpuścić.. nie wróżę KOMPLETNIE ŻADNYCH sukcesów tej reprezentacji..

164305289646824b56733d3.gif

Ja też nie widzę naszej drużyny z Portugalią chyba,że ci będą jak z Finami grać w 10. Za to ciekaw jestem meczu z Kazachami bo jak widać po meczu z Belgią jest to drużyna nieobliczalna (chyba,że po prostu Belgia jest słaba jak Serbia).

Nie wróze naszej drużynie przyszłości , wątpie zebyśmy weszli do ME :(
Złoze 2 wiktorie , lewa na górze to ze damy rade to lezy w naszej naturze

A ja na przekór temu wszechobecnemu pesymizmowi wróżę naszym walkę o ME do samego końca :).

117380471846b21e8779201.gif

hhehe Sportsmen chyba zartujesz :D

Wcale nie żartuję. Jeżeli Leo pójdzie po rozum do głowy i odstawi większość starej gwardii, to może być tylko lepiej.

117380471846b21e8779201.gif

Obyś stary miał racje :D w sumie chłopaki rozkręcaja sie z meczu na mecz , jestm ciekaw jak zagraja w nastepnym :roll:

Sports masz racje, ale to sie tylko tak latwo mowi :P wiec poczekamy i zobaczymy. Tylko 3pkty z Portugalia no i 3pkt z kazdym innym.

A wg Wa to wina pilkarzy czy Leo?

Ja sadze ze nam by nawet Mourinho nie pomogl, Mamy Kowalewskiego, Kazmierczaka(bardzo dobry wystep w meczu z Benfica w lidze portugalskiej), Gargule, Jelenia, Lewandowskiego, Matusiaka , wiec po co nam Dudek, Franek, czy inne wypalone starocie ?

Niech sie Leo nie boi na nich postawic bo mlodzi sa gloniejsi gry i wypromowania sie, a starzy chca tylko kasy i nie sa perspektywiczni

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Gdybyśmy mieli takiego Murinho za trenera to moze byłoby lepiej , chociaz nie wiem bo przeciez wszystko zalezy od piłkarzy a my mamy niestety bardzo słaba ekipe moze za wyjatkiem Jelenia który teraz jest w formie i jeszcze ktoś by sie znalazł, ale np. taki Smolarek najlepszy polski piłkarz na mundialu a teraz juz całkowicie bez formy, tylko grzeje ławe w lidze :(

no mamy jesszcze Bosackiego co w czasie ''kornerów'' sobie dobrze radzi , Jelenia też sobie dobrze radzi jest szybki i odważny no i do tego można dodać Boruca bo to wysokiej klasy bramkarz ,ale cóż bramkarz pomoże jak nie ma komu innemu bronić(czyt.nie ma dobrych obrońców)

No Boruc to wysokiej klasy bramkarz, my bramkarzy mamy zdecydowanie na najwyzszym poziomie Kuszczak w MU , Dudek w Liverpoolu choc teraz bez formy bo tylko grzeje ławe, Fabiański tez dobry , Kowalewski świetnie grał ostatnio z Serbami ale zeby wygrywa najwazniejszy jest atak , a oprócz Jelenia nie mamy nikogo :(

A ja uważam że Dudek juz powinien pozegnac sie z tą reprezentacją, zresztą tak jak Franek i paru innych. Leo powinien zacząc budować druzynę nie na ME2008, tylko na MS2010 w RPA. Z młodych zawodników pokroju Garguła, Błaszczykowski, Kuszczak-Puszczak. Reszta to dziadki i niech zarabiaja na emeryture, ale grajac tylko w klubach. Młoda reprezentacja na początku będzie zbierać baty (ME już można odpuscić bo i tak nie maja szans na awans juz w tej chwili), ale kto wie co byłoby dalej.

53541565549537ccb6a05f.jpg

• 3 tygodnie później...

Taaak i trzy punkty po parodia piłki nożnej :? . Myślałem,że Kazachy są całkiem nieźli (po meczu z Belgią zremisowanym), potem myślałem,że są jednak przereklamowani (po meczu z Azerami),ale teraz wiem,że są po prostu słabi (po meczu z Polską). Sądze jednak że z Portugalią Polacy zagrają lepiej bo oni po prostu nie potrafią grać z słabymi drużynami atakiem pozycyjnym. Ale i tak coś czuje,że będą baty byle nie za mocne.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
  • Dodaj nową pozycję...