Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nie wiem czy to backyard :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WeeMan: nie wpisuj sie juz w tym temacie dla Twojego dobra... Cisza i spokoj byl na forum jak Cie nie bylo. Tylko sie pojawiles i juz sie zaczyna burdel...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bRaYo

14

• Wee Man

10

• RazorR

6

• SixKiller

4

Top użytkownicy w tym temacie

ja przylaczam sie do prosby Hartfana, zeby wee sie nie wpisywal do tego tematu bo gdy to robi przestaje byc smiesznie i robi sie smutno ;)

Wydaje mi się,że było tu więcej niż jeden winowajca...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Forum czasem przypomina wioskę Asteriksa, w której dwóch mieszkańców zaczyna się kłócić, a kilka chwil później wybucha z tego bójka na całą osadę ;). Wydaje mi się, że idea tego tematu dawno się wypaliła i można go spokojnie zamknąć. Tylko powiedzcie WeeManowi (bo mnie nie słucha) żeby przestał pisać o swoich marzeniach i dokonaniach, bo to one wywołują te dyskusje.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Hehe dokładnie Six ;) Myślę, że temat można zakończyć, ale nie zamknać ;) Bo z tego co wiem to ta kłódka odstrasza przeglądaczy ;)

164305289646824b56733d3.gif

Wydaje mi się,że było tu więcej niż jeden winowajca...

Też tak myślę.

WeeMan: nie wpisuj sie juz w tym temacie dla Twojego dobra... Cisza i spokoj byl na forum jak Cie nie bylo. Tylko sie pojawiles i juz sie zaczyna burdel...

No tak, zawsze, jeżeli nie wiadomo kogo winić, jest WeeMan, nieprawdaż?

Nie nudzi Wam się ta nagonka na mnie? Mi tak.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Dostajesz bloka na gg

witaj w klubie :lol:

ciekawe ile osób Wee Man już zblokował w swojej karierze ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Dobra, dajmy spokój z WeeManem.. niech się obraża jak chce ;) Dobra, skończmy ten przydługi offtop :)

164305289646824b56733d3.gif

ciekawe ile osób Wee Man już zblokował w swojej karierze

Niewiele... tylko tych, którzy naprawdę zasłużyli.

Dobra, skończmy ten przydługi offtop

Nareszcie coś mądrego... proponuję zamknąć ten topic, i zakończyć tą jałową "dyskusję", a każdy kto wejdzie i tak może sobie zobaczyć tą walkę z z YouTube.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

mowisz i masz.

tylko bez dzikich bumpow :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...