Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakos tej wersji na 360 nie widze wiecie czemu?? bo to bedzie pierwszy WWE SD na inna konsole zero doswiadczenia na tym rynku niestety :/

to ta sama gra, a nie zadna nowa, wiec ja nie widze problemow, ba, jako ze x360 ma wieksze mozliwosci grafika zapewne bedzie lepsza:)

SixKiller: nie przesadzaj z ta najlepsza gra;) wiele osob Ci powie ze to gry ze stajni AKI sa najlepsze (cala seria na N64 + Day of Reckoning 1 i 2 na GameCube). Mam jednak nadzieje, ze poprawia nieco SvR 2006, ktory miala "pare" potwornych bledow i brakow. Np. brak zaplecza (to juz w smackdown 2 bylo), tak jak mowiles, slizganie sie po ringu.

Generalnie mam nadzieje na bardziej techniczna walke:)

gilmus:

www.gamefaqs.com

1061852160468e7b1c0a24c.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

13

• kidman

11

• bling71

10

• arek27

10

Top użytkownicy w tym temacie

Oto lista legend potwierdzona juz przez www.ign.com :

Bab Bam Bigelow

Tazz

Jerry "The King" Lawler

Shane McMahon

Mr Perfect

The Rock

Steve Austin

Hulk Hogan

Eddie Guerrero

Dude Love

Mankind

Cactus Jack

Dusty Rhodes

Bret Hart

Jim Neidhart

Roddy Rowdy Piper

Lista ta przekresla wczesniejsze plotki o tym, ze bedzie 10 legend i 5 dodatkowych zawodnikow do odkrycia z regularnego rosteru w postaci mistrzow tag-team Raw (2 czlonkow Spirit Squad) i Smackdown (London/Kendrick) + Foley ktory jednak jest w grze.

W sumie 16 legend. Dodatkowo do normalnego rosteru (50 zawodnikow) zostal dodany Mick Foley. Co razem nam daje 51 + 16 = 67 minus 7 div (ktore wg mnie sa marnowaniem miejsca) = 60 wrestlerow + 7 div

Z tego co wiem to tylko Eddie bedzie odblokowany na starcie. Polowe legend bedzie mozna kupic w shop zone za $ zdobyte w sezonie a reszte zdobyc przez wypelnienie zadan. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie zadnej lipy jak rok temu ze Jake Roberts byla tylko dla posiadaczy PSP. Tak czy siak latwo nie bedzie bo pokonanie computera na poziomie trudnosci legend nie nalezy do latwych... Napisze recke gry jak tylko w nia zagram. Czyli zapewne w tydzien po premierze amerykanskiej, chyba ze bedzie szybciej do sciagniecia.

Na stronce www.ign.com znajdziecie mnustwo filmikow z gry. Glownie wejscia i finishery zawodnikow gdzy codziennie jest prezentowana nowa postac.

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Jedynie co mi przeszkadza to ze zamiast dac inne stroje Mickowi Foleyowi to znowu zrobili tak jak z Hoganem rok temu :( Cieszę się natomiast że pojawią się Mr Perfect, Jim Neidhart oraz Bab Bam Bigelow :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Urządzenie:  Android

Jak dla mnie te "legendy" sa troszke dziwne tak samo cala sytuacja z brakiem postaci z ECW (i jak ja se pogram CM Punk'iem :/ )

Kidman - wlasnie sie mylisz , ok to jest ta sama gra (ale z tytulu), przeciez musza ja przeniesc na inna konsole, na ktorej jeszcze nie maja doswiadczenia az tak duzego w programowaniu, wiadomo ze przy przepisywaniu pozmieniaja wiele rzeczy, no i przedewszystkim jestem ciekaw sterowania (choc pad z 360 jest juz "do grania" jako tako to nie wiem jak w WWE sie sprawdzi)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

fajnie wyglada shane'o'mac wsrod legend;)

Viruss: ewentualnym problemem moga byc (jakims cudem) skoki animacji, ale biorac pod uwage moc xbox'a przy ps2 programisci nie beda musieli sie nawet skupiac na optymalizacji kodu.

• Urządzenie:  Android

Kidman: oki moc moca ale tu chodzi ze musza to przepisac z "innej maszyny" a nie jak bylo wczesniej w przypadku np WWE Raw (pc - x-box = prawie tak samo sie pisze), Oni to musza napisac OD NOWA bo to sa zupelnie inne maszyny w pisaniu ;) wiec to nie jest takie latwe jak sie wydaje niestety :-)

[ Dodano: 2006-09-29, 12:00 ]

Kidman: oki moc moca ale tu chodzi ze musza to przepisac z "innej maszyny" a nie jak bylo wczesniej w przypadku np WWE Raw (pc - x-box = prawie tak samo sie pisze), Oni to musza napisac OD NOWA bo to sa zupelnie inne maszyny w pisaniu ;) wiec to nie jest takie latwe jak sie wydaje niestety :-)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Super! Foley dodany do rosteru! Legendy zapowiadają się fajnie, spoko, że zdecydowano się na Cactusa Tazza, Bam Bama i ponownie na Mankinda oraz Breta Harta.
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

pare screenów:

http://www.konzole-slovenija.com/ksi_slikec/novice/2006-03-31_wwe-smackdown-vs-raw-2007.jpg

http://files.myopera.com/%20andrew.bow/albums/52097/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20060330100630885.jpg

http://www.ps3newsresource.com/games/wwe-smackdown-vs-raw/wwe-smackdown-vs-raw-2.jpg

http://www.ps3newsresource.com/games/wwe-smackdown-vs-raw/wwe-smackdown-vs-raw-7.jpg

http://media.teamxbox.com/games/ss/1433/1143840128.jpg

http://www.ps3informer.com/playstation-3/images/smackdown-raw-2007-ps3-1.jpg

Wydaje mi sie ze sa to screeny w wersji na PS3 bo nie wierze zeby taka super grafika mogła byc na PS2...

53541565549537ccb6a05f.jpg

moze mi sie wydaje, ale wersja na ps3 zostala porzucona. a skriny sa z xboxa 360

z PS8 odrazu, to sa screeny z Xboxa360

Przepraszam że nie wiedziałem. Następnym razem proszę bez złosliwosci...

dzięki

a poza tym czytałem gdzies że w projektach pierwszych gier na PS3 widnieją takie tytuły jak m.in. Tekken i GTA (nie wiem jakie czesci), a także RAW vs. Smackdown 2007. Stąd moje wnioski

53541565549537ccb6a05f.jpg

Smack vs Raw 2007 wychodzi na: Xbox360, PS2 i PSP. Wresja na PS3 zostala odwolana gdyz gra juz wychodzi (za miech) a ps3 nie mialo jeszcze premiery (za pol roku bedzie w USA) tak wiec doczeka sie juz Smacka 2008.

Wystepuja roznice miedzy wersja Xbox360 a ps2, oto glowne z nich:

- jak widac na screenach wersja Xbox ma lepsza grafe i wiecej detali, wprowadzono tam system pocenia sie ktorego nie bedzie na ps2

- dodano mozliwosc walki wsrod publicznosci na xboxa360, na ps2 bedzie to ograniczone (jak bardzo nie wiadomo jeszcze)

A to kilka infosow (czesc nowa, czesc stara):

- w grze bedzie DX! HBK i Triple H wybrani osobno beda mieli stare wersje swoich postaci (sprzed DX) ale wybrani razem jako tag team beda mieli nowe stroje i wejscie/muze dx

- Booker T nie bedzie mial gimmicka King Bookera, niestety:(

- GM mode mimo kilku ulepszen wciaz nie bedzie mial mozliwosci wybierania zwyciezcow walk i finishow:/

- sezon mode bedzie posiadal 3 glowne sciezki: mistrza ktory odpiera ataki challengerow, challengera ktory "goni" tytul i normalna (pewnie dla joberow) poza tym bedzie wiele odnog w zaleznosci od wyborow a programisci obiecuja ze zanim sie cos powtorzy bedzie trzeba zagrac z 5 razy i to ten sam brand (przypominam ze Raw i Smack maja inne sezony) a poza tym po roku ma sie nie konczyc tylko "rolowac" jak w smacku 2 (oby dalo sie zmienic wtedy zawodnika)

- powraca mozliwosc czesciowego multiplayera w sezonie, tzn nie ma mozliwosci by 2 playerow wybralo sobie zawodnika i gralo w ten sam sezon ale 2 osoby moga grac w sezonie a mianowicie: gdy mamy walke np Rock(p1) vs Angle (com) to player 2 moze sie dolaczyc jako Angle i walczyc z nami, tak samo gdy nasz zawodnik bedzie np specialnym sedzia w walce mozemy wybrac sobie czy chcemy sedziowac czy moze walczyc zamiast komputera

- z gry zostaly usuniete (i dobrze) 2 typy walk dotyczace div a mianowicie bra & panties oraz fulfil your fantasy, wzamian dodano money in the bank i ulepszono table i ladder match:)

- znacznie ulepszono kolizje stolow, w koncu mozna robic akcje przez stol nawet ze slupka bez obawy ze odsunie sie z drogi zamiast zlamac

- nowy system sterowania analogiem i nowy typ ciosow ktory umozliwiaja trzymanie zawodnikow w powietrzu (np. suplexem czy chockeslamem) chodzenie z nimi po ringu i rzucenie o mate/za ring/przez stol w dowolnym momencie (chyba ze stamina nam zejdzie do "0")

- wieksza interakcja z otoczeniem (akcje ze stolem komentatorskim typu elbow drop shane'a lub pedigree triple h ale jako animacje, duszenie kablem tv, nadziewaniem krocza na naroznik czy rzucaniem na liny kroczem i potrzasaniem nimi)

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg