Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Świetny początek eliminacji.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Co to miało być :?: 1:3 z Finlandią u siebie to jest po prostu koszmar. Co to za decyzje trenerskie najlepsi piłkarze albo zaczęli na ławce (Jeleń,Garguła) albo w ogóle nie grali (Golański, Matusiak, Kaźmierczak) Pytam kiedy trener reprezentacji Polski zacznie stawiać na naszych ligowców którzy grają bardzo dobrze, a ciągle są niedoceniani. Ten mecz pokazał właśnie, że są to lepsi piłkarze niż ci którzy "grają" za granicą. Ciesze sie zadebiutował Garguła(piękny gol) i mam nadzieje, że piłkarze z ligi będą od tej pory dostawać więcej szans, ale powtarzam szans, a nie czegoś co Beenhaker zrobił z Błaszczykowskim zmieniając go po pierwszej połowie. Aha i na koniec powiem, że oczywiście normalną rzeczą się staje, że jakaś bramka pada z winy Dudka, dlatego mówie temu stanowcze nie i chce zobczyć w bramce reprezentacji albo Boruca albo Kuszczaka albo nawet Fabiańskiego czy Kowalewskiego. Dziękuje za wysłuchanie :)

Nie jestem już optymistą, od tej pory będę wiecznie narzekał, bo ten mecz mnie po prostu załamał :?

Pozdro.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lil Abyss

9

• Juppozo

6

• Bonkol

5

• Urbi

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No i znów wszystkie nadzieje polskich kibiców się nie spełniją. Po tym meczu już prawie nie wierzę aby nasza reprezentacja awansowała do Mistrzostw.

20726886454675b1540758e.jpg

No tak, miało być pięknie, z natchnieniem no i co najważniejsze presingiem a jak się skończyło.

Oglądając mecz miałem wrażenie że na prawej stronie boiska są jakieś zabiegi pielęgnacyjne boiska ponieważ w 1 połowie ani jedna akcja nie była przeprowadzona prawą stroną wszystkie podania szły przez Krzynówka i Szymkowiaka, akacja do akcji ( razem ich było z 3 :shock: ) łudząco podobna. No... ktoś może powiedzieć że byliśmy częściej przy piłce co się nam rzadko zdarza....najwięcej piłką operował chyba Dudek, no niestety cały czas graliśmy do tyłu, tak się nie da przegrywając miałem wrażenie że gramy cały czas na czas, przecież w ten sposób nie da się zdobyć bramki. Finowie w meczu nie pokazali raczej nic, dość słaba monotonna gra, a my nie potrafiliśmy tego wykorzystać, a piłkarze mają chyba zamiar "tak robić - aby się nie narobić", pierwsze 2 bramki to przecież tylko i wyłącznie nasza wina, za to 3 bramka to już świetna akcja Finów no i lenistwo obrońców bo przecież jak można stać w miejscu i obserwować przeciwnika? Pochwalić trzeba oczywiście Jelenia oraz Gargułę, reszta zagrała poniżej krytyki.

Przewidując za parę dni mamy kolejny mecz i nie będę zaskoczony jeśli skończy się wynikiem 0:0 i marzenia o finałach euro jak zwykle prysną jesienią :)

Co z tego że Leo powołał nowych do kadry jak grają Ci sami którzy grali jeszcze w Korei i Japonii. Ale przecież mamy szanse na grę w euro ( polska stara się być gospodarzem w 2012 ) no a wtedy grę w elimiminacjach mamy z głowy :P

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Według mnie sprawa jest dosyć prosta... sam próbowałem sobie to inaczej tłumaczyć, ale nie ma co - Polacy po prostu nie potrafią grać ani w piłkę nożną, ani w koszykówkę, i trzeba się z tym pogodzić.

Są jednostki, ale one nie przesądzą o wyniku spotkania.

Wynik z Finlandią jest słaby, ale gra po prostu beznadziejna... Prostopadłe podanie Wasilewskiego pod swoją bramką przez 2 obrońców... Gdyby nie Głowacki to tutaj byłby na 100 % gol.

Mogliśmy przegrać jeszcze wyżej.

Katastrofa, z taką grą to i śp. Kazimierz Górski by wymiękł...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Nic nowego zę przegrali.

Leo? co za trener ?? z kąd go wzieli ?? Chyba wierzyliw cuda!! Nic mu e nie uda zrobić z takim sqadem !! Trzeba poczeka jakieś 20 - 30 lat a będzie lepiej bo gorzej być ne może!!

Polska pilka nozna jest w fatalnym stanie... Mozna powiedziec, ze nie dzialo sie dobrze w polskim futbolu od 1978 roku gdy wywalczylismy braz na MS. Moze jednym wyjatkiem jest Olimpiada 92' Mlodziez nie garnie sie do grania, sztab szkoleniowy jest przestarzaly, stan stadionow oraz calej tej przystadionowej infrastruktury jest gorszy anizeli powiedzmy w Luksemburgu... Wiec czego oczekiwac ? Cudow ? Zejdzmy na ziemie i powiedzmy sobie szczerze... Jestesmy miernotami w swiatowym futbolu.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Co może zrobić dobry trener jak polscy piłkarze są przeciętniakami ? Leo z takim Trynidad & Tobago wszedł do mistrzostw i tam ta drużyna grała jak na siebie nieźle, ale piłkarze albo chcieli grać albo nie wiem co. A Polacy może i chcą grać, ale nie potrafią czy coś bo ja nie wiem co już jest grane. I powiem Wam ,że po eliminacjach (jak nie wczesniej bo i tak się raczej nie zakwalifikujemy do ME) zwolnią Leo, potem wezną znów jakiegoś polskiego trenera i jeszcze się być może do MŚ nie zakwalifikujemy bo ten będzie od początku znów ustawiał skład. No chyba,że dostaniemy słabą grupę. Parodia po prostu parodia :roll: .

Trzeba skończyć z takimi piłkarzami jak : Frankowski (na jego miejsce Matusiak), Szymkowiak (Garguła), Głowacki (Golański), Dudek (Bourc/Kuszczak/Fabiański/Kowalewski) bo to do niczego nie prowadzi.. To są starzy wypaleńce, którzy nic dobrego dla naszej reprezentacji nie zrobią. Co on chce osiągnąć grupą ludzi, która nie łapie się nawet do rezerw w swoich klubach? Mamy przecież niezłych, naprawdę niezłych piłkarzy w lidze.. dlatego trzeba zacząć stawiać na piłkarzy z naszej ligi..

164305289646824b56733d3.gif

Typowy mecz Polaków: przed meczem duzo gadania, nadzieje, optymizm a podczas meczu katastrofa. W sumie można się do tego przyzwyczaic :???:
GG: 2290774

A ja szczerze powiem, że nawet nie oglądalem tego meczu. Ogólnie interesuje się pilką, ale nie mam już sił ogladac naszej cudownej reprezentacji. Wczorajszy mecz(patrząc na wynik) był popisem naszych pilkarzy, więc ogólnie dobrze zrobiłem ze ich nie oglądalem. :P

65353178847073c1fdb485.gif

Trzeba skończyć z takimi piłkarzami jak : Frankowski (na jego miejsce Matusiak), Szymkowiak (Garguła), Głowacki (Golański), Dudek (Bourc/Kuszczak/Fabiański/Kowalewski) bo to do niczego nie prowadzi.. To są starzy wypaleńce

Za malo wymieniles,ja dodam Baka,Zurawskiego,Krzynowka. Ich tez trzeba wywalic.

Moze Benek przejrzal po tym meczu na oczy,dla mnie juz zrobil blad ze daje zagrac pilkarza ktorzy gowno pokazali na MS.

Mecz poprotu dno,tego sie nie spodziewalem myslalem ze remis bedzie i tak tez by to byl zly wynik.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Po takiej porażce nie ma już co liczyć na awans! Nie wygramy z Portugalią czy Serbią. Ciężko będzie z Belgią, a z Finlandią na wyjeździe też może być nieciekawie.

Jak jeszcze przegramy w środę z Serbią to w takim wypadku od następnego razu trzeba zacząć stawiać na młodzież i szykować się już na eliminacje Mistrzostw Świata 2010. Niech chłopcy łapią doświadczenie i może coś więcej ugrają niż ci co są teraz.

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Urządzenie:  Windows

Każdy miał nadzieje że Leon coś zmieni, ale teraz chyba sie wszyscy przekonali, że nawet najlepszy trener nie bedzie miał efektów, gdy bedzie miał pod sobą takich podopiecznych jakich obecnie mamy. Prawda jest taka, że te pokolenie kopaczy już powoli przechodzi do histori, czas najwyższy na nowe pokolenie, choć telentów jakoś nie widać zbyt dużo. Kłania sie system szkolenia młodzieży etc, ale jak tu szkolić jak nie ma ku temu warunków?.W futbolu rządzi korupcja i złodziejstwo. Co doskonale wszyscy o tym wiedzą. Moim zdaniem powinniśmy sie wycofać ze wszystkich rozgrywek, jak i ligowych i reprezentacyjnych dopóki sie nie wypleni tych chwastów. Inaczej bedziemy dalej karmieni złudzeniami o tym jak to bedzie dobrze itd. Eliminacje w takim stanie mamy już z głowy. I jak tak dalej bedzie to długo długo nie bedzie naszej ekipy na żadnym większym turnieju.I taka jest brutalna prawda.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Mozna powiedziec, ze nie dzialo sie dobrze w polskim futbolu od 1978 roku gdy wywalczylismy braz na MS.

Sukces, który masz na myśli był w 1974 r. Cztery lata później przszliśmy "tylko" do drugiej rundy, ale mając w grupi Brazylię i Argentynę (gospodarzy) o awans bylo bardzo trudno. W każdym razie wszyscy zapominają o sukcesie Piechniczka, który w 1982 r. też zdobył trzecie miejsce :). W 1986 r. doszliśmy do 1/8 finału, więc też było to jakieś osiagnięcie z dzisiejszej perspektywy. 1992 nie liczę, bo był to sukces reprezentacji młodzieżowej. Dodam tylko, że "dzieci Wójcika" były bardzo bliskie gry w barażach o historyczny awans do ME. Nie udalo nam się tego osiągnąć, więc wszyscy o tym zapomnieli, ale moim zdaniem reprezentacja Wójcika do była dobra reprezentacja.

Jeżeli chodzi o sam mecz, to co mogę powiedzieć? Było to żenujące widowisko sportowego kalectwa, w którym triumfowali Finowie. To nie oni byli tak dobrzy, tylko my tak słabi. Z kadrą powinno się pożegnać kilku piłkarzy, ich nazwiska już tutaj padły, więc nie będę powtarzał za kolegami. Zrobię tylko wyjątek dla Jerzego Dudka, który irytuje mnie najbardziej i to zarówno jako sportowiec, jak i człowiek. Nie będę wymieniał dlaczego, bo nie starczyłoby na to miejsca. Każdy kto czyta PS wie jak wysoka jest jego pozycja w hierarchii, dlaczego Boruc opuścił zgrupowanie i z jakim zapałem de Zeuw oklaskuje nawet najbardziej banalne interwencje Dudka. Jurek jest po prostu żałosny i niech przestanie po meczach udzielać wywiadów, w ktorych do znudzenia będzie powtarzał, że jeszcze dużo pracy przed kadrą. Oczywiście porażka to nie tylko jego wina, bo cały zespół zagrał tak jakby miał powiązane nogi... czyli normalnie. Ale to Dudek najgłosniej płakał, że nie ma go w kadrze, a teraz kiedy znowu jest, to pokazuje, że na to nie zasługuje. W końcu czego sie spodziewać po bramkarzu, który od ponad roku okupuje ławkę rezerwowych i siedzenia na trybunach. Benhakker zaczyna powtarzać błędy Janasa, czyli wprowadzać złe zmiany. Dlaczego na boisku nie pojawili się w ogóle Kazimierczak i Matusiak? Chyba nie taka jest ta holenderska myśl szkoleniowa żeby przegrywać wszystkie mecze. Zobaczymy co zagramy z Sebrami. Jeżeli stracimy jakieś punkty, to będzie można sobie śmiało powiedzieć, że marzenia o awansie będziemy musieli przełożyć na kolejne eliminacje.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Po pierwsze oddalismy 2 porzadne strzaly(Zuraw i Gargula), po drugie ile razy tak przadnie ich przycisnelismy?, po 3 w podaniach do tylu jestesmy swiatowa potega. Nie rozumiem jak moza bylo przegrac z Finaldnia, ale patrzac jak zagralismy to sie nam nalezalo. W pierwszej polowie nic nie pokazalismy, a w drugiej ze naprawde nasz football to DNO. O tu duzo mowic juz przegralismy te elminacje i jezeli w meczu z (napewno mocna) Serbia nie zdobedziemy 3pktow to koniec. Dudek super :!: po meczu mowil ze popelnil tylko drobny blad przy pierwszej bramce i ze Litmanen byl na spalonym. Starzy na emeryture ! wiecej Gargul, Jeleni i mlodych wilkow ! Powiedzmy sobie szczerze, ze Finaldia jest slabsza od Belgii, Serbii i Portugalii wiec wiadomo jakie wyniki beda z nimi.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...