Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - TLC 2017 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   654
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

PreShow - babki, do tego wynik wiadomy. Nie oglądałem. W dodatku do Lisicy straciłem szacunek jak usłyszałem, że Barret ją posuwał.

1. Debiut żółtej (A)Suki vs złodziejka iphone'ów - ryżojad spełnił swoją rolę - dzięki niej nie przewijałem ;-)

Było nawet spoko. Jak na babki to nawet bardzo spoko.

2. T'Challa i tańczący murzynek vs nie taki gentleman i man with a plan - Czarna Pantera (chuj tam, dla mnie Cedric jest podobny :D) jest kozakiem. Wg mnie najfajniejszy z cruiserów - zawsze podkręci tempo i nie schodzi poniżej pewnego poziomu ringowego, powinien walczyć o złoto piórkowej. Tym razzem też dał radę - z racji, że zazwyczaj heelom nie dają za bardzo pofolgować w WWE (hej Neville~!) to face''owie zawsze muszą działać.. i im się udało. Walka o pietruche, ale przyjemnie się oglądało.

Elias romansuje z rzodkiewką Żanetą i selerem Sławkiem. Damn.

Podoba mi się, ze Micheal Jordan zjadł banana przed wyrzuceniem :D

3. Myszka James vs Harley Quinn - nie skreślałem weteranki, bo walka Aśka - Mickie byłaby nawet spoko i byłaby świeża, ale widać, że inwestują w laske Jokera. I dobrze, bo się rozwija, a w gadce i w odgrywaniu roli jest boska. Walka ok.

4. Enzo vs Kałlisto - bez fajerwerków jak wszystkie walki Enzo/Wyatta/Rowana/Cassa, itp.* - niepotrzebne skreślić. Kurdupel się dwoi, żeby jakoś to wyglądało, no ale nie wyglądało. Zgodnie z przypuszczeniami Amore wygrywa i spodziewam się 5 on 5 na SSeries z lekkimi. Heelowie mają już ekipe w gotowości od 2 tygodni bodajże, face'owie też szybko się znaleźli. Niech polatają.

Hah fajny myk - więc zrobili na przemian kobiety/cruiserzy/kobiety/cruiserzy..

5. Stylowy vs Demoniasty - nie rozumiem zachwytów nad tym pojedynkiem. Balor to chyba najszczęśliwszy typ pod słońcem - nowotwór mu nie grozi, bo od chemii trzyma się z daleka :twisted:

Dla mnie wyglądało to jak kolejna walka cruiserów z 205 live - odbębnić bez historii z kilkoma kontrami i tyle. Słabo zabookowane starcie face vs face. Niby było wyrównanie, ale wiadomo było, że Finn z racji bycia z RAW, do tego mający być podbudowany pod bestie to wygra. Co nie zmienia faktu, że było poprawnie. Jak na tej klasy zawodników to zawód - podobnie jak Owens Styles gdzie powinno być super a było tylko ok. Dodatkowy plus to brak Wyatta :D

6. Eliasz vs Jordan - tygodniówkowe starcie. Czy to nie była pierwsza porażka gitarzysty na PPV? Jeśli ta walka mi coś udodowniła to pomimo mojej sympatii do driftera to w ringu nigdy nie będzie błyszczał - wybroni się graniem, ale na tym koniec.

7. olimpijska tarcza vs zbiorowisko - tak jak pisałem - debiut tarczy na tlc kilka lat temu to mój ulubiony pojedynek w WWE i miałem duże nadzieje, niestety nie spełnili oczekiwań. Czy dobrze się oglądało? Jasne. Był chaos, spoty i inne duperele, ale był też przestój i inne bajery typu ochrona Kurta (w pierwszej fazie przed "wyniesieniem go" zaatakował zaledwie pare razy i to krzesełkiem, żeby później wyjść na kozaka i każdego rozpierdalać). Ciekawe na ile zmienili wygląd walki ze względu na brak Romualda. Z początku stawiałem na tarcze, ale w związku na brak dużego pieska postawiłem na zbiorowisko wrestlerów jak widać niesłusznie, bo końcówka chyba wyszła bez zmian.

Swoją drogą wszyscy chwalą Miza i fajnie mu się odpłacają - zebrać 3 finishery, a potem 1 mocarny teamowy :D

PPV moszny nie urwało - to co miało być bardzo fajne (ME, Bullet Cluby) zawiodło, a reszta to nic poza ok poziom.

Słabe jak Lech Shandy.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• grzegorz

3

• DashingNoMore

3

• Grins