Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2017

Wrestlerem sierpnia zostać powinien/powinna/powinni:  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Drew McIntyre
      7
    • Rollins & Ambrose
      4
    • Sanity (Young & Wolfe)
      0
    • Natalya
      0
    • Eli Drake
      12
    • Young Bucks & Adam Page
      2
    • Prince Puma
      0
    • Tetsuya Naito
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Drew McIntyre (WWE) - Powrót do WWE już przyniósł pierwszy skalp. Sporym zaskoczeniem było pokonanie Bobby'ego Roode'a przy pierwszej próbie.

Rollins & Ambrose (WWE) - Pojednanie 2/3 stajni The Shield, już przyniosło zamierzone efekty. Niedawni wrogowie, obecnie przyjaciele, pokonali ówczesnych mistrzów Cesaro i Sheamusa podczas sierpniowego SummerSlam.

Sanity (Young & Wolfe) (WWE) - Authors of Pain nie pobiją żadnych rekordów, jeśli chodzi o swój title-reign. Sprawiali wrażenie duetu nie do zatrzymania, jednak trafił on na przeszkodę w postaci Sanity. Grupa wzmocniona na ostatniej prostej przez swojego lidera, przejęła pasy na TakeOver Brooklyn III.

Natalya (WWE) - Licząc rozwojówkę, to już 10 rok Natalii Neidhart w WWE. Trudno aż sobie wyobrazić, że ta weteranka dopiero drugi raz posiada pas kobiet w imperium McMahonów. Teraz odwraca się za siebie, bo jej nową zdobyczą interesuje się Carmella ze swoją walizką.

Eli Drake (GFW) - Jim Cornette zrobił wszystko by utrudnić E-LI Drake'owi zdobycie głównego pasa. Podczas mistrzowskiego starcia, startował on z numerem drugim, przez co musiał pokonać (przetrwać) wszystkich 19 pozostałych pretendentów. Ku wielkiemu zaskoczeniu - udało się. That is just the fact of life.

Young Bucks & Adam Page (RoH) - Jedynym wydarzeniem w Ring of Honor, była zmiana mistrzów trójek. Bullet Club obrało za cel przejęcie wszystkich tytułów w federacji. Cody posiada złoto, Young Buck są mistrzami Tag Team, a teraz do spółki z Pagem również posiadają pasy Six-Man. Kushida (mistrz TV) musi się mieć na baczności.

Prince Puma (LU) - Cueto Cup zakończone. Zwycięzcą okazał się Prince Puma, który w finale pokonał Pentagona, a teraz czeka na swojego title-shota w starciu z mistrzem Johnnym Mundo.

Tetsuya Naito (NJPW) - Wygrał najważniejszy turniej w New Japan G1 Climax 27 i zdobył title shota na pas IWGP Heavyweight na galę Wrestle Kingdom 12.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Carrik

1

• Rogos

1

• Arkao

1

• DR7

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Mój głos w tym miesiącu wędruje na konto Drew McIntyre. Dla mnie był to olbrzymi zaskok, że przejął tytuł od Bobby'ego.

2025collage.png

• Reputacja:   683
  • Styl:  Ciemny

Bardzo mocna obstawa w tym miesiącu, gdyby był Daun Strowman to bym na niego zagłosował, bo promocyjnie stworzono tytana. Mało tego - gość chuja w ringu umie, a i tak mu się kibicuję, bo tak fajnie poprowadzono jego postać. Może w przyszłym miesiącu?

Co do teraźniejszej obsady :

Drew - niespodziewane zwycięstwo na Takeover gdzie obalił mocnego mistrza w średnim stylu. Pas NXt to jednak osiągnięcie.

Rollins i Ambrose - przewidywalne zwycięstwo po niezłej walce.

Sanity - kolejny szok. Brak szans na zwycięstwo, a tu niespodzianka i to w dodatku po fajnej walce na TO.

Natalya - nie była bez szans, bo tych segmentach z Carmellą co zwiastowała jakiś przyszły feud i się spełniło. W dodatku po niezłej walce jak na kobiety. Należało się weterance.

Eli - za bardzo nie oglądam GFW/TNA/Impact/Whatever. Po wypowiedziach userów zawodnik zasługiwał na push, w dodatku po utrudnieniach od "GMa" i to nie w zwykłym singles matchu, a w gauntlecie. Mocny kandydat.

Bucksi i Page - nie oglądam ROH, po prostu zdobyli pasy.

Puma - LU oglądam od święta, ale wygrana turnieju to zacny achievment.

Naito - jak wyżej. W dodatku stawiałem na kogo innego w Climaxie.

Dużo mocnych kandydatów, ale ja postawię z sympatii i z innego powodu - Lider Shield stał się członkiem elitarnej grupy Grand Slam Championów, których w nowym formacie jest tylko... 8. Coś czego niektórzy promocyjni giganci typu Jachu, Reigns, Lesnar, Orton czy inni pushowani goście nie mogą się pochwalić.

Głos na mistrzów TT z RAW.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Styl:  Klasyczny

E Lie Drake - prawdziwy powiew świeżości, w przeciwieństwie do np. NXT "czampa" :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

E Lie Drake - prawdziwy powiew świeżości, w przeciwieństwie do np. NXT "czampa" :twisted:

Zgodnośc w 100%. Głos także na Drake'a

• Reputacja:   1

Stawka nie ma nawet startu do Naito. Wygranie Climaxa to nie byle co.
I Miejsce - Typer NXT 2017

Główny pas NXT, główny pas GFW czy Climax? Climax! Głos na Tetsuyę.

6774900356019a1789f59a.jpg

Ambrose i Rollins, Young Bucksi i Page oraz mimo wszystko Sanity nie ma podejścia do reszty.

Eli Drake? W sumie nie oglądam już zupełnie GFW/TNA, ale pamiętam, że coś tam poprawił już przechodząc turn na Drew.

Tetsuya Naito? Czysto wrestlingowo zazwyczaj wygrana w Climaxie gówno znaczy, bo jeszcze nigdy zwycięzca nie zdobył pasa na WK. Ale to wielki prestiż.

Mój głos jednak na Drew. Nowy mistrz NXT, świetny w ringu, świetna postura, nie wygląda jak chłoptaś. Ma wszystko.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Guzik wiem o puro, ale nawet ja sądzę, że wygrana w Climaxie znaczy więcej, niż zdobycie drugorzędnego pasa w WWE, o trofeach z gloryfikowanych indysów nawet nie wspominając...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   2

W końcu jakiś mocny miesiąc. Zagłosuję na Tetsuyę Naito, bo wygrał bardzo ważny turniej - Climax już drugi raz w swojej karierze.

Drew McIntyre - mocny kandydat. To już nie jest ten sam Drew jakiego pamiętamy z poprzedniej przygody z WWE. Wygrana z Bobbym coś znaczy.

Seth Rollins & Dean Ambrose - w końcu się pojednali i sięgnęli po tytuły teamowe. Są tutaj mocniejsze opcje do zagłosowania.

SAnitY dokonało sporej niespodzianki wygrywając z bardzo mocno promowanymi Authors of Pain. Jeżeli chodzi o drużyny to ekipa z NXT mocniejsza w tym zestawieniu z para z RAW.

Natalya - Kanadyjkę lubię i z jednej strony myślę, że należy jej się lekkie podbicie statystyk tym tytułem, ale ginie w morzu innych kandydatów.

Eli Drake dokonał też małej niespodzianki. Wygrał wieloosobowy pojedynek i zgarnął tytuł, by na dokładkę tydzień później zapisać sobie na konto wygraną w Tag Team matchu. Jedna z mocniejszych pozycji.

Young Bucks & Adam Page - kolejny team w zestawieniu. Nowy tytuł do kolekcji dzięki czemu Bullet Club rośnie w siłę i marzenie o uzbieraniu wszystkich możliwych pasów jest, co raz bliżej. Podobnie, jednak jak inne stajnie, TT pozostaje w cieniu reszty kandydatów.

Prince Puma - wygrał cały turniej, a teraz czeka go walka o pas w finale sezonu, po której zapewne przejdzie całkowitą przemianę. Z drugiej strony był murowanym kandydatem i w przeciwieństwie do takiego Drake'a nie zrobił dużej sensacji.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Tyle mu kibicowałem i wreszcie się doczekałem. E-LI DRAKE!

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   375

Głos na Elżbietę Drake'a. Fajny powiew świeżości wokół Złota GFW.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg