Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sprzedam koszulki XL z Euroshopu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam,

mam na sprzedaż koszulki XL z Euroshopu - część używana, niektóre ubrane dosłownie dwa razy w stanie "nówka sztuka", prane w odpowiedniej temperaturze. Wszystko poniżej dla zainteresowanych. Powód sprzedaży - potrzebuję zejść o rozmiar niżej. Z koszulkami wszystko jest w porządku, poza minimalnymi widocznymi wadami na jednej (Stone Colda).

Zdjęcia w galerii na imgurze, link w spoilerach. Wszystkie były zamawiane na mniejszych bądź większych promocjach, w zależności od stanu od tych (już i tak dobrych) cen promocyjnych uciąłem jeszcze trochę, jako że jakby nie było parę razy je ubrałem. Mimo to większość jest po prostu w stanie idealnym.

W Krakowie możliwe obejrzenie i odbiór osobisty (Krowodrza, okolice Piastowskiej). Jeśli chodzi o wysyłkę to preferuję Paczkomat, ale jak komuś taka metoda nie pasuje to zawsze może to być Poczta Polska. Płatność najbezpieczniej dla obu stron przez PayPal, nie ma problemu też z przedpłatą na konto (jeśli trzeba to pewnie znajdzie się jeszcze ktoś na forum, kto za mnie poręczy :D, nie ma problemu też żebym w takim wypadku podał na priv dane w celu zabezpieczenia). Oczywiście do ceny należy doliczyć koszt przesyłki, Paczkomatem to będzie 10-11zł z tego co kojarzę, Pocztą - nie mam pojęcia na ten moment. Kilka sztuk Paczkomatem nie powinno zwiększyć kosztu wysyłki, a jeśli już to tam max do 15zł chyba. Koszulki w kolejności mniej więcej od najlepszych (i najbardziej pożądanych powiedzmy) do tych w "zaledwie" dobrym stanie - aczkolwiek taka jest tylko jedna - i mniej popularnych ;)

Uwaga 1 - zdjęcia z telefonu z przeciętnym aparatem. W większości są w porządku i oddają stan koszulki, ale czasem na ciemnych koszulkach kolory są lekko przekłamane i wyblakłe. W opisie będą wszystkie "wady" (o ile takowe występują) danej koszulki, dla zainteresowanych bardziej mogę postarać się o lepsze zdjęcia w późniejszym terminie.

Uwaga 2 - WSZYSTKIE koszulki są z WWE Euroshopu. Mam potwierdzenia zamówień jeśli potrzebujecie upewnić się o ich oryginalności. Jedynie dwie koszulki nie widnieją jako "zamówione" - posłali moje oryginale zamówienie pod zły adres i mailowo wybierałem dwie inne (swoją drogą dobry deal wyszedł, bo w cenie promocyjnej dostałem dwie koszulki w regularnej cenie). Mam na to też maile z supportem w razie czego, więc wszystko jest przejrzyste ;)

Uwaga 3 - na zamówienie paru sztuk na raz cena do małej negocjacji na PW + tańsza wysyłka wyjdzie rzecz jasna w przeliczeniu na sztukę.

1. AJ Styles - They Don't Want None

Koszulka ubrana z 5-6 razy, w stanie idealnym. Przyszła w czerwcu tego roku. Obiektywnie mogę powiedzieć, że najlepsza, jaką od Vincenta kupiłem. Materiał jest mega fajny, kolor im wyszedł trochę szarawy, ale z drugiej strony nie jest "krzykliwy" niebieski. Nadruk mega dobry (np. w porównaniu ze starą koszulką Austina - niebo a ziemia). Posiada naszywkę WWE Authentic Wear w lewym dolnym rogu koszulki, zdjęcia chyba nie objęły.

Cena: 50zł

2. Nakamura - Strong Style Has Arrived

Stan również idealny, noszona podobnie parę razy jak w powyższym przypadku gdyż zostały zamówione w tym samym terminie. Żółta "metka" NXT w lewym dolnym rogu, też nie objęta zdjęciami.

Cena: 50zł

3. Thank You Taker

Najnowsza koszulka, z racji na to że jestem fanem Takera od lat jedyna, jaką zamówiłem w preorderze bez cackania się z cenami na promocji :D Jako że był to preorder nie pamiętam, kiedy dokładnie ją otrzymałem (zamówiona była jednak w maju tego roku, może ktoś kojarzy kiedy wysyłali preordery?). Noszona podobnie parę razy, jak powyższe. Stan idealny, nie zauważyłem, że fotki wyszły kiepskie - na tej ze zbliżeniem na znaczek WWE Authentic widać, że jest w porządku. Jak ktoś jest zainteresowany poważniej to oczywiście jak pisałem postaram się o lepsze fotki. Do tej pory jej raczej nie przeceniali z tego co kojarzę, w związku z czym cena wyższa - aczkolwiek procentowo z koszulek w stanie idealnym to i tak najmniej w porównaniu do tego, co zapłaciłem.

Cena: 90zł

4. The Miz - Hello, I'm Awesome

Jak wyżej, zdjęcie tyłu padło ofiarą aparatu, frontowe bez zbliżenia też ma jakieś artefakty pod nadrukiem - nie mogę na ten moment nic z tym zrobić, nie mam lepszego aparatu :/ Ubierana kilkanaście razy, ale wciąż w idealnym stanie. Zamówiona pod koniec maja tego roku, nie jest już dostępna w sklepie i pozbywam się z bólem serca, ale głupio już wyglądam w tym rozmiarze :( Chciałem ją od dawna (jestem też fanem Miza, a poza tym to idealnie do mnie pasuje ten design :D) i właśnie w maju była jako "vintage" (co jak co, te czasy to dobre parę lat temu) i już nie jest dostępna w sklepie, nad czym ubolewam, bo docelowo chciałbym mieć większość tych koszulek w mniejszym rozmiarze po sprzedaży tych i dopłacie z własnej strony. Posiada naszywkę WWE Authentic Wear w lewym dolnym rogu koszulki, zdjęcia chyba nie objęły.

Cena: 70zł

5. Stone Cold

Z ręką na sercu jedyna koszulka, która jest w widocznie używanym stanie. Nadruk też jest średniej jakości, ale się trzyma - jedyne pęknięcie, które nie jest designem, to na zdjęciu na środku czoła czaszki, minimalne i jest tam od dawna, nie pogłębiało się do tej pory. Koszulka ma już koło 1.5 roku więc noszona była zdecydowanie więcej niż poprzednie razem wzięte. Z wad widocznych jest trochę przetarć przy kołnierzu (czyli klasyka przy noszeniu czarnych koszulek), głównie od środka co jest niewidoczne, ale też minimalnie z tyłu na zewnątrz. Poza tym kolory są bardzo dobrze zachowane, całość nie wyblakła/nie przetarła się, nadruk nie jest pierwszej jakości i jest dość sztywny, w bardzo gorące dni czerń + natura nadruku doskwiera lekko, to dość zrozumiałe, ale ogólnie nie przeszkadza przy noszeniu. Jako że koszulkę dostałem tanio (wspomniane źle wybrane zamówienie) i jest w "zaledwie" dobrym stanie cena dość symboliczna ;) Posiada naszywkę WWE Authentic Wear w lewym dolnym rogu koszulki, zdjęcia chyba nie objęły.

Cena: 25zł

6. Romek - Spare No One, Spear Everyone

https://imgur.com/a/tmaty

Od dawna leży w szafie, sorki że trochę pognieciona

Last and probably least biorąc pod uwagę czyj to merch :D Romek, zamówiony docelowo jako prezent, ale przy takim rozmiarze zostawiłem ostatecznie sobie. Również ponad 1.5 roku ma, ale ubrana tylko kilka razy. Fanów Romka nie uświadczę pewnie za wielu i sam specjalnie nie jestem ani fanem, ani wielkim hejterem jego osoby, ale design i "catchphrase" z tyłu są generalnie dość spoko obiektywnie rzecz biorąc, to też parę razy w niej śmignąłem - ale dosłownie parę, może z 3-4 max. Minimalne, ledwo widoczne gołym okiem przetarcie na wewnętrznej stronie kołnierza, poza tym stan idealny. Posiada naszywkę WWE Authentic Wear w lewym dolnym rogu koszulki, zdjęcia chyba nie objęły.

Cena: 30zł

Jeśli ktoś chętny to zapraszam do kontaktu, dodatkowe zdjęcia na życzenie aczkolwiek żeby ogarnąć lepszą jakość będę musiał załatwić lepszy sprzęt. Tym co mam mogę dosłać co się komu życzy, czy chociażby naszywki które mi poucinało z kadru, czy jakieś wybrane detale.

Poniżej link do rozmiarówki koszulek Authentic, przypominam że wszystkie są XL.

Have a nice day! :spoko:

https://forum.wrestling.pl/topic/46005-sprzedam-koszulki-xl-z-euroshopu/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

1

• thepolishkiller

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

jeśli trzeba to pewnie znajdzie się jeszcze ktoś na forum, kto za mnie poręczy :D

Mogę poręczyć :) Jak najbardziej polecam tego allegrowicza ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/46005-sprzedam-koszulki-xl-z-euroshopu/#findComment-427666